S-works
07-01-2026, 09:08
Selamlar. Dün müşterimin Audi S3 ü göçükçüye gitmek için kullandım. Dükkana gelir gelmez kendi aracımla çıkmam gerekti. Aracı kullanınca benim frenler zayıf geldi. Daha önce de İgneada Rotasında 2 sert fren sonrası frenlerim tutmamıştı. Ufaktan araştırmaya başladım. M performance fren yeterli olur mu ? BMW f10 araca direk uyumlu modeli /versiyonu var mı ? Yoksa montaj sırasında ayarlama , elektronik sistemler için kodlama vs gerekir mi ?
Bunun dışında farklı markaların kitleri varsa onları da değerlendirebilirim.
Mevcutta Zimmerman disk, Textar balata kullanıyorum.
Yaz dönemi yurt dışına çıkacağım, oralarda da halledebilirim. (Sök tak şeklinde uyumlu ise süper olur. ) Yurt içinde denk getirebilirsem buralardan da çözebilirim.
Toparlamak gerekirse
Fren kitinin parça numarası, adı, disk çapı hakkında bilgisi olanlardan bilgileri rica ediyorum.
Frenleri değişmişken çelik hortum da yapalım mı ?
Hidrolik olarak önereceğiniz ürün nedir ?
Türkiye'de 1 yerde satış görünüyor ilana 80 ve 150 k olarak koymuş. Referans olarak bu değerleri alırsak yurt dışında muhtemelen 50 k bandına bu iş çözülür gibi görünüyor.
Şimdiden vakit ayırdığınız içi teşekkür ederim.
Bunun dışında farklı markaların kitleri varsa onları da değerlendirebilirim.
Mevcutta Zimmerman disk, Textar balata kullanıyorum.
Yaz dönemi yurt dışına çıkacağım, oralarda da halledebilirim. (Sök tak şeklinde uyumlu ise süper olur. ) Yurt içinde denk getirebilirsem buralardan da çözebilirim.
Toparlamak gerekirse
Fren kitinin parça numarası, adı, disk çapı hakkında bilgisi olanlardan bilgileri rica ediyorum.
Frenleri değişmişken çelik hortum da yapalım mı ?
Hidrolik olarak önereceğiniz ürün nedir ?
Türkiye'de 1 yerde satış görünüyor ilana 80 ve 150 k olarak koymuş. Referans olarak bu değerleri alırsak yurt dışında muhtemelen 50 k bandına bu iş çözülür gibi görünüyor.
Şimdiden vakit ayırdığınız içi teşekkür ederim.