PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Audi R8 Hk.

C2VTS
02-12-2025, 08:49
Selamlar,

Bir arkadaşım bir süredir Audi R8 almak istiyor. R-tronic şanzıman ve Magnetic ride süspansiyonların arıza yapabildiği söyleniyor. Mantık çerçevesinde yüksek fiyatlı olmayan arabalara bakıyoruz. İlanlardaki araçlar hakkında bilgisi olan var mı? İlan dışı bir araç biliyorsanız bunuda duymak isteriz.

Bir dönem Jti'nin üst düzey yöneticilere tahsis ettiği araçlar olduğu konuşuluyordu forumda bu araçlar kaç tane hangileri bilen var mıdır?

207_TR
02-12-2025, 09:12
Selamlar,

Bir arkadaşım bir süredir Audi R8 almak istiyor. R-tronic şanzıman ve Magnetic ride süspansiyonların arıza yapabildiği söyleniyor. Mantık çerçevesinde yüksek fiyatlı olmayan arabalara bakıyoruz. İlanlardaki araçlar hakkında bilgisi olan var mı? İlan dışı bir araç biliyorsanız bunuda duymak isteriz.

Bir dönem Jti'nin üst düzey yöneticilere tahsis ettiği araçlar olduğu konuşuluyordu forumda bu araçlar kaç tane hangileri bilen var mıdır?

Buğra abi de kesin vardır portföyde. Ben olsam onunla irtibat kurardım.

Berk007
02-12-2025, 18:13
Selamlar,

Selamlar.
Jti’da 1 adet mevcuttu, araci o donemde ben de kullaniyordum. Orjinal metalik mavi renkteydi bizden ciktiginda 200k km uzerindeydi. Sonradan izmirde bir kiralama şirketine gecti arkadan carptilar uzun sure ortalikta gozukmedi. Devamindan da haberim yok.