Orijinalini görmek için tıklayınız : vork ravs jant için fikirleriniz
firat_07
02-02-2009, 12:38
arkadaşlar 16 inç vork ravs marka jant nasıldır agırlık olarak kalite olarak bilgisi olan kullanan varmı acaba
http://img218.imageshack.us/my.php?image=jantho4.jpg
jantlar resimdekilerin aynısı
Mechanix
02-02-2009, 12:51
Bunlar replika arkadaşım.RAVS ünlü bir marka değildir,RAYS'in replikasıdır.Kalitesini bilmiyorum tabii. VORK diye birşeyde yok VOLK var :)
WORK var...
Bu replika WORK ile RAYS kırması gibi birsey olmus :D
Model güzel ama agırlıgını kalitesini vs bilemem.
Bu konularda hassassan OZ tavsiye ederim.
Mechanix
02-02-2009, 13:04
VOLK-RAYS aynı markadır abi zaten.Bakınız ;
http://www.mackinindustries.com/md/rays/te37.html
WORK başka :)
8.000rpm
02-02-2009, 13:05
tam çorba yani...
:)
VOLK-RAYS aynı markadır abi zaten.Bakınız ;
http://www.mackinindustries.com/md/rays/te37.html
WORK başka :)
Pardon o zaman ben work ile bir kombinasyon kurmustum :D
İzmirdeki Civic Coupede vardı sanırım Volk :)
Edit : Geç kalmışız ...
Çok kullanan var bunlardan özellikle izmir'de heralde iyidir :)
yaa musti su volk da sen getirsene memlekete spoom u getirdin hondacıları mutlu ettin volk getir bizide mutlue t be kardeşim :)
Mechanix
02-02-2009, 13:56
Kriz var kriz :D Nası getirelim , kim alır 3000$ a jant :)
M_PROJECT
02-02-2009, 13:57
hakkatten bi ce28 olmus 3200$ :D
araçla beraber bu fiyat sanırım :D :D :D
Low-Rider
02-02-2009, 14:56
hakkatten bi ce28 olmus 3200$ :D
deme yaw çokta severdim o jantı ama duygusal olarak bağlarım koptu:D
firat_07
02-02-2009, 15:04
ben bu jantın hafifligini merak ediyorum vti nin performansında bi düşüş olurmu oz süperlegra vardı daha önce orjinalinden çok iyiydi mesela birde araç koyu yeşil 4 kapılı civic yakışırmı acaba ne dersiniz
Low-Rider
02-02-2009, 15:04
Replikasını getir:D
ben bu jantın hafifligini merak ediyorum vti nin performansında bi düşüş olurmu oz süperlegra vardı daha önce orjinalinden çok iyiydi mesela birde araç koyu yeşil 4 kapılı civic yakışırmı acaba ne dersiniz
Model güzel, renk güzel...
Bence yakısır.
Agırlık konusunda da piyasada 6-7kg oldugu söylenen cok jant var, kalitesini bilemem tabi :)
firat_07
02-02-2009, 19:00
sagol kardeşim düşüncelerin için
aynı jantın beyazını(16") 1.4 civicte kullanıyoruz oldukça hafif ama sağlamlık konusuna bişey diyemem.çok güçlü bi darbede kırılırmı kırılmaz mı garantisi yok replica jant.ama görüntü olarak çok kıyak.
vti da performans kaybına neden olacak ağırlıkta değil bence 1.4 ü bile pek kasmıyo.
aynı jantın beyazını(16") 1.4 civicte kullanıyoruz oldukça hafif ama sağlamlık konusuna bişey diyemem.çok güçlü bi darbede kırılırmı kırılmaz mı garantisi yok replica jant.ama görüntü olarak çok kıyak.
vti da performans kaybına neden olacak ağırlıkta değil bence 1.4 ü bile pek kasmıyo.
Nerden aldınız acaba pm'den yazabilirmisin ?
Nerden aldınız acaba pm'den yazabilirmisin ?
burdan yazayım.. bi takım daha alacaktım malesef aldığım yerde yok getirebilirmisin dedim olumsuz cevap aldım..şu an nerede satıldığına dair bi bilgi yok.belki forumda bilen başkaları olabilir.yardımcı olan olursa bende düşünüyorum. wolk te37 benim favori jantım.
firat_07
03-02-2009, 08:04
benim arkadaşım satıyor jantları tam bir jdm bende replika oldugunu burda ögrendim ama civic e gider galiba