Orijinalini görmek için tıklayınız : EH be vtec EH beeee :)
Bu cumartesi biz çıkacaz Avrupa yakasında
ewet ewet sevdim bu post tu :)
bızımkıler BULGU"RS degıl yalnız :D sısmez ole :hahaha:
Barış aslında evet şişiyor :) Yanında 96 kiloluk eleman olunca haliyle balon oluyor. Bazıları da bunu fırsat biliyor ;)
vtecburac
03-02-2009, 19:16
Gece 1 de mi? Hmm peki öyle olsun :)
neyse usta detaylı yazım o zaman ayıp deıl sonucta maddiyat benzin;);)
Barış aslında evet şişiyor :) Yanında 96 kiloluk eleman olunca haliyle balon oluyor. Bazıları da bunu fırsat biliyor ;)
E boşaltın arabayı ozaman denklersiniz :D
vtecburac
03-02-2009, 19:20
yapma usta artık kafam yarıldı o ne büyük bir taştı öle:)
Koray yanıma AB Vtecin sahibi Murat gibi çok değerli bir insan binmiş. Vtecten boy boy yiyeceğimi bilsem asla in demem ona arabadan :)
Zaten Murat bindikten sonra Vtece söyledim bakın siz ikiniz emreyle toplasan 120 kilo anca varsınız, biz şu anda 190 kilo civarıyız ona göre düşünün dedim abi sorun değil eğleniyoruz dediler :)
Gerçekten de eğlendiler :p
Stock olarak Vtec Rs'den 1145-1050 = 95 kg ağır zaten :) 1 kilo için kavga etmeyin :D
vtecburac
03-02-2009, 19:23
Stock olarak Vtec Rs'den 1145-1050 = 95 kg ağır zaten :) 1 kilo için kavga etmeyin :D
bizim kilomu 75+65 120 mi mi oluyor:confused::confused:
Koray yanıma AB Vtecin sahibi Murat gibi çok değerli bir insan binmiş. Vtecten boy boy yiyeceğimi bilsem asla in demem ona arabadan :)
Zaten Murat bindikten sonra Vtece söyledim bakın siz ikiniz emreyle toplasan 120 kilo anca varsınız, biz şu anda 190 kilo civarıyız ona göre düşünün dedim abi sorun değil eğleniyoruz dediler :)
Gerçekten de eğlendiler :p
Ya valla gerek yok sen geçtin ben geçtimlere :) biz Barışla hiç abartmıyorum haftanın 6 günü çıkıyoduk deniyoduk Eski RS'i varkende Yrv varkende sonrada dönüp evde dana gibi yemek yiyip Dvd izliyoduk :D
Çıktığımız bi akşamın fotosu var gece evden bu konuya ekliycem :) bizim salonda 11 sap Fener maçını izledik ondan sonra roll'e çıktık :D
yapma usta artık kafam yarıldı o ne büyük bir taştı öle:)
Burakçım lafım sana değil yanlış anlama muhabbet ediyoruz.;)
vtecburac
03-02-2009, 19:25
Burakçım lafım sana değil yanlış anlama muhabbet ediyoruz.;):icon_tup::icon_tup:
aresın de 4-5 ı ıgrenc dıyeyım o zaman bende :D :hahaha:
ulan zamanında senın ul yı gecerken hep abını ben alıyordum ne enayıymısım :hahaha:
ahuahuahua :D Kanka sonradan çözdüler ama beni :D Batuhan'ı alıyodum ben hep :eek:
Barış mesela beni Wimmer chip'ten sonra don lastiği yapmıştı :D don'u giydiğimiz yerimizle güldük evimize döndük hiç böyle şeyler yaşamadık
bizim kilomu 75+65 120 mi mi oluyor:confused::confused:
Ben aracın stock kilosunu yazdım :) 75+65 = 140 yapıyo ama ben neden bu matematik işlemini yaptığımıda anlamadım :D
vtecburac
03-02-2009, 19:28
Ben aracın stock kilosunu yazdım :) 75+65 = 140 yapıyo ama ben neden bu matematik işlemini yaptığımıda anlamadım :D
ben merak ettiğimden soruyorum
sedan vtı kaç kilo hb vtı kaç kilo??
vtecburac
03-02-2009, 19:29
ruhsatta bazen yanıltıcı olabılıyor da ondan sordum bendekı sedanda 1090 kg yazıodu mesela
koraycım bora da benım gıbı...mmerak etme hayatta butur seylerle muhatap olmaz ama bu olanlardan sonra bız de konusur olduk... :)
lan su cezalarım bıtsın soz gelıyorum bu sefer zaten kıs ayları senın manıtanda yoktur :D :hahaha: :D sapspec gazlarız :D
Gelin gelin :D Merter'e yeni pizzacı açıldı gece 03:30 last order :D 14 tl Medium yanında 1 medium'da bedava :D
ben merak ettiğimden soruyorum
sedan vtı kaç kilo hb vtı kaç kilo??
Bendeki Sedan 1145 yazıyodu
Delsol vardı o çok ilginç 1175 yazıyodu :D
wımmer degıl lan benım ares 169 cıkarıyordu ne egzost ne fıltre hıcbısey yokken sızı gectıgımde buyuk ıhtımal bıseyler vardı.(hatta ercan gazladıktan sonra arabanın altına egılıp bakmıstı hahah ne gunlerdı ya :hahaha: )..ama wımmer sonrası denemedık hıc ;) cıpten sonra hdf yle denedım bıde rc le denedım sonra pert oldu zaten ;)
Ula havaalanında denedik hatta abimi yanına verdim ona rağmen don lastiği yaptın ozamandan bahsediyorum tektim ben bide utanmadan :D :D
ondan sonraki gecede Hdf ile denemiştik pertingen oluyoduk aynı yolda
ohoo benım ruhsatta 1110 kg yazıyor...ruhsatı bosverın :)
Ozaman hacı gündüz'den tartıya çıkmak lazım :D
Barışçım o akşam ben bu filtre egzozlu halimle yanımda 70 kg luk bir arkadaş varken (hatta Burakların arkadaşı. Adı da Uğur. O herşeye şahit oldu fazlasıyla ;)) EH Vtec' in kafa kafaya yürüdüğü TypeR' a 3 boy atıyordum 3. vitesin sonuna kadar :) Alet 4 te yakalıyordu 5 te direk önüme zıplıyordu :)
Hatta birdefa da 1. viteste yürüdük. O zaman zaten direk açtım. Haa bu arada tüm Vtecler ve TypeR lar ile hep vtec üstü yürüdük :) Hiçbirinde 5500 devir altında basmadık :) Düşünüyorum acaba bir de öyle bassak sonuç nasıl olurdu :p
Sorma o bana ciddi ders oldu :) Bir dahaki sefere CNN Türkten canlı izleyeceksiniz :D Araya sucuk reklamı da alırız :)
vtecburac
03-02-2009, 19:43
aynı typer le denemek isteyen varsa alırım gelirim bu sefer pilot benim denemek isteyen var deneriz geçen denediğinizde pilotaj çok zayıfdı araç hep kesiciye düştü, o aracın gıderı o deıl bunu sizde biliyorsunuz, ama ben o typeri geçerim diyen varsa özelden ulaşsın bana ;)
ehhh işte fena deil :D..maşallah burakcm cok guzel aracin var.
vtecburac
03-02-2009, 19:45
ehhh işte fena deil :D..maşallah burakcm cok guzel aracin var.
eyw barışım seninde öle bilen biliyor:):)
aynı typer le denemek isteyen varsa alırım gelirim bu sefer pilot benim denemek isteyen var deneriz geçen denediğinizde pilotaj çok zayıfdı araç hep kesiciye düştü, o aracın gıderı o deıl bunu sizde biliyorsunuz, ama ben o typeri geçerim diyen varsa özelden ulaşsın bana ;)
Burak benim yanıma verdiğin arkadaşının adı Uğurdu sanırım. Ona aç telefonu sor bakalım ben o TypeR ile yürüdüğümde kaç defa kesiciye düşmüşüm ;) Eğer dürüst bir çocuksa ki bence kesinlikle de öyle, sana herşeyi fazla fazla anlatacaktır ;)
vtecburac
03-02-2009, 19:51
ok ole olsun ama gıderı o deıl bır daha denrız barız farkı anlarız;)
Deneriz farketmez. Ben önceden dediğim gibi gerçekten çok keyif aldım TypeR ile yürürken. Aletin maşallahı var. Çok iyi yürüyor.
