PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Elektrikli motor tavsiyesi

Silence45
08-04-2026, 21:36
Herkese selamlar,

Elektrikli motorları araştırıyorum bu sıralarda, zaten pek de seçenek yok gibi ancak tecrübe etmiş ya da bilgi sahibi varsa diye konuyu açıyorum.

BMW'nin CE-04 motoru fiyat/menzil olarak biraz mantıksız geldi. CE-02'nin de menzili düşük fiyatına göre.

Evoke markasının F/P durumu iyi gibi ancak marka hakkında pek paylaşım da bulamadım.

Örnek ilan: Just a moment... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-elektrikli-araclar-elektrikli-motosiklet-yanturdan-2023-evoke-240-km-menzilli-231.000-tl-takas-kart-olur-1306404103/detay)

Herhangi bir reklam vs yok

Bu konu da elektrikli motorlar hakkında ana konu olur, paylaşım yapabiliriz diye düşündüm.

TarikS
09-04-2026, 20:25
Motor işinde bildiğim bir şey var ise Çin'e bulaşmamak. CE04'ün arkasında Borusan var en azından, elektrikliler özelinde bilmiyorum ama diğer motosikletlerinde satış sonrasında 1 numara denilebilir

İkinci el fiyatlarına bakın sıfıra göre ne durumdaysa mantıklı bir tanesi alınabilir. Ben test sürüşüne çıktığımda bayılmıştım, gerçekten aşırı eğlenceli ve çok çok şık bir motor. Aldığınıza pişman edeceğini düşünmüyorum eğer bütçenize uygunsa

Silence45
09-04-2026, 21:19
Motor işinde bildiğim bir şey var ise Çin'e bulaşmamak. CE04'ün arkasında Borusan var en azından, elektrikliler özelinde bilmiyorum ama diğer motosikletlerinde satış sonrasında 1 numara denilebilir

İkinci el fiyatlarına bakın sıfıra göre ne durumdaysa mantıklı bir tanesi alınabilir. Ben test sürüşüne çıktığımda bayılmıştım, gerçekten aşırı eğlenceli ve çok çok şık bir motor. Aldığınıza pişman edeceğini düşünmüyorum eğer bütçenize uygunsa

Tarık abi, 500 civarı para verip 100km menzilli bi motor almak istemem ya. Mantıklı gelmiyor bana. Onun yerine Xmax daha mantıklı gibi

207_TR
10-04-2026, 08:30
Amaç kısa mesafelerde kullanmaksa kesinlikle çinli öneririm.

2 tane Dr arkadaşım aldı. ( Normalde Honda Vfr1200 ve NC750 kullanıyorlar )
Çinli elektrikli aldılar kısa mesafe için, memnunlar.

Silence45
10-04-2026, 09:21
Amaç kısa mesafelerde kullanmaksa kesinlikle çinli öneririm.

2 tane Dr arkadaşım aldı. ( Normalde Honda Vfr1200 ve NC750 kullanıyorlar )
Çinli elektrikli aldılar kısa mesafe için, memnunlar.

Örnek olarak bıraktığım ilandaki motorun menzili 200-250km aslında kısa mesafe bile olsa menzil güven veriyor. Tabii ne kadar doğrudur bilmiyorum. Vespa da çıkarmış bu arada onun da menzili düşük tabii.

Strich Acht
15-04-2026, 10:44
Selam, ben 2023 yılında horwin sk-3 aldım gayet memnunum hala kullanıyorum. Sorularınız varsa yanıtlarım.