Orijinalini görmek için tıklayınız : Şehirler Arası Araç Taşıma
GokhanK.
19-11-2024, 23:06
Arkadaşlar iyi akşamlar herkese. Şehirler arası araç taşıyan güvenli firma var mıdır?
Web sitesi olur tanıdık güvendik yakını olan olur. Makul olursa güzel de olur 😊
Sti_Ozan
19-11-2024, 23:57
Abi Mertur firmasıyla görüş, özmal araçları fazla piyasaya göre iyi rakam verebilirler.
GokhanK.
20-11-2024, 08:05
Abi Mertur firmasıyla görüş, özmal araçları fazla piyasaya göre iyi rakam verebilirler.
Onlar toplu yapıyormuş sanırım. 1 tane araç gelecek başka şehirden. Bu tarz çalışan firmalar varmış,3-4 farklı yerden araç toplayarak geliyorlarmış fakat ben bir türlü bulamadım.
Ototransfercim var şirket araçlarını şehirler arası bu firmadan çektiriyorum. Şuana kadar 30 arabanın üzerinde çekim işlemi yaptım herhangi bir sorun yaşamadım.
CloudGrey
20-11-2024, 08:18
yürüyerekmi gelecek ? çekicimi istiyorsun ?
Yürüterek diyorsan benim bütün işlerimi yapan bir vale abim var , istersen numarasını veririm , uygunsa işini çözer
emreaydın
20-11-2024, 08:30
Araç nerden nereye gelecek? Mertur,Ant tarzı firmalar genellikle Anadoludan ve Karadeniz tarafından sıfır araç bırakıp boş dönüyor. 2021 de Samsun'dan İstanbul'a mazot parasına araç getirtmiştik ANT lojistiğe bir sorun da yaşamamıştık. Bu tarz firmalarda sevkiyatı organize eden kişilerle temas kurabilirseniz işiniz ucuza çözülür.
GokhanK.
20-11-2024, 08:46
Yürüterek diyorsan benim bütün işlerimi yapan bir vale abim var , istersen numarasını veririm , uygunsa işini çözer
Çekici ile. Bulamazsam ben gidip getireceğim de 1400 km yol uğraşmak istemiyorum. :)
GokhanK.
20-11-2024, 08:47
Ototransfercim var şirket araçlarını şehirler arası bu firmadan çektiriyorum. Şuana kadar 30 arabanın üzerinde çekim işlemi yaptım herhangi bir sorun yaşamadım.
gördüm ama sahte site gibi geldi başımıza iş almayalım dedim
3 günde geze geze sürmelik bir uzaklık mis gibi kafa resetler valla
Merhaba şehirdışından sürekli araç getirttiğimiz tanıdık çekicimiz var 0 532 432 81 otuzdört Mustafa B. numarayı Kaandan aldım derseniz yardımcı olur
GokhanK.
20-11-2024, 08:55
Araç nerden nereye gelecek? Mertur,Ant tarzı firmalar genellikle Anadoludan ve Karadeniz tarafından sıfır araç bırakıp boş dönüyor. 2021 de Samsun'dan İstanbul'a mazot parasına araç getirtmiştik ANT lojistiğe bir sorun da yaşamamıştık. Bu tarz firmalarda sevkiyatı organize eden kişilerle temas kurabilirseniz işiniz ucuza çözülür.
Evet söylediler tır şoförüne 1500-2000 ateşledim mi alıp getiriyormuş. Fakat o taraflarda tanıdık yok. TT de herşey bulunduğundan bir sorayım dedim :)
GokhanK.
20-11-2024, 09:09
Merhaba şehirdışından sürekli araç getirttiğimiz tanıdık çekicimiz var 0 532 432 81 otuzdört Mustafa B. numarayı Kaandan aldım derseniz yardımcı olur
teşekkürler arayım
tekli çekici ciddi para yazar
çoklu çekici, ortalama 3-4 gün teslimat günü var. Çoklu çekicide kozmetik hasarı alma riski fazladır. İndi bindi yapar araç çünkü sık sık
GokhanK.
20-11-2024, 16:38
Nerde araç
Diyarbakır Gökhan
1400km yolda araba başkasına emanet edilerek gönderilmez. Bin türlü hali var dünyanın
Diyarbakır Gökhan
Diyarbakır’dan araç almıştım, Ankara’ya kadar teslimat yapmışlardı. Normalde İstanbul anlaşmıştım fakat araç Ankara’da bozulunca 4 günde Ankara’dan aldım aracı.
Gezenadam vasıtasıyla bulmuştum, orayla da iletişime geçebilirsiniz
Aynen Gezenadam'a bir sor onlar 81 ilden araç transferi yapıyorlar, Diyarbakır'daki tayfasının da mutlaka daha önce çalıştığı çekiciler vardır.
https://chekici.com/
Şanzıman arızam olduğunda buradan bulduğum çoklu çekici ile aracı Balıkesir den İstanbul a yollamıştım. En ucuza böyle gitmişti.
GokhanK.
21-11-2024, 09:55
1400km yolda araba başkasına emanet edilerek gönderilmez. Bin türlü hali var dünyanın
Aynen öyle Kaan birşey filan olur mesuliyeti sıkıntı. Maliyeti sıkıntı. Sıkıntı oğlu sıkıntı
GokhanK.
21-11-2024, 09:56
Diyarbakır’dan araç almıştım, Ankara’ya kadar teslimat yapmışlardı. Normalde İstanbul anlaşmıştım fakat araç Ankara’da bozulunca 4 günde Ankara’dan aldım aracı.
Gezenadam vasıtasıyla bulmuştum, orayla da iletişime geçebilirsiniz
Evet yönlendirme yaptılar fakat biraz tuzlu oldu : )
GokhanK.
21-11-2024, 09:57
https://chekici.com/
Şanzıman arızam olduğunda buradan bulduğum çoklu çekici ile aracı Balıkesir den İstanbul a yollamıştım. En ucuza böyle gitmişti.
Steye talep yaptım anında aradılar. Şaşırdım : )
Fiyat bekliyorum bakalım ne çıkaracaklar.
Steye talep yaptım anında aradılar. Şaşırdım : )
Fiyat bekliyorum bakalım ne çıkaracaklar.
Komik bir maceram var bu sistemle ilgili, en kısa zamanda yazarım.
Ama en iyi fiyatı buradan bulmuştum.
GokhanK.
21-11-2024, 12:17
Komik bir maceram var bu sistemle ilgili, en kısa zamanda yazarım.
Ama en iyi fiyatı buradan bulmuştum.
Çok teşekkür ederim sana ve herkese. Yardımlarınızdan dolayı.
Adamlar güzel fiyat verdi çözdük işi. Sigortalı getiriyorlar herhangi birşeye karşı + 2 günde teslimleri var.