Tabii o akşam bana söylenen modlarının dışında başka birşey yoktur umarım :p
Headers, Son susturucu ve cai.
K-Pro varsa ben denerim keyifli olur :)
Ben kabul ediyorum araba beni 4 te yakalıyordu. Ama 4 e kadar hep ben öndeydim :) Haftasonu yine deneriz büyük bir keyifle.
Eray Yümsel
03-02-2009, 19:58
bu aksam yokmu yem yaww :D
vtecburac
03-02-2009, 20:03
headers yok sadece mufler ve cai.
Hmm o zaman ben yanlış duydum :) Neyse önemli değil. Denemek keyifli olur. Arabanın egzoz sesi gerçekten süper!
chiefkadir
03-02-2009, 20:12
Bora;typer bu specle 220hp civarı olur..senin rs ile 3boy one cıkman sadece ctryi kullanan arkadasın aheste vites atması veya kesici ile yurumesi ile olur..
Kadir doğru söylüyorsun. Ama keyifli olur denemesi. Çok çok birkaç boy geçiliriz :)
Benim asıl merak ettiğim 2 de start alırsak 4 e kadar durumun değişip değişmeyeceği :)
Up306Gti
03-02-2009, 20:18
bu aksam yokmu yem yaww :D
Tayyari parçaladılar sende yersin işte:cool:
edit: Type-R de Header yok! CAi düz boru Dc oke canlarım avutmayın kendinizi;)
bu arada vti lar ile vtec altı bsarsan çok geçersinde
typer ve s2k ile öle olmuo pek onların altlarıda kuvvetli
açıklama bora RS içindi alıntı yapmayı unutmuşum :)
chiefkadir
03-02-2009, 20:20
anladıgım kadarıyla ctr de cai ve egsoz var,50 gibi basarsanız 140-150 ye kadar onde olabilirsin,sonrasında yine gececektir.
Tayyari parçaladılar sende yersin işte:cool:
edit: Type-R de Header yok! CAi düz boru Dc oke canlarım avutmayın kendinizi;)
Senden 7 yaş büyük biri olarak ve de seni yüzyüze tanıyan biri olarak ben bu yorumuna cvp vermiyim istersen ;)
vtecburac
03-02-2009, 20:22
:icon_tup::icon_tup:
Bora;typer bu specle 220hp civarı olur..senin rs ile 3boy one cıkman sadece ctryi kullanan arkadasın aheste vites atması veya kesici ile yurumesi ile olur..
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: :icon_tup::icon_tup:
headers dediğinizde 230 lara kadar 1-2 boy ya farkedio ya farketmio bana klırsa ctr da
vtecburac
03-02-2009, 20:25
usta ben sabahtan berı anlatıyorum emre pilotajjjjjjjj diyorum ama nafileeee
anladıgım kadarıyla ctr de cai ve egsoz var,50 gibi basarsanız 140-150 ye kadar onde olabilirsin,sonrasında yine gececektir.
Kadir zaten o civarlarda basarız. Eh artık onca Vtec üstü bastırdılar sesimizi çıkarmadık birkere de bizim istediğimiz devirde basalım değil mi :)
Ben zaten biliyorum 150 sonrası beni ayıracağını. Sadece merak ettiğim nokta 150 - 160 a kadar durumun ne olacağı.
vtecburac
03-02-2009, 20:26
be vtec altı basarım ama sona kadar hıc gaz kesmek yok
usta ben sabahtan berı anlatıyorum emre pilotajjjjjjjj diyorum ama nafileeee
Burakçım sen sanırım birşeyi anlamadın. Ben pilotajına birşey söylemiyorum. Evet çocuk birçok kere arabayı kesiciye soktu. Keza o sokarken Uğur da şahittir ben de soktum dedim. Çünkü ilk defa bir typeR ile yürüdüm ve heyecandan devire bakamadım. Hem de kaç defa :) TypeR' ın da beni 160 sonrası nasıl ayırdığını defalarca yazdım.
Ayrıca tekrar söylüyorum typeR ile vtec üstü bastık. Hadi şöför kötü 2 de 1 boy öne çıktım. 3 te de aynı şekilde. Peki nasıl oluyor da bu şöförlük 4. viteste düzeliyor ve arayı kapatıyor ;)
chiefkadir
03-02-2009, 20:28
benim bir tezim var.4hp.bir boy headersı takan bilir,10-12 hp verdigi olur enaz 3boy atar.(dynoda max.gucu verdigi 210gibi)
vtecburac
03-02-2009, 20:30
benim fikirm bir daha denenmesinden yana;)
Shift Light alın bence çok faydalı olur kalibrasyonuda güzel dikkatli bi şekilde yaparsanız kesici probleminiz kalmaz sizde yolunuza bakmış olursunuz devir saatinden ziyade ;)
chiefkadir
03-02-2009, 20:33
Burakçım sen sanırım birşeyi anlamadın. Ben pilotajına birşey söylemiyorum. Evet çocuk birçok kere arabayı kesiciye soktu. Keza o sokarken Uğur da şahittir ben de soktum dedim. Çünkü ilk defa bir typeR ile yürüdüm ve heyecandan devire bakamadım. Hem de kaç defa :) TypeR' ın da beni 160 sonrası nasıl ayırdığını defalarca yazdım.
Ayrıca tekrar söylüyorum typeR ile vtec üstü bastık. Hadi şöför kötü 2 de 1 boy öne çıktım. 3 te de aynı şekilde. Peki nasıl oluyor da bu şöförlük 4. viteste düzeliyor ve arayı kapatıyor ;)ctr de soforluk ilk
4 viteste onemlidir bora;)
Up306Gti
03-02-2009, 20:34
Senden 7 yaş büyük biri olarak ve de seni yüzyüze tanıyan biri olarak ben bu yorumuna cvp vermiyim istersen ;)
Yazdıklarımda hakaret,argo vs. gibi şeyler yok;)
Sizin konuştugunuz tarzda yazıyorum okadar alınacak bi durum yk bora abicim:)
Koray RS lerde shift light zaten standardında var ama o heyecanda shift lighta bakan mı vardı :p
Burakçım deneyelim. Ben büyük keyif alırım. Burada hırs yapmaya gerek yok. TypeR ' ın beni geçeceği bariz belli. Ama benim iddiam 150 lere kadar tutunacağım yönünde. Belki de önde. Ama şöförü okadar kötüledin ki bak gerçekten çekindim şimdi :p
Koray RS lerde shift light zaten standardında var ama o heyecanda shift lighta bakan mı vardı :p
Burakçım deneyelim. Ben büyük keyif alırım. Burada hırs yapmaya gerek yok. TypeR ' ın beni geçeceği bariz belli. Ama benim iddiam 150 lere kadar tutunacağım yönünde. Belki de önde. Ama şöförü okadar kötüledin ki bak gerçekten çekindim şimdi :p
Benim kullandığım 3 RS'inde arızalıydı ozaman ben hiç görmedim :)
Yazdıklarımda hakaret,argo vs. gibi şeyler yok;)
Sizin konuştugunuz tarzda yazıyorum okadar alınacak bi durum yk bora abicim:)
Sizin? Ben seninle böyle mi konuşuyorum evladım?
Neyse fazla uzatma istersen.
Benim kullandığım 3 RS'inde arızalıydı ozaman ben hiç görmedim :)
Koray çipli RS lerde yazılım gereği 8000 üzeri çevirdiği için RS ler, o ışığı da söndürüyorlar.
Speed_TurN
03-02-2009, 20:38
BoraRS o geceki haliyle typer la 1 ve 2. viteste 4000dd de basarsa typer muhtemelen 170-180 e kadar Rs i yakalayamıyacaktır. Ondan sonrasıda pek önemli değil zaten.. typerın 5500-6000 lerde deneyelim die diretirse yine Rs ilk baş biraz öne çıkar sonra geçilecektir. Heralde ozamanda 50 70-80 lerden basarsalar 150 lere kadar rs önde olacaktır.
