Orijinalini görmek için tıklayınız : Renault Grubu ECU
GokhanK.
13-08-2025, 08:59
Arkadaşlar Selamlar
2021 sonrası renault marka araçlarda sgw protokolü diye bir şey mevcut. Araca elm veya başka herhangi bir şey ile bağlanıp işlem yapmak mümkün değil. Bunu atlatmayı bilen yapan yada başka yönemlerde olabilir aramızda mutlaka yapan bilen vardır. Bilgilendirebilirse yada yönlendirebilirse sevinirim.
++ kablo filan diyecek arkadaşlar için o çok zahmetli bir durum. her yeri söküp uğraşman gerekiyor. script olur program olur emülatör prog olur bunlardan yönlendirebilecek olursa acayip makbule geçer.
Teşekkürler şimdiden.
GokhanK.
14-08-2025, 10:02
hiç mi bilen ilgilenen yok yahu? :)
berkay_aydin
15-08-2025, 09:12
https://otoeko.com/renault-16-32-bypass-kablosu/
bu ürün uyumlu değil mi ?
Yapmak istediğiniz işlem nedir?
GokhanK.
15-08-2025, 14:43
https://otoeko.com/renault-16-32-bypass-kablosu/
bu ürün uyumlu değil mi ?
Ürün uyumlu da yukarıda yazdığım gibi işçiliği çok fazla. orta tarafı komple sökmen gerekiyor.
GokhanK.
15-08-2025, 14:45
Yapmak istediğiniz işlem nedir?
Araçta kodlama yapacağım. Fakat sgw protokolünü geçemiyorum. Yurtdışı forumlarına baktım şu renonun usb si ve ddt ile işlem yapanlar mevcut ama nasıl yapıldığını yazmamışlar. Usb buldum ama nasıl çalıştıracağım bilmiyorum. Araca ekran takmışlar ama uyumlu çalışmıyor kodlamayı doğru yapmamışlar sanırım. Bunları düzelteceğim. Normalde 2021 önccelerine bağlanıp direk işlem yapabiliyorum. Ama 2021 sonrasında protokolü getirmişler.
Araçta kodlama yapacağım. Fakat sgw protokolünü geçemiyorum. Yurtdışı forumlarına baktım şu renonun usb si ve ddt ile işlem yapanlar mevcut ama nasıl yapıldığını yazmamışlar. Usb buldum ama nasıl çalıştıracağım bilmiyorum. Araca ekran takmışlar ama uyumlu çalışmıyor kodlamayı doğru yapmamışlar sanırım. Bunları düzelteceğim. Normalde 2021 önccelerine bağlanıp direk işlem yapabiliyorum. Ama 2021 sonrasında protokolü getirmişler.
bende 2016 megane4 e işlem yapmaya çalışıyorum fakat ddt4all da yapmıyor kodlamayı. beyin siemens sid310. herşeyi görüyor okuyor ama kodlamıyor. PIC18F25K80 chipli elm var elimde