Orijinalini görmek için tıklayınız : Seko_Yeni üye
Merhaba Serkan ben, 29 yaşındayım ve makine mühendisiyim iş alanım atık su pompaları satışı fakat otomobil merakım çok uzun zamandır var. Daha önce bir iki siteye üye oldum fakat buradaki project cars bolumunun bilgi seviyesine diger hicbir sitede rastlyamadım o yuzden uye oldum :)
Aracım 08 model 308 hdi ama aracımı hiç ama hiç sevmiyorum hatta nasıl olduda gitiim sıfır km araç aldım halen bilmiyorum :) Hayırlısı ile tam zamanlı bir şirket aracı tahsis edildiginde 308 den kurtulmak niyetindeyim , hastalıgım ep3 type r lara hatta 308 i almadan onceki hafta 04 model crr plaka ya niyetlenmistim fakat eşim sıfır km ve hb diye diretince olamadı maalesef :heyoo: Kısmetse ilkbahara doğru aracımı ep3 typer, megane rs , cupra r 225 tarzı araçlar veya baktım olmadı para denk gelmedi en kotu Clio 182 tarzı bir araç ile degistirmek niyetindeyim .
308 i sevmesemde bugun meraktan dynoya soktum 114 beygir çıktı ama halen daha sevmiyorum umarım bana kusup yolda bırakmaz birgun :D
tuner faruk
31-01-2009, 14:32
hoşgeldin inşallah istediğin araçlardan birini alırsın gerçektende 308 tipsiz bi araç keyifli forumlar..
Ahmetfikri
31-01-2009, 14:35
hoşgeldin gerçektende bilgi seviyesi üst düzeyde bir site tech
Hoşgeldin dilerim istediğin araçlardan birini alabilirsin.
Vtec-SEDAN
31-01-2009, 15:30
hoşgeldin, keyifli forumlar ;)
hoşgeldin 308 iidr sevmeye çalış:)
mechanıcer
31-01-2009, 16:22
hosgeldın pug ıyıdır sevemeye calıs :D
D16inside
31-01-2009, 17:27
hoşgeldin.
hoşgeldiniz,keyifli forumlar
Serkan hoşgeldin :) seni pompacı seni :D
Serkan hoşgeldin :) seni pompacı seni :D
Merhaba Abi
Zaten bizim arkdaslar arasında lakabım pompacı yaptıgım isten dolayı :)
Merhaba Abi
Zaten bizim arkdaslar arasında lakabım pompacı yaptıgım isten dolayı :)
:D :D ben de pompacıyımdır ama işten dolayı değil :D
B.Battal
03-02-2009, 00:27
hoşgeldiniz.
team hon.dakı seko sanırsam:D
hoşgeldın foruma cok sey katacagından emınım, katılımlarını beklıyoruz....
Aracım 08 model 308 hdi ama aracımı hiç ama hiç sevmiyorum hatta nasıl olduda gitiim sıfır km araç aldım halen bilmiyorum :) Hayırlısı ile tam zamanlı bir şirket aracı tahsis edildiginde 308 den kurtulmak niyetindeyim , hastalıgım ep3 type r lara hatta 308 i almadan onceki hafta 04 model crr plaka ya niyetlenmistim fakat eşim sıfır km ve hb diye diretince olamadı maalesef :heyoo: Kısmetse ilkbahara doğru aracımı ep3 typer, megane rs , cupra r 225 tarzı araçlar veya baktım olmadı para denk gelmedi en kotu Clio 182 tarzı bir araç ile degistirmek niyetindeyim .
Ah bu eşler bi rahat bıraksalar :D
Hoşfeldin :)
hoşgeldin 308 iidr sevmeye çalış:)
hosgeldın pug ıyıdır sevmeye calıs :D
Çalışmadan olmuyor sevemiyorsun zaten uğraşmak lazım :D
Ah bu eşler bi rahat bıraksalar :D
Hoşfeldin :)
Su an Helsinkideyim esimi ve ufakligi acaip ozledim daha simdiden :)
yarin kismetse kopenhag cuma aksami evdeyim statin volvo gormekten gina geldi ;)
team hon.dakı seko sanırsam:D
hoşgeldın foruma cok sey katacagından emınım, katılımlarını beklıyoruz....
Buradaki project cars bolumune bir bakayim dedim sonrada uye oldum dehset yaw :)
Tsk ederim bu arada kismetse soyle kendime gore bir arac alsam daha mutlu olacam olmadi 308 i chipleyip 140 beygir yapacam belki boylece bir sure daha binerim obur turlu hic kullanasim gelmiyor :heyoo:
:D:D huzur burda:D
chıple gıder o makıne, o sekılde gezenler var ztn forumda bı kaç arkadas..
YavuzNaz
04-02-2009, 17:50
hoşgeldin..
ErayCerit
04-02-2009, 18:14
hoşgeldiniz.Chipden önce biraz hafiflet abi iyi gelir 1400 kg maşallah:D
:D:D huzur burda:D
chıple gıder o makıne, o sekılde gezenler var ztn forumda bı kaç arkadas..
Her yeri gitse ne olur 5 te 4500 te yapip yapacagi 215 civari bir hiz o da kesmez :)
bide diger sitede biraz hondaci olduk gibim sanki en iyi makine ep3 type r baskada yuruyen bir makine yokmus gibi oldum son zamanlarda sagolsun bizim kanki uyardi beni dunyaya dondum ama halen hastalik duruyor icimde :D
hoşgeldin, inş gönlünden geçen arabayı alırsın
yasintezcan
08-02-2009, 01:24
hoşgeldin kardeş:)
Hoş geldin keyifli bol bilgili forumlar
S_B_R-GC8
25-02-2009, 11:05
hoşgeldin, keyifli forumlar..