PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir Ve Bolu’dan Olan Arkadaşlar ?

-Murat Özcan-
25-03-2025, 17:52
Arkadaşlar herkese selamlar, kısa süre içerisinde 2 tane araç alımı yapacağız.

İzmir bölgesi Buca,Menderes,Bornova civarında Expertiz ve Dsg şanzıman kontrolü için hangi firmalara gitmeliyiz;

Yine aynı şekilde Bolu merkezde Expertiz ve Dsg şanzıman kontrolü için nereleri tavsiye edersiniz ?

O bölgelerde müsait olan arkadaşlarla tanışmak görüşmekte isteriz.

Şimdiden yardımlarınız içim teşekkür ediyorum..

-Murat Özcan-
26-03-2025, 10:29
Güncel yok mu hiç buralardan birileri..

sametozt
27-03-2025, 14:16
Arkadaşlar herkese selamlar, kısa süre içerisinde 2 tane araç alımı yapacağız.

İzmir bölgesi Buca,Menderes,Bornova civarında Expertiz ve Dsg şanzıman kontrolü için hangi firmalara gitmeliyiz;

Yine aynı şekilde Bolu merkezde Expertiz ve Dsg şanzıman kontrolü için nereleri tavsiye edersiniz ?

O bölgelerde müsait olan arkadaşlarla tanışmak görüşmekte isteriz.

Şimdiden yardımlarınız içim teşekkür ediyorum..

Merhaba,

Ben İzmir Oto Ekspertiz firmasını tercih ettim. Sosyal medyada belki videolarına da denk gelmiş olabilirsiniz. 1. Sanayi şubesinde Ufuk bey araca baktı.
Dyno testi değil de yol testi istedim. O şekilde bir kontrol sağladılar. Genel olarak işleyişten memnun kaldım.

-Murat Özcan-
28-03-2025, 07:49
Merhaba,

Ben İzmir Oto Ekspertiz firmasını tercih ettim. Sosyal medyada belki videolarına da denk gelmiş olabilirsiniz. 1. Sanayi şubesinde Ufuk bey araca baktı.
Dyno testi değil de yol testi istedim. O şekilde bir kontrol sağladılar. Genel olarak işleyişten memnun kaldım.

Tam olarak hangisi hocam yazınca bir çok İzmir adında firma çıkıyor

sametozt
28-03-2025, 09:54
Tam olarak hangisi hocam yazınca bir çok İzmir adında firma çıkıyor

Firmanın internet sitesi

İzmir OTO Ekspertiz | TSE HYB ve ISO Belgeli, Noter Beyanlı Ekspertiz (https://www.izmirotoekspertiz.com/)