Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Peugeot 3008 BPGA beyin sorunu

UmitKC
15.Ocak.2026, 15:26
Merhaba arkadaşlar.

3 gün önce İstanbuldan 2017 model 3008 aldım. eve geldikten 12 saat sonra arabayı calıstırmaya calıştım ama arac akü arızası verdi.Aracın eski sahibini aradım ve Sıfır akü gönderdi.Kapının Önünde takdım ama yine akü hatası verdi.Konferans yolu ile bi elektrikçi ile görüştük ve Akünün önündeki beyinden olabileceğini söyledi.

Daha önce başına gelen var mı ?

Ayrıca Sakarya da güvenilir Peugeot ustası tanıyan biri çıkar mı ?

İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

berkay_aydin
15.Ocak.2026, 16:49
bpga mega sigortasına bakmak dısında pek yapacak birşey yok gibi,

TarikS
15.Ocak.2026, 18:10
Peugeot ve elektronik sorunlar deyince tüylerim ürperiyor

Bilirse Schumi bilir diye umuyorum

Schumi
15.Ocak.2026, 18:56
Benim 2018 model aracımın aküsünü 2024'de bitti ve forum üyemiz Süleyman'ın dükkanında değiştirdim. Eğer bu 2017 araçta akü sorunu yaşayıp bir kaç kere takviye yaptıysa belki BPGA bozulmuş olabilir. Onun değişimi dışında tamirini bilmiyorum. Yakın yada uzak çevremde bozulanda duymadım açıkçası.

Süleyman akü işi yaptığı için daha iyi bilebilir.

Google Haritalar (https://maps.app.goo.gl/8RjXpTMs1fqiDhz69)

CloudGrey
15.Ocak.2026, 22:49
kardeş Allah kurtarsın öncelikle:)

arabada start/stop var demi

süleymann
18.Ocak.2026, 23:55
Benim 2018 model aracımın aküsünü 2024'de bitti ve forum üyemiz Süleyman'ın dükkanında değiştirdim. Eğer bu 2017 araçta akü sorunu yaşayıp bir kaç kere takviye yaptıysa belki BPGA bozulmuş olabilir. Onun değişimi dışında tamirini bilmiyorum. Yakın yada uzak çevremde bozulanda duymadım açıkçası.

Süleyman akü işi yaptığı için daha iyi bilebilir.

Google Haritalar (https://maps.app.goo.gl/8RjXpTMs1fqiDhz69)

Merhaba arkadaÅŸlar.

3 gün önce İstanbuldan 2017 model 3008 aldım. eve geldikten 12 saat sonra arabayı calıstırmaya calıştım ama arac akü arızası verdi.Aracın eski sahibini aradım ve Sıfır akü gönderdi.Kapının Önünde takdım ama yine akü hatası verdi.Konferans yolu ile bi elektrikçi ile görüştük ve Akünün önündeki beyinden olabileceğini söyledi.

Start-Stop kapasitörü var ise ondan yapabilir.
BGPA bitik aküde çok kolay bozuluyor
En kolay çözüm ilk başta bilgisayara baglayıp ona göre yol izlemek gerekir.

KÖROĞLU
19.Ocak.2026, 07:21
Merhaba arkadaşlar.

Karalar oto kadir.

Beyinci ihsan.

Ama önc karalar dan Kadir ile görüşün.