Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hataydan selamlar

keremgti
13-08-2025, 02:03
:heyoo: forumda birkaç sene sadece izleyici modundan kaldıktan sonra neden katılmayayım dedim:confused: ama düzgün zamanı bekleyemediğimden kendime bi fırsat bulamadım:( Lakin artık foruma katılmayı hazır olduğumu düşünüyorum.İsmim Kerem yarışmaya hataydan katılıyorum;) doğma büyüme hataylıyım çocukluğumdan beridir hep otomobiller arabalara hep sevgim vardı (babamın ofisdeki işlerini yetiştiremediğinden ötürü eve getirdiği bilgisayarda 4 yaşımda nfs underground2 oynadığımı hatırlarım:D) hep araba yarışcısı olmak istiyorum diye söylenirmişim aileme tabi maalesef paranın o zamanlar önemli bir etmen olmadığını bilmeyerek bu hayale devam ettik sonradan gerçek tokatı yapıştırdı tabikide:eek:. aranıza eskiden rahmetli babamın 2010lu yıllarda kullandığı sonradan maddi sebeblerinden ötürü sattığı 1992 model şahin 5 vites düz motor ile katılıyorum araç stok oğlu stok ve böylede kalmasını umuyorum (s dönüşüm belki:p) biraz çürüğü var ama 20 li yaşlarda parasız amele (stajyer) bi üni öğrencisi gencin ilk arabası sonuçta biraz bakıma ihtiyacı var onları ayrı bir forum üzerinden açıcağım umarım burada diğer sosyal platformlardaki gibi dostlar edineceğimi umuyorum herkese hayırlı forumlar iyi günler dilerim.:o

Yogi
13-08-2025, 08:38
Hoşgeldiniz keyifli forumlar

MertSerhanÖ.
14-08-2025, 08:13
Hoşgeldiniz,keyifli forumlar :)