PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : F30 320d

Victiz
08-01-2026, 09:56
Selamlar,

F20 LCI aracımı sattıktan sonra 2015 320D'ye geçiş yaptım. Şuana kadar çok memnunum. Gücü ve torku tam istediğim gibi.

Ekstra olarak sadece Eibach Sportline 40mm yay takımı mevcut. İç kombinasyonu bej olduğu için çok sevmiyorum ama yaza doğru belki antrasit tavan, siyah taban halısı ve taba koltuk takımı ile değişim yapabilirim. Şuanlık sadece düşünce :)

Garajda birkaç fotoğrafını çektim. Kışlık lastik takıp geçen hafta Bolu yapıp geldim, oldukça eğlenceliydi ama torktan dolayı biraz dikkat etmek lazım. Bir de arkadan itiş olduğundan mıdır bilemiyorum ama kar görünce gitmek istemiyor gibi :D Haftaya Uludağ yapmayı düşünüyorum. Orada arkadaşlar varsa buluşabiliriz.

Oznsrl
08-01-2026, 10:34
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Jantları biz taktık görünce tanıdım hemen :)

_driver_
08-01-2026, 15:34
Hayırlı olsun. Kazasız belasız

mrtkap
09-01-2026, 08:31
Maşallah. Kazasız belasız sürüşler.

LCI F20'den sonra sürüş hissi nasıl? Sadece güç farkı gibi mi, yoksa gerçekten bir üst segment olduğunu yalıtımıyla vs hissettiriyor mu? Bende de şu sıralar ufak kaşıntılar mevcut :D

Victiz
09-01-2026, 09:43
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Jantları biz taktık görünce tanıdım hemen :)

Teşekkür ederim evet sizden aldım, hatta bu 9. alışverişim oldu. Nice bol alışverişlerimiz olsun. :D

Hayırlı olsun. Kazasız belasız

Teşekkür ediyorum.

Maşallah. Kazasız belasız sürüşler.

LCI F20'den sonra sürüş hissi nasıl? Sadece güç farkı gibi mi, yoksa gerçekten bir üst segment olduğunu yalıtımıyla vs hissettiriyor mu? Bende de şu sıralar ufak kaşıntılar mevcut :D

Teşekkür ederim. F20'den sonra çok daha güçlü fakat F20 daha kompakt bir arabaydı diye düşünüyorum. Yalıtım vs biraz daha iyi ama milletin anlattığı dağlar kadar fark yok bence. Tam farkı hissetmek için F20'den F10'a geçmek gerekir sanırım :D

gokhan g.
14-01-2026, 08:14
Aracınız temiz görünüyor, hayırlı olsun. F30'un dışına yapılacak max modifiye bence bu olmalı. Önler yarım santim spacer istiyor gibi sadece

akko
14-01-2026, 10:56
Tam olması gerektiği gibi maşallah, kazasız belasız

TarikS
15-01-2026, 18:01
"F30'a da binilebilir he" diye düşündürten kombin :) Kazasız belasız olsun güzel günlerde kullanın

RedCan
16-01-2026, 09:39
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun. Ben de bakıyorum M paket mi, başka paket m,i km mi ne almalı ?

DeNNis
16-01-2026, 17:00
Teşekkür ederim evet sizden aldım, hatta bu 9. alışverişim oldu. Nice bol alışverişlerimiz olsun. :D

Teşekkür ediyorum.

Teşekkür ederim. F20'den sonra çok daha güçlü fakat F20 daha kompakt bir arabaydı diye düşünüyorum. Yalıtım vs biraz daha iyi ama milletin anlattığı dağlar kadar fark yok bence. Tam farkı hissetmek için F20'den F10'a geçmek gerekir sanırım :D

ben tam o geçişi yaptım, F10 gerçekten segmentinde muazzam iyi yapılmış bir araç.

F30'unuz da çok güzel gerçekten, sade ve şık, jant rengine bayıldım.

Victiz
17-01-2026, 12:16
İyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Araç ilk aldığımda Techno Plus paketti. Dolayısı ile body kit yoktu, ben de dıştan M Plus'a çevirdim. İçine de bej renk ön recaro koltuk arıyorum bu sıralar. Bir de jantlar için 18 tavsiyelerinize açığım. Bunlara bir türlü alışamadım :D

cnzdmr
19-01-2026, 10:37
Hayırlı olsun çok güzel ve sade duruyor araç

LCI ön farlardan memnun musunuz ? Görüş aydınlatması vs nasıl ?

Bende xenon lardan LCI led e geçmek istiyorum ancak aydınlatma konusunda bazı yorumlara denk geldim emin olamadım.

burak_2885
22-01-2026, 21:39
Çiçek gibi adabaları instagramın fenomen ustaları “aman 150 bini geçmişlere bulaşmayın” dediği için herkes korkar oldu sanırım �� Güle güle kullanın çok tatlı duruyor.

Oguzhandeniz
04-02-2026, 10:49
İyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Araç ilk aldığımda Techno Plus paketti. Dolayısı ile body kit yoktu, ben de dıştan M Plus'a çevirdim. İçine de bej renk ön recaro koltuk arıyorum bu sıralar. Bir de jantlar için 18 tavsiyelerinize açığım. Bunlara bir türlü alışamadım :D

Orjinal 18" M jantlar ile takas edebiliriz. Rengi gümüş rengi. Hiç boyanmadı ve kesinlikle yamuksuz kaynaksız

OMTechJr.
05-02-2026, 17:02
18'de style 397'den başkasını yakıştıramıyorum siyaha. Böbrekler krom kalacaksa Ferric, kapı direk kaplamaları ile beraber piano black'e döner ise JetBlack çok yakışacaktır. Hele birde 8-8.5 denk gelirse tadından yenmez.

BORAGUNDOGDU
06-02-2026, 10:40
Kalite duruyor kazasiz belasiz ..

tlgylmz106
12-02-2026, 13:33
İki tane e90 20d kullandıkta sonra sanayiyle uğraşmayayım diye şirket spec egea megane devam ediyorum ama kaşıntı tuttu :D maşallah güzel günlerde kullanın