Orijinalini görmek için tıklayınız : Kobra Takibi
SerdaR A.
05-02-2009, 23:23
arkdaşlar kusura bakamyın ama kobra takibinin geçtiğimiz ay 18.01.2009 tarihinde kanal d tvde ilk kez diye yayınlanan bölümünü bulmam lazım araştırıyorum ama bulamıyorum eğer yardımcı olursanız çok çok sevinicem teşekkürler . . .
yaa bi adam gibi yayınlanmadı şu dizi kanal A da daaa 90 yıllardan alarak başladı verio ama nereye kadar bakalım
SerdaR A.
05-02-2009, 23:27
yaa bi adam gibi yayınlanmadı şu dizi kanal A da daaa 90 yıllardan alarak başladı verio ama nereye kadar bakalım
her gece 2-3 arası kanald veriyolarda bi arkdaşımdan öğrendim yeni bölümü yayınlanmış o tarihte arıyorum arıyorum yok
Baştan sondan, iki bölüm üstüste karışık gidiyolar garip oluyor. :)
o yayınlanan bolum deıl sınema fılmıydı. hatta semıh ısımlı dallama mangal yaparken onluk olarak Türk Bayrağı kullandı... okuz....
http://img.sabah.com.tr/2009/01/20/gny/im/67D96F99ED718441B4741230y.jpg
yeni bölümleri ara sıra kanal d yayınlıyor ama 2 haftadır hiç rastlamadım zaten 2 film de tom öldü ne iş anlamadım üzüldüm lavuğa ya :)
CasabLanca
06-02-2009, 00:05
güzel dizi ama bugüne kadar bu diziyi arşivleyen hiç kimseye denk gelmedim
gecen haftaya kadar her gece 2 demi 3 temi ne vardı bu haftada varmıydı bilmiorm :D
CasabLanca
06-02-2009, 02:40
uyanık olan varsa izlesin kanal d de güzel bir bölümü var :D ilk kez izliyorm şahsen bu bölümü
ErayCerit
06-02-2009, 03:04
Hafti içi hergün 02:00-03:00 saatleri arasında kanal d'de yayınlanıyor.Kaçırmayın derim ;)
gece sarıyo valla.ama bende izleyemedim yeni bölümü...
Bende takip edıyordum..ancak son zamanlarda verılen bölumler bırbırının ardı olarak verılmemeye başlandı..cok karısık gıdıolar adam akıllı belırlı saatlerde haftanın belırlı gunlerınde verseler olmazmı..kanal a da eskı zamandan bölumlerını verıor anlamadım gıttı :D
Istilldo
06-02-2009, 22:57
çok boktan dizide mecburiyetten izliyorm bende gece bekçisi gibi nöbet tutuyorm
tam o saatte fişin tivide mıdnayt hat var tavsıye ederım...
hort...
ne zaman yayınlanıyor bu ya kafasına göre bi var bi yok belli bi zamanı varmı sitesinde göremedim saati..
Kanka sorma 2-3 hafta ne güzel izledik yeni bölümlerini sonra *** var gibi deniz devriyesi diye saçma bi dizi koydular...
Ulan diziyi izliycek diye uyumuyordum bekliyordum 5 te baslıyordu artık oda yok :(
individual
19-01-2011, 07:58
Hafti içi hergün 02:00-03:00 saatleri arasında kanal d'de yayınlanıyor.Kaçırmayın derim ;)
Aynen yanlız verdikleri saat süper sabah işe nasıl gidicez bide bazen veriyorlar bazen vermiyorlar.
bende bu dizinin fanatiklerindenim, harika bir dizi, tek kelimeyle super.
Fakat yayinlanmasini bir turlu sabitleyemediler.
yok anlaşıldı kafalarına göre yayınlıyolar heralde
uhahuau bu haftaya kadar yine süpheden sonra yayınlıyolardı sabah 4.30 civarı simdi deniz kuvvetleri diye bişiy var t:D
İbrahim Erdem
19-01-2011, 15:17
Ben de arıyorum cobra takibinin yeni serilerini semihin e46 yı bırakıp e90 kullandığı seriler. Kabloluda rtl de ara sıra yayınlanıyor da altyazılısını bulup izlersek hatta link filan da varsa hoş olur aslında.
Forumdan bir arkadaş vardı.avatarı yandan çekilmiş gri roverdı.Onda çoğu dizinin-filmin arşivi vardı sanırım.Onda olma ihtimali olabilir :)
CasabLanca
19-08-2012, 04:06
eski konuyu hortlatayım yenisini açmayım
kobra takibinin ilk kez gördüğüm bölümleri yayınlanmaya başladı birkaç sabahtır kanal d'de şu anda bir bölümü var
Kobra takibi değilde, hatırlayan var mı bilmiyorum "viper" diye biz dizi vardı. ATV verirdi. Kırmızıdan griye donusurdu :D o diziyi bulma şansımız nedir?
Burak-Akın
19-08-2012, 04:20
denk geldigi zaman bende izliyorum güzel dizi
Aramızda arşifleyen olsa gayet iyi olurdu
2 gün önce Tv8'de izlemiştim.
