Orijinalini görmek için tıklayınız : Memnun Kaldığınız Hastane-Doktor Tavsiyesi
-Murat Özcan-
07-01-2025, 08:25
Forumda arattım bulamadım, genel olarak çoğu şeyin tavsiyesini veriyoruz.
Sağlık konusunda da belki bazı hastane doktor arayan arkadaşlara nokta atış bölüm doktor hastane tavsiyesi verebiliriz diye düşündüm.
Daha önce giden memnun kalan çözüm bulan iyileşen arkadaşlar hastane doktor bölüm adı yazarsa bundan sonra arayacak arkadaşlara da yardımcı oluruz.
Ben başlatayım, eskiden İstanbul Taksim Acıbademde şimdi kendi yerinde hastalarına bakıyor, Jinekolojik Cerrahisi Op.Dr.Filip Taşhan hoca bir çok eşime dostuma alanıyla ilgili yardımcı olan güler yüzlü çok bilgili bir hocadır. Biz çok memnun kalmıştık, herkese tavsiye ederiz.
Hocam güzel yerden girmişin, yazmasan aklıma gelmezdi.
Ben de kadın doğum doktoru tavsiye edeyim, aynı zamanda tüp bebek tedavisi de yapıyor kendisi.
1. Dr. Aret Kamar - İstanbul Tüp Bebek Merkezi idi sanıyorum firmasının ismi.
Yine onun yanından ayrılıp kendi muayenehanesini kuran Aslan hoca mıydı, soyadı mı Aslan'dı hatırlayamadım, o da çok iyi doktordur.
Aret Bey efsane bir insan, gerek yaklaşımı, gerek moral vermesi, şusu busu, eşimin süreç başında bozulan tüm moralini bi anda arşa çıkaran adamdır :)
Doğum için de o zamanlar Acıbadem Taksim Hastanesi ile çok komik bir fiyata anlaşması vardı, halen o tip şeyleri var mıdır bilmiyorum ama denenebilir.
2. Acıbadem Şinasi Can Hastanesi - Pınar Atılkan - Çocuk Doktoru
Kızımız için son birkaç senedir gittiğimiz doktor. Kurum anlaşması falan filan varsa tavsiye edebilirim. Çok iyi bir doktor, bugüne kadar teşhisleri ve tedavileri konusunda hiç yanıltmadı desem yeridir.
3. Hakan Yenice - Çocuk KBB
2024 başında bizim kızın bademciklerini aldırmak için kendisine gittik. Tereddüdümüz vardı, çocuk doktoru artık alınması lazım falan diyordu, kime yaptırsak nasıl yaptırsak derken arkadaş tavsiyesi ile kendisini bulduk.
Çok espirili, enerjisi yüksek, neyin ne olduğunu detaylı anlatıp ona göre işe girişen, yalapşap yaptık bitti oldu demeyen bir insan.
Olumsuz yazmak serbest ise bende yazayım :)
Başak Sel - Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı,
Kendini geliştirmekten uzak olduğunu düşünüyorum,
Adnan Ayvaz - Çocuk Nöroloji doktoru
Çok fazla detay var yazabileceğim ama girmeyeceğim, uzak durulması gereken bir doktor.
Canan Yıldırım ( Kocaman ) - Çocuk Nöroloji doktoru,
Çok daha erken tanı ile hayatımızında çok farklı bir yöne sokabilecek bu kadın ve yanındaki fizyoterapistin aşağılama ve gereksiz komplekslerine maruz kalmıştık. Gitmeyin dememize rağmen giden mutsuz olan başka insanlarda tanıyorum.
AliGizda
07-01-2025, 10:17
Ender Yaman - Çocuk Doktoru
Büyükçekmece Atirus' un orada kendi muayenehanesi var, oğlumu doğduğundan itibaren Ender Bey' e götürüyoruz (şu sıra pek gidemiyoruz ama) işini hakkıyla yapan ve verdiğiniz para ve zamanı sonuna kadar hak eden bir insan. Bi tık tuzludur fiyatı ama nokta atışı tespitleri, eski usül doktorluğu ve eğiticiliği ile kendisini tek geçerim.
Çocuk doktoru olarak önerimdir.
-Murat Özcan-
07-01-2025, 10:24
Ender Yaman - Çocuk Doktoru
Büyükçekmece Atirus' un orada kendi muayenehanesi var, oğlumu doğduğundan itibaren Ender Bey' e götürüyoruz (şu sıra pek gidemiyoruz ama) işini hakkıyla yapan ve verdiğiniz para ve zamanı sonuna kadar hak eden bir insan. Bi tık tuzludur fiyatı ama nokta atışı tespitleri, eski usül doktorluğu ve eğiticiliği ile kendisini tek geçerim.
Çocuk doktoru olarak önerimdir.
Tavsiyeleriniz için teşekkürler hocam
Çok fazla detay var yazabileceğim ama girmeyeceğim, uzak durulması gereken bir doktor.
Çok daha erken tanı ile hayatımızında çok farklı bir yöne sokabilecek bu kadın ve yanındaki fizyoterapistin aşağılama ve gereksiz komplekslerine maruz kalmıştık. Gitmeyin dememize rağmen giden mutsuz olan başka insanlarda tanıyorum.
Tabi olumsuz olanlar da yazılsın ki herkes bilsin belki birilerine fikir olur hocam..
Hocam güzel yerden girmişin, yazmasan aklıma gelmezdi.
