PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Renault Megane İçin Güvenilir Bir Servis Arıyorum (Ist. Anadolu)

Pochemuchka
07-02-2025, 14:22
Merhabalar,

2020 Megane aracım var. Aracımın yağ bakımları ve mekanik bakımlarını bu zamana kadar yetkili serviste yaptırdım fakat hem gereksiz yüksek maliyetlerden hemde iletişim / muhattap bulunamamasından kaynaklı bıkkınlık yaşıyorum.

İşine sadık, yaptığı işin arkasında duran Renault bazlı bir usta arıyorum, İstanbul Anadolu yakasında.

Önerilerinizi bekliyorum…

monur
09-02-2025, 19:04
Merhaba RENAULT AS OTMOTİV Kartal Seyfettin usta

AydinAkin
09-02-2025, 21:38
Tekrar servis tercih ederseniz, Badayı önerebilirim bende yetkili hariç renault servis arıyorum

yiiter
10-02-2025, 11:53
Maltepe Rentaş
Kartal Yazı Kardeşler

Sercan Keklik
11-02-2025, 00:27
Merhabalar,

2020 Megane aracım var. Aracımın yağ bakımları ve mekanik bakımlarını bu zamana kadar yetkili serviste yaptırdım fakat hem gereksiz yüksek maliyetlerden hemde iletişim / muhattap bulunamamasından kaynaklı bıkkınlık yaşıyorum.

İşine sadık, yaptığı işin arkasında duran Renault bazlı bir usta arıyorum, İstanbul Anadolu yakasında.

Önerilerinizi bekliyorum…

Maltepe Rentaş aradıgınız servis bence.

C!N
13-02-2025, 17:02
Sosyal medyadan takip ettiğim kadarıyla Rentaş Servis yaklaşım olarak gayet beğendiğim bir servis olarak görünüyor. Gerçekte de tutumları eğer aynı şekilde ise kendi adıma başka yer aramazdım sanırım. Hatta 2022 model yetkili servis bakımlı Megane aracımı bir bakımı için buraya götürüp, standart dışı bir durumu mevcut ise tespit ettirip düzelttirmeyi düşünmüyor değilim.

Pochemuchka
15-02-2025, 11:19
Merhaba RENAULT AS OTMOTİV Kartal Seyfettin usta

Tekrar servis tercih ederseniz, Badayı önerebilirim bende yetkili hariç renault servis arıyorum

Maltepe Rentaş
Kartal Yazı Kardeşler

Maltepe Rentaş aradıgınız servis bence.

Sosyal medyadan takip ettiğim kadarıyla Rentaş Servis yaklaşım olarak gayet beğendiğim bir servis olarak görünüyor. Gerçekte de tutumları eğer aynı şekilde ise kendi adıma başka yer aramazdım sanırım. Hatta 2022 model yetkili servis bakımlı Megane aracımı bir bakımı için buraya götürüp, standart dışı bir durumu mevcut ise tespit ettirip düzelttirmeyi düşünmüyor değilim.

Öneriler için teşekkürler.

Rentaş servisi tercih ettim, yetkili servisin debriyaj setinin değişmesini önerdiği (130-160 bin TL) arızayı tek bir sensörü değiştirerek çözdüler diye düşünüyorum. 1 haftadır bahsetmiş olduğum arızayı vermiyor.

Ek olarak yetkili servise Reanult'un kendi websitesinde yer alan aşağıdaki notu göstermeme rağmen ısrarla debriyaj seti değişimini önerdiği üzerine iptal edip çıkmıştım.

https://i.hizliresim.com/w1p15aa.png

meganes
17-02-2025, 10:50
yetkili servisi bırakmanızı önermem,dışarısı şeytan kaynıyor

C!N
17-02-2025, 10:58
Öneriler için teşekkürler.

Rentaş servisi tercih ettim, yetkili servisin debriyaj setinin değişmesini önerdiği (130-160 bin TL) arızayı tek bir sensörü değiştirerek çözdüler diye düşünüyorum. 1 haftadır bahsetmiş olduğum arızayı vermiyor.

Ek olarak yetkili servise Reanult'un kendi websitesinde yer alan aşağıdaki notu göstermeme rağmen ısrarla debriyaj seti değişimini önerdiği üzerine iptal edip çıkmıştım.

https://i.hizliresim.com/w1p15aa.png

Servis ile ilgili izlenimlerinizi paylaşır mısınız, olumlu ve olumsuz görüşleriniz nelerdir?

Pochemuchka
18-02-2025, 21:20
yetkili servisi bırakmanızı önermem,dışarısı şeytan kaynıyor
Bende bu zamana kadar sizin gibi düşünüyordum fakat artık böyle düşünmüyorum.

Servis ile ilgili izlenimlerinizi paylaşır mısınız, olumlu ve olumsuz görüşleriniz nelerdir?
Servis gayet iyi, ustalar ilgileniyor. Sorunu düzgünce analiz edip çözdüklerini düşünüyorum. Aynı arızayı şuana kadar en az 3 defa almam gerekiyordu, arıza lambası yanmıyor.

Yetkili servis Renault dökümanlarına bağlı kalarak sorun çözmesi gerekirken ezbere iş yapıyor, kendilerine Renault hata dökümanlarındaki hatayı göstermeme rağmen ısrarla arıza lambasının ondan dolayı yanmadığını söyleyip ilgili parçayı değiştirmeyip debriyaj setini değiştirmeyi önerdiler.

Rentaş'da bulunan usta mantığını ve tekniğini konuşturarak 1 saat içinde sorunu giderdi.