Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.9 milyona kadar araç tavsiyesi(suvcuk):)
Arkadaşlar Abim için araç bakıyoruz.Bütçe 1.9mil.Arac Ankara içerisinde yoğun trafikte kullanılıyor yılda bir kaç kez uzun yol yapiliyor ve yıllık yapılan toplam km 15k kadar.Şu an bindiği araç 2021 düz vites 1.6 atmosferik Kia Sportage.Hem gitmiyor hem çok yakıyor.Benim aklımda Honda hrv hybrit ve Toyota Corolla cross hybrit var ama tecrübe ve önerileriniz önemli.Tesekkur ederim şimdiden.
Tesla alın şarj yeri için müsaitse ev ve ya iş yeriniz.
Qashqai e-power'da bakabilirsiniz
aybarsdnr
16-12-2024, 20:30
Volvo 2020 6.ay ve sonrası üretim XC40 1.5 t3 öneririm.
CloudGrey
16-12-2024, 20:40
Toyota Corolla cross hybrit iyidir , trafikte 5 litreden fazlasını görmezsiniz.
fakat corolladan süper bir farkı yok.
ben olsam suv suv suv diye bir diretmek yoksa sedan dolusunu alırım.
bu arada ALJ toyota çekmeköyde forzum var , düşünecekseniz yardımcı olurum.
oradan 170e yakın araç aldırdık..
gokhan g.
16-12-2024, 20:49
Gönül : alfa romeo tonale 1.5 veloce
Mantık: opel grandland veya 408 (sıfırı 1.550-1600 bandında)
1.9 az para değil, corolla cross çok kötü, ch-r bir alt segment olsa bile daha iyi
QQ epowerı da eleyin derim, hibrid deseniz hibrid değil, elektrikli deseniz elektrikli değil, ne zaman servise yolum düşse kesin orada bir-iki epower oluyor
SUV bakılıyor olarak algılıyorum, 2. El 1.5 dig-t xtrail bakardım ben olsam, varsın elektrik desteği olmasın, segmentiyle donanımıyla tatmin eder
Hocam formentor ya da tucson baktınız mı hiç iki araç da çok başarılı bence. Ayrıca Honda HRV epey küçük geldi bana, sportage kadar genis degil.
tucson ve qq var bu sınıfta ikiside çok yakıyor )) QQ e-power aslında oldukça iyi ancak motor sorunları sık yaşanmaya başladı, Tucson da da şanzıman da aynı şekilde , QQ de 1.3 aldınızmı bu sefer sadece yakıt coşuyor, Tucsonda da aynı şekilde az yakıyorum diyene denk gelmedim. Nissanda ki kinetic motor daki sorunların giderildiği ve sorun kalmadığını okudum ancak doğruluğunu teyit edemem,
Corolla Cross cidden çok iyi araç ancak iç ve dış demode duruyor birde yalıtım yok araçta , çok gürültülü, kesinlikle yalıtım ister. ikinci elde iyi bir şeyler düşürülebilir ancak sıfır da seçenek çok kalmamış gibi..
2017 sonrası Q5 2.0 TDİ bakılabilir pazarlıkla 1.9 civarlarına alınabilir gibi.
ardicli2000
17-12-2024, 09:15
C5 AirCross Shine Bold u o fiyatlara bulabilirsiniz derim.
BYD Seal U DM-i aldım 2 haftadır kullanıyorum, inceleyin derim ben çok memnunum...
Just a moment... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-volvo-hatasiz-plusboyasiz-plustramersiz-plusppf-kaplama-plussedefli-beyaz-plusharman-1180572490/detay)
EnesPolatdemir
17-12-2024, 10:47
Arkadaşlar Abim için araç bakıyoruz.Bütçe 1.9mil.Arac Ankara içerisinde yoğun trafikte kullanılıyor yılda bir kaç kez uzun yol yapiliyor ve yıllık yapılan toplam km 15k kadar.Şu an bindiği araç 2021 düz vites 1.6 atmosferik Kia Sportage.Hem gitmiyor hem çok yakıyor.Benim aklımda Honda hrv hybrit ve Toyota Corolla cross hybrit var ama tecrübe ve önerileriniz önemli.Tesekkur ederim şimdiden.
formentorlara bakınabilirsiniz.
EnesPolatdemir
17-12-2024, 10:49
Just a moment... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-cupra-2023-formentor-en-dolu-paket-beats-bucket-koltuk-hatasiz-boyasiz-1214571064/detay)
Mg hs modeline bakmanızı öneririm
ChuckBartowsKi
17-12-2024, 12:10
Neden elektrikli bir araç düşünmüyorsunuz? Daha dolu ve güzel farklı bir aracı o fiyatlara alabilirsiniz. Uzun yolda pek yapılmıyorsa tam sizin tarifiniz olur elektrikli araç.
2.eli konusunu kafanıza çok takmayın bence zaten bir şekilde elden çıkıyor araçlar biz hem şahsi hem şirket olarak tamamen elektrikliye döndük ve değişim için satışa koyduğumuz araçlar genel olarak zarar ettirmeden satabildik.
Bencede Elektrikli güzel seçenekler var.
SsangYong Torres EVX epey yakışıklı,donanımlı ve büyük ve rakamıda bence oldukça makul : Torres EVX - SsangYong Turkiye (https://www.ssangyong.com.tr/torres-evx)
Marka-Ülke takıntısı yoksa Alfa Romeo Tonale
Austral veya suvcuk denilir mi bilmiyorum ama megane e-tech bakılabilir
sıfır vz line bayide 2.180tl üstüne 0 faiz 250 bin kredi var ikinci eller hala çılgın
İoniq 5, tesla y de, torres.