Ama bu stock o geceki hali için.. Birdahaki denemede o geceki gibi olmucak o başka konu :) Typer a bol şans..
abi vtec altı dediğin zaten ctrnin şanzıman kısa kaçta bascaksınızki :) 150 ye kdar tutmakta tatmin etmemesi lzm bence seni
Up306Gti
03-02-2009, 20:42
Ayrıca tekrar söylüyorum typeR ile vtec üstü bastık. Hadi şöför kötü 2 de 1 boy öne çıktım. 3 te de aynı şekilde. Peki nasıl oluyor da bu şöförlük 4. viteste düzeliyor ve arayı kapatıyor ;)
Tayyarı kullananda sizin yaşlarınızda:confused: Emin ol oda Eh Vti izlemeye geldi ama İlk defa TAyyar kullandı Hani ben siz anlayasanız diye diyorum farkı yoksa geçmişsin geçmemişsinz beni ilgilendirmez:cool:
Speed_TurN
03-02-2009, 20:45
1 de 25
2 de 50
bassınlar görelim ;)
Yalnız bunun en doğrusu teke tek basmak. Bir de camcar bulursak daha iyi olur.
...
Ama bu stock o geceki hali için.. Birdahaki denemede o geceki gibi olmucak o başka konu :) Typer a bol şans..
Ona diyeceğim birşey yok işte. Zaten typeR ile RS in nasıl yürüdüğü az çok belli. Öyle boy boy ayırırsa biliriz ki bu kesinlikle pilotajdan değil ;)
Koray çipli RS lerde yazılım gereği 8000 üzeri çevirdiği için RS ler, o ışığı da söndürüyorlar.
1i çipli
2si değildi :)
Çok zorluyorum dimi :D
Up306Gti
03-02-2009, 20:52
Buraya pek anlam veremedim dogrusu :rolleyes: Nos taktıracak deildir heralde:) önce inceler sonra dener:icon_tup:
chiefkadir
03-02-2009, 20:52
1 de 25
2 de 50
bassınlar görelim ;)okan,
Typer 69km de vtec acar ama ,50gibide cokta geberik degildir.s2k ile veya vti ile karıstırma..ben rs,te kullandım,rs varken ctr ilede denedim..simdi ctr var,elimizin altında rs de var :)
Yalnız bunun en doğrusu teke tek basmak. Bir de camcar bulursak daha iyi olur.
işte geldim burdayım :D
Tayyarı kullananda sizin yaşlarınızda:confused: Emin ol oda Eh Vti izlemeye geldi ama İlk defa TAyyar kullandı Hani ben siz anlayasanız diye diyorum farkı yoksa geçmişsin geçmemişsinz beni ilgilendirmez:cool:
İlk defa tayyar kullandı diyorsunuz ama maşallah her rollde beni vtec üstüne kadar çok güzel getirdi de;) 2 de utanmasak 100 de başlayacaktık ;) 1 de de roll yaptık kendisi ile. 1. viteste de utanmasak 70 te basacaktık da zor ikna ettim bari 50 lere inelim diye;) Yine de muhalefet olmadan denedim.
Yani açıkçası bana sizin abarttığınız kadar da acemi oğlu acemi gelmedi :)
chiefkadir
03-02-2009, 20:56
1i çipli
2si değildi :)
Çok zorluyorum dimi :Dshiftlight iyi fikirde,RS deki biboka yaramaz erken yakıyor..chip ile ısık sonmuyor.yansada sonsede is gormuyor
okan,
Typer 69km de vtec acar ama ,50gibide cokta geberik degildir.s2k ile veya vti ile karıstırma..ben rs,te kullandım,rs varken ctr ilede denedim..simdi ctr var,elimizin altında rs de var :)
Kadir senin yorumlarını zaten dikkatle okuyorum. Zaten muhtemelen sen ne dersen ona benzer bir sonuç olacağı belli. çünkü her iki arabayı da sürekli deniyorsunuz.
ilk defa tayyar kullanında hemen roll yapcak cesareti oldugunuda pek sanmıyorum
Speed_TurN
03-02-2009, 20:58
Buraya pek anlam veremedim dogrusu :rolleyes: Nos taktıracak deildir heralde:) önce inceler sonra dener:icon_tup:
gidişinin iyileşmesi için nos yapılmıyor sadece zaten arada bir spec farklılığı var rs e ek olarak typer da sonradan headers mevcut Rs te az buçuk oynıcak ;) durumları eşitlemek gerek :icon_tup:
kadir abi bu arada 1 de basarlarsa 20-25 gibi siz denedinizmi bilemiyorum ama tutunan yürüyor zaten birde şöför faktörü giriyor işin içine 2 dede 50 basarlarsa typer için çok kötü olmayacağını bende biliyorum ama en azından ikisi içinde ortak nokta yani sen benim devirde basmadın ben seninkinde bastım gibi abuk subuk kavgalarda olmaz böylelikle.
Geçen gece duyduğuma göre typer 2 de 80 de bastırmış Rs e böyle olay olurmu ?? Orada basmassa roll yapmam diyormuş o yüzden bunu yazıyorum ;)
Juggernaut
03-02-2009, 21:02
Typer'ın alt devirleri vti gibi değil gayet iyi şanzımanda kısa olduğu için çabuk toparlıyor çok birşey değişmez bence.
TypeR ı 4 ten sonra yakalayabilmek için yazılım filan da yetmez. Ancak dereceli + yazılım + matched inlet filan yapmak lazım ki tutunabilsin.
Kısayı unuttum :)
Speed_TurN
03-02-2009, 21:03
Ayrıca unutmadan typer da vtec var ise Rs tede belli bir devirden sonra vanos devreye giriyor ikiside aynı görevi yapıyor yani alt devirlerdede bassalar Rs te bir yerden sonra vanos açıyor zaten
Koray camcar sen ol o zaman :)
vtecburac
03-02-2009, 21:05
Ona diyeceğim birşey yok işte. Zaten typeR ile RS in nasıl yürüdüğü az çok belli. Öyle boy boy ayırırsa biliriz ki bu kesinlikle pilotajdan değil ;)
ehuehuehe tamam gaz keseriz :D
Up306Gti
03-02-2009, 21:06
Type-r aynı speclerde gelir merak etme. header şüphesi olan varsa açar bakar kaputu yapılması gereknde budur..
chiefkadir
03-02-2009, 21:06
okan,typerı olan 2.de 80 le deneyelim demez..karsı tarafa avantaj verir.. Bora,typerda headers yoksa ,rs de chip varsa 200 e kadar yakın giderler
Speed_TurN
03-02-2009, 21:07
ehuehuehe tamam gaz keseriz :D
Pedalı motorun içine sokmada kesermisin bilmem tabi :icon_tup:
vtecburac
03-02-2009, 21:08
ilk defa tayyar kullanında hemen roll yapcak cesareti oldugunuda pek sanmıyorum
niyekiş tunç tır kullanmıyor ki araba kullanmışlığı var sonuçta;)
Speed_TurN
03-02-2009, 21:10
TypeR : Headers , Cai , Egzos
Clio : Cai , Egzos , N yazılım
bunlar dışında var olan yada bunlarda eksik fazlalık varsa çıkar söylerler sahipleri zaten yoksa kendini kandırmaktan öte gidemez kimse gerek yok..
Up306Gti
Bundan önce bmx kullanıyodu ondan olabilir mi:)
vtecburac
Ayrıca unutmadan typer da vtec var ise Rs tede belli bir devirden sonra vanos devreye giriyor ikiside aynı görevi yapıyor yani alt devirlerdede bassalar Rs te bir yerden sonra vanos açıyor zaten
vanos bmw de yokmuydu:confused:
typer ilk kullanan birisi doğrudur ewet illa önceden de typer kullanmasına gerek yok hangi devirlerde nasıl kullanıcağını herkez biliyo.
vtecburac
03-02-2009, 21:11
Pedalı motorun içine sokmada kesermisin bilmem tabi :icon_tup:
keserim ya her zaman yaptığım şey ;):icon_tup:
okan,typerı olan 2.de 80 le deneyelim demez..karsı tarafa avantaj verir.. Bora,typerda headers yoksa ,rs de chip varsa 200 e kadar yakın giderler
Kadir RS te çip yok. Cai ve egzoz var. Çip projem var. Hatta yurtdışından özel cihazını getirtiyorum.
Up306Gti
03-02-2009, 21:12
TypeR : Headers , Cai , Egzos
Clio : Cai , Egzos , N yazılım
Bu Specleri hangi araçlar için yazdın? birde olması gereken mi? var olan specler mi?