Ben de kadın doğum doktoru tavsiye edeyim, aynı zamanda tüp bebek tedavisi de yapıyor kendisi.
1. Dr. Aret Kamar - İstanbul Tüp Bebek Merkezi idi sanıyorum firmasının ismi.
Yine onun yanından ayrılıp kendi muayenehanesini kuran Aslan hoca mıydı, soyadı mı Aslan'dı hatırlayamadım, o da çok iyi doktordur.
Aret Bey efsane bir insan, gerek yaklaşımı, gerek moral vermesi, şusu busu, eşimin süreç başında bozulan tüm moralini bi anda arşa çıkaran adamdır :)
Doğum için de o zamanlar Acıbadem Taksim Hastanesi ile çok komik bir fiyata anlaşması vardı, halen o tip şeyleri var mıdır bilmiyorum ama denenebilir.
2. Acıbadem Şinasi Can Hastanesi - Pınar Atılkan - Çocuk Doktoru
Kızımız için son birkaç senedir gittiğimiz doktor. Kurum anlaşması falan filan varsa tavsiye edebilirim. Çok iyi bir doktor, bugüne kadar teşhisleri ve tedavileri konusunda hiç yanıltmadı desem yeridir.
3. Hakan Yenice - Çocuk KBB
2024 başında bizim kızın bademciklerini aldırmak için kendisine gittik. Tereddüdümüz vardı, çocuk doktoru artık alınması lazım falan diyordu, kime yaptırsak nasıl yaptırsak derken arkadaş tavsiyesi ile kendisini bulduk.
Çok espirili, enerjisi yüksek, neyin ne olduğunu detaylı anlatıp ona göre işe girişen, yalapşap yaptık bitti oldu demeyen bir insan.
Teşekkür ederim hocam, herkes için yararlı olacağını düşünüyorum, en azından lazım olan bir doktor olur daha önce giden arkadaşlarımız olur sorarız referans alırız diye düşünüyorum..
Ömer Musaoğlu
07-01-2025, 12:49
Genelde eski personel olması nedeniyle de Memorial Ataşehire gidiyorum. Kendim için bir ihtiyaç olmadı ancak çocuk doktoru ve kadın doğum doktoru olarak 3 kişi tavsiye edebilirim
Burcu Topçu - Çocuk doktoru
Banu Mat - Kadın Hastalıkları ve Doğum (Jinekoloji)
Resul Arısoy - Kadın Hastalıkları ve Doğum (Jinekoloji) - Perinatoloji (Yüksek Riskli Gebelik)
-Murat Özcan-
09-01-2025, 07:35
Güncel diyelim,
NKÜ araştırma hastanesinde bulunan 2 hocayı tavsiye edeceğim,
Gastroloji Uzmanı: Rafet Mete
Genel Cerrahi: Sami Açar
Birkan61
10-01-2025, 13:07
Harika bir konu olmuş, çok teşekkürler :)
Şuan hangi hastane'de çalışıyor bulamadım, İstanbul'da ama.
Üroloji üzerine ; Prof. Dr. Kemal Sarıca hocamı kesinlikle öneririm.
Kendisine 2 kez ameliyat oldum.
Dalında tecrübesi, insani yaklaşımı, güler yüzü, hasta takibi, özel'den ulaşım rahatlığı.
Böbrek taşı ameliyatımdan bir anı olarak ; Sayın hocamız taşı çıkartırken lazer yönteminin gerekli olma ihtimali olduğunu, lazer kullanılırsa ekstra ücret ödeneceğini belirtmişti.
Ameliyat sonrası lazere gerek kalmadan işlemi bitirdiğini söyledi bize ekstra maliyet çıkartmadı. Her ne kadar normal-olması gereken bir durumu yaşamış olsakta günümüzdeki bazı özel hastane ve doktorların maddiyat için yaptıkları kulağımızdayken bu güveni yaşamak beni çok mutlu etti.
Rahatsızlığı olan herkese acil şifalar diliyorum
-Murat Özcan-
10-01-2025, 15:22
Harika bir konu olmuş, çok teşekkürler :)
Şuan hangi hastane'de çalışıyor bulamadım, İstanbul'da ama.
Üroloji üzerine ; Prof. Dr. Kemal Sarıca hocamı kesinlikle öneririm.
Kendisine 2 kez ameliyat oldum.
Dalında tecrübesi, insani yaklaşımı, güler yüzü, hasta takibi, özel'den ulaşım rahatlığı.
Böbrek taşı ameliyatımdan bir anı olarak ; Sayın hocamız taşı çıkartırken lazer yönteminin gerekli olma ihtimali olduğunu, lazer kullanılırsa ekstra ücret ödeneceğini belirtmişti.
Ameliyat sonrası lazere gerek kalmadan işlemi bitirdiğini söyledi bize ekstra maliyet çıkartmadı. Her ne kadar normal-olması gereken bir durumu yaşamış olsakta günümüzdeki bazı özel hastane ve doktorların maddiyat için yaptıkları kulağımızdayken bu güveni yaşamak beni çok mutlu etti.
Rahatsızlığı olan herkese acil şifalar diliyorum
Ben teşekkür ederim hocam, bence de çok önemli bir konuydu bu iyide oldu, mesela üroloji adına kim vardır diye düşünüyordum siz yazdınız en azından giden memnun kalan bir arkadaşımız var aramız da bu çok önemli bir şey bence..
