Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaskodan araç yaptıramıyorum
Selamlar,
Kocaeli'de ikamet ediyorum. Aracımda hem mini onarıma girecek yerler var hem de park halinde diğer araçların verdiği hasarlardan kaynaklı bazı yerler var. Fakat isim vermeyeyim kaskonun anlaşmalı olduğu belli başlı büyük yerler var. Bunlara gidip sorduğumda mini onarıma girecek yere girmez diyorlar. Normal hasar şeklinde de yapmayalım kasko delinmesin parayla yapalım diyorlar. Kasko delinse ne kadar çıkacak poliçe çok aman aman artış olur mu poliçede? Veya nasıl yaptırabilirim araç çok gözüme batmaya başladı hasarlardan dolayı. Kocaeli'de yaşayıp kaskodan araç yaptıran varsa hangi işletmeyi tavsiye edersiniz?
Selamlar,
Kocaeli'de ikamet ediyorum. Aracımda hem mini onarıma girecek yerler var hem de park halinde diğer araçların verdiği hasarlardan kaynaklı bazı yerler var. Fakat isim vermeyeyim kaskonun anlaşmalı olduğu belli başlı büyük yerler var. Bunlara gidip sorduğumda mini onarıma girecek yere girmez diyorlar. Normal hasar şeklinde de yapmayalım kasko delinmesin parayla yapalım diyorlar. Kasko delinse ne kadar çıkacak poliçe çok aman aman artış olur mu poliçede? Veya nasıl yaptırabilirim araç çok gözüme batmaya başladı hasarlardan dolayı. Kocaeli'de yaşayıp kaskodan araç yaptıran varsa hangi işletmeyi tavsiye edersiniz?
Genelde her yer RS Servisler var sigorta firmalarıyla anlaşmalı tamir yerleri. Poliçenize bakın, eğer orada yazan kriterlere uygun kusurlarınız varsa yaptırabilmeniz lazım, yokuş yapıyorlarsa kaskonuzu yapan firmayı arayıp şikayet edin.
Kaskoyu deldirmenin de şartları genelde poliçede yazar, indiriminiz bir kademe aşağı inmiş olur sizinki gibi ufak şeylerde. Öyle afaki bir fark olmayacaktır. Ben 16-17 senedir kaskolu araba kullanıp hiç çekinmiyorum hiçbir sene de "vah vah" etmedim bozdurdum diye :D
Selamlar,
Ben de isim vermeyeyim, ama o "anlaşmalı" yerlere araba götürmeye tövbe ettim. Çamurlukta avuç içi kadar yeri düzeltirken silecek suyu deposunu delen mi dersin, tamponun kenarına zımpara macun vs düzeltme yapmadan sürtme yapılan yere boya sıkıp 2 haftada teslim eden mi dersin, arka çamurlukta işlem yapıp bagajı dağınık far kapakları açık bir bir şekilde teslim eden mi dersin...
Ne zaman araba bıraksam aldığımdan daha kötü geri aldım, parayla yaptıracaksanız da o tarz yerlerden ziyade işinden emin olduğunuz yerlere yaptırın.
Sercan Keklik
24-02-2025, 12:36
Kasko hangi firma ? hasar resimleri varmı
ChuckBartowsKi
25-02-2025, 10:38
Mini onarım servisleri maalesef kötü hizmet vermekte ve sigorta şirketlerini reklam müşteri çekme ağı olarak kullanmakta normalde mini onarıma dahil olacak birçok şeyi kaskodan yaptırmak ve yüksek fatura çıkarmak istiyorlar çok üzücü bir durum bu ama sigorta şirketleride bu operasyonları denetleyecek mekanizma kurmakla uğraşmak istemiyor onlarda haklı bir yandan Türkiye geneli her ilde onlarca hatta yüzlerce anlaşmalı küçük-büyük servis var.
Mini onarım dahilinde olduğunu düşündüğünüz bir hasarınız var ise mutlaka acenteniz ( kaskonuzu yaptırdığınız aracı kişi ) ile görüşün ve ondan talep edin bu operasyonu onlar şirket ve servis arasında diyalog kurarak eğer mini onarım dahilinde bir işlem var ise yaptıracaktır. Aracınızdan destek alamıyorsanız kaskoyu yaptırdığınız firmanın müşteri hizmetlerini arayıp destek isteyin biraz daha uzayacaktır süreç aracı ile çalışmayı her zaman tavsiye ederim bu süreçleri sizin adınıza takip etmesi için.