Bana e46 almama neden olan dizi :-D bu sabah dortte tv 8 te yayinlanmisti
bende bir 90 bölüm var zamanında lisedeyken torrentten çektiydim. :D tom semih daha bebe halleri. :) ara sıra açar izlerim. varsa yeni bölümler torrenti verin gençler. :)
kobra takibinin 180 bölümünü , izlediğim dizi sitesinde bulup kısa sürede bitirdim isteyene link atabilirim
KGüneyli
19-08-2012, 07:41
fatih. mümkünse atsana usta link:)
DetailEF
19-08-2012, 07:48
fatih. Mümkünse atsana usta link:)
+1 :)
Gökhan Bilgin
19-08-2012, 08:07
kobra takibinin 180 bölümünü , izlediğim dizi sitesinde bulup kısa sürede bitirdim isteyene link atabilirim
kanka cavla gelsin :D
m. ali öz
19-08-2012, 09:44
bende istiyorum :)
linki mesaj atarmısınız :)
Bende isterim atabilirseniz :)
Aykut106
19-08-2012, 11:27
Kobra takibi değilde, hatırlayan var mı bilmiyorum "viper" diye biz dizi vardı. ATV verirdi. Kırmızıdan griye donusurdu :D o diziyi bulma şansımız nedir?
Bende var baya oluyor ama görüntu baya kotu 20 yada 40 gibi bolum vardı bende ama.Baska bulamamıstım.
Linki konuya koysanıza ne uğraştırıyorsunuz milleti:)
fatih. mümkünse atsana usta link:)
banada banada :)
+1 :)
kanka cavla gelsin :D
bende istiyorum :)
linki mesaj atarmısınız :)
Bende isterim atabilirseniz :)
Herkese attım :)
Linki konuya koysanıza ne uğraştırıyorsunuz milleti:)
Reklam olmasın kaldırılır vs diye özelden yollamak istedim , buraya da koyayım kaldırılırsa tekrar özelden atarım o halde
Ddizi.com dizi izle, dizi seyret, Kobra Takibi dizisi (http://www.ddizi.com/diziler/375/Kobra-Takibi)
Ayrıca linki unuttuğunuz yada bulamadığınız zamanlar , ddizi sitesine girip solda eski diziler de kobra takibini bularak izleyebilirsiniz.
Aralarda bazı bölümler eksik örneğin 166 - 167 -168 diye giderken 167 boş çıkabilir .
CasabLanca
19-08-2012, 14:38
sabah yayınlanan bölümde semihde e90 ortağında da yeni E serisi coupe vardı
Herkese attım :)
mesajınız geldi sağolun
sabah yayınlanan bölümde semihde e90 ortağında da yeni E serisi coupe vardı
bende kanalların yayın akışlarına bakarken görmüştüm sabah 4,30 veya 5 gibi kanal d de yayınlanıyo bi kaç bölümü izledim E class kullanıyolardı :)
SZBeIKVTDro&feature=related
bu kovalamaca lar ve pert ler bizde olsa ekonomi batar la :D
Nightfish
20-08-2012, 21:42
Linki ben de rica edebilir miyim ? Uzun süredir arıyorum diziyi.
Lİnk rica edey,m bende :D
Yiğit Güllüler
21-08-2012, 08:33
Lİnk rica edey,m bende :D
+1 aynen bende
Jön Türk
21-08-2012, 11:12
Link için bir pm alabilirmiyim bende
devil_berk22
08-10-2012, 18:26
Suanda tv8 basladi
Diziyi sevenler yeni bölümler sabaha karşı saat 04:00'te Kanal D de yayınlanıyor.
Ancak hergün olmuyor Kanal D yayın akışından olup olmadığını takip edebilirsiniz.
Gece uyumayanlar için bilgilendirme olsun :)
HondatugraL
19-10-2012, 02:59
arkdaşlar kusura bakamyın ama kobra takibinin geçtiğimiz ay 18.01.2009 tarihinde kanal d tvde ilk kez diye yayınlanan bölümünü bulmam lazım araştırıyorum ama bulamıyorum eğer yardımcı olursanız çok çok sevinicem teşekkürler . . .
kanal D de sabaha karşı 4-5 gibi saatlerde verıolar
kanal d bu konuda cok angut bi kanal. sabah 5 de dizi yayınlar, ama günleri kafalarına göre sıralar. yayın akışına da eklemez. o saate kadar beklersin çıkarsa artık şansına. çıkmazsada ana avrat :D :D
S.Özeren
19-10-2012, 03:33
fena sarar şimdi bi linkte ben aliyim :D
edit. yukarda varmış zaten eyv :)
Yeni bölüm şuan başladı Kanal D :)
Boost Up
21-09-2013, 01:45
şu anda kanal d de oynuor kobra takibi, yaklaşık 5 dakika önce başladı
tuner faruk
21-09-2013, 02:32
Pazartesiden beri izliyorum bende
Birkan61