Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Conta yakma-Fiyat

jojo59
27-11-2024, 16:38
Düğün hazırlıkları içündeyken 2006 accent admire 1.5 crdi aracım conta yaktı. Km 190 K bir değişen sağ ön kapı çamurluk boyalı. Conta yakmamıza kadar aracım muadillerine göre çok temiz idi.
Bu şekilde satmaya kalksam piyasa nedir ne değildir. Bilgiye ihtiyacım var...

KÖROĞLU
27-11-2024, 16:43
Yaptırmadan satarsan ciddi zarar yazar. Yaptırıp satarsan bir ihtimal masrafın bir kısmınıkurtarırsın ama her türlü zarar olacak işin sonu.

Yürümeyen araba risk, alıcı da ona göre muamele edecek alırken. 100 se yürüyen 50 ye almak isteyecek.

Tavsiyem yaptır sat.

jojo59
27-11-2024, 16:58
Yaptırmadan satarsan ciddi zarar yazar. Yaptırıp satarsan bir ihtimal masrafın bir kısmınıkurtarırsın ama her türlü zarar olacak işin sonu.

Yürümeyen araba risk, alıcı da ona göre muamele edecek alırken. 100 se yürüyen 50 ye almak isteyecek.

Tavsiyem yaptır sat.

Ustam valla düğün masrafları vs sıkıntı. Nedense hep böyle saçma sapan zamanlarda oluyor :) muadilleri 300-320 arasıydı ama böyle 100 neyse inip satabilir miyim

220T
27-11-2024, 17:10
Karar vermek için iyi bir ustayla durum analizi yapmalısınız. Hasarın derecesine göre zaten fiyat değişecek. Bence direkt böyle satın.

jojo59
27-11-2024, 17:12
Karar vermek için iyi bir ustayla durum analizi yapmalısınız. Hasarın derecesine göre zaten fiyat değişecek. Bence direkt böyle satın.

O kafadayım hocam usta yabancım değil araştırma yapacakta buradan en doğru cevabı alacağımı düşünmüşümdür her zaman :)

mcemrek
27-11-2024, 19:07
yaptırmaya yetecek bütçe hiç yoksa mecbur böyle satılacak anlaşılan. çok geçmiş olsun. ama normalde 50 liraya bitecek iş 75 lira fiyat kırdırır en az. maalesef durum böyle

jojo59
27-11-2024, 19:12
yaptırmaya yetecek bütçe hiç yoksa mecbur böyle satılacak anlaşılan. çok geçmiş olsun. ama normalde 50 liraya bitecek iş 75 lira fiyat kırdırır en az. maalesef durum böyle

Mecburum bu şekilde satmaya malesef teşekkür ederim, 200 e vermek istiyorum ***** siteye koyucam en kötü gibi duruyor

MURAT_HLX
28-11-2024, 13:44
bu şekilde satılması bayağı değer kaybettirir,şahsi görüşüm 100-150 bin civarı teklif edecekleri,geçmiş olsun

jojo59
28-11-2024, 15:39
bu şekilde satılması bayağı değer kaybettirir,şahsi görüşüm 100-150 bin civarı teklif edecekleri,geçmiş olsun

Açtırıyorum motoru ne var ne yok görelim diyerekten. 3 fiyat 110 lira geldi teşekkür ettim :D teşekkür ediyorum hocam

MURAT_HLX
29-11-2024, 17:09
Açtırıyorum motoru ne var ne yok görelim diyerekten. 3 fiyat 110 lira geldi teşekkür ettim :D teşekkür ediyorum hocam

geçen şubatta buna benzer bi şey yaşadım ordan biliyorum,hayırlısı olsun hakınızda dediğim fiyatlar gelmiş aşağı yukarı

jRMix
29-11-2024, 21:21
Nereye yaptırıyorsunuz? Yakın zamanda bende açtıracak gibiyim. Soğutma borularım şişiyor hava yapıyor sürekli ama başka sorun yok :D

TolgaUs
29-11-2024, 22:48
hali hazırda yürümeyen ne olduğu belirsiz bi aracı çok öldürürler.
para yok ucuz yaptıralım yürüsün yeter, satalım gitsin demekte kul hakkına girer.
2 ucu b^klu değnek. Maaşınızı aldığınız bankaya KMH için başvurup arabayı güzel bi şekilde yaptırıp satmak en güzeli.
Gelen parayla 3 5 kuruş faizinizi öder kafanız rahat kurtulursunuz. Düğün arifesine denk gelmesi şanssızlık.

jojo59
30-11-2024, 09:03
hali hazırda yürümeyen ne olduğu belirsiz bi aracı çok öldürürler.
para yok ucuz yaptıralım yürüsün yeter, satalım gitsin demekte kul hakkına girer.
2 ucu b^klu değnek. Maaşınızı aldığınız bankaya KMH için başvurup arabayı güzel bi şekilde yaptırıp satmak en güzeli.
Gelen parayla 3 5 kuruş faizinizi öder kafanız rahat kurtulursunuz. Düğün arifesine denk gelmesi şanssızlık.

Bankalarla selamlaşmıyorum artık tamam :D
Sadece conta da sıkıntı var ise yaptıracağım. Fakat aşağıya indiyse iş arrivederci diyeceğim arabaya :heyoo:

Nereye yaptırıyorsunuz? Yakın zamanda bende açtıracak gibiyim. Soğutma borularım şişiyor hava yapıyor sürekli ama başka sorun yok :D

Çorlu kardeşler oto hocam.

jRMix
30-11-2024, 17:26
Bankalarla selamlaşmıyorum artık tamam :D
Sadece conta da sıkıntı var ise yaptıracağım. Fakat aşağıya indiyse iş arrivederci diyeceğim arabaya :heyoo:

Çorlu kardeşler oto hocam.

Aynısı hocam hatta yarın bi bakayım belki böyle satarım bende alt tarafa girmek istemiyorum

jojo59
30-11-2024, 21:14
Aynısı hocam hatta yarın bi bakayım belki böyle satarım bende alt tarafa girmek istemiyorum

Açtırın bakın hocam aksi durumda satış saçma gerçekten, çok düşündüm sonuç bu çıktı bende :)

jojo59
02-12-2024, 20:53

Tavsiyem yaptır sat.

Tavsiyeni dinledim abi.. Güncellemek istedim, alt motorda sorun çıkmadı.
Kapağımız çiçek, ufak bi taşlama sonrası toplanacak.
Ustamız yakınımız olduğu için çok çok cuzi bir miktara temiz bir şekilde aracımı teslim alacağım. 110k teklif eden 2-3 kişiden birine arabayı satsaydım eğer ooy ooy :alright::alright:;)