Orijinalini görmek için tıklayınız : Aveon Global Sigorta Hakkında Dikkat
Alfistifosi
17-10-2024, 08:28
Merhabalar,
Yaşadığım mağduriyeti özet geçmek isterim, bu sayede sizlerin de bulaşmadan korunmanızda faydam dokunursa sevinirim.
Aracıma bu firmadan bir süre önce kasko yaptırdım. Olağan bir şekilde camım çatladı ve poliçe dahilinde onarım için aradığımda camcıya yönlendirildim. Camcılar, ticari sorunlar sebebiyle Aveonla olan hizmetlerin askıya alındığını belirttiler. Haliyle durumdan huylanıp kasko iptali için sigorta şirketimle görüştüm. Poliçe iptal edildi. Verilen yasal süre dolduğunda iadem gelmediği için konuyu kurcaladım. Şirketin yönetim geçiş süreci olduğunu listede olduğumu belirtip ucu tamamen açık bi şekilde beklemem gerektiği söylendi.
Sizlere tavsiyem 5-10 bin fazla verip risk almamanızdır.
Merhabalar,
Yaşadığım mağduriyeti özet geçmek isterim, bu sayede sizlerin de bulaşmadan korunmanızda faydam dokunursa sevinirim.
Aracıma bu firmadan bir süre önce kasko yaptırdım. Olağan bir şekilde camım çatladı ve poliçe dahilinde onarım için aradığımda camcıya yönlendirildim. Camcılar, ticari sorunlar sebebiyle Aveonla olan hizmetlerin askıya alındığını belirttiler. Haliyle durumdan huylanıp kasko iptali için sigorta şirketimle görüştüm. Poliçe iptal edildi. Verilen yasal süre dolduğunda iadem gelmediği için konuyu kurcaladım. Şirketin yönetim geçiş süreci olduğunu listede olduğumu belirtip ucu tamamen açık bi şekilde beklemem gerektiği söylendi.
Öncelikle geçmiş olsun, her zaman derim bilindik markalardan şaşmayın 2-3 daha fazla verip diye. Allahtan sadece cam için olmuş büyük bir hasar olsaydı mağduriyetiniz daha yüksek olurdu..
gokhan g.
17-10-2024, 10:13
Bu sene forumdan Göksel Bey'e yaptırdım kaskoyu. Avrondan kesti poliçeyi. Bilgi için teşekkürler, değiştireyim ben de
punto_multijet
17-10-2024, 10:33
Merhabalar,
şirketimizde pert olan aracın parasını alana kadar canımız çıktı
Ozan Özer
17-10-2024, 11:03
Evet kaskolar çok pahalı ancak bilindik markalardan kesinlikle şaşmayın.Kaza bela olmayınca,poliçenin önemi anlaşılmıyor ne yazık ki. Firma kadar içeriği de önemli.. İMM örnek olarak..Genelde firmalar bunu 500bin TL civarında tutar..Haksızsanız ve karşı tarafın hasarı sizin sigortanızdan ödenecek ise Mercedes S serisi v.b. araçlara çarpmayın derim :)
ucuzdur vardır bir hikmeti olayını çok yaşıyoruz. Müşterilerimizde Vw araç alımında kaskoda daha ucuz fiyat aldık diye geliyorlar. Hangi şirket eeeee bilmiyorum. Poliçeyi at abi, bir geliyor xxxx . Abi geçmiş olsun umarım bir hasarın olmaz....
ChuckBartowsKi
18-10-2024, 13:33
Şu an SDDK denetimindeler hasarlar maalesef ödenmiyor asistans firmalarda hizmet vermiyorlar bu arada iptallerinizde kredi kartınıza gelmiyor IBAN istiyorlar ama gelir mi gelmez mi muallak...
Sanırım yeni bir yatırımcı var ki SDDK şirkete el koyup tamamen kapatmadı bilmiyoruz ama ne iptal etmek ne devam etmek ikisi de kötü opsiyon şu an için...
Her zaman tavsiyem trafik ruhsatı olan yani trafik sigortası kesebilen sigorta şirketleriyle çalışmanız en azından daha sağlam durumdalar.
Alfistifosi
21-10-2024, 08:09
Normalde alışveriş konusunda çok titizimdir. Çoğu şeyin ucuzunu tercih etmem.
Aveon'dan kasko yaptırmam konusunda sigortam.net müşteri temsilcileri "sorunsuz çalıştığımız iyi bir firmadır." diye belirttiği ve o an kullanabileceğim anlık bir indirim tanımlandığı için hızlıca işlemlerimi tamamlamak istedim. Araştırmadan iş yapmak benim kabahatimdir.
