Orijinalini görmek için tıklayınız : Özel Plakalık Hakkında.
Ozan Özer
09-10-2025, 15:10
Herkese selamlar,
Güncel olarak özel plakalık yaptırabileceğim, tavsiye edeceğiniz yer/yerler var mı acaba?
Kısa bir cümle yazdırmak istiyorum, 4 kelime civarında.
Ayrıca barkodlu vs. App plaka yapılırsa polislerle sorun yaşanıyor mu? Bu dönemde hiç bulaşma mı dersiniz?
Birkan61
09-10-2025, 15:22
Abi ben goldpleksi (instagram var) isimli yerden yaptırıyorum plakalık ve app'leri evimede yakın olmasından dolayı. Hatta plaka için verdiğim numaranında yakın arkadaşı.
Forumda da app yapan arkadaşlar vardı yanılmıyorsam yazar veya tavsiye ederler, benim dediğim yer bahçelievler'de kargo ile vs yardımcı olur bir şey bulamazsan cepte dursun.
Kendi arabamda 2.5 senedir normal vernikli app, eşimin arabasında 1 senedir kare kodlu vernikli app kullanıyoruz arabalar sürekli yolda. Çevirme dahil sıkıntı yaşamadık. Ama yaşamazsın demekte doğru değil elbet :)
Bence güzel araba app'siz eksik duruyor. Plaka 3 harf 3 rakam değilse çokta güzel duruyor polisinde gözüne sıkıntı gelmiyor atıyorum 2 harf 3 rakamlı plaka.
Ozan Özer
09-10-2025, 15:57
Abi ben goldpleksi (instagram var) isimli yerden yaptırıyorum plakalık ve app'leri evimede yakın olmasından dolayı. Hatta plaka için verdiğim numaranında yakın arkadaşı.
Forumda da app yapan arkadaşlar vardı yanılmıyorsam yazar veya tavsiye ederler, benim dediğim yer bahçelievler'de kargo ile vs yardımcı olur bir şey bulamazsan cepte dursun.
Kendi arabamda 2.5 senedir normal vernikli app, eşimin arabasında 1 senedir kare kodlu vernikli app kullanıyoruz arabalar sürekli yolda. Çevirme dahil sıkıntı yaşamadık. Ama yaşamazsın demekte doğru değil elbet :)
Bence güzel araba app'siz eksik duruyor. Plaka 3 harf 3 rakam değilse çokta güzel duruyor polisinde gözüne sıkıntı gelmiyor atıyorum 2 harf 3 rakamlı plaka.
Teşekkürler detaylı bilgiler için. Plaka VCD 11,bu nedenle app daha şık duracaktır kesinlikle. E92'de sorun yaşamamıştım,umarım bu araçta da yaşamam. :)
Plakalık için söylemiş olduğunuz yere bakacağım mutlaka.
KadirSever
09-10-2025, 16:03
Elitpleksi İnstagram adresi ben orada yaptırıyorum cok memnunum Hem yazı hem normal plaka yapıyor cok da kaliteli Bmwloge39 yazarak bakabilirsiniz ben kullanıyorum
aybarsdnr
09-10-2025, 20:07
İki aracımda 34 XXX YY plakaları. Biri barkodlu, diğeri değil ama app leri söktüm. Memur bir arkadaş çevirmede uyardı. Sahte plaka muamelesi yapan arkadaşlar olabilir, tavsiye etmiyorum dedi.
Ben 3 harf 3 rakamdan dolayı 3800 tl ceza yedim, barkodlu olmasına rağmen. Eğer bagajda orijinal plakalarım olmasaydı bir de üstüne trafikten men ediyorlardı bilginiz olsun. İstanbul'da bir tık kalın karakter basan plaka basım yerleri var belki onlardan yaptırabilirsiniz.
Ben 3 harf 3 rakamdan dolayı 3800 tl ceza yedim, barkodlu olmasına rağmen. Eğer bagajda orijinal plakalarım olmasaydı bir de üstüne trafikten men ediyorlardı bilginiz olsun. İstanbul'da bir tık kalın karakter basan plaka basım yerleri var belki onlardan yaptırabilirsiniz.
3 harf + 3 rakamlı app plakalar için ağır yaptırımlar uygulanmalı :)
Göz var izan var. Olmuyor yani. Sığmıyor.
Bercars.
berkaym
Ailenizin dostu.
3 harf + 3 rakamlı app plakalar için ağır yaptırımlar uygulanmalı :)
Göz var izan var. Olmuyor yani. Sığmıyor.
Normali de çirkin :) 3 harf 3 rakam komple kaldırılmalı
Normalde bagajda plaka olmasın yoksa sahte plakadan işlem yaparlar diyorlar, ama sizin durumda plakanın olması ucuz kurtarmış.
Bagajda taşıyalım mı taşımayalım mı şimdi. :)