Speed_TurN
vanos bmw de yokmuydu:confused:
Evet var ama Rs tede mevcut :) :icon_tup:
Type-r aynı speclerde gelir merak etme. header şüphesi olan varsa açar bakar kaputu yapılması gereknde budur..
kanka kimseye bişe kanıtlamaya gerek yok boşwerin abicim :D:D
vtecburac
clıo rs bence bu specler le öncelikle bi 306 gtı ve vtı geçmesi lazım;)
Speed_TurN
03-02-2009, 21:13
Bu Specleri hangi araçlar için yazdın? birde olması gereken mi? var olan specler mi?
deneyenler için Bora ve o gri typer
chiefkadir
03-02-2009, 21:13
Kadir senin yorumlarını zaten dikkatle okuyorum. Zaten muhtemelen sen ne dersen ona benzer bir sonuç olacağı belli. çünkü her iki arabayı da sürekli deniyorsunuz.rs le alakalı bazen unuttugum oluyor yaslandık :) deneme olayına gelince eniyi dyno yolda araba denemeyle oluyo.ibo ile filtrenin yonunu degistirsek deniyoruz :D
Kadir RS te çip yok. Cai ve egzoz var. Çip projem var. Hatta yurtdışından özel cihazını getirtiyorum.
ne getirtiosun cihaz bora?
cihaz derken daha doğrusu, ne oluyor tam manasıyla?:)
Sağlıklı yürüyen bi RS egsoz cai
Sağlıklı yürüyen bi Vti'ı egsoz cai
Geçer buna kimse itiraz etmez bence :)
Bende egsoz heads cai varken (14"+hafifletme) JS rs beni çok rahat geçmişti mesela
bmx konsuunda cok komik gercekten ;)
yine en azından makinayı bi denemsi lazım tanıması acısından ve senkromecler genelde sorunludur ctr de en azından bunları göz önünde bulunudurmak lazım vites gecişlerinde
Speed_TurN
03-02-2009, 21:16
clıo rs bence bu specler le öncelikle bi 306 gtı ve vtı geçmesi lazım;)
Bence denemesine gerek bile yok Rs bahsettiğin araçları stock olarak geçemiyorsa zaten o Rs değildir 1.6 sport falandır
dyno day de 168hp 145nm veren vti boyle gıdemez.
ctr ile alt devırde hele 2 de 50 gıbı basılırsa hıc bı rs one cıkamaz.yanında bıle gıdemez.
s2k da ve vti da durum degısır.
Bende egsoz heads cai varken (14"+hafifletme) JS rs beni çok rahat geçmişti mesela
senin itiraf edişini yesinler:D
Up306Gti
03-02-2009, 21:17
deneyenler için Bora ve o gri typer
Bu specler var bu araçlarda mı diyosun? bunlar olsa iyi olur mu demek istiyosun arkadaşım?
soryorum çünki ctr ye Header yazmışsında:soru:
vtecburac
03-02-2009, 21:18
valla denemeden bişe diyemicem deneriz js le hemde memnuniyetle denerim gökberk di sanırım:icon_tup:
vtecburac
03-02-2009, 21:19
Bence denemesine gerek bile yok Rs bahsettiğin araçları stock olarak geçemiyorsa zaten o Rs değildir 1.6 sport falandır
videoyu izlemedin sanırım ;)
vtecburac
03-02-2009, 21:20
ctr ile alt devırde hele 2 de 50 gıbı basılırsa hıc bı rs one cıkamaz.yanında bıle gıdemez.
gidio işte reis kısa desen yok egz desen yok bildiğin vtı cai cat back mufler:icon_tup:
Speed_TurN
03-02-2009, 21:21
valla denemeden bişe diyemicem deneriz js le hemde memnuniyetle denerim gökberk di sanırım:icon_tup:
sen Bora RS ile denemişsin bende sizin videolar haricinde bikaç video daha var eşit şartlarda geçemeyeceğin açık ortada bence daha fazla diretmenin manası yok..
Bu arada typer da headers var diye biliyorum eğer yok ise headers bence şöförlüğünde bi problem yok gayet güzel yürümüş zaten typer ondan iyisi can sağlığı
Speed_TurN
03-02-2009, 21:22
videoyu izlemedin sanırım ;)
evet izledim ama sadece seninkini değil ..
chip kısa egzoslu 106 gti (sarı) ile yanyana yürüyen bir vti Rs le gidemez bu kadar basit
burak kendinden korkmuyorsan Allahtan kork. Beni söyletme şimdi :) O akşam yanımda AB Vtecin sahibi Murat oturmadan önce seninle en az 4 defa denedik. Her seferinde en az 2 boy ayırdım. 5 te tamponuma kadar geldiğin de oldu. Hatta bunu Murata da anlattın ilk mola verdiğimizde. Hatta bana kalktın abi RS ten 2 boy yemek bile bir şereftir en azından arabamı tanıdım dedin.
Ama kalktın benimle kafa kafaya yürüdüğün videoları koyup burada konuşuyorsun. Sen de getir arabanı akşam benzinin ben koyayım seninle de deneyelim ok mi;)
Hatta bir ayrıntıyı da yazayım burada. Yazmayacaktım ama kaşındınız. O akşam eve dönerken Sword Vtecin sahibi Muratın Burak sana 2 boy atan kısalı headerslı ve cai li beyaz Vteci ile 3 defa denedik. İki defa Vtec üstü 2. viteste roll yaptık 1 defa da sıfırdan drag yaptık. Hepsinde de ben iki boy önde yürüdüm.
Eğer buna da inanmıyorsanız Murata aç telefonu sor ok mi ;)
chiefkadir
03-02-2009, 21:23
ctr ile alt devırde hele 2 de 50 gıbı basılırsa hıc bı rs one cıkamaz.yanında bıle gıdemez.ne aldın olm :) headers olmayan ctr den bahsediyoz.
vtecburac
03-02-2009, 21:23
sen Bora RS ile denemişsin bende sizin videolar haricinde bikaç video daha var eşit şartlarda geçemeyeceğin açık ortada bence daha fazla diretmenin manası yok..
Bu arada typer da headers var diye biliyorum eğer yok ise headers bence şöförlüğünde bi problem yok gayet güzel yürümüş zaten typer ondan iyisi can sağlığı
eşit şartlarda denicez tekrar bende merak ediyorum bu sefer nolcak bakıcaz ha geçerim demiyorum ama sandığın gibi de kolay lokma olmam emin ol;)
senin itiraf edişini yesinler:D
Yiğidi öldür hakkını ver :D
Burda az çok çoğu kişi bilir benim UL Vtec'in nasıl gittiğini.Ama denemekten bişey kaybedilmez tecrübe kazanılır :) deneyin ama kavga etmeyin :D
TypeR ı 4 ten sonra yakalayabilmek için yazılım filan da yetmez. Ancak dereceli + yazılım + matched inlet filan yapmak lazım ki tutunabilsin.
Kısayı unuttum :)
4ten sora bana bırakın gecerım:D
gidio işte reis kısa desen yok egz desen yok bildiğin vtı cai cat back mufler:icon_tup:
ya yanlıs anlamayın bu arabanın daha oncede rolledı sanırsam bu kdr gıtmıyo gıbı gelıodu bana, hızlanmıs gibi geldı ayrıca ıboya +1 168 gıbı gıtmıyo hıc, abde kısa artı 174 hp yakın kalabılır dıorus orda ısler karısıyo ıste;)
ya nası gıdıyo kardesım?
hafıfmı? degıl
guclumu? degıl
nası gıdıyo?
cocuga soylesen guler.
vtecburac
03-02-2009, 21:24
evet izledim ama sadece seninkini değil ..
chip kısa egzoslu 106 gti (sarı) ile yanyana yürüyen bir vti Rs le gidemez bu kadar basit
reis o sarı da tek kişi vardı kılosu 55 biz 2 kişydik anlaşıldımı mevzu teke tek aramızda neler oluyor bilsen;)
Speed_TurN
03-02-2009, 21:25
http://videos.streetfire.net/video/typer-vs-clio-rs_164008.htm
ozaman seninki Rs değil 3.0 V6 :beuj: Arkada motorda yok ama ilginç :icon_wack
vtecburac
ya nası gıdıyo kardesım?
hafıfmı? degıl
guclumu? degıl
nası gıdıyo?
cocuga soylesen guler.
sence ne var araçta ??? yani böyle gidebilmesi için n olması gerek ???
