Orijinalini görmek için tıklayınız : wd-40..?
tezcan8514
02-02-2009, 18:46
Arkadaşlar daha önce bi konu içinde mevzusu geçmişti ama ayrıntılı olarak pek değinilmemişti ,bahse konu olan ürünün yararı olacagını düşünerek bugün wd-40 aldım.Ama nasıl uygulanacağı hakkında ,nerelere faydalı oldugu hakkında pek bilgim yok.
1-Bu mereti motora sıktıktan sonra,motoru yıkıyormuyuz,
2-Ön takımlara(rotlara-aks kollarına -direksiyon miline-helezonlara,vs.vs.)kullansak faydası olurmu?
Teşekkürler
motora sıkma asla, toz çeker!
Vtec-SEDAN
02-02-2009, 19:42
dostum aşağıdaki linke bakarsan şayet bu konu hakkında forumda daha önce bir çok fikir yazılmıştı, sana faydası olabilir ;)
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=21922&highlight=wd40
tanrının bize verdiği en büyük nimettir wd kırk her işe yarar .
heryere her şeye sıkılabilir.
Ahmetfikri
02-02-2009, 19:50
egzoz hariç her yerde kullanıyorum
hatta evde ütü masasında bile :)
tezcan8514
02-02-2009, 21:05
dostum aşağıdaki linke bakarsan şayet bu konu hakkında forumda daha önce bir çok fikir yazılmıştı, sana faydası olabilir ;)
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=21922&highlight=wd40
Çook teşekkürler,tam aradığım bilgiler :eek:
önce motora tutcaksan motora güzel bi hava vur tozu gitsin sonra her tarafına wd 40 sık sonra tekrar hava iyice aksın sonrada kuru bezle güzel bi sil ;)
mechanıcer
02-02-2009, 23:09
ben sahsen kullanmııyorum sadece 1 kıımyasalıın hem yaglama hem pas cozme hemde parlatma ozellııgıınıın saglııklıı olacagıınıı dusunmuyorum :)
bütün yetkili servisler vs kullanıyor
ben sahsen kullanmııyorum sadece 1 kıımyasalıın hem yaglama hem pas cozme hemde parlatma ozellııgıınıın saglııklıı olacagıınıı dusunmuyorum :)
bir arkadaşım açık yarasına bile sıkıyor iyi gelıyor diyor yakma falanda yapmıyormuş.
Aman diyim kana karışmasın, napıyorsunuz arkadaşlar?
bir arkadaşım açık yarasına bile sıkıyor iyi gelıyor diyor yakma falanda yapmıyormuş.
hasan deli mi arkadaşın yav:)
SULTANOGLU
03-02-2009, 10:45
olm arkadaşın kim optimus prime mı ?:D
The Jackal*
03-02-2009, 11:09
Aman diyim kana karışmasın, napıyorsunuz arkadaşlar?
Damardan alınca birşey olmuyormuş. :p :D