Orijinalini görmek için tıklayınız : Yol tutuşu
Aracıma sifir lastikler ve sifir ön takim yaptırdım tabi ön takim yapılırken amortisörler de değişti ama yan sanayi yumuşak amortisör takıldı suan buna pişmanım derin çukurlarda kule ye vuruyor ama asil sorunum arabanın kayması özellikle 80 den sonra aracım yoldaki karşıdan karşıya kazılan ince uzun boru kanallarında kayıyor yol tutuşum cok kötü bunun nedeni yumuşak amortisörler olabilir mi aracim astra bertone
İşlemler sonrasında olmuşsa yumuşak amortisör de olur, tercih ettiğiniz lastikten de olur
Lastik iyi marka değildir, çok beklemiştir, yanlış stoklanmıştır ve hatta yönlü lastikse ters bile takılmış olabilir, başıma geldi :)
Amortisör sıfır bile olsa başka motorlu, ya da başka karoserde bir araca ait olabilir
Daha önce de varsa şayet ; şasede ciddi bir işlem varsa aracın geometrisi bozuksa yine olabilir
Sizin meseleniz daha çok lastik gibi geldi bana
İşlemler sonrasında olmuşsa yumuşak amortisör de olur, tercih ettiğiniz lastikten de olur
Lastik iyi marka değildir, çok beklemiştir, yanlış stoklanmıştır ve hatta yönlü lastikse ters bile takılmış olabilir, başıma geldi :)
Amortisör sıfır bile olsa başka motorlu, ya da başka karoserde bir araca ait olabilir
Daha önce de varsa şayet ; şasede ciddi bir işlem varsa aracın geometrisi bozuksa yine olabilir
Sizin meseleniz daha çok lastik gibi geldi bana
Hangi modeli bilmiyorum ama Continental marka 2023 son aylarında üretilmiş suan yaklasim on bin km yaptım
Saselerimde cok şükür sorun yok saseler düzgün olması gibi
Montaj hatası gibi duruyor. Sıkılmamış bir yer var gibi.
Hangi modeli bilmiyorum ama Continental marka 2023 son aylarında üretilmiş suan yaklasim on bin km yaptım
Saselerimde cok şükür sorun yok saseler düzgün olması gibi
Siz iyi bir rotçuya gidin her yerine baksın, seçenek çok çünkü buradan ne desek boş