Orijinalini görmek için tıklayınız : Gaz Kesme Sorunu
Tempra motorlu aracım lpg deyken hıc bı sorun yok ama Arabayı benzine aldıgımda 5000d/d sonra hava yetmemeye baslıo araba kasıo kndını gaz kesıo sonra acılır gıbı oluo gene kasıo havayı yetıstıremıo galiba hava fıltresının borusunda fazla havayı kesmek için plastık bı parça var ondan yapıo tahmınımce ama genede tam bilmiorum yardımlarınızı talep ediyorum
demek mikser sistem var mikser yanlış seçilmiş. LPG de AFR tutturmak için saçmalamışlar hava girişini keserek
kesin birşey söylemek zor bence motorun kendi adıma söyliyeym motorun ne halde olduğunu kestiremiyorum en basiti :confused:
lpg deyken hiç bir sorun yok ama bnzındeyken hava yetıstıremıo dıe tahmın edıorum yuksek devirlere cıkınca. motor hakkınnda şöle soliim araç 95 model 96 trafiğe cıkıslı orj 73000 km de daha hiç motor kapagı açılmadı
kendin vermişsin cevabı:)
demek mikser sistem var mikser yanlış seçilmiş. LPG de AFR tutturmak için saçmalamışlar hava girişini keserek
gecen bende böyle birşeye şahit oldum, bant mant ne varsa dayamışlar ,
eskiden wbmi warmış ,karadüzen ftw :tapedshut http://i42.tinypic.com/wbzy2u.gif
Mikser değiştirsek uygun olanla sorun duzelcek yani
mikserın ayar tutmadıgı için havayı kesmişler rolantıyı o şekilde ayarlamışlar büyük ihtimalle
lpg ile ilgili bi forumda okudum aynı sorun birinde varmış kep içi mikser die birsey taktırmıs sorun düzelmiş verdiğiniz bilgiler için saolun
ewet yaprak mikser olarak geçıyor 35 tl gıbı bişeydı bir arkadaşım taktırmıştı hem yakıt hemde performans yönunden cok memnundu