Orijinalini görmek için tıklayınız : kırmızı leon
dün gece 24.00 sularında avcılardan topkapı istikatine giderken yenibosna adela hotelin önünde kuzenime arkadan kırmızı plakası olmıyan modfiyeli kırmızı bi leon çarpıp kaçmıştır,gören böle bi mevzudan haberi olan varmı?
crazydog
25-01-2009, 20:14
gecmıs olsun eser
kaskosu varsa illa ortaya çıkar ama bu kadar insanların canına kast edip resmen şerefsizlik
The Jackal*
25-01-2009, 21:05
Geçmiş olsun, üzücü bir durum..
crazydog
25-01-2009, 21:34
kaskosu varsa illa ortaya çıkar ama bu kadar insanların canına kast edip resmen şerefsizlik
aynı şekilde yazlıkta basıma geldı arkadan carptı durdu baktı ve kactı allahtan eskı kız arkm plakasını aldı da yakaladık tabe sole bı durumda war benm aracım karabuk plakalı vuran aracta karabuk plakalı olayda cınarcıkta meydana geldi allahtan sivil ekipler gece aracı bulup fotograflarını cekmısler sabahta sahıbıne ulastık tabıkı vuran cocuk ehlıyetsız allahtan ıyı ınsanlardı problemsız bır sekılde hallettık
Eser büyük geçmiş olsun illa bi tanıyan çıkar inşallah.
araçta plaka yokmuş bugun kasko şirketi ile görüşüldü ne kadar kaçsada aracını kaskodan yaptırdıgı an bizim ekranımıza düşücek araç o şekilde buluruz dediler ama ya bu aracın kaskosu yoksa
umu_vtec
25-01-2009, 22:13
valla geçmiş olsun eser inşallah çıkar ortaya bunu yapan şahsiyet..
cok gecmıs olsun...Atatürk sanayıde gorursem aklımda olsun haberdar ederım...
araçta plaka yokmuş bugun kasko şirketi ile görüşüldü ne kadar kaçsada aracını kaskodan yaptırdıgı an bizim ekranımıza düşücek araç o şekilde buluruz dediler ama ya bu aracın kaskosu yoksa
kaskosu yoksa trafik sigortası vardır ordan yaparlar merak etme
kaskosu yoksa trafik sigortası vardır ordan yaparlar merak etme
trafik sigortası vardır ama trafık sıgortası karşı tarafın masrafını karşılamıomu?
trafik sigortası vardır ama trafık sıgortası karşı tarafın masrafını karşılamıomu?
abi trafik sigortası suçsuz tarafınkini öder sonuçta çarpıp kaçtığına göre suçlu durumdadır ve eğer bulunursa sizin araç leonun trafik sigortasından , varsa kaskosundan yaptırılır
abi trafik sigortası suçsuz tarafınkini öder sonuçta çarpıp kaçtığına göre suçlu durumdadır ve eğer bulunursa sizin araç leonun trafik sigortasından , varsa kaskosundan yaptırılır
tmm bizde onun peşindeyiz ztn ben adamın bulunması açısından demiştim sonuçta bu adam 15-20 gun sonrada kendı arabasını kaskosundan yaptırmaya kalktıgı an bu kasko şirketlerinin ortak bi ekranları varmıs o ekrana dusucek düştüğü zamanda yakalanıcak ama kaskosu yoksa biz bulduk bulduk bulamadık bize kaçıcak
erkin006
25-01-2009, 23:06
yeni kasamıydı?
ayırt edici bi özelliğini (jant,seat sport tamponmu vardı cupra tamponmu vardı?) söylersen belki biliyorumdur.olmazsa seatclubturkeyden araştırırım...
Vurup kaçan kişi ya çok cahil ya da ehliyeti yok,sarhoş vs. Arkadan vurduğuna göre her türlü suçlu o. Kaskoda olsa trafik sigortası da olsa zaten karşı tarafın hasarını ödüyor.Benim aklıma gelen ehliyeti yok veya alkolluydu
yeni kasamıydı?
ayırt edici bi özelliğini (jant,seat sport tamponmu vardı cupra tamponmu vardı?) söylersen belki biliyorumdur.olmazsa seatclubturkeyden araştırırım...
ben aracı gormedım sadece kırmızı ve yapılı dendi jant yay eksoz falan sanırım
ermaneray
25-01-2009, 23:34
gözüme çarparsa her türlü alırım plakasını ;) geçmiş olsun tekrardan :(
erkin006
25-01-2009, 23:47
konuyu taşıyorum seata bişey çıkarsa haber veririm Eser...sende araç ile ilgili ayrıntı öğrenirsen haber ver bana buluruz mutlaka...
konuyu taşıyorum seata bişey çıkarsa haber veririm Eser...sende araç ile ilgili ayrıntı öğrenirsen haber ver bana buluruz mutlaka...
tmm erkin saol
Sefa_vts
26-01-2009, 08:00
Eğer saçma sapan bi egzoz sesi varsa şirinevlerde bir iki kere gördüm aracı.. oralarda dolanıo.. kocasinan'a giden yolda görmüştüm..
