Orijinalini görmek için tıklayınız : Özel Durum İçin Destek Rica Ediyorum.
anilis_gs
09-07-2025, 10:23
Arkadaşlar Merhaba ,
Öncelikle şimdiden verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.
Elimde yaklaşık 800.000 tl nakit var. 1 Yıl süre ile binebileceğimiz ve sonrasında da ev almak için satacağımız bir araç almam gerekli. Üzerine biraz daha kredi çekme şansım var.
1 Yıl boyunca bizi üzmeden bineceğimiz ve satarken hızlı satabileceğimiz otomatik bir araba ihtiyacımız mevcut.
Aklıma ilk olarak Micra ve Clio geldi. Yinede sizlerden destek almak istedim.
Yüksek model, düşük km ve hatasıza yakın araç alırdım hocam ben. Mümkünse otomatik. Clio güzel tercih. Peynir ekme misali...
2024 verileri varmis inceleyin
https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/2024te-en-cok-satilan-ikinci-el-oto-markalari-belli-oldu/3452249
Verilere gore en cok egea satilmis 2.elde sonrasinda clio passat megane diye gidiyo
Bu verilere gore arac secimi daha yararli olur.
Birkan61
09-07-2025, 11:17
Valla yüksek model, minimum km + mümkünse otomatik olursa piyasa kötü olsa bile alıcı buluyor.
Örnek şöyle bir corsa hızlı akarı olur bence ;
Just a moment... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2017-model-opel-corsa-1.4-enjoy-otomatik-orjinal-53.000-km-1254455222/detay)
Okumaya başladığımda aklımdan Clio geçti. Zaten son cümlede sen de aynı sonuca varmışsın.
Temiz temiz satılır hızlıca.
zOnstyLe
09-07-2025, 12:43
Clio ve jazz ( cvt sanzıman ) benim tavsiyem bu 2 arac olur hem üzmez hem satarı hızlı.
individual
09-07-2025, 15:27
fiat egea
renault clio
hyundai i10-i20
kia picanto yada rio
Egea 1
Clio2
olurdu sıralamam, mümkünse kredi çekmeden alabileceğiniz araçlara bakın. 1 yıl sonra dediğiniz gerçekten 12aylık alacağınız krediyi satınca erken kapasanız dahi kredi faizinin yüksek çoğunluğunu ödemiş olacaksınız o güne kadar.. e birde daha hızlı satayım diye fiyatı uygun tutarsanız çifte zarar yazar.
turboman
09-07-2025, 19:15
Benimde 800 civarı nakitim var biriktirip ev almak için faize koydum üstünüde her ay kazandığımızı ekleyerek biriktirmeyi düşünüyoruz. Bitane scooter aldım işimi fazlasıyla görüyor,sizinkide bir seçenek ama araba almak bu devirde ev alma süreni uzatacaktır. Hesap kitap yaparak düşünmek daha önemli bence.
tequila818
10-07-2025, 11:23
Hocam ne kadar kredi çekebiliyorsunuz bilmiyorum ancak Polo önerebilirim. 2 ay önce piyasası 1.300 iken 1.259 a ilana koydum 1 saatte 70 kişi mesaj attı ve sattım.
Clio ve Egea'ya Polo da eklenebilir.
Yalnız şunu fark ettim ikinci elde otomobilleri hala sıfırdan yüksek fiyata yazanlar var bu da tüm ilan fiyatlarına ister istemez yansıyor. Kampanya yakalanıp taşıt kredisi ile sıfır otomobile yönelme şansınız var ise daha avantajlı olabilir ticari anlamda.
onursumer
10-07-2025, 16:26
tsi polo veya dizel clio çok mantıklı araçlar özellikle uzun km yapıcaksan 1.5 dci çok başarılı
EnesPolatdemir
15-07-2025, 12:37
Arkadaşlar Merhaba ,
Öncelikle şimdiden verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.
Elimde yaklaşık 800.000 tl nakit var. 1 Yıl süre ile binebileceğimiz ve sonrasında da ev almak için satacağımız bir araç almam gerekli. Üzerine biraz daha kredi çekme şansım var.
1 Yıl boyunca bizi üzmeden bineceğimiz ve satarken hızlı satabileceğimiz otomatik bir araba ihtiyacımız mevcut.
Aklıma ilk olarak Micra ve Clio geldi. Yinede sizlerden destek almak istedim.
Fluence olabilir çok zırıl zırıl plastik araba da olmasın derseniz. Masrafsız, eşek niyetine ayrıca tam da sizin bütçede. Ha peynir ekmek mi değil ama satar mı satar.
denizhandinc
15-07-2025, 13:58
Micra nın anlamsız hızlı bir piyasası var bilgin olsun. Kapıya koy yarın satarsın