Up306Gti
Sarı 106tek vti 2kişiydi bir bendim:)
bu kadar uzatmanın bi anlamı yok cam yoktu diye kmse bişi idda edemiyor tekrar video cekilip denenir kimsenin kafasındada soru kalmaz tansiyon yükseltmenin bi anlamı yok herkesin arabası kendine göre en iyisidir olay bundan ibaret:)
İbrahim sen bana şu kamera aparatının tarifini ver çünkü bana farz oldu :)
Speed_TurN
03-02-2009, 21:26
Sarı 106tek vti 2kişiydi bir bendim:)
siz kişi muhabeti yapıosanız dğrudan kilo ile alakalı bir muhabet yapıyorsunuz demektir.. Bahaneniz hazır çünkü
peki Rs vti arasında 60-70kg lık kişilerden kaynaklanan kilo farkını söyleyince o niye yanlış oluyor ?
vtecburac
03-02-2009, 21:27
Yiğidi öldür hakkını ver :D
Burda az çok çoğu kişi bilir benim UL Vtec'in nasıl gittiğini.Ama denemekten bişey kaybedilmez tecrübe kazanılır :) deneyin ama kavga etmeyin :D
asla tövbe yakışmaz bize dosthane şekilde ayrılırız;)
http://videos.streetfire.net/video/typer-vs-clio-rs_164008.htm
ozaman seninki Rs değil 3.0 V6 :beuj: Arkada motorda yok ama ilginç :icon_wack
motor bagajda. :heyoo:
Up306Gti
03-02-2009, 21:27
ya nası gıdıyo kardesım?
hafıfmı? degıl
guclumu? degıl
nası gıdıyo?
cocuga soylesen guler.
Bence Nos Bastı;) Soner nicli bi arkadaş vardı nerde o ya kardeşim bariz noss basmış yoksa imkanımı var:D:D
vtecburac
03-02-2009, 21:28
siz kişi muhabeti yapıosanız dğrudan kilo ile alakalı bir muhabet yapıyorsunuz demektir.. Bahaneniz hazır çünkü
peki Rs vti arasında 60-70kg lık kişilerden kaynaklanan kilo farkını söyleyince o niye yanlış oluyor ?
kişi muhabbeti olsa eyw ama kilo muhabeeti yapmıyorum ben sadece belirtim dedm ayrıca teke tek aramızda vıdeoldakıyle alakası olmayan bır sonuc cıkıyor yanı etkısını ben cok ıyı bılırım emın ol:icon_tup:
Vti Rs'i geçemez :D ben çok çakallıklar yaptım,koltuk söktüm 14 taktım silecek suyu bile boşalttım geçmişte kıçımı yırttım geçtim sürekli Vtec'de bastım ancak böyle geçtim :D
vtecburac
03-02-2009, 21:30
4ten sora bana bırakın gecerım:D
ya yanlıs anlamayın bu arabanın daha oncede rolledı sanırsam bu kdr gıtmıyo gıbı gelıodu bana, hızlanmıs gibi geldı ayrıca ıboya +1 168 gıbı gıtmıyo hıc, abde kısa artı 174 hp yakın kalabılır dıorus orda ısler karısıyo ıste;)
ustam bu arac hıc role cıkmadı senın yanlısın var sanırım hee katlıyken tamamen orjınalken cıkardık makara olsun dıe headerslı vtı lerle kafa kafaya gıttık;)
Bence Nos Bastı;) Soner nicli bi arkadaş vardı nerde o ya kardeşim bariz noss basmış yoksa imkanımı var:D:D
arkadasım olayı gırgır yapmaya gerek yok.
bana mantıklı bı acıklama getır tamam dıyım.
senden daha hafıf ve guclu bı aracı nasıl gecıyosun.
Speed_TurN
03-02-2009, 21:30
kişi muhabbeti olsa eyw ama kilo muhabeeti yapmıyorum ben sadece belirtim dedm ayrıca teke tek aramızda vıdeoldakıyle alakası olmayan bır sonuc cıkıyor yanı etkısını ben cok ıyı bılırım emın ol:icon_tup:
iyi ozaman ben 10 yaşında çocukları toplayım sende normal 70-80kg lık adamları al yanına 5 er kişi yapalım nasılsa kişiler aynı dimi :)
kabul ediosan deneyelim nasılsa değişen bişi olmaz dimi:hahaha:
önemli olan dediğin gibi kişi sayısı :p
İbrahim aynı farkı ben de attım ama şöför iyi değilmiş dediklerine göre. Pilotaj kötüymüş :) Ama geçilseydim abi normaldir TypeR o mu denirdi acaba :)
burak kendinden korkmuyorsan Allahtan kork. Beni söyletme şimdi :) O akşam yanımda AB Vtecin sahibi Murat oturmadan önce seninle en az 4 defa denedik. Her seferinde en az 2 boy ayırdım. 5 te tamponuma kadar geldiğin de oldu. Hatta bunu Murata da anlattın ilk mola verdiğimizde. Hatta bana kalktın abi RS ten 2 boy yemek bile bir şereftir en azından arabamı tanıdım dedin.
Ama kalktın benimle kafa kafaya yürüdüğün videoları koyup burada konuşuyorsun. Sen de getir arabanı akşam benzinin ben koyayım seninle de deneyelim ok mi;)
Hatta bir ayrıntıyı da yazayım burada. Yazmayacaktım ama kaşındınız. O akşam eve dönerken Sword Vtecin sahibi Muratın Burak sana 2 boy atan kısalı headerslı ve cai li beyaz Vteci ile 3 defa denedik. İki defa Vtec üstü 2. viteste roll yaptık 1 defa da sıfırdan drag yaptık. Hepsinde de ben iki boy önde yürüdüm.
Eğer buna da inanmıyorsanız Murata aç telefonu sor ok mi ;)
Boşuna demiyorum geçemez diye :D yazmış işte Bora abi olan biteni ;)
Chip'li RS'de geçtim ama şiştiği yerde geçtim :D
İbrahim aynı farkı ben de attım ama şöför iyi değilmiş dediklerine göre. Pilotaj kötüymüş :) Ama geçilseydim abi normaldir TypeR o mu denirdi acaba :)
vıdeolara bakınca type-r da surucu faktoru barız bellı.
ben type*r dan bahsetmıyorum.
EH vti dyno day de 168 hp vermıs.
fth kaç hp bılmıyorum ama en fazla 5 hp oynar o da 1 boy eder. vıdeoda adam almıs yurumus.
vtecburac
03-02-2009, 21:33
iyi ozaman ben 10 yaşında çocukları toplayım sende normal 70-80kg lık adamları al yanına 5 er kişi yapalım nasılsa kişiler aynı dimi :)
kabul ediosan deneyelim nasılsa değişen bişi olmaz dimi:hahaha:
sen demogoje yapıyorsun:cool:
Up306Gti
03-02-2009, 21:34
Bahane deil hatırlatma istersen dikkate almayabilirsin senin bilecegin iş:rolleyes:
O konuda haklısın. Zaten ben EH ile ilk başta deneyip ona 2 boydan fazla açtıktan sonra FTH ile yürümedim bile. Çünkü o bariz farkı ben de gördüm o akşam :)
Getir bana ordan 1.5 porsiyon ciğer:p
Eray Yümsel
03-02-2009, 21:36
Ben burakla denemeye gelirken 20kg lık 2 damacana su getircem bundan sonra :d şartlar eşit olsun :d:d
vtecburac
03-02-2009, 21:36
;)
Boşuna demiyorum geçemez diye :D yazmış işte Bora abi olan biteni ;)
Chip'li RS'de geçtim ama şiştiği yerde geçtim :D
ıyıde sımdı ben sword la denemedım denıyınce goruce bakalım ne sonuc cıkıcak ona gore yorum yapalım bence:confused:
ben miyim o bahsettiğin? :)
Speed_TurN
03-02-2009, 21:38
Bahane deil hatırlatma istersen dikkate almayabilirsin senin bilecegin iş:rolleyes:
sen 60-70kg lık bir farkın Rs için ne anlama geldiğini bilmiyorsan vti ile yanında yürüdük diye sevinirsin tabi (size göre kişi sayısı önemli olan).. buna kırmızı vti nin sahibide dahil..
Bence vti nin rs le yürüyebileceğini düşünmek bile mantıksız hayallerde yüzmeyin..