SOMEONESPECIAL
26-01-2009, 08:12
Bu nasıl bi şerefsizliktir yahu ?
Vur durma kaç... Geçmiş Olsun Allah böylelerinden uzak tutsun !
Bahsedilen istikamette sürekli abuk sabuk giden Rp03 jantlı Sport Tamponlu bi kırmızı var öndede plakası olmuyo genelde.
Ferhat_V
26-01-2009, 09:52
geçmiş olsun...ilan sitelerinede bi bakın genelde görüntü olsun die ilanları oluyor..
herogeyik
26-01-2009, 10:25
geçmiş olsun eser umarım senn kuzende bişe yok yada aracta cok zarar yoktur umarım
arabanın arkası yok Allah tan içindekilerde bişey yok,herşeyden öenmlisi arabada 6 aylık bebeğimiz de vardı
arabanın masrafından geçtik sonuçta kasko var,ama bu camianın içinde böle şerefsizler olduğu sürece hepimizin adı trafik canavarı na çıkmaya daha çok devam edicek inşallah bulunucak
sefa ve koray plakasını bılıomusunuz hiç dikkat ettinizmi?
arabanın arkası yok Allah tan içindekilerde bişey yok,herşeyden öenmlisi arabada 6 aylık bebeğimiz de vardı
arabanın masrafından geçtik sonuçta kasko var,ama bu camianın içinde böle şerefsizler olduğu sürece hepimizin adı trafik canavarı na çıkmaya daha çok devam edicek inşallah bulunucak
sefa ve koray plakasını bılıomusunuz hiç dikkat ettinizmi?
Eser,
Dediğim gibi plaka yoktu önünde ve sürekli ters şeritlerde denk geliyorum.Olurda denk gelirsem aynı şeritte mutlaka plaka alırım ;)
Eser,
Dediğim gibi plaka yoktu önünde ve sürekli ters şeritlerde denk geliyorum.Olurda denk gelirsem aynı şeritte mutlaka plaka alırım ;)
nasıl mutlu olurum ölebişey de bizde gazlardık ama hiçbi zaman insanların canına kast etmedik vurup kaçmadık
nasıl mutlu olurum ölebişey de bizde gazlardık ama hiçbi zaman insanların canına kast etmedik vurup kaçmadık
Ya orası öyle sonuçta herkes gazlıyo ama belli bi sorumluluk duygusuna sahip olduktan sonra saçma sapan insanların canını tehlikeye atacak şeyler yapmıyoruz.Ben misal önüm açıksa basarım gaza ama kapalıysa onun orasından bunun burasından geçiyim diye uğraşmam allah korusun küçük bi hata insanın ömrüne malolur
Sefa_vts
26-01-2009, 12:16
Aynen aynı arabadan bahsediyoruz sanırım koray abi ile.. Önde plakası yoktu.. Atmak gibi olmasın da GS plakaydı sanırım.. Çünkü genelde plakaları unutmama gibi bi hastalığım var benim.. emin olmadan GS plaka leon arama ama :D
Aynen aynı arabadan bahsediyoruz sanırım koray abi ile.. Önde plakası yoktu.. Atmak gibi olmasın da GS plakaydı sanırım.. Çünkü genelde plakaları unutmama gibi bi hastalığım var benim.. emin olmadan GS plaka leon arama ama :D
yok kanka Allah tan bizim kuzende otarafta oturuyo belki denk gelmiştir
güneşli civarlarında da görülüomuş tarife uygun bir araba,bu aracın sahibi yakalanmamak için şuan ya araba otoparkta yatıo yada tanıdık bi ustasında güneşli kocasinan tarafındaki otoparkları araştırıcaz bakalım
İş yerim güneşlide bu civardaki otoparklarda veya yolda gözüme çarparsa yardımcı olurum. Geçmiş olsun
Benim gördüğüm esmer gözlüklü kemikli suratlı bi çocuk kullanıyo yaşı 23-24 civarındadır çoğunlukla şapka Nba tarzı şapkalar takıyo
Sefa_vts
26-01-2009, 13:02
Ve sürekli müzik mi açık? bam güm bass vuruo deli gibi :)
Sefa_vts
26-01-2009, 13:03
İş yerim güneşlide bu civardaki otoparklarda veya yolda gözüme çarparsa yardımcı olurum. Geçmiş olsun
