PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kedimizin hastalığı

gökan
27-12-2024, 21:37
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba normalde buraya böyle bir konu açmak istemezdim ama artık o kadar çaresiz kaldım ki belki buradan bana yardım eden olur diye bundan 1:30 ay önce annemlerin kedisini birkaç rahatsızlıktan dolayı veterinere götürmek durumunda kaldım rahatsızlıklarının belirtisi ise hayvan beline sırtına karnına dokundurmuyor arka bacaklarını sürterek yürüyor her şey buraya kadar normal , veterinere götürdük kan değerleri normal bir çok tahlil yaptırdık her şey normal röntgen çektirdik bir şey çıkmadı daha sonra güvenmedim başka veterinerlere götürdüm onlar da bir iğne yapıp gönderdiler sonra düzelmediğini görünce bir tane de MR çekelim dediler arka bacakların MR’larını çektik bir şey çıkmadı maddi anlamda ve manevi anlamda aşırı derecede yoruldum hayvanın acı çektiğini görmek beni daha da üzmeye başladı hangi hastaneye veterinere gitsem hiçbir teşhis koyamıyorlar… ne yapacağımı şaşırdım bu konuda İzmir’de bana yardımcı olabilecek birisi var mı ailecek üzülüyoruz teşekkür ederim iyi akşamlar(yazıları otomatik yazıyla yazdığım için düşük cümleler olabilir)

_opeth
27-12-2024, 21:52
kedi cins kedi mi?

gökan
27-12-2024, 21:54
Russian blue açıkçası ben ilk zaman FIP testi yaptırmıştım fiplik bir şey yok dediler ama hayvan gittikçe bacaklarını kullanamaz oldu nörolojik FIP olduğunu düşünüyorum ama geri zekalı veterinerler hiçbir teşhis koyamıyor ve bize hiçbir şey söyleyemiyor en çok da buna sinir oluyorum

207_TR
28-12-2024, 09:26
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba normalde buraya böyle bir konu açmak istemezdim ama artık o kadar çaresiz kaldım ki belki buradan bana yardım eden olur diye bundan 1:30 ay önce annemlerin kedisini birkaç rahatsızlıktan dolayı veterinere götürmek durumunda kaldım rahatsızlıklarının belirtisi ise hayvan beline sırtına karnına dokundurmuyor arka bacaklarını sürterek yürüyor her şey buraya kadar normal , veterinere götürdük kan değerleri normal bir çok tahlil yaptırdık her şey normal röntgen çektirdik bir şey çıkmadı daha sonra güvenmedim başka veterinerlere götürdüm onlar da bir iğne yapıp gönderdiler sonra düzelmediğini görünce bir tane de MR çekelim dediler arka bacakların MR’larını çektik bir şey çıkmadı maddi anlamda ve manevi anlamda aşırı derecede yoruldum hayvanın acı çektiğini görmek beni daha da üzmeye başladı hangi hastaneye veterinere gitsem hiçbir teşhis koyamıyorlar… ne yapacağımı şaşırdım bu konuda İzmir’de bana yardımcı olabilecek birisi var mı ailecek üzülüyoruz teşekkür ederim iyi akşamlar(yazıları otomatik yazıyla yazdığım için düşük cümleler olabilir)

Balıkesir 266VET Mehmet bey i arayıp telefondan bir ön bilgi isteyebilirsin. ( Yağcı Otomotiv Vw den isminisi verdiler dersiniz ) 0266 241 80 10

gökan
28-12-2024, 09:58
Tesekkur ederim dostlar

zOnstyLe
28-12-2024, 16:53
Cok gecmis olsun gercekten uzuldum, tarifiniz fib'e benziyor. Karsiyakada yıllardır dostlarımızı goturdugumuz gercekten hayvansever veterineri tavsiye ederim, veteriner pekin tabela isimleri telefon ile değilde direk kediyi goturup gosterip destek alabilirsiniz. Cok gecmis olsun tekrar..

_opeth
29-12-2024, 19:01
Russian blue açıkçası ben ilk zaman FIP testi yaptırmıştım fiplik bir şey yok dediler ama hayvan gittikçe bacaklarını kullanamaz oldu nörolojik FIP olduğunu düşünüyorum ama geri zekalı veterinerler hiçbir teşhis koyamıyor ve bize hiçbir şey söyleyemiyor en çok da buna sinir oluyorum

british short hair ile kırmalığı varsa belki eklem ağrısı çekiyor olabilir. Kedi oyuncu bir kedi değilse sürekli yattığı yerden kalkmayan bir karakteri varsa dediğim gibi british baskınlığı olabilir.

