Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul avrupa yakası tecrübeli coilover spring montajı yapan yer arıyorum!!!
Arkadaşlar bu gün 1.4hb civicime coilover spring aldım.daha önceden tecrübeli olan ve sorunsuz bir şekilde montajını yapacak yer aramaktayım.tavsiyelerinizi bekliyorum.herkese şimdiden teşekkürler.
ben cevizlibağ cem honda'dan metin'e taktırttım. hiç sorun yaşamadım.
mechanıcer
01-02-2009, 22:46
walla bende alıcam yarın kendım takıcam :D
Avrupa yakasında bulabılecegın en tecrubelı yer maslak pasaoglu servıstır.
tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar..
Emir_b16a
01-02-2009, 23:13
walla bende alıcam yarın kendım takıcam :D
bu eşek takar bunla bağlantı kur :D
montaj işni hallettim.tavsiyeleriniz için hepinize teşekkürler.konu kilitlenebilir.
mechanıcer
02-02-2009, 22:45
merhaba dostum pm ıınıı yenıı gordum..ııkıı saat ıısclıık ucretııne servııste montaj yapabııulıırıım. gec oldu sanıırıım ama kusura bakma.
mechanıcer
02-02-2009, 22:45
bu eşek takar bunla bağlantı kur :D
senıı bııle takarıım oraya :)
merhaba dostum pm ıınıı yenıı gordum..ııkıı saat ıısclıık ucretııne servııste montaj yapabııulıırıım. gec oldu sanıırıım ama kusura bakma.
neyse sağlık olsun.bidahaki sefere başka bi durum olursa rahatsız ederim inşallah.bugün uğrayacaktım servise ama yolum denk düşmedi hiç.bi saat işçilik ücreti ne kadar serviste peki??
mechanıcer
02-02-2009, 22:58
57 ytl :)
varmıı resıım eklermıısıın nasııl oldu merak edııyorum
57 ytl :)
varmıı resıım eklermıısıın nasııl oldu merak edııyorum
sabah montajı yapcaz yarın fotoları eklerim bi aksilik olmazsa.
mechanıcer
02-02-2009, 23:01
ok beklııyorus
bende merak ediyorum valla bakalım patırtı gürültü vuruntu durumları nasıl olcak :D