Güneşliyi bilmemde Hüsnü aracını hergün görüyorum neredeyse :) fatih camii yanı.. Arkadaşlarla sık sık gittiğimiz bir yer var orda.. Maşallahı var.. İyi düşük :)
adam hakkında herşeyi öğrendik bide plakasını öğrenebilsek :)
Ve sürekli müzik mi açık? bam güm bass vuruo deli gibi :)
Aynen öyle :)
adam hakkında herşeyi öğrendik bide plakasını öğrenebilsek :)
Hedefe yaklaştık :)
Daha önceden ben bu tarzda bi konu açmıştım elimde plakası olduğundan Tramer (sigorta sorgulama) sayesinde bu kişiye ulaşıp gerekli işlemleri gerçekleştirdik ;)
aynen walla hedefe yaklaştık
MUGENPOWE®
26-01-2009, 13:23
gecmısolsn bole magandalar artk ınsanın canını sıkıo gecende bız besyola gıderken bıtane eskı kaasa toyota corrolla grı usutmuze kırdı zor kurtarfdk bolesını ıcınde 3 tane cocuk wardı kactılar bolesını ındırıp 2 guzel oksıyıp ılgı gosterıceksn bıda yapıyolarmı bk
gecmısolsn bole magandalar artk ınsanın canını sıkıo gecende bız besyola gıderken bıtane eskı kaasa toyota corrolla grı usutmuze kırdı zor kurtarfdk bolesını ıcınde 3 tane cocuk wardı kactılar bolesını ındırıp 2 guzel oksıyıp ılgı gosterıceksn bıda yapıyolarmı bk
Aynı Gri Corolla 3 kişi Cevizlibağ'dan sonraki Merter shell sapağına biz girerken bizi biçti
3 tane bebe vardı içinde biz yan yola girmiş olduğumuzdan uğraşmadık abimle :)
Aynı Gri Corolla 3 kişi Cevizlibağ'dan sonraki Merter shell sapağına biz girerken bizi biçti
1 sıçrar 2 sıçrar 3 üncüde bi yere yapışır
piyada sürekli bu şekilde gezen 3-5 it var maalesef
o 3-5 it yüzünden hepimizin adı apaciye cikio hepimiz trafik canavarı oluyoruz
MUGENPOWE®
26-01-2009, 13:34
baskan bızı sıyırıdı oo gerızekalılar doblonun onune kırdılar bızden sora florya sahıl yolunu bılır yol daralıo bız orda bu durumdan takla atıyodk s2k le 2 sene once araba fızık kurallarına ayrkırı sekılde kaldırıma vurup haaawalanıp gerı oturduydu asfalta aynısı o gun dobloyada oldu adam kaldırıma carpıp gerı dondu serıdıne allahtan bızım acıl ısımız wardı baska mewzuya yetısıodk tyoksa bızde gıdıodk adamlarn peısnden doblocu verdı peslerıne bulan yaklıyan olrsa bu gerızekalıları benıde arasınlar ınsanlık namına yada sewerken kameraya cekıp yutuba koyun ıbret alsınlar
olcay_bora
26-01-2009, 13:35
beylikdüzü desen belki bi ihtimal burda tam tarife uyan bir araç var çünkü bi kaç gündür görmedim ama
beylikdüzü desen belki bi ihtimal burda tam tarife uyan bir araç var çünkü bi kaç gündür görmedim ama
plakasını bılıomusun bora bütün ihtimalleri değerlendirmem lazım
baskan bızı sıyırıdı oo gerızekalılar doblonun onune kırdılar bızden sora florya sahıl yolunu bılır yol daralıo bız orda bu durumdan takla atıyodk s2k le 2 sene once araba fızık kurallarına ayrkırı sekılde kaldırıma vurup haaawalanıp gerı oturduydu asfalta aynısı o gun dobloyada oldu adam kaldırıma carpıp gerı dondu serıdıne allahtan bızım acıl ısımız wardı baska mewzuya yetısıodk tyoksa bızde gıdıodk adamlarn peısnden doblocu verdı peslerıne bulan yaklıyan olrsa bu gerızekalıları benıde arasınlar ınsanlık namına yada sewerken kameraya cekıp yutuba koyun ıbret alsınlar
Maalesef insanın canına kastedecek şekilde şerit değiştiriyo kendi gitsin ama yanında başkasına zarar vermesin.
