Orijinalini görmek için tıklayınız : İtopya hazır sistem monitör sinyal yok hatası
Beyler selamlar, itopyada. Hazır sistem aldım dragon 4070s. Bugün ürün hazır denildi. Full montaj soğutucu ekran kartı vs dahil.
1-2 saat önce eve geldim windows kurulumu için monitörü vs bağladım fakat sinyal yok hatası alıyorum. Ekran kartı HDMI slotuna da anakart slotuna da bağladım görüntü gelmiyor.
Del tuşuna da basıyorum F2-3-4..12 fakat görüntü yok.
Monitör de ve kablolarımda sorun yok çalışıyor diğer kasamda
Pc tüm fanları çalışıyor, ekran kartı fanı da çalışıyor, işlemci soğutucu fanı da çalışıyor.
Yarın götüreceğim tekrar o kadar trafik yok fakat size danışmak istedim nedir sorun sizce
Umarım yok garanti servis kıl tüy işleriyle uğraştırmazlar daha 2 saatlik sisteme
CloudGrey
07-01-2025, 00:53
makinayı açma kapama basınca acılıyor ve devam ediyormu ? yoksa kendiliğinden kapanıyormu gene
deeperblack
07-01-2025, 01:09
Monitörü başka bir cihazla ve cihazı başka bir monitörle denediniz mi ?
Anakart üzerindeki çıkışıda deneyin derim.
Ekran kartı güç gişirlerinide kontrol edin.
Tüm bunlar sonuç vermezse götürün bence.
makinayı açma kapama basınca acılıyor ve devam ediyormu ? yoksa kendiliğinden kapanıyormu gene
Kapanma yok tüm her şey aktif fanlar vs sadecr görüntü yok. Hdmi denedim başka kablo o da olmadı bilemedim artık
Monitörü başka bir cihazla ve cihazı başka bir monitörle denediniz mi ?
Anakart üzerindeki çıkışıda deneyin derim.
Ekran kartı güç gişirlerinide kontrol edin.
Tüm bunlar sonuç vermezse götürün bence.
Evet denendi çalışan monitör, başka bir monitör de denedim. Akşam götüreyim madem.
onursumer
07-01-2025, 07:40
Evet denendi çalışan monitör, başka bir monitör de denedim. Akşam götüreyim madem.
ekran kartı üzerindeki güç kablolarını ,ramleri özellikle bi kontrol et taşıdığın için oynamış olabilir
ek olarak kasayı fişten çek öncesinde 1-2 kere fiş takılı değilken açma tuşuna bas , bios pilini çıkar biraz beklet sonra takıp bi açmayı dene
edemirbas
07-01-2025, 08:55
F serisi modellerde gömülü ekran kartı yok, o yüzden anakarttaki port çalışmaz.
Ekran kartı başka sistemde çalışıyorsa eğer, 14. nesil işlemciler yeni çıktığı için anakartın bios'unun güncellenmesi gerekebilir. Test run yapıp gönderiyorlar mı bilmiyorum, gözden kaçmış olabilir. Sizin anakart için 2023-09-12 tarihinde 14. seri işlemcileri desteklemesi için bir güncelleme yayınlanmış fakat dediğim gibi fabrikadan her zaman son sürümle çıkmayabiliyor anakartlar. Aynı sokette daha eski bir cpu takılıp güncellenmesi gerekli. Sorununuzun bundan kaynaklandığını düşünüyorum. Anakart sanırım 2022 civarı piyasaya sürülmüş, eski stok ise bios da eski sürümde kalmıştır.
babayimben
07-01-2025, 09:25
Geri götür hocam ne uğraşıyorsun
Ama illa uğraşıcam diyorsan ram uyumsuzluğuna benziyor, kaç ram slotu dolu? Tek tek takılı şekilde deneyebilirsin
Tüm yorum yazanlara teşekkürler 🙏
Geri götür hocam ne uğraşıyorsun
Ama illa uğraşıcam diyorsan ram uyumsuzluğuna benziyor, kaç ram slotu dolu? Tek tek takılı şekilde deneyebilirsin
Forum ya hocam hani bura. Başkaları da görüyor yıllar sonra. Faydalı olur diye..
Skyblade
07-01-2025, 10:28
Başıma geldiği için ben oyumu slota oturmayan ekran kartından yana kullanıyorum. Çıkarıp tekrar oturtmakta fayda var
Emre-Dylan
07-01-2025, 17:22
Beyler selamlar, itopyada. Hazır sistem aldım dragon 4070s. Bugün ürün hazır denildi. Full montaj soğutucu ekran kartı vs dahil.
1-2 saat önce eve geldim windows kurulumu için monitörü vs bağladım fakat sinyal yok hatası alıyorum. Ekran kartı HDMI slotuna da anakart slotuna da bağladım görüntü gelmiyor.
Del tuşuna da basıyorum F2-3-4..12 fakat görüntü yok.
Monitör de ve kablolarımda sorun yok çalışıyor diğer kasamda
Pc tüm fanları çalışıyor, ekran kartı fanı da çalışıyor, işlemci soğutucu fanı da çalışıyor.
Yarın götüreceğim tekrar o kadar trafik yok fakat size danışmak istedim nedir sorun sizce
Umarım yok garanti servis kıl tüy işleriyle uğraştırmazlar daha 2 saatlik sisteme
Keşke hazır sistem almasaydın en kralını toplardık f/p açıdan hocam
götüreceksen monitörle beraber götürmekte fayda var.
Beyler selamlar tekrardan. Yorumlarınız için teşekkürler. Götürdüm monitör ile beraber soketin biri takılmamış yaptılar verdiler. Sağolun hepiniz
Fiyat olarak kupon vs yılbaşı indirimi uyguna geldi diye aldım taksit olunca.
muratburunce
08-01-2025, 08:50
geçmiş olsun hocam uğraştırıcı bir iş olmamasınsa sevindim, en azından böyle bir durumda bilgi edinmiş olduk hazır gelen sistemde olsa parçaları tek tek kontrol etmek gerekir
geçmiş olsun hocam uğraştırıcı bir iş olmamasınsa sevindim, en azından böyle bir durumda bilgi edinmiş olduk hazır gelen sistemde olsa parçaları tek tek kontrol etmek gerekir
Eyvallah abi :icon_rule