Orijinalini görmek için tıklayınız : Sticker
Sürekli takip ettiğimiz techturkey.com a ait sticker olsa güzel olmaz mi ?
Arabalar ile ilgili dernekler kluplerin hatta Facebook gruplarinin bile kendilerine özgü stickerlari var faydalarının olacağını düşünüyorum yolda bu etiketli birini görmek mutlu hissettir yonetim isterse ücretli satar yada ücretli gönderir yada çizimi de paylaşabilirler hatta daha kaliteyi arttırmak belli süre üyelik süresi yada belli sayıda mesaj gibi kriterlere uyanlara ücretsiz etiket gönderilebilinir ( eksisozluk mantığı ile tüm üyelerin haklari farklı )
M.A.D bu konuda destek sağlayabilir bence :)
Muhalefet gibi görünmek istemem ama, facebook üzerinde 10.000 eyakın üyesi bulunan bir motosiklet grubunda yöneticiyim. 3 sene öncesinde sticker yapmış toplanan parayı da lösev e bağışta bulunmuştuk.
İstanbulda olan bir çok kişiye toplanmalar vs elden teslim edebildik ancak şehirdışına kargo ile gönderimlerde epey olumsuz geri dönüş aldık. Grup ve trafikte fark et stickerı için 50tl iken ufak bir paket için stickerdan çok daha fazla kargo parası ödeyen arkadaşlarımız oldu, biz o zaman sticker maaliyetlerini yönetim olarak karşıladık ama sıkıntı yaşamamak adına karşı ödemeli olunca kargolar bunu kabul edilmesi gerekir öncelikle
Muhalefet gibi görünmek istemem ama, facebook üzerinde 10.000 eyakın üyesi bulunan bir motosiklet grubunda yöneticiyim. 3 sene öncesinde sticker yapmış toplanan parayı da lösev e bağışta bulunmuştuk.
İstanbulda olan bir çok kişiye toplanmalar vs elden teslim edebildik ancak şehirdışına kargo ile gönderimlerde epey olumsuz geri dönüş aldık. Grup ve trafikte fark et stickerı için 50tl iken ufak bir paket için stickerdan çok daha fazla kargo parası ödeyen arkadaşlarımız oldu, biz o zaman sticker maaliyetlerini yönetim olarak karşıladık ama sıkıntı yaşamamak adına karşı ödemeli olunca kargolar bunu kabul edilmesi gerekir öncelikle
Bu durumlar için çözümler bulunabilinir aslında belli şehirlerde temsilci olsa yüzlü paketlerle ona gonderilse o da dağıtabilir bilmiyorum nasıl çözümler olabilir ama ben isterim arabamda techturkey stickeri
Arkdaşlar biz bunu düşündük, aramızda da konuştuk zamanında. Sticker işi günün sonunda yayılan ve kontrol edilemeyen bir durum. Kitleyi genişletme çabası olan bir forum değiliz. Yeni üye aramıyor hatta gelen üyelik taleplerinin bile referans harici olanları genel olarak kabul etmiyoruz.
Türkiyenin göç durumu gibi forum ortamında adap bilmeyen ve sadace stickerden görüp gelen bir zümre istemiyoruz.
Bu nedenle bu konuyu kapatıyor güzel fikirleriniz için teşekkür ediyoruz.