Biraz detaylı araştırdığımda binlerce kişinin pert araç ödemelerini dahi aylardır alamaması durumu yaşanıyormuş. İnstagram yorumlarında birkaç kişi noter üzerinden ihtar çektiğinde 3 gün sonra ödemesini aldığını belirtmiş. Hukuki yollardan ilerlemek gerekecek anlaşılan. Avukat, noter ve vekalet masrafları alacağım paranın yarısını götürüyor, bu da böyle bi muamma dır.
ChuckBartowsKi
21-10-2024, 09:40
Normalde alışveriş konusunda çok titizimdir. Çoğu şeyin ucuzunu tercih etmem.
Aveon'dan kasko yaptırmam konusunda sigortam.net müşteri temsilcileri "sorunsuz çalıştığımız iyi bir firmadır." diye belirttiği ve o an kullanabileceğim anlık bir indirim tanımlandığı için hızlıca işlemlerimi tamamlamak istedim. Araştırmadan iş yapmak benim kabahatimdir.
Biraz detaylı araştırdığımda binlerce kişinin pert araç ödemelerini dahi aylardır alamaması durumu yaşanıyormuş. İnstagram yorumlarında birkaç kişi noter üzerinden ihtar çektiğinde 3 gün sonra ödemesini aldığını belirtmiş. Hukuki yollardan ilerlemek gerekecek anlaşılan. Avukat, noter ve vekalet masrafları alacağım paranın yarısını götürüyor, bu da böyle bi muamma dır.
Hukuki yollara başvuran müşterimiz var. 20 gün civarı oldu bunlar biraz şehir efsanesi maalesef zaten şirket denetimde hasarları olabilecek en yetkili merci ödüyor hukuk yolu da o merciye gidiyor zaten o yüzden belki biraz hızlandırmış olursunuz ama 3 günde ödeme vs. yok maalesef.
Alfistifosi
21-10-2024, 13:25
Hukuki yollara başvuran müşterimiz var. 20 gün civarı oldu bunlar biraz şehir efsanesi maalesef zaten şirket denetimde hasarları olabilecek en yetkili merci ödüyor hukuk yolu da o merciye gidiyor zaten o yüzden belki biraz hızlandırmış olursunuz ama 3 günde ödeme vs. yok maalesef.
Desteğiniz için teşekkür ederim hocam. Anlaşılan bekleyeceğiz başka çare yok.
akifemreakkas
22-10-2024, 12:14
2023 de kasko yaptırdıktan 2-3 gün sonrasında gece 04:00 gibi babam havalimanına giderken o uyku sersemliği ile bariyere sürtmüştü aracı sonrasında ne olduğunu anlamamış fotoğraf çekmemiş, böyle bir durum olunca kasko tamiri kabul etmedi biz de kendi cebimizden 2.500 tl civarı bir rakama yaptırdık dosyadan da feragat ettik, bu sene tramer sorguladığımda kazadan 6 ay sonra aracımıza 25.000 tl tramer girmişler tamir olmamasına rağmen. firmayı arayıp durumu öğrenmeye çalıştığımızda ne maillerde bir açıklama ne telefonları açan yanı kısacası uzak durun dikkat edin
babayimben
23-10-2024, 08:09
2023 de kasko yaptırdıktan 2-3 gün sonrasında gece 04:00 gibi babam havalimanına giderken o uyku sersemliği ile bariyere sürtmüştü aracı sonrasında ne olduğunu anlamamış fotoğraf çekmemiş, böyle bir durum olunca kasko tamiri kabul etmedi biz de kendi cebimizden 2.500 tl civarı bir rakama yaptırdık dosyadan da feragat ettik, bu sene tramer sorguladığımda kazadan 6 ay sonra aracımıza 25.000 tl tramer girmişler tamir olmamasına rağmen. firmayı arayıp durumu öğrenmeye çalıştığımızda ne maillerde bir açıklama ne telefonları açan yanı kısacası uzak durun dikkat edin
Dosya açıldı mı feragat bile etseniz eksperin ilk belirlediği tespitler için verilen teklif tramere kaydoluyor. Diğer sigortalarda da var bu uygulama diye biliyorum.
Dosya açıldı mı feragat bile etseniz eksperin ilk belirlediği tespitler için verilen teklif tramere kaydoluyor. Diğer sigortalarda da var bu uygulama diye biliyorum.
Evet doğru dosya açılıp hasar tutarı belirlendiryse geçmiş olsun direkt kayda giriyor
akifemreakkas
25-10-2024, 00:56
Dosya açılmıştı ama ne eksperden bir teklif gelmişti tarafımıza ne de işlem kabulü tramer dosyasınıda 6 ay sonrasında sisteme düşmüşlerdi, dosyaya baktığımda da alakasız yerlerde alakasız işlemler fiyatlandırılmıştı yanlış hatırlamıyorsam 2.500 lira yedek parça 20.000 tl de işçilik girmişler durum böyle açıkçası biz durumu kabullendik fakat hoş bir olay olmadı :D