üroloji - uğur yücetaş (Rahmetli babamın istanbul eğitim araştırma hastanesinde doktoruydu mesane kanseri konusunda takibini yaptı. Sabırlı ve çok sakin bir doktor. Ramazan ayında oruçlu olduğunu bildiğimiz halde kapıda bekleyen hastaları var diye 5 te biten mesaim var benim demeden 7 8lere kadar tüm hastalarıyla sakin sakin ilgilenirdi orucunu suyla açıp tüm hastalarıyla ilgilenirdi. Bu sebeple kapısında çok bekledik ama sistemin ona verdiği aşırı hastayı başından savmadan hepsiyle olması gerektiği gibi ilgilenen bir doktor. Hasta yoğunluğu bu sebeple de fazla)
genel cerrahi - furkan türkoğlu (tüp mide, zayıflama ameliyatları yapıyor biz memnun kaldık ameliyat olup doktoruna randevu ile bile ulaşamayan arkadaşlarım var ameliyatta değilse kendisine ameliyattaysa hemşiresine haftasonu dahil ulaşabilmek büyük lüks gelmişti)
livaneli
10-01-2025, 23:30
Profesör Doktor Emre Çullu. Aydın'da Ortopedi ve travmatoloji alanında çok iyi biri.
Göz doktoru konusunda Türkiye hastanesi- Emre güler
Başarılı bir doktor, insan ilişkileri de gayet iyi. Türkiye hastanesi de fiyat performans olarak başarılı
Ozan Özer
11-01-2025, 11:41
Hangi il/hastanedeler acaba?
Hangi il/hastanedeler acaba?
İstanbul Anadolu Yakası hepsi,
Başak Sel - Central Kozyatağı
Adnan Ayvaz ve Canan Yıldırım bağımsız çalışıyor,
-Murat Özcan-
17-02-2025, 13:35
Güncel diyelim..
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi-Gastroenteroloji Uzmanı-Ali İbrahim Hatemi
Özeline çıktık memnun kaldık, çok ilgili bir doktor, detaylı ilgileniyor, sallamasyon yapmıyor..
İstanbul Anadolu Yakası hepsi,
Başak Sel - Central Kozyatağı
Adnan Ayvaz ve Canan Yıldırım bağımsız çalışıyor,
Central'ın kadın doğumu sıkıntılı herhalde.
Eşim de bi ara Fatmanur hn'a gitmiş, hiç memnun kalmamıştı.
Zorda kalmadıkça gitmiyor.
CloudGrey
17-02-2025, 14:39
Güncel diyelim..
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi-Gastroenteroloji Uzmanı-Ali İbrahim Hatemi
Özeline çıktık memnun kaldık, çok ilgili bir doktor, detaylı ilgileniyor, sallamasyon yapmıyor..
gastroya bende yazayım.
Crohn hastalığım var 2019da kalın bağırsaktan 15cm kestiler.
sonrasında bir sürü şey söylendi , onu yeme bunu içme yok öyle yapma böyle yapma 1 ton evrak 1 ton sop verdiler.
Bir tanıdık vasıtası ile koç üni hastanesinde murat akyıldız ile tanıştım.
adam büyücü..
kim ne dediyse unut onları dedi.
ye iç keyfine bak kafana hiçbişey takma dedi , 8 haftada bir ilaç veriyor damardan.
ben hiç hastalığıa yakalanmamış gibi (maşallah diyelim :) )hayatıma devam ediyorum.
adam mental olarakta , medikal olarakta tedavi etti...
-Murat Özcan-
17-02-2025, 15:26
gastroya bende yazayım.
sonrasında bir sürü şey söylendi , onu yeme bunu içme yok öyle yapma böyle yapma 1 ton evrak 1 ton sop verdiler.
adam büyücü..
ye iç keyfine bak kafana hiçbişey takma dedi , 8 haftada bir ilaç veriyor damardan.
ben hiç hastalığıa yakalanmamış gibi (maşallah diyelim :) )hayatıma devam ediyorum.
Ben 2.bir görüş olarak başka doktora daha çıkmayı düşünüyorum, bende de bağırsakta divertikül var zaman zaman ağrı yapıyor.
Siz büyücü dediğinize göre bu doktor baya uçuk sanırım, tavsiye edersiniz diye düşünüyorum hocam.
Özel fiyatları koç olunca bir sormak istedim fazladır sanırım :D
ardicli2000
17-02-2025, 15:30
T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI BURSA YÜKSEK İHTİSAS EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ
Klinik Adı: SPOR HEKIMLIĞI
Hekim Adı: SAADET BANU KELEŞ
Not: Sporcu arkadaşlar bir kenara not etsinler. Sıradışı, çok iyi.
DT Clinic - FSM Emniyet Karşısı, BURSA
ORTODONTİ
ERSİN MUTLU
T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI BURSA İLKER ÇELİKCAN FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON HASTANESİ
Klinik Adı: ORTOPEDI VE TRAVMATOLOJI
Hekim Adı: YUSUF TANYERİ
Not: 5 yıl önce ortopedi muayenesine gittiğim bu hocamızı hiç unutmadım.
İstanbul - Güngören Ağız ve Diş sağlığımerkezine bağlı Esenler Ağız ve Diş sağlığı Polikliniği
Endodonti
Dr. Erdinç ŞENYÜZ
tavsiye ederim, kaliteli bi diş hekimi..
Saygılar
Rıdvan..
