PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mini R59 arka spoiler uyarı sesi giderme hk.

dincerak
04-10-2024, 16:31
Merhaba,

Mini R59 arka hareketli spoiler arızası mevcut aracımızda. Uyarı sesi kesilmiyor sürekli hoparlörlerden uyarı sesi geliyor. Bu sesi kodlama ile kesebilir miyiz ve kesebilecek yer tavsiyeniz var mıdır? Ayrıca bu parçayı yurt dışı haricinde temin edebileceğimiz bir yer veya motor onarımını yapabilecek bir usta tanıdığınız var mıdır? Belki daha önce bu sorun ile karşılaşıp yardımcı olabilecek birileri vardır.

Teşekkürler.

onursumer
04-10-2024, 16:58
genel olarak r58 ve 59 un yedek parçaları sipariş olarak geliyor hatta çoğunun hazırı bile olmaya biliyor benim r58 radyo antenini 1.5 ay beklemiştim , kodlama ile belki kapatılabilir ama minide çok kodlama uzerine çalışan duymadım bmw üzerine uzman yerlere danışmak lazım , istanbuldaysanız zaten maslakta mini üzerine duzgun servisler mevcut göstermediyseniz bir görüşün derim

TarikS
04-10-2024, 19:22
anadolu yakası'ndaysanız bmwareastore olarak aratabilirsiniz girer bakarlar kodlamalarda iptali var mı diye, muhtemelen vardır. yoksa para almazlar diye tahmin ediyorum. bana zamanında lazım olduğunda yaklaşımlarından öyle sezmiştim

parça için de herhangi bir parçacıdan sipariş edebilirsiniz ama aracın üzerindeki arızalı parçayı doğru tespit edip söküp üzerindeki numaranın aynısından sipariş vermenizi tavsiye ederim. sistem üzerinden bakıp da farklı yılın minicik farklı bir versiyonunu alıp elinizde patlama olasılığı olabiliyor özel sipariş olacağı için :) bostancı'da oto deniz'den sipariş ediyorum ben 3 gün 1 hafta arasında geliyor parçalar

Omak
06-10-2024, 23:24
spoiler moturunun fişlerini sokmeyi deneyebilirsiniz.

berkay_aydin
12-10-2024, 10:57
instagramdan bimmerworkstr Serhat beye ulaşın