Orijinalini görmek için tıklayınız : Bmw X5 E53 3.0d vs Mercedes Benz ML320 Cdi
Merhaba 2 araç arasında kaldım 2 araç hakkında tecrübesi ve bilgisi olan dostlar bilgilendirirse sevinirim
Just a moment... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-bmw-lansman-renk-hatasiz-3.0d-orjinal-msport-1239585839/detay/) X5
Just a moment... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-mercedes-benz-sahibinden-ml320-1169926300/detay) ML 320 CDI
X5 çok güzel duruyor bugünlerde benimde gözüm var x5 de :D
Yakın zamanda bi arkadaşın x5 ne binme ve sürme şansım oldu çok hoşuma gitti arkadaşın aracına sıfır sandık motoru atılmıştı gidişi filan çok güzel ve zevkli, duruşuna zaten diyecek yok polat alemdar kasa:D
Zaman zaman benimde alsam mı diye baktığım araçlar. Bence aracı seçmeden önce hangisinde usta bulabilyorsunuz ona bakın. Ustanız yoksa üzer bu araçlar. Masrafsız olmayacakları kesin .
X5 çok güzel ama ilanlardaki km'ler insanı düşündürüyor.
Sevdiğim bir yakınımın aracı 820 bin km'de , ilandakilerin hepsinden daha düzgün duruyor :)
Kendim oto servis işletiyorum motor konusunda pek şüphem yokta diğer özellikler konusunda kullanıcı deneyimi bilgisi şart.
O zaman iyi . Ben ml Tercih ederdim. Sebebi yok. Daha güzel geliyor gözüme. Hakim arkadaşlar detay bilgi verirler . Hayırlı olsun şimdiden.
Kendim oto servis işletiyorum motor konusunda pek şüphem yokta diğer özellikler konusunda kullanıcı deneyimi bilgisi şart.
Selamlar hocam.Servisin nerede işimiz düşerse uğramak isterim :)
Oguzhan.Ozturk
26-06-2025, 15:15
Parça bulunabilirlik, satış konusunda x5 diyorum, ML bilmediğim bir araba ama sanki parça ve ustasını bulmak hiç kolay olmayacakmış gibi..
onursumer
26-06-2025, 15:28
ML daha modern gözüküyor kasa olarak bana göre mekanik olarak hiç bilgim yok açıkcası 320cdi zaten tüm serilerde kullanıldı sanırım
Selamlar hocam.Servisin nerede işimiz düşerse uğramak isterim :)
Merhaba reklam olacak biraz ama sanayideki oknal karşısındayız Motor Power konumdan bulabilirsiniz buyurun gelin yardımcı olurum çayımızı kahvemizi için.
Yillarca 2009 ML kullandim konfor olarak x5 den daha iyi, motor mekanik daha sorunsuz diye dusunuyorum.Plansiz yolda birakmaz, mutlaka bir uyari isigi bir ses verir. Bmw bana her zaman supriz yumurta gelmistir, x3 ve 7.30 da kullandim bir sure, nerede ne yapacaklari belli degildi hic.
Yillarca 2009 ML kullandim konfor olarak x5 den daha iyi, motor mekanik daha sorunsuz diye dusunuyorum.Plansiz yolda birakmaz, mutlaka bir uyari isigi bir ses verir. Bmw bana her zaman supriz yumurta gelmistir, x3 ve 7.30 da kullandim bir sure, nerede ne yapacaklari belli degildi hic.
Merhaba dizel miydi sizdeki araç? bmw evet sorun çıkartmaya biraz daha gebe şuan tercihen ml düşünüyorum bmwye nazaran şanzıman bi tık daha iyi tek düşündüren satışı ağır deniyor ml için.
Merhaba dizel miydi sizdeki araç? bmw evet sorun çıkartmaya biraz daha gebe şuan tercihen ml düşünüyorum bmwye nazaran şanzıman bi tık daha iyi tek düşündüren satışı ağır deniyor ml için.
Evet 320 CDI, 4 yil keyifle kullandim. Sehir ici 12lt uzun yol 9 lt ile geziyordum.
motor mekanik daha sorunsuz diye dusunuyorum.Plansiz yolda birakmaz, mutlaka bir uyari isigi bir ses verir. Bmw bana her zaman supriz yumurta gelmistir, x3 ve 7.30 da kullandim bir sure, nerede ne yapacaklari belli degildi hic.
Buna katılıyorum. Benzer yılların aracı olan W211 E320'ye 400 bin km'dir sahip birisi olarak, her aracın başına gelebilecek marş motoru ve benzin pompası haricinde motordan şanzımandan yana sürprizi olmadı da saçma 2 şey yaşamıştık. Biri sağ ön tekerlek rulmanın neyse ki şehir içi hızlarda kitlemesi, diğeri de yine dur kalk pozisyondayken sol ön helezonun kırılması :D Rulman 380 binlerde 20 yaşındayken oldu, helezon daha yeni 405 binde falan 22 yaşındayken kırıldı. :D
Ek olarak; Amerika'dayken yakın çevremde 2 adet bu 2008-2009 ML 350 oldu. Epey kullandım, dertli araçlar değillerdi, çok rahatlardı, kullanırken güzel hissettiriyorlardı. Kısa X5 tecrübem de olmuştu, daha sportif daha atik hissettiriyor ama sanırım o klasmanda tercihim ML'den yana olurdu, özellikle TR şartlarında. Eski kullanıcılarından yana ML'in daha şanslı olacağını düşünüyorum