Acıbadem kullananlar varsa;
- Bahar Özcabı - Ataşehir hastanesinde. Çocuk Endokrinoloğu.
Başarılı, tatlı bir doktor. Daha önce yazdığım Pınar Hanım'ın tavsiyesi ile kendisine gitmiştik, ara ara ergenlik kontrolü için gidiyoruz kendisine.
- Gülce Esentürk - Ataşehir hastanesi - Çocuk diş hekimi.
Yine çocuğumuzun doktorunun tavsiyesiyle kendisiyle tanıştık.
Bizim ufaklığın dişçi, kan vesaire korkusu mevcuttu, nasıl yaparız ederiz, olmazsa uyutarak yapılacak falan derken gözlerimize inanamadık. Bizimki ile çok güzel diyalog kurdu ve güven sağladı, çatır çatır diş çekimi, dolgu, oyma, sökme, kakma, ne varsa yaptı :D 4 dişi çekilecek, birkaç da dolgusu var, işin yarısındayız ve ilk başta korkuyla giden çocuk şimdi güle oynaya gidiyor, pıt pıt halledip çıkıyoruz.
Çocuk doktoru
Zermine Büyükkeçeci / Selamiçeşme
Sağolsun doğumdan şu ana kadar kendisi çok ilgilendi. Yurtdışına taşındıktan sonra da telefonla epey desteğini gördük
KBB
Hakan yenice / Ataşehir
Epey ilgili. Hem benle hem de kızımla epey ilgilendi. Teşhisleri de, yaklaşımı da, çözümleri de başarılı.
Genel Cerrah
Tunç Yaltı / Amerikan Hastanesi
Yeditepe'deki doktorun testler, ultrasonlar, tahliller ile teşhis koyamadığı ( eve git dinlen, boşa kesmeyelim şimdi seni. böbrek taşı da olabilir demişti ) apandisitin patlamak üzere olmasını 3 metre mesafeden sadece bakarak şıp diye tanımladı ve ameliyata aldı. Diğer doktora kalsak çoktan gitmiştik tahtalı köye..
Kadın Hastalıkları ve doğum Uzmanı
Gazi Yıldırım / Ataşehir
CloudGrey
17-02-2025, 19:01
Ben 2.bir görüş olarak başka doktora daha çıkmayı düşünüyorum, bende de bağırsakta divertikül var zaman zaman ağrı yapıyor.
Siz büyücü dediğinize göre bu doktor baya uçuk sanırım, tavsiye edersiniz diye düşünüyorum hocam.
Özel fiyatları koç olunca bir sormak istedim fazladır sanırım :D
bi tık fazla , ama değer . vizitesi 4-5ti diye hatırlıyorum en son..
koçta sgk geçiyor bu arada
-Murat Özcan-
18-02-2025, 07:48
T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI BURSA YÜKSEK İHTİSAS EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ
Klinik Adı: SPOR HEKIMLIĞI
Hekim Adı: SAADET BANU KELEŞ
Not: Sporcu arkadaşlar bir kenara not etsinler. Sıradışı, çok iyi.
DT Clinic - FSM Emniyet Karşısı, BURSA
ORTODONTİ
ERSİN MUTLU
T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI BURSA İLKER ÇELİKCAN FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON HASTANESİ
Klinik Adı: ORTOPEDI VE TRAVMATOLOJI
Hekim Adı: YUSUF TANYERİ
Not: 5 yıl önce ortopedi muayenesine gittiğim bu hocamızı hiç unutmadım.
İstanbul - Güngören Ağız ve Diş sağlığımerkezine bağlı Esenler Ağız ve Diş sağlığı Polikliniği
Endodonti
Dr. Erdinç ŞENYÜZ
tavsiye ederim, kaliteli bi diş hekimi..
Saygılar
Rıdvan..
Acıbadem kullananlar varsa;
- Bahar Özcabı - Ataşehir hastanesinde. Çocuk Endokrinoloğu.
Başarılı, tatlı bir doktor. Daha önce yazdığım Pınar Hanım'ın tavsiyesi ile kendisine gitmiştik, ara ara ergenlik kontrolü için gidiyoruz kendisine.
- Gülce Esentürk - Ataşehir hastanesi - Çocuk diş hekimi.
Yine çocuğumuzun doktorunun tavsiyesiyle kendisiyle tanıştık.
Bizim ufaklığın dişçi, kan vesaire korkusu mevcuttu, nasıl yaparız ederiz, olmazsa uyutarak yapılacak falan derken gözlerimize inanamadık. Bizimki ile çok güzel diyalog kurdu ve güven sağladı, çatır çatır diş çekimi, dolgu, oyma, sökme, kakma, ne varsa yaptı :D 4 dişi çekilecek, birkaç da dolgusu var, işin yarısındayız ve ilk başta korkuyla giden çocuk şimdi güle oynaya gidiyor, pıt pıt halledip çıkıyoruz.
Çocuk doktoru
Zermine Büyükkeçeci / Selamiçeşme
Sağolsun doğumdan şu ana kadar kendisi çok ilgilendi. Yurtdışına taşındıktan sonra da telefonla epey desteğini gördük
KBB
Hakan yenice / Ataşehir
Epey ilgili. Hem benle hem de kızımla epey ilgilendi. Teşhisleri de, yaklaşımı da, çözümleri de başarılı.
