PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BMW E60 Multimedya sorunu için yer tavsiyesi

Yekta
13-07-2026, 17:38
Selam herkese.
2003 model bir E60 aracımız var. Zamanında bir android ekran takılmış, düzgün de çalışıyordu fakat son zamanlarda ekranında bir temassızlık yada başka bir problem var ki ekran gelmiyor.
Arka planda sistem çalışıyor, radyo vs aktif ekran kendine geldiğinde normal kullanılabiliyor ama gidince hiçbir şeye müdahale edilemiyor tabi.

Orijinal ekran da duruyor fakat tamiri kolay bir işlemse sökmeden kullanmak istiyoruz

İstanbul Anadolu yakasında bunu gösterebileceğim bir yer tavsiyesi verebilir misiniz

TarikS
15-07-2026, 15:40
Selam herkese.
2003 model bir E60 aracımız var. Zamanında bir android ekran takılmış, düzgün de çalışıyordu fakat son zamanlarda ekranında bir temassızlık yada başka bir problem var ki ekran gelmiyor.
Arka planda sistem çalışıyor, radyo vs aktif ekran kendine geldiğinde normal kullanılabiliyor ama gidince hiçbir şeye müdahale edilemiyor tabi.

Orijinal ekran da duruyor fakat tamiri kolay bir işlemse sökmeden kullanmak istiyoruz

İstanbul Anadolu yakasında bunu gösterebileceğim bir yer tavsiyesi verebilir misiniz

brom ben basit işler için bor elektronik'e gidiyorum genelde bi sorulabilir, bostancı sanayinin üst tarafında kalıyor google'da çıkar cadde üstü

mert elektronik dicem ama onlar bakmaz bakarsa da orijinal ana ünite takmak falan daha ucuza gelebilir :D

Oguzhan.Ozturk
17-07-2026, 08:57
Hocam tamir yapmak yerine sıfır ürün almanız hem mental hem maddi olarak daha kolay diye düşünüyorum.

Alican
23-07-2026, 17:35
Selamlar, orjinal ekranı bir dene görüntü geliyormu gelmiyormu?
orjinal ekranınada görüntü gelmiyorsa ekran sökükken beni ara yardımcı olayım.