Biz denk geldiğimizde müzik bangır bangır garip hareketler yapıyolardı arabanın içinde.
Maalesef eser'in dediği gibi bu 3-5 it yüzünden bizimde adımız lekeleniyo
olcay_bora
26-01-2009, 13:39
esnafa soriim eser abi bilen çıkarsa hemen bildiririm sana
esnafa soriim eser abi bilen çıkarsa hemen bildiririm sana
tmm kardeşim senden haber bekliorum
MUGENPOWE®
26-01-2009, 13:43
Maalesef insanın canına kastedecek şekilde şerit değiştiriyo kendi gitsin ama yanında başkasına zarar vermesin.
Biz denk geldiğimizde müzik bangır bangır garip hareketler yapıyolardı arabanın içinde.
Maalesef eser'in dediği gibi bu 3-5 it yüzünden bizimde adımız lekeleniyo
ewet ewet bızdede aynen boylelerdı cıns cıns hareketlerı wardı plakasını alamadk oo sınırden ona dua etsınler walla
olcay_bora
26-01-2009, 13:50
AK plaka duyumlara göre yeni biri satın almış yada alacakmış bugunlerde bu esnaftan. acemi biriyse vuran ihtimal daha da artıo 86 lı 85li biri olabilir
AK plaka duyumlara göre yeni biri satın almış yada alacakmış bugunlerde bu esnaftan. acemi biriyse vuran ihtimal daha da artıo 86 lı 85li biri olabilir
son rakamlarını bılen yokmu?
geçmiş olsun şişli tarafında olsa kesin bulurduk :(
olcay_bora
26-01-2009, 13:55
rakamları bilen şuan yok ama hbr verdim çarşıya bişeyler öğrenen oldu mu arıcaklar beni
rakamları bilen şuan yok ama hbr verdim çarşıya bişeyler öğrenen oldu mu arıcaklar beni
tmm kardeşim
Güneşliyi bilmemde Hüsnü aracını hergün görüyorum neredeyse :) fatih camii yanı.. Arkadaşlarla sık sık gittiğimiz bir yer var orda.. Maşallahı var.. İyi düşük :)
Eyvallah. Konuyla alakası yok ama aracın durduğu yerdeki manav bizim beklerim çay içmeye :)
garajturke de bak istersen bikaç kırmızı leon var
http://www.autoclubturkey.com/y_garage_list.php?act=listgarages&modelid=264
erkin006
26-01-2009, 17:32
leonun jantlar siyahmıydı eser şimdi bütün kırmızıları zan altında brakmayalım;)
bi ayırt edici özelliğini söylesen çok iyi olur...
way şerefsiz ya böylelerini iptte sallandırcan gebertcen yok etcen yaşamalarına gerek yok ...
çok geçmiş olsun.
tuner faruk
26-01-2009, 18:41
geçmiş olsun Eser abi aklımda görürsem haber veririm ;)
Sefa_vts
26-01-2009, 19:12
Benim gördüğüm aracın ön tamponu beyazdaki gibiydi.. Bu araçlar ile alakası yoktur yalnız.. yan yana iki tampon fotosu görünce aklıma geldi.. Eğer kray abide aynı araçtan bahsediosa çok gezen bir araç göze çarpar kesin..
http://www.autoclubturkey.com/images/garageturk/a/0081544-000000128777.jpg
Benim gördüğüm aracın ön tamponu beyazdaki gibiydi.. Bu araçlar ile alakası yoktur yalnız.. yan yana iki tampon fotosu görünce aklıma geldi.. Eğer kray abide aynı araçtan bahsediosa çok gezen bir araç göze çarpar kesin..
http://www.autoclubturkey.com/images/garageturk/a/0081544-000000128777.jpg
Aynı Tampon Sefa doğrudur.
GS plakanın üstünde yoğunlaştık biraz araştırdım 2 gundur yokmuş piyasada soganlı meydan da falan takılırmış
Eser bulduğunda beraber gidelim aynı olayı yaşadığımdan tecrübem iyi kafalı açılış konusunda :D
Eser bulduğunda beraber gidelim aynı olayı yaşadığımdan tecrübem iyi kafalı açılış konusunda :D
hehe aklımda kafadan başka şeyler var 5 aylık yigenim aklıma geldikçe ah ah bi yakalıyım
Alper D.
