Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.5 dci enjektör hk.
İyi akşamlar herkese. Aracım 2012 model 1.5 dci 110 bg edc Megane 3. Araç ısındığı zaman tekleme ve anlık olarak motorda hasar riski arızası veriyordu. Makineye bağlattım 3 ve 4. Enjektör hatası veriyor. Enjektörcü bu araçtaki enjektörlerin tamir olmadığını yenisiyle değişmesi gerektiğini söyledi. Tam olarak bilgim olmadığı için size danışmak istedim. Bildiğim kadarıyla çoğu aracın enjektörü revizyon oluyor bunun olmaması garip geldi. Büyün enjektörleri değişme işçilikle birlikte 39 bin tl istedi. Eğer gerçekten yenisiyle değişecekse aramıza Renault parçacısı yada tanıdığı olan var mı acaba ? Meblağ çok yüksek gerçekten kredi kartına taksit va de olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim
Ben hep Oto Erdem'den alışveriş yapıyorum genelde, valla ustanın verdiği fiyat normal duruyor maalesef
Megane 3 Enjektor Takımı K9K 110HP 166008052R - 8200903034 >> Oto Erdem Renault Fiat Yedek Parca (https://www.otoerdem.com/megane-3-enjektor-takimi-k9k-110hp-166008052r-8200903034-urun-141838.html)
Bir de yenisahra'da oto menekşe var, onlara da sorabilirsiniz, karta taksit vb durumlar için iki firmayla da iletişime geçmekte fayda var
Ben hep Oto Erdem'den alışveriş yapıyorum genelde, valla ustanın verdiği fiyat normal duruyor maalesef
Megane 3 Enjektor Takımı K9K 110HP 166008052R - 8200903034 >> Oto Erdem Renault Fiat Yedek Parca (https://www.otoerdem.com/megane-3-enjektor-takimi-k9k-110hp-166008052r-8200903034-urun-141838.html)
Bir de yenisahra'da oto menekşe var, onlara da sorabilirsiniz, karta taksit vb durumlar için iki firmayla da iletişime geçmekte fayda var
Anladım . Aslında merak ettiğim işte tamir olmuyor mu ? Bu arada araç 149 bin km de yazmayı unutmuşum
Renaultolog
31-07-2024, 03:10
Düzgün yapabilen pek yok daha doğrusu o yüzden özellikle 105 ve 110lukların enjektörlerini pek tamire yanaşmıyorlar. Bence de en sağlıklısı değiştirmek bu arada
Vdo enjektörlerin tamir takımı mevcut ama bildiğim kadarı ile bobin bulunamıyor piyasada , ustanız onun için komple değişim demiş olabilir.
İşçilik dahil verdiği fiyatta kötü değil , dışardan 35-36'ya alsanız zaten 3-4 lira işçilik vereceksiniz :)
Deepblue
31-07-2024, 08:43
Benim megane 2 için 1.5 dci enjektör tamiri olmadı değişim sağladım 26 lira 3lerinde bu para olması gayet normal günümüzde artık bu paralar sanayide normalleşti bize göre dağ .. ne olacak bu ekonomi ..
Nasıl olacak bilmiyorum bir anda 40 bin tl nakit nasıl vereceğiz aklım almıyor
GuneyOnur
31-07-2024, 08:49
Sıfır enjektör satışı yapmaktayız. Bazı marka enjektörlerin sıfırı tamirinden daha uyguna geliyor. Bazı enjektörlerin tamir takımı mevcut bazılarını yan sanayi Çin veya Polonya tamir takımı ile tamir ediyorlar pek randıman vermiyor maalesef. Genelde Bosch grubu enjektörler tamire daha yatkın Delphi ve VDO grubu biraz daha narin. VDO enjektörlerde de genelde enjektörü tamir etseniz de bobinlerden dolayı bir süre sonra şakırdama yapabiliyor. Biz insanlara bunu söylediğimizde sıfır satmaya çalıştığımızı zannediyorlar ama 6 ay sonra ben bu enjektörü tamir ettirdim fakat randıman alamadım deyip hem boşa enjektör tamir parası vermiş oluyorlar üzerinde birde sıfır enjektör parası veriyorlar. Özelden şase numaranızı iletirseniz aracınıza uyumlu enjektör hakkında yardımcı olabilirim.
GuneyOnur
31-07-2024, 08:50
+ olarak kredi kartına ve özelliğine göre vade farksız 3-4 taksit olarak yardımcı olabiliriz.
+ olarak kredi kartına ve özelliğine göre vade farksız 3-4 taksit olarak yardımcı olabiliriz.
Özelden yazdım hocam
ardicli2000
31-07-2024, 09:52
O bu değil de bir enjektör setinin 37 000 olması nedir :eek: :scared: :(
kocamanadam
31-07-2024, 20:31
Maalesef artık bu rakamlar sanayide çerez parası :( Allah hepimizin yardımcısı olsun kazanması zor harcaması kolay
Özelden ruhsat bilgisi atarsanız yarın bi bakalım sistemden. Taksit olayı da karta göre değişir, yaparız
Enjektörlerin kafasındaki bobinler bozulmuş . Bu akşam onlar değişti sökme takma ayar bobinler kodlama vs derken 18 bin liralara bitti işlem. 1 sene de garanti verdi. Sıfırına maalesef bütçem yetmedi. Şuanlık araba tepkileri çok değişti umarım kısa sürede aynı şeyi yaşamam yine
Enjektörlerin kafasındaki bobinler bozulmuş . Bu akşam onlar değişti sökme takma ayar bobinler kodlama vs derken 18 bin liralara bitti işlem. 1 sene de garanti verdi. Sıfırına maalesef bütçem yetmedi. Şuanlık araba tepkileri çok değişti umarım kısa sürede aynı şeyi yaşamam yine
Geçmiş olsun, valla yürütme maliyetleri artık arabadan da, arabacılıktan da soğutma safhasında.
Yıkama için bile gittiğimizde 500 TL' den aşşağı yıkayan kalmadı resmen..
livaneli
09-08-2024, 19:44
O bu değil de bir enjektör setinin 37 000 olması nedir :eek: :scared: :(
15-20 gün önce bir Peugeot'ya hararet yüzünden motor yaptık, dv6 kodlu. Enjektörler tamire gönderildi, 28 bin lira tuttu.
15-20 gün önce bir Peugeot'ya hararet yüzünden motor yaptık, dv6 kodlu. Enjektörler tamire gönderildi, 28 bin lira tuttu.
Ben de geçen baktım bi enjektör devirdaim triger fiyatına euro5 dv6 için, 50k kabaca. Büyük paralar.