Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Anadolu-Avrupa kaporta/göçük ustası

DOHC
21-12-2025, 17:07
Mrb,

2007 model boyasız FD6 aracımız için İstanbul Seyrantepe, Maslak, Bostancı sanayi sitelerinde mevcut olan çizik ve göçükleri gösterip bilgi, fiyat alabileceğimiz kaportacı ve/veya boyasız göçük düzeltme yeri arayışımız var.

Önerebileceğiniz yerler mevcut mudur?

Evrenoz
21-12-2025, 17:54
Teknik uzmanlar - Kartal

Tarcanlar'ın hemen bitişiğinde, E5 üzerinde
Hayrettin usta'ya "A3'lü Evren'in selamı ile" dersen her konuda yardımcı olur. Kendi aracımda 2 defa boyasız göçük düzeltme yaptım, çok memnun kaldım.
Şirket araçlarından epey sorunlu araçları yönlendirdim, şirkette konu ile ilgili kim varsa işçiliğe bayıldı.

ruudvan
21-12-2025, 18:10
maslak sarıoglu

serkanOC
22-12-2025, 09:54
Teknik uzmanlar - Kartal

Tarcanlar'ın hemen bitişiğinde, E5 üzerinde
Hayrettin usta'ya "A3'lü Evren'in selamı ile" dersen her konuda yardımcı olur. Kendi aracımda 2 defa boyasız göçük düzeltme yaptım, çok memnun kaldım.
Şirket araçlarından epey sorunlu araçları yönlendirdim, şirkette konu ile ilgili kim varsa işçiliğe bayıldı.

Evren in tavsiyesiyle bağlantı kurdum.. bence de lokasyon olarak uygunsa sana deneyebilirsin

Kahn23
23-12-2025, 13:11
Mrb,

2007 model boyasız FD6 aracımız için İstanbul Seyrantepe, Maslak, Bostancı sanayi sitelerinde mevcut olan çizik ve göçükleri gösterip bilgi, fiyat alabileceğimiz kaportacı ve/veya boyasız göçük düzeltme yeri arayışımız var.

Önerebileceğiniz yerler mevcut mudur?

Maslak Sanayide Fazlı Usta var. Yıldız oto
Çok eskiden tanırım, buradan gidip memnun kalanlar var. Tavsiye ederim

ahmetbaha-drs
23-12-2025, 13:45
Login • Instagram (https://www.instagram.com/mrdentauto/)
Berkhan Usta ve ya Tuncay bey mutlaka yardımcı olurlar size, kolay gelsin.

EnesAksu
26-12-2025, 07:57
Arkadaşlar merhaba,
Anadolu Yakası’nda çelik macun veya rötuş boya işi yapabilecek güvenilir bir usta arıyorum. Kaputun ucu düzeltme sonrası boya attı, bu bölgenin onarılması gerekiyor. Tavsiyesi olan varsa sevinirim.