PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara' da Ford Ustası ve Döşeme Ustası–nerisi

Purmol35
28-07-2026, 15:46
Bir arkadaşıma yakın tarih te s40 1.6D aldık, aracın enjektörleri ve turbosu revizyon görmüş fakat turboda yağ kaçağı mevcut. Araç çok hantal 109 hp olmasına rağmen VW yada Renault gibi bana göre atik değil araç. Rampa tırmanırken yığılıyor.
Ankara' da maalesef ki çevrem olmadığı için güvenerek sanayi ye gidemiyorum. İlk geldiğim sıralarda istenmeyen problemler yaşadığımdan forum ahalisine sormak her vakit daha mantıklı geliyor.

Döşeme konusuna gelince, aracın arka koltukları boyanmış leş gibi edilmiş, ön koltuklarında biraz ilgiye ihtiyacı var . O yüzden döşemeci'de tavsiye ederseniz çok sevinirim.

CüneytIşıkkent
29-07-2026, 08:50
Şu şekilde düzeltme yapalım;

Bir arkadaşıma arkadaşıma yakın tarih te s40 1.6D aldık,*aracın*enjektörleri ve turbosu revizyon görmüş fakat turboda yağ*kaçağı mevcut. Araç*çok hantal 109 hp olmasına*rağmen VW ya*da Renault gibi bana göre atik değil*araç. Rampa tırmanırken*yığılıyor. Ankara'da maalesef ki çevrem*olmadığı*için*güvenerek*sanayiye gidemiyorum. İlk*geldiğim*sıralarda istenmeyen problemler yaşadığım*için forum ahalisine sormak her vakit daha mantıklı geliyor.

Döşeme konusuna gelince, aracın arka koltukları*boyanmamış,*leş gibi edilmiş,*ön*koltuklarında biraz ilgiye ihtiyacı*var. O yüzden*döşemeci'de tavsiye ederseniz çok sevinirim.

Purmol35
29-07-2026, 09:27
Şu şekilde düzeltme yapalım;

Bir arkadaşıma arkadaşıma yakın tarih te s40 1.6D aldık,*aracın*enjektörleri ve turbosu revizyon görmüş fakat turboda yağ*kaçağı mevcut. Araç*çok hantal 109 hp olmasına*rağmen VW ya*da Renault gibi bana göre atik değil*araç. Rampa tırmanırken*yığılıyor. Ankara'da maalesef ki çevrem*olmadığı*için*güvenerek*sanayiye gidemiyorum. İlk*geldiğim*sıralarda istenmeyen problemler yaşadığım*için forum ahalisine sormak her vakit daha mantıklı geliyor.

Döşeme konusuna gelince, aracın arka koltukları*boyanmamış,*leş gibi edilmiş,*ön*koltuklarında biraz ilgiye ihtiyacı*var. O yüzden*döşemeci'de tavsiye ederseniz çok sevinirim.

Düzeltme için teşekkür ederim . Yazı neden saçma sapan hal aldı anlamadım .

Burak Mehmet
03-08-2026, 16:03
dostum selam
DV6 motor aslında çok sıkıntılı motor değil ama işlem başladığında silsilesi biraz uzun işlemlerin..
hiç kapak onarımı gördü mü? turbosunun onarım görmesi önemli değil wg sinde bi valf var o patlayabiliyor..
ihtiyaç halinde yardımcı olurum hem onarıma hem parça işi için 0532 672 98 71

onre
06-08-2026, 00:45
Şaşmaz Güngör oto döşemeyi tavsiye ederim uzun yıllardır tercih ederim