Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şanlıurfa araç alımı için yardım

TRueMK
04-08-2024, 10:18
Arkadaşlar merhaba

Şanlıurfaya honda araç almaya gieceğim
Lakin cekincelerim var fiyat piyasayasına göre uygun aracın o yüzden urfada gidebileceğim en iyi ekspertize gitmek istiyorum
o taraflarda bildiği iyi bir yer olan varmı
O bölgeden araç almaktan çekinirim antep şehitkamile yakın olduğu için
Sebebide 2022 de pert olan superb aracım kaskodan antep şehitkamile satıldı bir kaç ay sonra arac 4 parça boyalı olarak ilana girdi ve bir süre sonra satıldı
Bu tür hikayeler çok fazla duydum tecrübeli arkadaşlar varsa destek beliyorum
Teşekkürler

fthdrn
04-08-2024, 10:24
50bin fazla olsa bile kendi şehrimdeki aracı alırım şahsen. gidip gelmesi yemesi içmesi zaten 10-15 harcıyorsun.

baskan96
04-08-2024, 10:46
Hocam selam. Naçizane bir iki bilgi vermek istiyorum. Honda'lar Japon aracı olmasına rağmen Toyota araçları gibi asfalt dışı kullanıma pek uygun araçlar değil. Özellikle alt takım parçaları, direksiyon kutusu vs. gibi parçaları birkaç bozuk yol tecrübesi sonrası problem oluşturmaya meyilli. Bunlara ek olarak kaporta aksamları da segment kardeşi Corollalara nazaran daha narin ve kaput gibi sürekli yolda taş gelen/gelme potansiyeli olan parçalarında boya atması gibi sorunlar oluşma ihtimali yükseliyor. Bir de ek olarak araç sürekli Urfa tarafında binildiyse sıcak kaynaklı trimlerde bozulma, ses yapma gibi sorunların oluşmuş olma ihtimali de var..

Uzun lafın kısası araç kaporta olarak denildiği gibi çıksa bile kalifiye olmayan bir eksperin anlayamayacağı alt takım masrafları canınızı çokça sıkabilir ve düzgün bir usta bulamazsanız dikiş tutturamayabilirsiniz..

İlanı atarsanız en azından fotoğraflardan gördüklerimizi söyleyebiliriz diye düşünüyorum. Ekspertiz olarak da Urfa'da Canbeyli Plaza var direkt Honda'nın yetkili servisi ama ekspertiz yapmaktan kaçınabiliyorlar. Tanıdık vs buldurabilirseniz bakabilirler ama kaporta konusunda çok iyi olmuyor yetkili servisler bu da bilginiz dahilinde olsun. Hayırlısı olur inşallah..

AşkınS.
04-08-2024, 11:09
Kuzenim bi 307 aldı, katkı atmışlar motora :) bakım yaptıktan sonra yağ yakmaya başladı, mecburen motor yaptık. Malatya’dan bi Mercedes baktım, km düşük ama deriler yırtılmış, adam orijinaliği bozulmasın diye yaptırmadım diyor, ekspere gitti, ücretini verdim bana ekspertiz söyledi derileri. Sonra eksper ücretinin yarısını zor aldım param yok abi diyor.
Doğudan araba almamaya yeminliyim diyebilirim
Tavsiyem tanıdığınız yoksa almayın

MURAT_HLX
04-08-2024, 11:33
Kuzenim bi 307 aldı, katkı atmışlar motora :) bakım yaptıktan sonra yağ yakmaya başladı, mecburen motor yaptık. Malatya’dan bi Mercedes baktım, km düşük ama deriler yırtılmış, adam orijinaliği bozulmasın diye yaptırmadım diyor, ekspere gitti, ücretini verdim bana ekspertiz söyledi derileri. Sonra eksper ücretinin yarısını zor aldım param yok abi diyor.
Doğudan araba almamaya yeminliyim diyebilirim
Tavsiyem tanıdığınız yoksa almayın

komik,parası yok mercedese biniyor :D insan arabasını bilmez mi ya, yeni moda zaten orjinalliği bozulmasın diye yaptırmadım olayı geçmiş olsun

konu açan arkadaşada şeytan üçgeni zaten,antep,urfa, tarafları almazdım

TarikS
05-08-2024, 11:57
Arkadaşlar merhaba

Şanlıurfaya honda araç almaya gieceğim
Lakin cekincelerim var fiyat piyasayasına göre uygun aracın o yüzden urfada gidebileceğim en iyi ekspertize gitmek istiyorum
o taraflarda bildiği iyi bir yer olan varmı
O bölgeden araç almaktan çekinirim antep şehitkamile yakın olduğu için
Sebebide 2022 de pert olan superb aracım kaskodan antep şehitkamile satıldı bir kaç ay sonra arac 4 parça boyalı olarak ilana girdi ve bir süre sonra satıldı
Bu tür hikayeler çok fazla duydum tecrübeli arkadaşlar varsa destek beliyorum
Teşekkürler

Asla gitmeyin, gezenadam.com.tr ile iletişime geçin önce yerinde inceleme yapıp 50-100 foto paylaşıp kenddi yorumlarını iletsinler, sonra isterseniz ekspere götürüp oradan detaylı bilgilendirme yapsınlar.

paranız cebinizde kalsın

dirk
05-08-2024, 12:00
ben urfadayım yardımcı olmak istersim ama ucuzsa bulaşma

murat182
05-08-2024, 12:23
Ben de arabamı urfadan aldım uygun fiyata düzgün araç aldım arkadaşta çok misafirperverdi sağolsun. Gitmeden önce gezen adama expertiz yaptırdım auto analizle çalışıyordu en son. Her aşamada çok yoğun fotoğraf video geldi kendim baktırsam o kadar detaylı bakamazdım muhtemelen.

dirk
05-08-2024, 13:56
Tüv Exper Ve kurumsalların coğu var oto rapor ümran vs ama bişey demek zor malesef

nyz_61
05-08-2024, 14:47
Geçen sene fiyatı uygun diye ordan bir araç almaya niyetlenmistim adamı aradım amcam polis size polis arkadaşını yonlendircez o baktircak araci. Onunla expere gidersiniz dedim. Adam hemen abi bu araç sana gelmez sen başka araç bak deyip çark etmişti ������

TRueMK
05-08-2024, 22:28
arkadaşlar teşekkürler araç kaporacı çıktı gitmeme gerek kalmadı :)