PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Civic Uzaktan Kumanda Sorunu

GokhanK.
24-11-2025, 13:46
Arkadaşlar Selamlar

Bir çok hondacı arkadaşımızın bulunması sebebi ile kimsenin bulamadığı sorunu belki burada çözüme kavuştururum diye düşündüm.

Babama ait bir 2009 honda civic fk2 1.8 sport otomatik arac var. Butona basılınca anahtar üzerinde ışıklar yanıyor. Kafasına eserse kilitliyor yada açıyor. AMa çok nadir. Kilide takıp anahtarla kilitleyip açmak mümkün. Işıklarıda yakıyor kilitlenince yada açılınca. Ama anahtar üzerinde ki butonlar kilitleyip açmıyor. Nereye götürdüysem çözemediler. Başına gelen var mıdır?

GokhanK.
26-11-2025, 08:22
eto bitmiş ya :) nerde bu hondacılar :)

individual
26-11-2025, 18:54
valla honda motorlarda buna benzer bir sorun var.kadıköy ve belli bir kaç yerde motoru stop ediyorsun tekrar çalıştırmak istediğinde anahtarı görmüyor.motor taşıyıp farklı bir yere çekiyorsun çalışıyor.

honda motorlarda bu sorun var ama arabalarında kulakdan duyma olarak duydum.kullandığı frekans aralığından dolayı bu sorun oluyormuş.

sendeki sorun bu olabilir o sıra başka bir frekans ile çakışıyor ondan çalışmıyor olabilir.

GokhanK.
28-11-2025, 08:24
valla honda motorlarda buna benzer bir sorun var.kadıköy ve belli bir kaç yerde motoru stop ediyorsun tekrar çalıştırmak istediğinde anahtarı görmüyor.motor taşıyıp farklı bir yere çekiyorsun çalışıyor.

honda motorlarda bu sorun var ama arabalarında kulakdan duyma olarak duydum.kullandığı frekans aralığından dolayı bu sorun oluyormuş.

sendeki sorun bu olabilir o sıra başka bir frekans ile çakışıyor ondan çalışmıyor olabilir.

Kumandadan çıktı sorun. Bitmişler artık. Güzel bir anahtarcı çözdü işi. Yeni kumanda verdi kodladı çalışıyor artık. Sağolasın.

DOHC
02-12-2025, 18:53
Instagram (https://www.instagram.com/reel/DRe97GRjB3N/?igsh=MWp0YWl4cmxlN2d0MA==)

Kadyr
02-12-2025, 20:46
Kadıköyde bir çok marka bu şekilde oluyor:)