Orijinalini görmek için tıklayınız : 800.000 TL ye kadar otomatik arac onerısı
SERKAN61
12-03-2026, 19:33
Merhabalar.
Yakinn zamanda r60 Countryman S aracimi sattim. Esimin daha rahat kullanmasi icin ufak otomatik arac arayisindayim.
Sari sitede gezinirken gozume 2012 model Micralar carpti ornek bi ilan birakiyorum. Sizin de onerileriniz varsa bekliyorum. Tesekkurler
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-sahibinden-son-1-hafta-galeriye-verilecek-1300725082/detay/
Daha önce Mini kullandığınız için belki size tuhaf gelmeyebilir ama micra bence aşırı konforsuz ve sert bir araç bence segmentine göre. Micra da dahil çoğu rakibinde de cvt var ve düzgün bakımı yapılmayanların masraf potansiyeli yüksek. 2011 sonrası tam otomatik 1.2 Suzuki swiftler şu an absürt fiyatlara çıkılmadan alınabilir araçlar bence. Güç olarak da yine emsallerinde 10-15 hp yüksek, küçük bir fark gibi görünse de toplamda yüzde yirmi daha fazla güç kullanırken bariz hissedilir bir fark.
Birkan61
12-03-2026, 20:52
Ayni bütceye kuzenime opel corsa d aldik 1.4 tam otomatik 100 hp olan, gayet memnun düsük km, tavsiye ederim
2011 Honda Jazz aldık otomatik.
Çok memnunuz, Eşim okula gidip gelirken kullanıyor. Günlükte çok az yakan - sorunsuz olduğunu düşündüğüm bir araç.
mr.korhan
13-03-2026, 08:59
Bir kadının kullanabileceği en güzel araba Honda Jazz dır, mümkünse 2006 makyajı sonrasından itibaren alınmalı bilhassa elite paket altı olmamalı , Görüş açısı , sorunsuzluğu , burnu ve kıçının sürücü tarafından çok tahmin edilebilir oluşu , yakıtı , iç aksamındaki genişlik ve çeşitli koltuk hareketleri ile imkanı v.s. , ben şöyle söyliyim , iki kez evlendim , iki eşime de jazz almıştım :D
tabi ikinci eşim artık tecrübelendi golf kullanıyor şu anda :)
Bir kadının kullanabileceği en güzel araba Honda Jazz dır, mümkünse 2006 makyajı sonrasından itibaren alınmalı bilhassa elite paket altı olmamalı , Görüş açısı , sorunsuzluğu , burnu ve kıçının sürücü tarafından çok tahmin edilebilir oluşu , yakıtı , iç aksamındaki genişlik ve çeşitli koltuk hareketleri ile imkanı v.s. , ben şöyle söyliyim , iki kez evlendim , iki eşime de jazz almıştım :D
tabi ikinci eşim artık tecrübelendi golf kullanıyor şu anda :)
Jazz alma vaadiyle kandırmayın kadınları :)
Gerçekten jazz ergonomik güzel bir araç.
Ama alman araçlarından sonra binilmemeli :)
mr.korhan
13-03-2026, 11:38
Jazz alma vaadiyle kandırmayın kadınları :)
Gerçekten jazz ergonomik güzel bir araç.
Ama alman araçlarından sonra binilmemeli :)
jazzdan sonra almana geçmek en mantıklısı zaten , lakin jazz da mesela arka koltuk oturma yeri kalkıp bomboş alan ortaya çıkıyor, ne bileyim , arka koltuktan, sanki coupe arabadaymış gibi ön sağ koltuğu yanındaki tek bir mandalla itebiliyorsun, yada arka koltuk tamamen bagaj zeminiyle hem zemin olacak şekilde öne katlanıyor dümdüz alan oluyor v.s. heryeri kullanışlı tam bir kadın ve eğer varsa çocuklu kadın arabası.
A6c5 Avanttan sonra bir yolculukta kızım bana babacım cam mı açık demişti :) Halbuki camlar kapalıydı :)
Ön kapı fitillerini yeniledim biraz daha iyileşti :)
Arka koltuklar gerçekten çok işlevsel. Koltukların altı boş, kullanılabiliyor, koltuklar kolay katlanabiliyor. Fiyatına göre çok iyi bir araç.
westalim
18-03-2026, 22:11
jazz 2012 modeli 120bin kullandım sonra para lazım oldu 2006 sına geçtim onuda 5 sene kullandık. sattım. pişmanım. hala göz kırpıyor ilanlarda şöyle cam tavanlı fun paket jazzlar.
burak1533
19-03-2026, 21:41
jazz çok güzel çok hoş araba ama fiyatları bana mı çok uçuk geliyor?
Kia Picanto bakardım. Yıl olarak en taze model denilebilir.
Ömer Musaoğlu
26-03-2026, 14:58
2022 model Mitsubishi Space star kullanıyoruz tavsiye ederim. Bütçenize göre model yılı tutmayabilir ancak 2019 ve 2020 modellerde kasa da makyaj gördü. Şehir içi 5,5 - 6 litreler ile kasmadan gezebiliyorum. Carplay, dijital klima,6 airbag, esp, hız sabitleme standart
Ahmet Saraçoğlu
26-03-2026, 15:18
peugeot 207 1.6 120 vti , tek kapı olabilirse bir tık daha şık ds3 1.6 120 vti
zOnstyLe
26-03-2026, 18:36
Just a moment... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-gt-line-orjinal-kazasiz-boyasiz-degisensiz-otomatik-1307004991/detay/)
Düsünürseniz araba kayınbiraderimin pazarlık için destek olurum.
ahmetbaha-drs
27-03-2026, 10:32
Mitsubishi SpaceStar bakabilirsiniz cok mantıklı bir otomobil, hayırlısı olsun. :)