;)
ıyıde sımdı ben sword la denemedım denıyınce goruce bakalım ne sonuc cıkıcak ona gore yorum yapalım bence:confused:
Burak Sword Vtecte kısa var headers var cai var. Yani senden fazlası var eksiği yok. Ayrıca çok ta temiz yürüyen bir makine. Senin onunla kafa kafaya yürümen demek kusura bakma ama "You gotta be kidding meh!"
vtecburac
03-02-2009, 21:39
O konuda haklısın. Zaten ben EH ile ilk başta deneyip ona 2 boydan fazla açtıktan sonra FTH ile yürümedim bile. Çünkü o bariz farkı ben de gördüm o akşam :)
Getir bana ordan 1.5 porsiyon ciğer:p
valla usta sen beni gectın 1 boy 1.5 boya kadar acıyordun ben 4de attım yakalamaya basladım 5e atınca tamponundaydım gaz kesıldı yoldan dolayı uzun gıdemedık anlıycagın;) uzun gıtmekde fayda var:D:D:D yanı senın2 boy onde olman benım ıcın problem deıl sonuna kadar basmak lazım bakalım sonunda ne sonuc cıkıcak;)
Up306Gti
03-02-2009, 21:39
arkadasım olayı gırgır yapmaya gerek yok.
bana mantıklı bı acıklama getır tamam dıyım.
senden daha hafıf ve guclu bı aracı nasıl gecıyosun.
Napalım burdaki arkadaşlar hiç birşeye inanmıyor ne varsa bakın kontrol edin yalancı muamelesi yapılıyor yazık üzülüyorum onlara:rolleyes: zamanında benim içinde dediler Nos bastı diye noldu sonra ama artık daha tedbirli yazıyolar sagolsunlar
vtecburac
03-02-2009, 21:40
Burak Sword Vtecte kısa var headers var cai var. Yani senden fazlası var eksiği yok. Ayrıca çok ta temiz yürüyen bir makine. Senin onunla kafa kafaya yürümen demek kusura bakma ama "You gotta be kidding meh!"
sadece gülüyorum:D:D:D:D:D:D
Up306Gti
03-02-2009, 21:43
Nos deilde Kısa olmasın sende sahtekar adam seni:)
Speed_TurN
03-02-2009, 21:43
valla usta sen beni gectın 1 boy 1.5 boya kadar acıyordun ben 4de attım yakalamaya basladım 5e atınca tamponundaydım gaz kesıldı yoldan dolayı uzun gıdemedık anlıycagın;) uzun gıtmekde fayda var:D:D:D yanı senın2 boy onde olman benım ıcın problem deıl sonuna kadar basmak lazım bakalım sonunda ne sonuc cıkıcak;)
4 yada 5 te yaklaşman demek uzunda geçerim demek değil kadranın bile bu imkansız diyor zaten :icon_tup:
koca honda forumu ankarada bıtane vti bulamıyomu bana denemek için:D
vtecburac
03-02-2009, 21:45
4 yada 5 te yaklaşman demek uzunda geçerim demek değil kadranın bile bu imkansız diyor zaten :icon_tup:
belli mi olur bakarsın ters döner:D ya usta şaka bir yana da açıkcası ben bile şaşırdım yani rs le böyle yürümeme yalan yok yani;)
Up306Gti
03-02-2009, 21:45
ben miyim o bahsettiğin? :)
Kardeşim bişiler yazda ortalık şenlensin:)
koca honda forumu ankarada bıtane vti bulamıyomu bana denemek için:D
:hahaha:
vtılar ıstanbulda hacı:D sen arada kaldın ya:D bı ıstan. yap
Burakçım karıştırma bak dikkat et ben karıştırmıyorum ;) 1.5 boy değil 2 boydan fazla diyorum ;) Hatta Kur' an' ı getirin el mi basalım. O akşam ilk gişe çıkışında verdiğimiz molada AB Vtecin sahibi Murat sana sordu ne oldu diye, sen de ona anlattın abi RS beni iki boy hatta iki boydan da fazla ayırıyor ama 5 te tamponuna kadar geliyorum dedin mi demedin mi gözüm söyle bana? İstersen bağımsız olan Muratı da çağıralım soralım ne dersin?
Bak aslanım erkek adam lafını yemez;) Yemişim Rs ini de vtecini de. Önemli olan lafının arkasında durmandır;) Yoksa yakıştırmazlar adama ;)
Kardeşim bişiler yazda ortalık şenlensin:)
yazayım askere benimle mi gittin kardeşim falan yazıyosun.. daha 23 yaşındasın arkadaşım ;) oldu mu?
Speed_TurN
03-02-2009, 21:48
http://www.youtube.com/watch?v=vDeTTlL5d3M
uzunda yürüyelim diyen vti için dip nottur.. Vti kadranı tekrar sıfıra dönüomuydu :):)
Up306Gti
03-02-2009, 21:50
yazayım askere benimle gittin kardeşim falan yazıyosun.. daha 23 yaşındasın arkadaşım ;) oldu mu?
Daha önceki yorumlarına dayanarak yazdım SONE-R nickli üye;)
yazayım askere benimle mi gittin kardeşim falan yazıyosun.. daha 23 yaşındasın arkadaşım ;) oldu mu?
Soner hocam :icon_tup:
Biraz önce miami vti dyno da iken.
http://img26.picoodle.com/img/img26/3/2/3/f_DSC01673m_ab9de73.jpg
vtecburac
03-02-2009, 21:51
Burakçım karıştırma bak dikkat et ben karıştırmıyorum ;) 1.5 boy değil 2 boydan fazla diyorum ;) Hatta Kur' an' ı getirin el mi basalım. O akşam ilk gişe çıkışında verdiğimiz molada AB Vtecin sahibi Murat sana sordu ne oldu diye, sen de ona anlattın abi RS beni iki boy hatta iki boydan da fazla ayırıyor ama 5 te tamponuna kadar geliyorum dedin mi demedin mi gözüm söyle bana? İstersen bağımsız olan Muratı da çağıralım soralım ne dersin?
Bak aslanım erkek adam lafını yemez;) Yemişim Rs ini de vtecini de. Önemli olan lafının arkasında durmandır;) Yoksa yakıştırmazlar adama ;)
yau ben lafımı yemıyorumkı bende dırum tamam ama 2 boydan fazla nerde actın gozunu yıyım yaa sen zaten 2 boydan fazla actıgın zaman ben senı yakalayamam arkandan sellektor yaptıgımı da solermısın pekı???
Daha önceki yorumlarına dayanarak yazdım SONE-R nickli üye;)
valla o yorumları ben değil, senin roll yaptığın kişiler de söyledi.. ha forumda yazmamış olabilirler ama sanmaki nos basma olayını ben uydurdum...
yau ben lafımı yemıyorumkı bende dırum tamam ama 2 boydan fazla nerde actın gozunu yıyım yaa sen zaten 2 boydan fazla actıgın zaman ben senı yakalayamam arkandan sellektor yaptıgımı da solermısın pekı???
Burakçım canım benim Cuma akşamı typeR ı da al senin arabanı da al gel tamam mi :)
Yeter yoruldum. Vallaha yordunuz beni :)
:soru::soru::soru::soru:
Up306Gti
03-02-2009, 21:56
Sonuç ne çıktı Tayfun abi?
Sen kendini kandırmaya dewam et dostum
Speed_TurN
03-02-2009, 21:58
Sen kendini kandırmaya dewam et dostum
olur :icon_tup:
vtecburac
03-02-2009, 21:58
burakçım canım benim cuma akşamı typer ı da al senin arabanı da al gel tamam mi :)
yeter yoruldum. Vallaha yordunuz beni :)
:d:d:d:):)
yine sdik. yarışı olmuş kimler önde bu sefer :icon_tup::icon13::beuj::icon_wack
Sonuç ne çıktı Tayfun abi?
