PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : W124 Hakkında.

Ozan Özer
31-05-2026, 13:45
Beyler selamlar,
124 kasa kaşıntım tuttu ve niyeti %90 bozmuş durumdayım.
En azından boya vs anlamında elden geçmiş bir araç olsun arayışındayım. Geçen gün Oğuzhan'daki E280'e niyetlendim ancak ben İStanbul'a dönene kadar araç satıldı.
124 kasa hakkında şuraya özellikle dikkat et, çevremde bir araç var ki ilansız,tam senlik diyebileceğiniz bir araç varsa dönüşünüzü beklerim. :icon_tup:

BarışSever
31-05-2026, 13:55
abi kesinlikle elden geçmiş araç bak çünkü boyasız değişensiz denilen arabaların yanına gittiğimizde çürüklerle karşılaşıyorduk,bazı uyanıklar da macunla kapatıyor çürükleri her eski arabada olduğu gibi,bu arada bulgaristan ve gürcistandan gelen çokça change araç da var bunlara karşı dikkatli olunmalı

21dc963
31-05-2026, 22:50
w140 daha olmaz mı bende ikisi arasında kararsızım

brv
01-06-2026, 06:36
Facebook gruplarında çok uygun fiyata araçlar var,
Temiz elden geçmiş görünümlü arabalar yerine içinde eksiği olmayan bir araba alıp proje yapmak daha ucuza gelebilir,
İyi temiz denilen araçlara istenen paralar çok uçuk kaçık olmaya başladı,
4 kapılarda fitil cam vs parçaları bir şekilde bulunuyor, iç kozmetik parçaları bir tık daha pahalı ama mezatlarda vs toplamak mümkün,

ilkay325i
01-06-2026, 13:39
Selamlar, Çürüklerine dikkat etmenizi öneririm. Şoför ve yolcu tarafındaki paspasları kaldırdığınızda karşınıza çıkan manzaraya dikkat edin. Su alma problemleri var :)

Ozan Özer
01-06-2026, 21:04
w140 daha olmaz mı bende ikisi arasında kararsızım

Yürütme maliyeti anlamında W124 daha mantıklı geliyor.

Ozan Özer
01-06-2026, 21:05
abi kesinlikle elden geçmiş araç bak çünkü boyasız değişensiz denilen arabaların yanına gittiğimizde çürüklerle karşılaşıyorduk,bazı uyanıklar da macunla kapatıyor çürükleri her eski arabada olduğu gibi,bu arada bulgaristan ve gürcistandan gelen çokça change araç da var bunlara karşı dikkatli olunmalı

Yeni boyanmış bir araç bakıyorum bu yüzden. Bu hafta bir araca bakacağım kısmetse.
Bu araçlarda değişen parçaları da yakalamak zordur diye düşünüyorum.

aslan
02-06-2026, 07:23
Selam mesajını cevapladım