Elektrikli düşünmez misiniz? Az yakar, çok kaçar, yürütme maliyeti düşük, donanımlı.
Elektrikli, hybrid falan aranıyor mu, sıfır mı ikinci el mi bilemiyorum ama bu aralar beğendiğim, istediğim otomobilleri şöyle sıralayabiliriz;
- Tonale benzinli, dizel veya hybridlerden biri. Donanıma göre fiyatları çok değişken. 1.3 Hybrid asıl alet ama 1.9'a yok :)
- Mini countryman elektrikli 1.9 milyona güzel fiyatlı alternatif gibi.
- Hoş, bu fiyata Tesla da alınabiliyor.
- TOGG da std menzil ve uzun menzil ile çekici bir alet ama 1.8 milyon civarı fiyata da Tesla alınabildiği düşünülünce bilemiyorum.
- Torres güzel ama marka imajı vs ne olur ne biter bilemedim.
- Chery falan hiç güvenilir gelmiyor. Kalite-detay sorunları olacağını düşünüyorum orta-uzun vadede. En düzgünü güya BYD ama ona da şüpheliyim.
- 3008-5008 baya iyi.
- Austral de olur.
- Tucson, Sportage kuzenler de baya iyiler.
Bunların bazıları şu anda sıfırı 2 milyonu geçti sanırım ama belki düşük km bakılabilir. Bu sınıf baya kafa karıştırıcı işin kötüsü :)
"SUVcuk" olacaksa asıl, Alfa Junior Ibrida da güzel seçenek olabilir.
Yine kuzen tayfadan Mokka falan olabilir.
EnesPolatdemir
17-12-2024, 16:28
sıfır vz line bayide 2.180tl üstüne 0 faiz 250 bin kredi var ikinci eller hala çılgın
yeni kasadan ben tip olarak hazetmiyorum ama tabi ki böyle bir olanak varsa kurbağaya benzemesi ben dahil büyük bir çoğunluğun umurunda olmaz gibi. Bilmiyordum böyle bir şey olduğunu. Adam 10kda sıfır arabam var diye düşünüyor satarken alan alsın kafası. Otomobilin kar ettiren bir yatırım olmadığını bi öğrenemedi kimse... Genelde alma zarar edersin muhabbeti oluyor onun yerine
EnesPolatdemir
17-12-2024, 16:32
Elektrikli, hybrid falan aranıyor mu, sıfır mı ikinci el mi bilemiyorum ama bu aralar beğendiğim, istediğim otomobilleri şöyle sıralayabiliriz;
- Tonale benzinli, dizel veya hybridlerden biri. Donanıma göre fiyatları çok değişken. 1.3 Hybrid asıl alet ama 1.9'a yok :)
- Mini countryman elektrikli 1.9 milyona güzel fiyatlı alternatif gibi.
- Hoş, bu fiyata Tesla da alınabiliyor.
- TOGG da std menzil ve uzun menzil ile çekici bir alet ama 1.8 milyon civarı fiyata da Tesla alınabildiği düşünülünce bilemiyorum.
- Torres güzel ama marka imajı vs ne olur ne biter bilemedim.
- Chery falan hiç güvenilir gelmiyor. Kalite-detay sorunları olacağını düşünüyorum orta-uzun vadede. En düzgünü güya BYD ama ona da şüpheliyim.
- 3008-5008 baya iyi.
- Austral de olur.
- Tucson, Sportage kuzenler de baya iyiler.
Bunların bazıları şu anda sıfırı 2 milyonu geçti sanırım ama belki düşük km bakılabilir. Bu sınıf baya kafa karıştırıcı işin kötüsü :)
"SUVcuk" olacaksa asıl, Alfa Junior Ibrida da güzel seçenek olabilir.
Yine kuzen tayfadan Mokka falan olabilir.
1.9 milyon diyoruz tabi ama 2mlik arabaları pazarlıkla 1.9a bitirebiliriz bence. 2 ay önce g20 almıstık 2.45den 2.25e düşürebildik yani. Bence mümkün. Ben bu lisede tonaleyi tek geçerim gibi gözüküyor. Tabi formentor ve tesla da çok iyi olur orası ayrı abisinin zevkine kalmış artık.
Hocam az yakıcak birşeyler :D
3008 1.5 aracım var şehir içi 7-8 trafikte. şehir dışı 5 e kadar iniyor. aynı şekilde c5 aircross ta var. parasına göre gayet iyi araçlar. yakıtları da iyi
ahmetbaha-drs
18-12-2024, 10:02
Cupra Ateca' fiyatlarıda güzeldi bakabilirsiniz, alternatif olarakta Ford Kuga olabilir.
8.000rpm
18-12-2024, 11:33
aslında piyasaya neredeyse herşey 1,9'a fixlenmiş durumda
sihirli rakam resmen
matematikteki altın oran gibi oldu
:D:D:D:D
İnsanlar araç için milyon vermeye alıştı ancak milyonlar vermeye daha hazır değil sanırım :)
1.9 o yüzden döviz artana kadar iş görecek
Grimlord
18-12-2024, 12:05
aslında piyasaya neredeyse herşey 1,9'a fixlenmiş durumda
sihirli rakam resmen
matematikteki altın oran gibi oldu
:D:D:D:D
Marketteki bin lira gibi, ne alırsan al bin lira harcıyorsun otomatik, poşede bakıyorsun bomboş :D
Mg ye bi göz atardım,
MG Turkiye (https://www.mg-turkey.com/tr/hs-phev.html)