26-01-2009, 20:27
o 3-5 it yüzünden hepimizin adı apaciye cikio hepimiz trafik canavarı oluyoruz
hehhe ulenn eser sen yokmusun senn:D:D:D
hehhe ulenn eser sen yokmusun senn:D:D:D
gençkendi onlar dinime söven müslüman olsa :)
eseeeer din kardeşiyiz...
erkin006
26-01-2009, 21:20
ilk iki fotodaki araçsa eğer çok kolay telefonuna kadar bulurum eski sahibi bi abimiz yazdan sonra başka birine sattı aracı...muhtemelen plakada değişmiştir...bide diğeri var arka spoileri daha büyük olduğu içinbelki odur diyerek koydum...
http://img174.imageshack.us/img174/1382/dsc7429oe1.jpg
http://img149.imageshack.us/img149/4548/dsc7280dh1.jpg
http://img124.imageshack.us/img124/7429/dsc7289ah0.jpg
ilk iki fotodaki araçsa eğer çok kolay telefonuna kadar bulurum eski sahibi bi abimiz yazdan sonra başka birine sattı aracı...muhtemelen plakada değişmiştir...bide diğeri var arka spoileri daha büyük olduğu içinbelki odur diyerek koydum...
http://img174.imageshack.us/img174/1382/dsc7429oe1.jpg
http://img149.imageshack.us/img149/4548/dsc7280dh1.jpg
benim sürekli gördüğüm araç aynen budur Rp03'lü ;)
telefonu değil de öncelik olarak plakası lazım ama tabikide telefon olursa daha da mutlu olurum
eseeeer din kardeşiyiz...
din kardeşiyiz,manevi kardeşiz falan filan ama ne bu noktalar :D
şimdi yeme beni burda trafik canavarı sanıyolar bizi diye.seni tanımasam cidden efendi kullanıyosun sanırım eser'im rica ediyorum yapma böyle!!!bu arada 16 günüm kaldı
şimdi yeme beni burda trafik canavarı sanıyolar bizi diye.seni tanımasam cidden efendi kullanıyosun sanırım eser'im rica ediyorum yapma böyle!!!bu arada 16 günüm kaldı
murat çıldırtma beni :) onlar eskide kaldı scenicle ne yapabilirsinki?gayet efendi kullanıorum tabi en azından millete patlıyıp kaçmıorum
murat çıldırtma beni :) onlar eskide kaldı scenicle ne yapabilirsinki?gayet efendi kullanıorum tabi en azından millete patlıyıp kaçmıorum
Allah Allah neler duyuyorum RS le neler yaptın tem de:)
Allah Allah neler duyuyorum RS le neler yaptın tem de:)
kimin hayatını tehlikeye attık?gece saat 01.00 de bomboş yolda arabayı denedik onu ztn herkez yapıo roll hesabı biz tek başımıza bastık
kimin hayatını tehlikeye attık?gece saat 01.00 de bomboş yolda arabayı denedik onu ztn herkez yapıo roll hesabı biz tek başımıza bastık
al işte...eser bildiğin eser
al işte...eser bildiğin eser
olum çıldırtma beni Alla Alla dümdüz gazladım ne makas attım ne başka bişey şeridimden bile çıkmadım rolling yaparken de yapılmıomu bu ztn neden beni şimdi burda trafik canavarı modeline soktunuz anlamadım gitti tamam kabul ediorum 2006-2007 hızlı zamanlardı o zamanlar b.kunu cıkarırdım ama bitti artık yapmıorum yapamıorum 2 defa düşünüorum
olum çıldırtma beni Alla Alla dümdüz gazladım ne makas attım ne başka bişey şeridimden bile çıkmadım rolling yaparken de yapılmıomu bu ztn neden beni şimdi burda trafik canavarı modeline soktunuz anlamadım gitti tamam kabul ediorum 2006-2007 hızlı zamanlardı o zamanlar b.kunu cıkarırdım ama bitti artık yapmıorum yapamıorum 2 defa düşünüorum
:icon_tup:
2006-2007 hızlı zamanlardı o zamanlar b.kunu cıkarırdım ama bitti artık yapmıorum yapamıorum 2 defa düşünüorum
yaptın primi yine heee.hehehe
yaptın primi yine heee.hehehe
konuyu dagıtma neden msn de yoksun
streetracer
27-01-2009, 18:49
abi bugün e-5 güneşli taraflarındaydım sağı solu hep gözledim ama bi şey yok hatta o metro marketin yanındaki garajada baktım ordada o tarz bi araç yok:(