IbizaFR150
30-12-2024, 12:58
Bu şekilde seçici üretimle belli özellikleri ön plana çıkarılan sözde “cins”, özde “özürlü” canlıları satın almamak, üretimine katkıda bulunmamak lazım. Siyam,british,russian vs vs ya iskelet ya organ sorunları yaşamaya çok yatkın canlılar.

gökan
30-12-2024, 23:21
Hocam ben kediyi Iğdır‘da görev yaptığım köyde bulmuştum Iğdır‘dan İzmir’e annemlere getirdim kediyi yedi yıl boyunca onlarda kaldı şimdi nörolojik FIP hastalığından şüpheleniyoruz..

metin_1989
31-12-2024, 09:31
izmirde sağlam bir veteriner hekim var kendisi çocukluk arkadaşım veteriner hastanesi var yardımcı olacaktır. Kuzenimin ve iş yerindeki arkadaşımın kedileri de aynı durumdaydı ikiside tedavi sonucunda su anda gerçekten normale döndüler dilerseniz özelden numarasını verebilirim.

gökan
31-12-2024, 15:04
izmirde sağlam bir veteriner hekim var kendisi çocukluk arkadaşım veteriner hastanesi var yardımcı olacaktır. Kuzenimin ve iş yerindeki arkadaşımın kedileri de aynı durumdaydı ikiside tedavi sonucunda su anda gerçekten normale döndüler dilerseniz özelden numarasını verebilirim.

Numarayı alabilirmiyim hocam

bluestain
01-01-2025, 18:43
Veterinerlik fakültesine gidin güzel hocalar var yardımcı olabilirler

sanctuary35
01-01-2025, 20:33
ben yıllardır bayraklıda delta vet erdeme götürüyorum tavsiye ederim. siz bu işlemleri hangi vette yaptırdınız. son çarede aydın ünide vet fak.

gökan
02-01-2025, 18:44
Hayvanın ne problemi olduğunu bulamıyorlar ki veteriner bile artık mesleğimden sogudum diyor arka bacaklar tutmuyor MR çektirdik röntgen çektirdik hiçbir şey çıkmadı en son nörolojik FIP’ten şüphelendik FIP testi yaptık normal çıktı şimdi bir kapsül var doğal ona başladık baktık ki iyileşenler var deneme aşamasındayız yanlış anlamayın beni arkadaşlar veterinerler de ciddi anlamda çok para işine dönmüşler parayı alıyor sonuç yok

gökan
05-01-2025, 11:26
ben yıllardır bayraklıda delta vet erdeme götürüyorum tavsiye ederim. siz bu işlemleri hangi vette yaptırdınız. son çarede aydın ünide vet fak.

Hocam artık ben yoruldum bu durumdan hangi veterinere götürsem hepsi farklı bir şey söylüyor hepsi test yapmak istiyor kendilerine test yaptırdığımı MR çektirdi röntgen çektirdiğimi söylüyorum kanıtlıyorum da ama sırf para almak için her şeyi yapıyorlar bize yani böyle adam gibi yardım edecek bir tane veteriner kalmadı hayvanın durumu hakkında kesin bir tanı koyamıyorlar hayvan neden yürüyemiyor MR çektirmişiz MR sonucu temiz çıkıyor röntgen çektiriyoruz röntgen temiz tahliller temiz peki bu hayvan neden yürüyemiyor Yani gerçekten çok çaresiz durumda kaldık ya yani artık böyle ötenazi uygulayacağız hayvana yani vicdanımız elvermiyor

mcemrek
05-01-2025, 13:30
Hocam artık ben yoruldum bu durumdan hangi veterinere götürsem hepsi farklı bir şey söylüyor hepsi test yapmak istiyor kendilerine test yaptırdığımı MR çektirdi röntgen çektirdiğimi söylüyorum kanıtlıyorum da ama sırf para almak için her şeyi yapıyorlar bize yani böyle adam gibi yardım edecek bir tane veteriner kalmadı hayvanın durumu hakkında kesin bir tanı koyamıyorlar hayvan neden yürüyemiyor MR çektirmişiz MR sonucu temiz çıkıyor röntgen çektiriyoruz röntgen temiz tahliller temiz peki bu hayvan neden yürüyemiyor Yani gerçekten çok çaresiz durumda kaldık ya yani artık böyle ötenazi uygulayacağız hayvana yani vicdanımız elvermiyor

bir dönem mama değişimini sevmeyen kedimiz açlık grevine girdi resmen sevdiği mamayı alana kadar 2 - 3 günde 3.5 kilodan 2 kiloya düştü o dönem alışır ya bugün yemedi yarın yer diye inatlaştık keçi inadı çıktı bizimkinde neyse konu o değil kulak uyuzu oldu bu kilo verme döneminde vucudunda yaralar çıktı bir iki veterinere gittik 2 ay boyunca her hafta iğneler vitaminler ne dedilerse tamam ne verdilerse alalım. düzelme olmadı. sonra ekşisözlükte birisi topkekik al çay demler gibi demle sonra o suyla yaraları pansuman yap kulaklarını temizle kulak temizleme pamuğuyla yazmış. 1 haftada geçti.

hayvanlar için de insanlar için de sağlık sistemi tamamen ticarethane olmuş amaç para kazanmak

gökan
05-01-2025, 14:29
My files - UploadNow.io (https://uploadnow.io/files/WvYjCB9)

gökan
05-01-2025, 14:30
Video atmaya çalıştım inşallah açılır

sanctuary35
10-01-2025, 23:57
Malesef mama paraları aşı paraları tedavi paraları uçtu gitti. ama erdem paragöz değildir. isterseniz bir gösterin

gökan
11-01-2025, 13:06
İzmirde çare bulunamadı oazartesi kediyi istanbula ameliyata getiriyorum kadıköyde oturan varmı acaba��