Orijinalini görmek için tıklayınız : Otomatik Chevrolet Cruze
eightysix
01-06-2025, 09:12
Selamlar, gelecek ay satın almak için 330-430 bin lira bandında otomatik araçlara bakıyorum. Şu ana kadar aklıma focus 2 ve cruze yatıyor. Cruze'yi önerir misiniz? Astra altyapılı olduğunu biliyorum ancak kroniği ve şu zamandaki parça bulunabilirliğini kullanan biri varsa ondan duymak isterim. Bu iki araç dışında bu fiyat aralığında önereceğiniz sorun çıkarmayan genç işi otomatik bir araç varsa önerilerinize açığım.
bedirnismo
01-06-2025, 11:15
Selamlar, gelecek ay satın almak için 330-430 bin lira bandında otomatik araçlara bakıyorum. Şu ana kadar aklıma focus 2 ve cruze yatıyor. Cruze'yi önerir misiniz? Astra altyapılı olduğunu biliyorum ancak kroniği ve şu zamandaki parça bulunabilirliğini kullanan biri varsa ondan duymak isterim. Bu iki araç dışında bu fiyat aralığında önereceğiniz sorun çıkarmayan genç işi otomatik bir araç varsa önerilerinize açığım.
Cruze hakkında bilgim yok ama focus 2 otomatik bakıyorsanız 2 değilde 2.5 otomatik bakmanızı tavsiye ederim
Genç işi deyip Cruze bakıyorsanız Meg2 tercih ve tavsiye ederim onun yerine. Kara düzen 4 ileri otomatik şanzıman mükemmel bir icat değil ama en azından parçası hala her yerde var. Dizel olsun bir de bence ideal olur
eightysix
02-06-2025, 18:36
Anladım teşekkürler. 307 1.6 XT - Palio 1.2 Speedgear - Clio tarzı araçları önerir misiniz?
Grimlord
02-06-2025, 21:07
Anladım teşekkürler. 307 1.6 XT - Palio 1.2 Speedgear - Clio tarzı araçları önerir misiniz?
307 elektronik arızası bitmez, koşarak kaçın
Speedgear berbat bir şanzuman, robotize şanzumandan anlamayan kasaplar maalesef yıllarca harap ettiler arabaları
Bu listede clio-megane tercih edilebilir bir nebze yine, en azından tam otomatik ve parçası-tamiri daha mümkün.
Jön Türk
04-06-2025, 11:08
Speedgear palio sahibi oldum cvt güzel çalışıyordu