PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : E60 sorgulama

ouzs
13-07-2026, 21:39
Merhaba dostlar. İstanbul bayrampaşa tarafında hoşumuza giden bir 5.30 i araç var. E 60 kasa. İlan numarasını ekliyorum. Bilen duyan varsa bana yardımcı olabilir mi? İstanbul'a günü birlik uçakla gelsem oralara gitmek sanki daha zor bir mesele gibi görünüyor. Yakın mesafede olup gidip kısa bir kontrol yapabilecek olan varsa aslında tabiki çok daha makbule geçecektir. Belki yolda kısa süreli gören vs olmuştur o bölgede yaşayan. Gitmemize değer mi bunu bilmek bile işimizi görür.
Günlük İstanbul planı arabasız çok zor bilirsiniz.

İlan no: 1320750750 :heyoo:

msk_bmw
14-07-2026, 08:38
Araç ilanda güzel duruyor, fiyatlarına hakim olmadığım için yorum yapamam, ben olsam gezen adam gönderirim. İyiyse gidince sadece noter işi kalır, kötüyse yol ve zamanan tasarruf etmiş bi eksper parasıyla vazgeçmiş olursunuz.

ouzs
18-07-2026, 17:04
Gezen adam gidip aracın eksperini yapan birisiydi sanırım. Ama motora cihaz bağlama ve arızalarını görecek cihazı var mıdır ki. Kurumsal bir yer bulamadım. Tarcanlar a randevu aldım ama onlarda cihazını tamire vermiş 2005 model araçlara bakamıyorlar.

TarikS
20-07-2026, 16:24
Gezen adam gidip aracın eksperini yapan birisiydi sanırım. Ama motora cihaz bağlama ve arızalarını görecek cihazı var mıdır ki. Kurumsal bir yer bulamadım. Tarcanlar a randevu aldım ama onlarda cihazını tamire vermiş 2005 model araçlara bakamıyorlar.

yerinde inceleme yapıyorlar ama bilgisayar bağlamazlar. al ekspere götür dersen o zaman kurumsal firmalardan birine götürüyorlar orada universal cihazlara bağlarlar. dilerseniz yönlendireceğiniz orijinal cihazlı bir bmw özel servisine de götürürler diye tahmin ediyorum. ne isterseniz onu yapıyor adamlar