Birazdan videolar ile geliyor.
vtecburac
03-02-2009, 22:00
dostluk önde bu sefer:)
Burak (EH VTi) senin arabanın silindirlerinin sıkıştırma değerlerini ölçtürdün mü?
dostluk önde bu sefer:)
süper kanka o znm yakışan bu olması lazım :icon_tup:
vtecburac
03-02-2009, 22:01
Burak (EH VTi) senin arabanın silindirlerinin sıkıştırma değerlerini ölçtürdün mü?
yok ölçtürmedim açıkcası anlamada yani:( ama tamamen orjınalken dyno çıktısına bakabilirsiniz? foto koyuyum
vtecburac
03-02-2009, 22:03
melih sende vardı sanırım şu dyno çıktısını koyarmısın bilen kişler incelesin var mı bir anormallik
yok abi ölçtürmedim açıkcası anlamada yani:( ama tamamen orjınalken dyno çıktısına bakabilirsiniz? foto koyuyum
senden önceki sahibi piston conta falan taktırıp sıkıştırmasını yükselttiyse, onun için iyi yürüyodur gibi düşündüm de :) çünkü onlar takıldıktan sonra genelde satarken sökülmeden araba üstünde bırakılıyor...
melih sende vardı sanırım şu dyno çıktısını koyarmısın bilen kişler incelesin var mı bir anormallik
http://i34.tinypic.com/2ed9kds.jpg
buyur burda buraggg :heyoo:
http://i34.tinypic.com/2ed9kds.jpg
buyur burda buraggg :heyoo:
final reduction 5.1 :heyoo::heyoo::heyoo:
burak katı yatı matı herşeyi üstündeyken girmiştin şimdide bu şekilde dir bakalım ne sonuç verecek
vtecburac
03-02-2009, 22:13
senden önceki sahibi piston conta falan taktırıp sıkıştırmasını yükselttiyse, onun için iyi yürüyodur gibi düşündüm de :) çünkü onlar takıldıktan sonra genelde satarken sökülmeden araba üstünde bırakılıyor...
hahahahahaah benden önceki sahibi izmirde 65 yaşında bir sigorta şirketinin sahibi aracın ilk sahibi kaldı ki eşinin aracı:D piston sıkıstırma:beuj:
VTi ın lastikleri 195/55 15 değil miydi? bir de max gücünü 7600 yerine 8050 rpm de vermiş... sen bi sıkıştırmasını ölçtür bu arabanın...
hahahahahaah benden önceki sahibi izmirde 65 yaşında bir sigorta şirketinin sahibi aracın ilk sahibi kaldı ki eşinin aracı:D piston sıkıstırma:beuj:
kanka 65 yaşında adam rollere çıkıyodur :)) öle deme şimdii :p
:D :D :D o da iyiymiş.... gizli modifiyecidir belki :hahaha:
vtecburac
03-02-2009, 22:16
ama ben bu şekilde girdiğimde araç zır stock du katı fıltrelerı aklına gelebılecek herseyı orjınaldi;) şuan aracın specleri
apex-i cat back, mufler
simota cai
megane racing headers
zem zem suyu:D:D
ama ben bu şekilde girdiğimde araç zır stock du katı fıltrelerı aklına gelebılecek herseyı orjınaldi;) şuan aracın specleri
apex-i cat back, mufler
simota cai
megane racing headers
Ciğerli fitek ciğerli.... :D alkol ve sigara kullanmamış ciğerler tetemiz :D
Final reduction neyle çarptınız da 5.1 çıktı?
vtecburac
03-02-2009, 22:20
peki bişe daha sorucam şuan kaç hp olması lazım vtı nın rs gecmesı için:confused:
apex-i cat back, mufler
simota cai
megane racing headers
zır stock +13 yıl +8hp :D maaşallah.
şu an kaç civarı onu soylesenıze sabahtan berı 168 hp ıle gecemez dıyoruz:)
gucluyse gecer ona bısı dıyemem;)
vtecburac
03-02-2009, 22:23
zır stock +13 yıl +8hp :D maaşallah.
şu an kaç civarı onu soylesenıze sabahtan berı 168 hp ıle gecemez dıyoruz:)
gucluyse gecer ona bısı dıyemem;)
heh eyw sımdı oldu bende kendımden suphe ettım bı ara hatta dedım şu eskı sahıbı yaşlı amcayı arayayımda dayı sen ne yaptın bu motora dıye sorcaktım:D:D:hahaha::hahaha:
şuan kac hp bılmıyorum ve merak edıyorum valla bende ama en kısa zamanda dynodayım ıns burda payalsıcam sızınle;)
Juggernaut
03-02-2009, 22:23
Up 306 gti ile nasıl gidiyor Eh vti?
chiefkadir
03-02-2009, 22:25
son disli oranı hatalı girilmis,veya lastikler kucuktu..araba stokmus galiba gercek hp.si 162,5 cıkmıs..sonradan yapılanlar ile nekadar oldu ? 175hp olduysa torku az olacagından rs,ten 1-2 boy geride kalabilir..gerci bora kısalı vs.liyide gecmis
vtecburac
03-02-2009, 22:27
aman usta öyle bir soru sordun ki şimdi valla helal olsun neyi neyle kıyaslayacağını çok iyi biliyorsun ama orası bizde kalsın;) ilerleyen zamanlarda vdeolar konulucak zaten kendısı kardesım olur:icon_tup:
son disli oranı hatalı girilmis,veya lastikler kucuktu..araba stokmus galiba gercek hp.si 162,5 cıkmıs..sonradan yapılanlar ile nekadar oldu ? 175hp olduysa torku az olacagından rs,ten 1-2 boy geride kalabilir..gerci bora kısalı vs.liyide gecmis
işler karışık kadir abi.
stock 168 vermısse ıyı dıye dusundum ama pasa hesabı yapınca dedıgın gıbı 162 cıkıyor.gene bı esprısı kalmıyo cıger olayının.
Juggernaut
03-02-2009, 22:30
aman usta öyle bir soru sordun ki şimdi valla helal olsun neyi neyle kıyaslayacağını çok iyi biliyorsun ama orası bizde kalsın;) ilerleyen zamanlarda vdeolar konulucak zaten kendısı kardesım olur:icon_tup:
Tamam videoları bekliyoruz ozaman:)
vtecburac
03-02-2009, 22:30
162.5 bence cıgerlı olduguna dair yeterlidir 96 model araç katiyen kurcalanmamış filtre dahi takılmamış;)
162.5 bence cıgerlı olduguna dair yeterlidir 96 model araç katiyen kurcalanmamış filtre dahi takılmamış;)
bu ciğer olayı Japonlarda pek olmaz. japonlar birbirlerine denk giderler.. ciğer fransızlarda görülür... :)
renaultcuyum ama kolay kolay bi rs typer geçemez type_R a da bindik rs e de bınıoruz 2+2=4 typer flitresine kadar orjınal rs te duz boru,cai,eksoz belki o zman geçer
Burak,
Soner abi doğru söylüyo kompresyon değerlerini ölçtürmekte fayda var ;)
canım çekti valla gazlayan gazlayana :)
canım çekti valla gazlayan gazlayana :)
c.tesi çıkıcaz kanka ararım geleceksen :)
vtecburac
03-02-2009, 23:13
Burak,
Soner abi doğru söylüyo kompresyon değerlerini ölçtürmekte fayda var ;)
ölçtürelim ama farzedelim bişe çıkmadı bu sefere neyi ölçtürücez:confused: pilotajın boyunu ölçelim:D:D:D
ölçtürelim ama farzedelim bişe çıkmadı bu sefere neyi ölçtürücez:confused: pilotajın boyunu ölçelim:D:D:D
arabanın sağlığı için diyoruz ölçtür diye bişey çıksın diye değil :D
eğer ciğerliyse mutlaka çıkacaktır :) 170 ps lik orjinal B16A2 motoru olmasın sende :)
c.tesi çıkıcaz kanka ararım geleceksen :)
kanka araba 210 u geçmio bayır aşağı bile olsa debriyaj perto :D
eğer ciğerliyse mutlaka çıkacaktır :) 170 ps lik orjinal B16A2 motoru olmasın sende :)
Hastanede karışmış mevzusu yani :D
kanka araba 210 u geçmio bayır aşağı bile olsa debriyaj perto :D
Kanka ben kendi arabamla çıksam alırdım seni valla :o Akif'le çıkıcaz keşke Tuna satmasaydı :(
Kanka ben kendi arabamla çıksam alırdım seni valla :o Akif'le çıkıcaz keşke Tuna satmasaydı :(
sağlık olsun kanka inş tunada alır yakında sağlam bişiler
adam beklemede :D
Hastanede karışmış mevzusu yani :D
yani bir honda emsallerinden bariz çok daha hızlıysa onun hızlı olmasının mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır. ciğer tabiriyle açıklanamaz, o sadece pejolarda olur :)
O akşam onun da muhabbetini yapıyorlardı. Burağın bize söylediğine göre EH Vtec UP 306 GTI' ya yaklaşık 2 boy kadar açıyormuş. Eğer buna da yok öyle birşey dersen Burak artık benim diyeceğim söz olamaz çünkü yalanı ve de yalancıyı hiç sevmem ;)
vtecburac
04-02-2009, 10:16
O akşam onun da muhabbetini yapıyorlardı. Burağın bize söylediğine göre EH Vtec UP 306 GTI' ya yaklaşık 2 boy kadar açıyormuş. Eğer buna da yok öyle birşey dersen Burak artık benim diyeceğim söz olamaz çünkü yalanı ve de yalancıyı hiç sevmem ;)
usta up 306gtı fıltresını yukarı aldı egsozuda söktü, yani ortalama hemen hemen kafa kafayayız;) zaten tam anlamıyla bir deneme yapamadık ama yapınca zaten burda paylaşıcaz kesinlikle :icon_tup:
ups ups çekil aradan bi konuya girme :p manita spec hesabı kardeşim benim :D
vtecburac
04-02-2009, 10:24
msn ye gelsene:)
Bu konu bence burda kapansın cuma akşamı veya c.tesi akşamı yolda konuşulsun ve bi sonuca baglansın bence
Sankın benide yanlış anlamayın arkadaşlar...:icon_tup::icon_tup:
Up306Gti
04-02-2009, 12:32
Orjinale çevirdik halen muhabbeti geçiyor yaa bi kurtulamadık arkadaş:D:D
2 boy denmişsse dogrudur.