Genel Cerrah
Tunç Yaltı / Amerikan Hastanesi
Yeditepe'deki doktorun testler, ultrasonlar, tahliller ile teşhis koyamadığı ( eve git dinlen, boşa kesmeyelim şimdi seni. böbrek taşı da olabilir demişti ) apandisitin patlamak üzere olmasını 3 metre mesafeden sadece bakarak şıp diye tanımladı ve ameliyata aldı. Diğer doktora kalsak çoktan gitmiştik tahtalı köye..
Kadın Hastalıkları ve doğum Uzmanı
Gazi Yıldırım / Ataşehir
bi tık fazla , ama değer . vizitesi 4-5ti diye hatırlıyorum en son..
koçta sgk geçiyor bu arada
Genel görüşleriniz için teşekkürler, umarız ki herkese faydalı bilgiler olur, olmaya devam eder diyorum..
rain man dır benim için. Annemim rahatsızlık döneminde bana olduğu desteği anlatamam. Acilde oldukça zaman geçirip gözlemleme şansım oldu.
Adam sabır küpü, bıkmadan usanmadan neredeyse nefes almadan çalışıyor (ekip arkadaşları da keza öyle)
Çok zor bir meslek, yapanlara sabır diliyorum. İyi olan dr lar da başımızdan eksik olmasın.
AlwaysFast
18-02-2025, 08:28
gastroya bende yazayım.
adam büyücü..
Hüseyin Sancar Bozkurt var, probif diye de ciddi pahalı ama tesirli bir probiyotiği var. O da bu konuda hayli olumlu referansa sahip.
-Murat Özcan-
18-02-2025, 08:32
Hüseyin Sancar Bozkurt var, probif diye de ciddi pahalı ama tesirli bir probiyotiği var. O da bu konuda hayli olumlu referansa sahip.
Hangi hastane de biraz detay verirseniz hocam
rain man
18-02-2025, 14:02
rain man dır benim için. Annemim rahatsızlık döneminde bana olduğu desteği anlatamam. Acilde oldukça zaman geçirip gözlemleme şansım oldu.
Adam sabır küpü, bıkmadan usanmadan neredeyse nefes almadan çalışıyor (ekip arkadaşları da keza öyle)
Çok zor bir meslek, yapanlara sabır diliyorum. İyi olan dr lar da başımızdan eksik olmasın.
Estagfullah abi utandırıyorsun, sadece elimizden geleni yapmaya çalıştık. Umarım şifa arayan herkes bulur tez vakitte.
Estagfullah abi utandırıyorsun, sadece elimizden geleni yapmaya çalıştık. Umarım şifa arayan herkes bulur tez vakitte.
Valla güzel kardeşim lazım sizin gibi adamlar bize ve bu ülkeye. O akşam zoraki gelip röntgen filmine bakan ve senin önden "abi aman" diye uyardığın adam DR ise seni tarif edecek sıfat bulamıyorum.
Çok zaman izledim tavrın tarzın bana özel bir durum da değildi, herkese aynı tavırdasın. Ayağına taş değmesin öncelikle senin sorna da tüm iyi niyetli insanların.
-Murat Özcan-
18-02-2025, 14:28
Aramızda DR olduğunu bilmiyorduk
koç üniversitesi hastanesi Prof. Dr. Erol Tülümen kardiolog
Mütiş adam, tansiyon sorunum ile başlayıp kalp damarlarımdaki tıkanıklığı keşfeden, herhalde sayesinde yaşadığım doktorum.
Amerikan hastahanesi Doç Dr. Onur Baydar kardioloji
Stentleri takan açık kalp ameliyatı olmadan %90 tıkalı 2 damarı stent ile kurtaran mütiş adam.
Amerikan Hastahanesi Prof. Dr. Dursun Buğra Genel Cerrahi
Çok konuşulacak bişey yok, adam bu meslekte ilah kabul ediliyor hakkaten öle.
rain man
18-02-2025, 19:06
Aramızda DR olduğunu bilmiyorduk
Benden başka da vardır bence :)
-Murat Özcan-
19-02-2025, 08:10
Benden başka da vardır bence :)
Varsa hepsine selamlar saygılar, değerli bir meslek yapıyorsunuz hocam, allah kolaylık versin..
-Murat Özcan-
19-02-2025, 08:12
koç üniversitesi hastanesi Prof. Dr. Erol Tülümen kardiolog
Mütiş adam, tansiyon sorunum ile başlayıp kalp damarlarımdaki tıkanıklığı keşfeden, herhalde sayesinde yaşadığım doktorum.
Amerikan hastahanesi Doç Dr. Onur Baydar kardioloji
Stentleri takan açık kalp ameliyatı olmadan %90 tıkalı 2 damarı stent ile kurtaran mütiş adam.
Amerikan Hastahanesi Prof. Dr. Dursun Buğra Genel Cerrahi
Çok konuşulacak bişey yok, adam bu meslekte ilah kabul ediliyor hakkaten öle.
Dursun Buğra hocayı duymuştum ciddi anlamda aşmış kendini..
Eşimde menüsküs yırtığından diz ameliyatı olacak. İstanbul için tavsiyesi olan var mı ?
Unutmuşum :
Acıbadem Hatahanesi Prof. Dr Umut Akgün
Menisküs ameliyatımı yaptı 10 gün sonra otomobil kullanarak yunanistada gittim geldim. Zorunlu olmadıkça ameliyat önermeyen mütiş adam.
Unutmuşum :
Menisküs ameliyatımı yaptı 10 gün sonra otomobil kullanarak yunanistada gittim geldim. Zorunlu olmadıkça ameliyat önermeyen mütiş adam.
