Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara güvenilir motor yağı tedarikçileri
fuatozkan
20-03-2025, 09:01
Malûm piyasada bir dolu markanın bir dolu kaçak yağı dolaşıyor bildiğiniz güvenilir yağı tedarikçileri nereler, nerden hangi marka motor yağı vs. alınmalı.
Veya total, shell gibi akaryakıt firmalarının yağları hangi istasyonlarda çeşit ve güvenilirlik açısından alabiliriz?
Oguzhan.Ozturk
20-03-2025, 10:42
Fuat hocam direk istediğiniz markanın sitesinden bayilere ya da distribütörlere ulaşabilirsiniz sizin için daha kolay olacağını düşünüyorum, total ve shell gibi firmalar içinse mümkünse en büyük kapsamlı benzinliklerde çeşit çok oluyor.
Bu arada shell İstanbul'da yağı oradan alırsanız eğer ücretsiz bir şekilde yağ, yağ filtresi, hava filtresi ve polen filtresi değişimi yapıyor tabiki filtre ücretleri sizden alınarak, servis ücreti ödemiyorsunuz.
Fuat hocam direk istediğiniz markanın sitesinden bayilere ya da distribütörlere ulaşabilirsiniz sizin için daha kolay olacağını düşünüyorum, total ve shell gibi firmalar içinse mümkünse en büyük kapsamlı benzinliklerde çeşit çok oluyor.
Bu arada shell İstanbul'da yağı oradan alırsanız eğer ücretsiz bir şekilde yağ, yağ filtresi, hava filtresi ve polen filtresi değişimi yapıyor tabiki filtre ücretleri sizden alınarak, servis ücreti ödemiyorsunuz.
yağ değişimi yapan bütün shellerde bu hizmet var diye biliyorum. hatta metro market de yağ değişimi yapıyor ve liqui molly satıyor fiyatlarıda uygundu.
Oguzhan.Ozturk
21-03-2025, 08:31
Metro marketten haberim yoktu, bu benim de işime yarar bir kontrol edeyim teşekkür ederim bilgilendirme için.
Grimlord
21-03-2025, 12:32
Şah makina var Şaşmaz'da, bir kaç kere aldım sıkıntı yaşamadım. Tavsiye ederim
Liquimoly bayısıyım tercıh erdesenız her yagını tedarık ederım
İvedik sanayi Akyol petrol ürünleri
Liqui Moly satış noktası.
03123959626
05334055746