PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ingilterede bulunanlardan yardim

Bcaner
17-05-2024, 11:45
Abilerim kardeşlerim merhaba.

Türkiye'de bulmadığım iki ufak parça buldum arabam için ancak İngiltere'de. Acaba İngiltere'de olup yakın zamanda ya da 3-5 ay sonra Türkiye'ye dönecek birisi var mıdır aramızda. Valizine kolayca sığacak far ve stop için soruyorum sadece

207_TR
18-05-2024, 08:07
Abilerim kardeşlerim merhaba.

Türkiye'de bulmadığım iki ufak parça buldum arabam için ancak İngiltere'de. Acaba İngiltere'de olup yakın zamanda ya da 3-5 ay sonra Türkiye'ye dönecek birisi var mıdır aramızda. Valizine kolayca sığacak far ve stop için soruyorum sadece

Tatil Planları konusunda gidecek kişiler vardı sanırım.

Birkan61
18-05-2024, 09:33
Facebook jaguar x type owners turkey grubunda Onur isimli bi arkadaş var devamlı parça gönderiyor Türkiyeye uygun fiyata kendisiyle iletişime geçip rica edin hızlı ve uygun bir çözüm olacağını düşünüyorum

TarikS
19-05-2024, 19:21
far ve stop için ekstra bir belki iki valiz gerekir. getirdiğim için biliyorum :) nadir arabalarınki az yer kaplar ama birinden komple valiz ayırıp far ve stop taşımasını istemek çok çok ciddi hatır gerektirir, parayla yapılacak iş bile değil paraya ihtiyacı olan birine denk gelmedikçe :)

ben olsam çok ümitli olmam . bu işi ticari olarak yapan birilerini bulmak daha mantıklı

hddsheriff
20-05-2024, 02:24
Facebook jaguar x type owners turkey grubunda Onur isimli bi arkadaş var devamlı parça gönderiyor Türkiyeye uygun fiyata kendisiyle iletişime geçip rica edin hızlı ve uygun bir çözüm olacağını düşünüyorum

Login • Instagram (https://www.instagram.com/onurkartalproductions?igsh=MTJ1bHh3bnhyb291cA==)

İsnta linkini ekledim işinize yarayabilir

Bcaner
20-05-2024, 09:40
Login • Instagram (https://www.instagram.com/onurkartalproductions?igsh=MTJ1bHh3bnhyb291cA==)

İsnta linkini ekledim işinize yarayabilir

hocam çok çok teşekkür ederim. Ben arkadaşla şimdi irtibata geçiyorum.

Bcaner
20-05-2024, 09:41
far ve stop için ekstra bir belki iki valiz gerekir. getirdiğim için biliyorum :) nadir arabalarınki az yer kaplar ama birinden komple valiz ayırıp far ve stop taşımasını istemek çok çok ciddi hatır gerektirir, parayla yapılacak iş bile değil paraya ihtiyacı olan birine denk gelmedikçe :)

ben olsam çok ümitli olmam . bu işi ticari olarak yapan birilerini bulmak daha mantıklı

çok haklısınız, ufak diyorum ama tabi ki ciddi yer kaplayacaktır. Bakalım hayırlısı diyelim biz, çıkarsa sürpriz olur seviniriz :o

PiscocuK
20-05-2024, 09:51
Ürün fiyatını bilmiyorum ama bir o kadar da extra tutar ödersin gibime geliyor
bunları göze aldıysan +44 7402 403377 kuzenimin numarası..iletişime geçebilirsin.Ürün hazırsa alır getirir

PiscocuK
25-05-2024, 21:23
Yardimci oldu mu kuzen?

kelalper
27-05-2024, 08:37
Xray de yakalanırsa getiren kişi gümrük vergisi ödemek zorunda kalır. Ufak dediğin şey için koca bavul taşıman gerek. İstenecek şey var istenmeyecek şey var. Ben arkadaşımdan isteyemem böyle bişey sen tanımadığın adamdan istiyorsun.

berkay_aydin
27-05-2024, 11:33

sağdan direksiyonlu araçların farları uygun oluyor mu ?