Buna bir bakalım.
Buna bir bakalım.
Selamımıda söle çok severim Umut abiyi, kızsa da 3.günde yürüyodum :)
Arkadaşlar merhaba,
İstanbul Anadolu yakasında deri ve zührevi hastalıklar için önerebileceğiniz bir hastane-doktor tavsiyesi olan var mıdır?
-Murat Özcan-
20-02-2025, 08:05
Unutmuşum :
Amerikan, Acıbadem, Liv, Koç hastanelerinde ki tüm doktorlar inanılmaz kaliteli ve alanın da uzman. Ciddi anlamda diğer hastaneler ile aralarında dağlar kadar farklar var.
Arkadaşlar merhaba,
İstanbul Anadolu yakasında deri ve zührevi hastalıklar için önerebileceğiniz bir hastane-doktor tavsiyesi olan var mıdır?
Hocam bu konuda Çam Ve Sakura hastanesinin iyi olduğunu duydum fakat, randevu alma olayı inanılmaz zor..
Shadow_Dancer
20-02-2025, 09:21
Enfeksiyon Hastalıkları
Atakent Acıbadem Hastanesi
Prof Dr. İftahar Köksal
Hindistan’ın Yeni Delhi şehrinde bir sineğin ısırması sonucu Dank Humması hastalığına yakalandım. Türkiyede görülmeyen bir durum. 7 gün hastane yatışım oldu, kendisi ve ekibi mükemmel iş çıkartarak beni hayata döndürdü. Enfeksiyonla alakalı bir durum olursa gözünüz kapalı gidebilirsiniz. Tavrı tarzı dominant, tatlı sert. Tam bir Cumhuriyet kadını.
Cerrahi Uygulamalar
Prof Dr. Erman Aytaç
2022 senesinde apandisitim patlayıp tüm iltihap vücuduma yayılmasına rağmen, laparoskopik cerrahiyle iç organlarımı temizleyip süreci mükemmel yöneten bir başka değerimiz kendisi. Gözüm kapalı canımı emanet ederim.
Kulak Burun Boğaz
Yeşilköy Internatıonal Acıbadem Hastanesi
Prof. Dr. Uğur Çınar
Dr. Hakkı Süha Özçelik
Özellikle uçucu personelin kronikleşen hastalıklarında tek geçerim. Her ikiside alanının bence en iyilerinden.
dachosen
20-02-2025, 12:32
Selamlar,
Saçkıran-sakalkıran için önereceğiniz bir doktor var mıdır?
Öncelikli olarak İstanbul veya Ankara olsa iyi olur ama farklı şehirlerde varsa da araştırmak isterim..
-Murat Özcan-
21-02-2025, 12:43
Selamlar,
Öncelikli olarak İstanbul veya Ankara olsa iyi olur ama farklı şehirlerde varsa da araştırmak isterim..
Muhakkak bilen arkadaşlar yazarlar hocam..
Enfeksiyon Hastalıkları
Prof Dr. İftahar Köksal
Hindistan’ın Yeni Delhi şehrinde bir sineğin ısırması sonucu Dank Humması hastalığına yakalandım. Türkiyede görülmeyen bir durum. 7 gün hastane yatışım oldu, kendisi ve ekibi mükemmel iş çıkartarak beni hayata döndürdü. Enfeksiyonla alakalı bir durum olursa gözünüz kapalı gidebilirsiniz. Tavrı tarzı dominant, tatlı sert. Tam bir Cumhuriyet kadını.
Cerrahi Uygulamalar
Prof Dr. Erman Aytaç
2022 senesinde apandisitim patlayıp tüm iltihap vücuduma yayılmasına rağmen, laparoskopik cerrahiyle iç organlarımı temizleyip süreci mükemmel yöneten bir başka değerimiz kendisi. Gözüm kapalı canımı emanet ederim.
Kulak Burun Boğaz
Yeşilköy Internatıonal Acıbadem Hastanesi
Prof. Dr. Uğur Çınar
Dr. Hakkı Süha Özçelik
Özellikle uçucu personelin kronikleşen hastalıklarında tek geçerim. Her ikiside alanının bence en iyilerinden.
Bilgiler için teşekkürler hocam..
dachosen
17-03-2025, 14:47
Selamlar,
Tekrar bir hatırlatma yapayım belki gözden kaçmıştır. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum.