Orjinale çevirdik halen muhabbeti geçiyor yaa bi kurtulamadık arkadaş:D:D
2 boy denmişsse dogrudur.
Hahahaha UP yi sat bence abicim yoksa başına bela olcak bu makina:D:D:D
bugece var denemeler ;) iddalı vtecleri bekliyoruz tabi rs'lerde yerini alcak orada;)
Benim RS, hanım Rusyadan gelene kadar rahat :) Herkes gelirse gelirim ben de:)
Eray Yümsel
04-02-2009, 14:03
bu gece rs lerde gelsin yaw güzel güzel deneyelim.
Eray Yümsel
04-02-2009, 14:04
bora abi grup olarak geçelim shellde toplanıp uyarsa
burak geliyomu gelirse cok iyi olucak rs de gelicek cünkü:)
eke denedıgın aracların vıdeolarını cekte bı de burda deneyeıp bakalım aradakı farka:)
Eray Yümsel
04-02-2009, 14:11
sizin oranın rakkımı fena :D işler değişebilir
bakalım bu gece eski rs mi yoksa yeni rs mi onuda ögrenecez:)
Eray olabilir. Konuşuruz buradan akşam. Duruma göre buluşuruz.
ben gelemem size iyi eğlencelerde isteyene prof. kamera verebilirim bari öle bi katkım bulunsun erenköy çevresinde yada yakın olan gelip alabilir. saat 8 de iştenm geliyorum ona göre gelir alır eray ayısı:) gel al istiyosan.
406 nın mutlaka vıdeolarını beklıyorum bu sefer:D
Rs burda bi tane var
Serkan koymaz onlar geçildikleri videoları :) :)
rs lerden bitanesi benim biri bora abi bi üçüncüdemi var:D
tunç yer ismini sil yasak yer belirtmek. sonra etiket oluyoruz
ne yeri abi göremedim ben öyle bişi :D:p
Eray Yümsel
04-02-2009, 14:55
özellikle tayfuna 406boy fark atarken çekicem serkancım merak etme :D:D:D
vtecburac
04-02-2009, 15:00
Benim RS, hanım Rusyadan gelene kadar rahat :) Herkes gelirse gelirim ben de:)usta ben geliyorum senide bekliyorum ok?
BAHADIR24
04-02-2009, 15:01
182 lik rs i merakla bekliyoruz;)
usta ben geliyorum senide bekliyorum ok?
Burakçım bir mani çıkmazsa inşallah ben de oradayım :)
Eray şakasın ama sana bi güzellik yapayım 406 ile benim arabayı geç onu çek bari.
Bora bu taraftada var sanırım 2 rs. iyi olur bu tarafta oksijen daha çok hem :)
vtecburac
04-02-2009, 15:04
burak geliyomu gelirse cok iyi olucak rs de gelicek cünkü:)
geliyorum tunç
Saat 24:30 bu arada dimi eray kaçta çıkıyorsan ona göre söylede insanlar ağaç olmasın orda.
Eray Yümsel
04-02-2009, 15:05
gökanın kamerayı alcaz moruk herkezi çekcem işte bee :D senın videoları ben koymamazlık yapmadım abi buğra koymadı daha ben koyma demiyorum yanı merak etme :D
Eray Yümsel
04-02-2009, 15:06
24.00 ataşehirden cıkarız. 00.30 ağar ağar orda oluruz
vtecburac
04-02-2009, 15:06
o aksamki rolden pek haz alamadın sanırım tekrar df type r orada olcak busefer kendi pilotu gelcek sanmıorumki şansın olsun:)):D:D
Bora bu taraftada var sanırım 2 rs. iyi olur bu tarafta oksijen daha çok hem :)
Orada sanırım yalnızca Tunç var. Başka benim bildiğim RS yok. Ama isterseniz akşam oraya getiririm 3 tane daha RS :)
aksama şenlik var şenlik:D
o aksamki rolden pek haz alamadın sanırım tekrar df type r orada olcak busefer kendi pilotu gelcek sanmıorumki şansın olsun:)):D:D
Burakçım beni az çok tanıdığını düşünüyorum. Haz alamadın dersen yanlış söylersin. Tam aksine inanılmaz haz aldım. Sadece TypeR dan değil tüm denemelerden. O akşam bence çok keyifli ve güzel bir akşamdı :)
Zaten eğer beni gerçekten rahatsız etse kalkıp dermiydim typeR beni geçiyor diye ;)
Orada sanırım yalnızca Tunç var. Başka benim bildiğim RS yok. Ama isterseniz akşam oraya getiririm 3 tane daha RS :)
hey maşallah geceye bak :D
Zaten geçemezse ayıp. Benim sadece merak ettiğim 160 a kadar o akşamki gibi tutunup tutunamayacağım. Eğer tutunamazsam da kalkıp kimse gibi yalanlamam. Orada yüzünüze karşı söylerim :) Ok mi canım benim :)
ahahahahah:D:D
ayrıca t4 u typerla denemenıızı rıca edıcem uzaktan ıstek:D ona gore kıyaslamaya calıscam :beuj::hahaha:
182lik RS çıksın artık piyasaya lütfennn :) Tunç çıkar makinayı artık piyasaya :)
182lik RS çıksın artık piyasaya lütfennn :) Tunç çıkar makinayı artık piyasaya :)
bugece ilk olarak cıkıcak sonrada yaza kadar kenara cekilcek:)
ekiplere yakalanmada geceyi bitirinde bizim avrupa tarafı stresli biraz
chiefkadir
04-02-2009, 15:43
bugece ilk olarak cıkıcak sonrada yaza kadar kenara cekilcek:)Hadi bakalım Tunç yapılacaklar öncesindeki deneme nası olacak:icon_tup:
Hadi bakalım Tunç yapılacaklar öncesindeki deneme nası olacak:icon_tup:
Evet abi daha dynoya bile hiç girmedik bu akşam bi deneyelim sonra bizde yaparız egzosumuzu falan bide öyle deneriz:)
ahahahahah:D:D
ayrıca t4 u typerla denemenıızı rıca edıcem uzaktan ıstek:D ona gore kıyaslamaya calıscam :beuj::hahaha:
Evet type r lar ile denenecek t4 onu bende istiyorum.
Fena kalabalık oldu yine 20 araba var rahat :D Kazasız belasız bi gece olması dileğiyle
Deneyeceğimiz diğer Turbo araçlar bugece çıkamadığından biz Cumartesi çıkmaya karar verdik.Kusura bakmayın beyler
Yer olarak maslakdamı bostancıdamı ?
Walla ben denedim 182liği :D gayet iyiydi kondisyonu maaşallah :D
Deneyeceğimiz diğer Turbo araçlar bugece çıkamadığından biz Cumartesi çıkmaya karar verdik.Kusura bakmayın beyler
aynen yaaa hafta içide neymiş sabah iş var :D cumartesi iidirrr :D şu yılların pasını bi atim üstümden :D
aynen yaaa hafta içide neymiş sabah iş var :D cumartesi iidirrr :D şu yılların pasını bi atim üstümden :D
iş ayrı bi dert zaten :) zira 00:30 buluşulacak en az 2 2 buçuğa kadar gazlanır eve dön saat 3 yat sabah 05:30 kalk 06:30 işbaşı işkene olur :)