PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bimmercode Dsc Off Programlama

Backstage
08-11-2025, 11:44
Merhabalar, F20 116d aracıma enet kablo+ethernet type c dönüştürücü ile bağlanıp bimmercode üzerinden programlama yapabiliyorum. Bu sayede sport+ modunu açabildim. Ancak derdim şu aracı dsc off yaptığımda gaz tepkisi comfort moduna eşdeğer çalışıyor. Amacım dsc off yaptığımdaki gaz tepkisini sport gaz tepkisi ile benzer duruma getirmek. Yurtdışı forumlarda da benzer konular var ancak yol haritası olabilecek bir çözüm bulamadım.

Daha önceden yapan yada nasıl yapılabileceğine dair bilgisi olan var mıdır?

dicaser
17-11-2025, 16:14
onun çözümü bimmercode ile mümkün deil , ancak sizin tam olarak yapmak istediğiniz şeyi yapabileceğiniz bir yöntem söyleyeyim , pedal comander alıp takın hassasiyeti maksa çekin , dsc off olarak en yüksek gaz tepkisi ile aracı sürersin

not : ilk 10 denemeni boş biyerde yaparsan daha emniyetli olur , gaza bastıgın anda araç bırakacak götü çünkü :D

maxima
19-11-2025, 08:34
Bimmer code ile yapabilirsiniz exper moduna girip oradan adım adım hangi sekmelere girmeniz gerektigini bilmeniz gerek. nasıl yapıldığını ben bilmiyorum ama bimmer code ile hız sabitleyici codlaması yaptım.
yurt dışı forumlarında hangi kontrol ünitesinde hangi değeri değişeceğini gösteriyorlar. bu değerler sadece exper modunda görünür.