Sti_Ozan
17-03-2025, 15:10
Cildiye doktoru tavsiyesi var mıdır? Saçımdaki egzama için yıllardır çeşitli doktorlara gittim bir türlü çözüme kavuşturamadık. (Anadolu Yakası)
emre.ates
18-03-2025, 07:57
Cildiye doktoru tavsiyesi var mıdır? Saçımdaki egzama için yıllardır çeşitli doktorlara gittim bir türlü çözüme kavuşturamadık. (Anadolu Yakası)
Yıllardır aynı dertten müzdaribim gitmediğim doktor kalmadı , kullanmadığım şampuan ilaç kalmadı benimde sadece acıbadem maslakta Sedef Şahin e gittim. Gerçekten insanı dinleyen ve kafamdaki tüm sorulara yanıt veren güler yüzlü bir hoca ,Net bir şekilde yeme içmeyle alakası yok ömür boyu bununla yaşamak zorundasın nüksettiği anlarda sadece yatıştırmak amacı ile losyon şampuan 2 adet günlük ve hafta 2 farklı şampuanlar gibi çeşitli tedavi yöntemleri uyguladı.1 ay sonunda sorunum büyük bir oranda iyileşti, hiç bir zaman geçmese de 2 sene olacak hala aynı verdiği reçeteyi kullanıyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=W8MqUTPtyCc
Sti_Ozan
18-03-2025, 08:46
Yıllardır aynı dertten müzdaribim gitmediğim doktor kalmadı , kullanmadığım şampuan ilaç kalmadı benimde sadece acıbadem maslakta Sedef Şahin e gittim. Gerçekten insanı dinleyen ve kafamdaki tüm sorulara yanıt veren güler yüzlü bir hoca ,Net bir şekilde yeme içmeyle alakası yok ömür boyu bununla yaşamak zorundasın nüksettiği anlarda sadece yatıştırmak amacı ile losyon şampuan 2 adet günlük ve hafta 2 farklı şampuanlar gibi çeşitli tedavi yöntemleri uyguladı.1 ay sonunda sorunum büyük bir oranda iyileşti, hiç bir zaman geçmese de 2 sene olacak hala aynı verdiği reçeteyi kullanıyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=W8MqUTPtyCc
Abi vallahi tamda aynı durumlar, 10 yıldır falan uğraşıyorum. Bazen nüksediyor, özellikle stres ile birlikte içinden çıkılmaz bi hal alıyor.
Birde satış departmanında çalışıyorum iş konusunda zaten bir stres var üstüne takım giyip geziyoruz omuzlarda saçma sapan sürekli bir şeyler çok kötü duruyor.
Yemek düzeni zaten rezil, sebze tüketimi sıfıra yakın, sürekli kahve sigara vs.
Zamanında pendikte bir doktor solüsyon vermişti, gece kafaya uygulayıp sabah yıkamak gerekiyordu. Bi süre kullandım kesti ama tekrarladı sonrasında.
Birde tavsiyen üzerine Sedef Hoca'ya bir randevu alayım belki farklı bir çözüm yolu gösterir.
Teşekkür ederim.
Abi vallahi tamda aynı durumlar, 10 yıldır falan uğraşıyorum. Bazen nüksediyor, özellikle stres ile birlikte içinden çıkılmaz bi hal alıyor.
Birde satış departmanında çalışıyorum iş konusunda zaten bir stres var üstüne takım giyip geziyoruz omuzlarda saçma sapan sürekli bir şeyler çok kötü duruyor.
Zamanında pendikte bir doktor solüsyon vermişti, gece kafaya uygulayıp sabah yıkamak gerekiyordu. Bi süre kullandım kesti ama tekrarladı sonrasında.
Birde tavsiyen üzerine Sedef Hoca'ya bir randevu alayım belki farklı bir çözüm yolu gösterir.
Teşekkür ederim.
Ataşehir'de Havva Güngör var.
Kısa, net konuşur, nokta atışı yapar.
Bizim oğlana bakıyor.
Önerebilirim.
Google Haritalar (https://www.google.com/maps/@40.9866787,29.110675,3a,62.6y,86.9h,84.14t/data=!3m7!1e1!3m5!1swi-OUD6YRPrItvHJ2noIZQ!2e0!6shttps:%2F%2Fstreetviewpi xels-pa.googleapis.com%2Fv1%2Fthumbnail%3Fcb_client%3Dm aps_sv.tactile%26w%3D900%26h%3D600%26pitch%3D5.856 74954397625%26panoid%3Dwi-OUD6YRPrItvHJ2noIZQ%26yaw%3D86.90382689752784!7i16 384!8i8192?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDMxMi4wIKXMDSoJLDEwMjExNDUzSAFQAw%3D %3D)
Çok muhalif dayım Angara Şehir Hastanesi'nde katarakt ameliyatı olmuş geçenlerde.
AKP'li olacak neredeyse :P
Öve öve bitiremedi, hemşireler, doktorlar, hepsi ayrı ilgili, hastane pırıl pırılll diye, hayran olmuş adam :D
Sti_Ozan
18-03-2025, 09:35
Ataşehir'de Havva Güngör var.
Kısa, net konuşur, nokta atışı yapar.
Bizim oğlana bakıyor.
Önerebilirim.
Google Haritalar (https://www.google.com/maps/@40.9866787,29.110675,3a,62.6y,86.9h,84.14t/data=!3m7!1e1!3m5!1swi-OUD6YRPrItvHJ2noIZQ!2e0!6shttps:%2F%2Fstreetviewpi xels-pa.googleapis.com%2Fv1%2Fthumbnail%3Fcb_client%3Dm aps_sv.tactile%26w%3D900%26h%3D600%26pitch%3D5.856 74954397625%26panoid%3Dwi-OUD6YRPrItvHJ2noIZQ%26yaw%3D86.90382689752784!7i16 384!8i8192?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDMxMi4wIKXMDSoJLDEwMjExNDUzSAFQAw%3D %3D)
Yeri bizim ofise çok yakınmış abi, buraya da bir bakayım teşekkür ederim :)
emre.ates
18-03-2025, 10:08
Teşekkür ederim.
