Orijinalini görmek için tıklayınız : Kocaeli plaka basım önerisi
Arkadaşlar merhaba
istanbuldan araç aldım plaka basıldı ama ***** incecik
Kocaelide eskiden fark verip şöförler odası onaylı kalın harfli bastırabiliyorduk ama şuan yapmıyormuş
şuan en azından app olmasa bile kalın harfli plaka basan bildiğiniz biyer varmı noterden yeni plaka basım kağıdı alıp gideceğim
bu arada istanbul anadolu yakası bile olabilir çünkü ince harfli plakadan gerçekten nefret ediyorum
Veya şöförler odasından plakayı aldıktan sonra orada bastırmayıp plaka basan bir app ciyemi gitsem
Bursa Jet Plaka Bursa'da bir şöförler odasından dediğiniz evrakla plaka bastırabiliyorlardı en son. Bir konuşun isterseniz.
Tanımam, etmem. Boşa selam söylemeyin :)
GuneyOnur
13-08-2026, 14:52
Bursa'da yapıyorlardı en son.
Bursa'da yapıyorlardı en son.
Tam olarak neresi yapıyor eğer kesinse bursaya gidebilirim :)
lowLevel
13-08-2026, 22:57
Eskişehir Şoförler Odasında kalın harf seçeneği vardı. En son 8 ay önce bastırmıştım. Duruyorsa tabi, telefonla arayıp sormak lazım.
GuneyOnur
14-08-2026, 08:44
Tam olarak neresi yapıyor eğer kesinse bursaya gidebilirim :)
Bursa plaka basım olarak aratırsanız Google'dan Şoförler ve Otomobilciler Odası olarak çıkıyor. Osmangazi/Bursa adresi gitmeden önce yine bir arayıp sorun isterseniz en son yapıyorlardı
https://i.hizliresim.com/3nvxoeui.png (https://hizliresim.com/3nvxoeui)
Bursa Plaka - Ahmet
+90 542 772 25 16
Kapıya teslim plaka, özel plaka, Bursa baskı.
Arayın - Balıkesir den Tuğbay verdi numaranızı demeniz yeterli.
Bursa Plaka - Ahmet
+90 542 772 25 16
Kapıya teslim plaka, özel plaka, Bursa baskı.
Arayın - Balıkesir den Tuğbay verdi numaranızı demeniz yeterli.
app plakacımı hocam yoksa şöförler odası basımmı
app plakacımı hocam yoksa şöförler odası basımmı
cemiyette bastırıyor abi,
Bu işlere bi standart getireceklerdi hani ? tek basım şekli olacaktı bundan sonra ?
aşırı yüksek fiyatlı cezalar fln kesiyorlardı ? Ne oldu yalan mı oldu o iş ? Yoksa sadece app yi mi yasakladılar ?
MertSerhanÖ.
19-08-2026, 15:14
En son çıkan yönetmelikte hatırladığım kadarı ile TSOF mührü ve plakada hologram olması yeterliydi. Şimdi sahip olduğumuz app plaka da bu ikisi olduğunda kesin kez kesin cezai işlem olmuyor mu? Bu konuyla alakalı net bir bilgisi olan var mı?
Bu işlere bi standart getireceklerdi hani ? tek basım şekli olacaktı bundan sonra ?
aşırı yüksek fiyatlı cezalar fln kesiyorlardı ? Ne oldu yalan mı oldu o iş ? Yoksa sadece app yi mi yasakladılar ?
ortalıkta dönen bilgilere göre, 1 ocak sonrası tüm odalar aynı font kullanmaya başlayacakmış. o zamana kadar denetim pek yok gibiymiş. 1 ocak sonrası yine ateşlenir bu konu.