Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aracın basık olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Seneca
02-01-2025, 20:30
Selam,

Aracımın altı normalde sürtmeyeceğini düşündüğüm ve diğer araçların sürtmediği yerlerde sürtme yapıyor. Tamponun vb. aldığı hasar çizik vb canımı sıkıyor. Rot balansçıya gittim fakat gözle baktı sıkıntı yok diyor. Her zaman gittiğim özel servise götürdüm fakat anlamıyorlar. Bunu tam olarak anlamanın yolu var mıdır? Eski sahiplerinin aracı basıp basmadığı konusunda emin olmak istiyorum.

Yardımcı olabileceklere teşekkür ederim.

CloudGrey
02-01-2025, 20:36
araba ne yandan fotosu varmı

gökan
02-01-2025, 22:43
Araç nedir

DOHC
02-01-2025, 22:54
Park etmiş aynı model araç ile kıyas yapabilirsiniz. Veya aracın katalog boyutları ile kıyas yapabilirsiniz.
Belki de sizin lastik çapı, jant bile küçük olabilir............
Araç nedir?

Schumi
02-01-2025, 23:45
Aracın marka model ismi ile blueprint kelimesini google a yazıp aracın yan profil çizimini bulabilirsin. Yada gene araç marka model ismi ile ground clearance kelimesini aratıp aracın marşpiyel kısmından yere yüksekliği bulup ölçebilirsin. Üretilip satıldığı yıllardaki PDF broşürlerinden de yazar genelde.

Berkan
06-01-2025, 09:14
ceed i30 falansa önden ve tam ortadan (heleki 3 kişi araçta) varsa cogu aracın sürtmeyecegi yerde sürter, hatta biraz sacma sapan bir tümsek veya yokuş inişinn sonunda ise banko sürter

-Murat Özcan-
07-01-2025, 07:42
Aracın marka model ismi ile blueprint kelimesini google a yazıp aracın yan profil çizimini bulabilirsin. Yada gene araç marka model ismi ile ground clearance kelimesini aratıp aracın marşpiyel kısmından yere yüksekliği bulup ölçebilirsin. Üretilip satıldığı yıllardaki PDF broşürlerinden de yazar genelde.

Hocam güzel bilgiler, yazınca çıktığını hiç bilmiyordum benimde işime yaradı teşekkür ediyorum..

VW-Freaks
09-01-2025, 08:10
407 ise 17 janta geçin ;)