Tekrar geçmiş olsun ,ne kadar stresten uzak dur deseler de bende duramıyorum maalesef bu işin ana kaynağı oluşma sebebi stres ,hava şartları , yaşam koşulları gibi bu nedenle hem hastalıkla hem de stresle beraber yaşayaçağız başetmek zorundayız bunu bir kabul edip pes etmek yerine üzerine gitmek lazım. Naçizane tavsiyem düzenli spor veya yürüyüş stresi azaltıyor ,sigara ve alkol yaşam standartları ciddi oranda düşürüyor bence mutlaka bunu bir düşün bırakamasan da azalma yolunda ilerle ,bağışıklık sistemi ve metabolizmayı iyi tutmak lazım , düzenli hayat düzenli uyku saadleri vs olabildiğince düzenli yaşam işini kolaylaştırır.
Aşağıda kullandığım şampuanlarıda paylaşıyorum denemeni öneririm.
Günlük Saç tipine göre :Vichy Dercos Oil Control Yağlanma Karşıtı Besleyici Şampuan 200ML PSSNS - Fiyatı, Yorumları (https://www.trendyol.com/vichy/dercos-oil-control-yaglanma-karsiti-besleyici-sampuan-200ml-pssns-p-757194451?boutiqueId=61&merchantId=150790)
Hafta 2,3 gün arayla :Ducray Kelual DS Şampuan İnatcı ve Şiddetli Kepek Şampuan 100ml - Fiyatı, Yorumları (https://www.trendyol.com/ducray/kelual-ds-sampuan-inatci-ve-siddetli-kepek-sampuan-100ml-p-81401692?boutiqueId=61&merchantId=166424)
Sti_Ozan
18-03-2025, 10:25
Tekrar geçmiş olsun ,ne kadar stresten uzak dur deseler de bende duramıyorum maalesef bu işin ana kaynağı oluşma sebebi stres ,hava şartları , yaşam koşulları gibi bu nedenle hem hastalıkla hem de stresle beraber yaşayaçağız başetmek zorundayız bunu bir kabul edip pes etmek yerine üzerine gitmek lazım. Naçizane tavsiyem düzenli spor veya yürüyüş stresi azaltıyor ,sigara ve alkol yaşam standartları ciddi oranda düşürüyor bence mutlaka bunu bir düşün bırakamasan da azalma yolunda ilerle ,bağışıklık sistemi ve metabolizmayı iyi tutmak lazım , düzenli hayat düzenli uyku saadleri vs olabildiğince düzenli yaşam işini kolaylaştırır.
Aşağıda kullandığım şampuanlarıda paylaşıyorum denemeni öneririm.
Günlük Saç tipine göre :Vichy Dercos Oil Control Yağlanma Karşıtı Besleyici Şampuan 200ML PSSNS - Fiyatı, Yorumları (https://www.trendyol.com/vichy/dercos-oil-control-yaglanma-karsiti-besleyici-sampuan-200ml-pssns-p-757194451?boutiqueId=61&merchantId=150790)
Hafta 2,3 gün arayla :Ducray Kelual DS Şampuan İnatcı ve Şiddetli Kepek Şampuan 100ml - Fiyatı, Yorumları (https://www.trendyol.com/ducray/kelual-ds-sampuan-inatci-ve-siddetli-kepek-sampuan-100ml-p-81401692?boutiqueId=61&merchantId=166424)
Abi bendeki temel sıkıntı aslında bu, iyi gelecek hiçbir şeyin olmaması :D Günde 3 saat uyku, 1 paket sigara, kimi zaman günde 1 öğün beslenme, ortalama olarak günde 1 bardak su tüketimi, çok düşük sebze tüketimi, stres, spor ve yürüyüş yok... Vücut yine iyi ayakta duruyor, en küçük sorunum egzama olacak gibi duruyor yakın zamanda :D
Şampuan önerisi için teşekkür ederim, Vichy kullanmıştım ama bu tipte değildi. Bunları da bir inceleyeyim :)
34btr1907
24-03-2025, 20:39
Herkese geçmiş olsun öncelikle,acil şifalar ihtiyacı olan herkese
1 hafta önce bel fıtığı ameliyatı oldum,patlamış bir fıtıktı,sol bacak,kalça,ayak uyuşması,ağrılar vs derken 1 ay bekledim ama düzelme hiç olmadı,açık ameliyat dedi dr ,çekinerekte olsa kabul ettik ,yapıldı 1 gün sonrasında taburcu ettiler,şu an 1 hafta geçti üzerinden % 80 iyi durumda ağrılar,ara sıra bacakta hafif yoklama yapıp geçiyor, zamanla oda kaybolur dendi bakalım.
Bahçelievler Devlet Hastanesi/
Beyin ve Sinir Cerrahisi /Op. Dr. Sarper AKTAŞ
34btr1907
24-03-2025, 20:49
Hocam Vichy Dercos şampuanı bir dene,eşimde de vardı çok iyi geldi.
34btr1907
24-03-2025, 20:54
Selamlar,
Kök hücre deneyebilirsiniz,karın bölgesinden alınan yağ ile yapılandan,saç ekim ile ilgili gelenlere uygulayıp güzel sonuçlar alınmışlığı var ama tabi garanti diye bir şey yok,denenebilir.
Sti_Ozan
25-03-2025, 13:06
Hocam Vichy Dercos şampuanı bir dene,eşimde de vardı çok iyi geldi.
Abi tavsiyen için teşekkürler, bir dönem denedim. Kısa süreli etkili olsa da sonrasında yine aynı şekilde devam etti.
Özellikle peak yaptığı dönemde hiç biri fayda etmiyor. Sanırım benim hayat şeklimi değiştirmem lazım :)