Orijinalini görmek için tıklayınız : Jeep Grand Cherokee'yi kim modlar ?
Yiğit G.
16-02-2025, 13:07
Beyler bana çok uzak bir konu, yakın arkadaşım Cherokee'si için SRT bodykit siparişi verdi yurtdışından. Büyük turbo, intercooler, egzos sistemi vs vs şimdi bunların siparişini geçicek ama maslakta hangi usta, kim bu işi yapar? Orta çaplı bir proje düşünüyor ama benimde arazi araçları ile hiçbir ilgim olmadığımdan alakasızım konuya. Daha önce iş yaptıran veya şura ilgilenir diyen varsa gidelim orayla görüşelim. Atıyorum powershop ilgileniyor mu mesela Jeep ile ?
Benim bildiğim Tar Oto var İstanbulda..
Body Kit'i yurt dışından kendisi mi sipariş etti yoksa bir firma aracılığı ile mi sipariş ettik. Mevcut gümrük durumları ile absürt masraflara tabi olabilir.
ahmetbaha-drs
16-02-2025, 17:27
2.Kısım 15.sokakta DR.Stroker Naim abi ilgilenir ama biraz tuzluya cıkabilir. :)
AVK Servis Amerikancı değil mi, onlar gözü kapalı halleder heralde
Yiğit G.
05-03-2025, 14:53
Body Kit'i yurt dışından kendisi mi sipariş etti yoksa bir firma aracılığı ile mi sipariş ettik. Mevcut gümrük durumları ile absürt masraflara tabi olabilir.
Kendi sipariş etti. Evet absürt bişey çıkabilir, çıkabilir değil çıkacak muhtemelen de göze aldı :)