Orijinalini görmek için tıklayınız : Film Tavsiyeleri
By_DoMiNo
07-05-2012, 21:55
Avangers cok iyi beyler gitmenizi tavsiye ederim
genctürkcell i bekliyorum :)
Zindan Adası. tavsiye edilir sağlam filmmiş.
Shutter Island (2010) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt1130884/)
Bad-Fast
10-05-2012, 17:46
This Means War 2012 komedi ile ufaktan action istiyenler için güzel bi film ben beyendim ..
By_DoMiNo
10-05-2012, 22:24
avengers i genctürkcell sayesinde bugün izledim. Film Bir çok marvel karakterinin ortaklaşa olduğu bir olaya giriş açısından güzel yapılmış. Marvel karakterleri arasında en sevdiğim karakter olan hulk ve filmde de beni mest eden karakterlerden biriydi yine. İron man ile güzel bir ikili oluşturmuşlar. Zaten en büyük aşklar çatışma ortamında doğarmış :) Film gerçekten güzel.Geçen sene en beğendiğim film Reel Steel Çelik yumruklardı bu senede bu filmi bayağı beğendim.
Deagles48
11-05-2012, 13:05
Koruyucu - Safe - Sinemalar.com (http://www.sinemalar.com/film/86875/safe-i)
İyiye benziyor
team_k20
11-05-2012, 13:09
aynen bende gittim yenilmezler harika ;)
Bad-Fast
11-05-2012, 14:31
Koruyucu - Safe - Sinemalar.com (http://www.sinemalar.com/film/86875/safe-i)
İyiye benziyor
jason son filmlerinde güzel çıkış bulamadı bence , çok ard arda yapıyor kalite düşük oluyor bunda toplar belki ..
EMRE KAAN
11-05-2012, 14:36
çizgili pijamalı çocuk
herkesin izlemesini tavsiye ederim klasikler içinde dün üzledim çok etkiliyiciydi nazileri felan konu alıyo izlenmesi şart
Skyhawk34
11-05-2012, 22:06
This Means War 2012 komedi ile ufaktan action istiyenler için güzel bi film ben beyendim ..
bende çok sevdim tam zaman geçirmelik 1e 1 bi film :D
Bad-Fast
11-05-2012, 22:53
hele paintball sahnesi çok fena :D bu ara böle film bulmak zor :)
site önerebilirmisniz ınternetten ızlemek ıcın ?
yesil544
12-05-2012, 00:31
site önerebilirmisniz ınternetten ızlemek ıcın ?
cinemakina.com
Yiğit G.
12-05-2012, 10:04
jason son filmlerinde güzel çıkış bulamadı bence , çok ard arda yapıyor kalite düşük oluyor bunda toplar belki ..
Filmleri izlenmiyor artık o adamın.. tarzı baydı , kavga tekniği baydı..
Bad-Fast
12-05-2012, 13:37
nicolas cage gibi dandik filmlerde oynıyıp kendini iyice bitircek herhalde ,eğer bu filmde tutmazsa ..
Yiğit G.
12-05-2012, 14:20
nicolas cage gibi dandik filmlerde oynıyıp kendini iyice bitircek herhalde ,eğer bu filmde tutmazsa ..
Nicolas Cage le yan yana adını anmak bile olmaz. Nicolas Cage oscar almış ve ciddi iyi filmleri olan bir oyuncudur.Son zamanlarda performansı çok iyi olmasada (yinede iyileride var The Bad Lieutenant , kick ass , lord of war vs) yinede kat kat üstündür statham dan , bikere oyuncudur Cage.. yeri gelir muhteşem komedi oynar (raising arizona) yeri gelir muhteşem drama oynar (adaptation) yeri gelir muhteşem kötü olur (face-off) yeri gelri muhteşem romantik olur (Leaving Las Vegas) yeri gelir muhteşem iyi aile babası olur ( the family man) , gerçek oyuncunun olması gerektiği gibidir.
Nightfish
12-05-2012, 14:25
Contraband tavsiye edilir.
Bad-Fast
12-05-2012, 16:23
Nicolas Cage le yan yana adını anmak bile olmaz. Nicolas Cage oscar almış ve ciddi iyi filmleri olan bir oyuncudur.Son zamanlarda performansı çok iyi olmasada (yinede iyileride var The Bad Lieutenant , kick ass , lord of war vs) yinede kat kat üstündür statham dan , bikere oyuncudur Cage.. yeri gelir muhteşem komedi oynar (raising arizona) yeri gelir muhteşem drama oynar (adaptation) yeri gelir muhteşem kötü olur (face-off) yeri gelri muhteşem romantik olur (Leaving Las Vegas) yeri gelir muhteşem iyi aile babası olur ( the family man) , gerçek oyuncunun olması gerektiği gibidir.
abi ben senin kadar detayına oscarına bakamam bakmamda , izlerim iyiyse okey değilsede film ne ödül alırsa alsın benim için zaman kaybıdır :) , sen film olayında biraz daha profesyonel bakış açın var galiba o yüzden bişey diyemem tabi :)
yesil544
16-05-2012, 01:06
Zamana Karşı.......
izlemeyen varsa Kesinlikle es geçmesin fevkaladenin 10 numarası :)
arkadaşlar bu hafta sinemadaki filmlerin coğu güzeldi :D
Can Dostum
Yenilmezler
Koruyucu
90ların aksiyon klasiği con airdeki , texas şiveli cameron poe rolunu unutma=)
cusack li , malkovich li, buscemi li keyifli eglenceli bir filmdi=)
Zamana Karşı.......
izlemeyen varsa Kesinlikle es geçmesin fevkaladenin 10 numarası :)
ya espiri yapıyon yada filmden hiç anlamıyorsun
Skyhawk34
18-05-2012, 11:50
contraband izledim çok iyi film tavsiyemdir :)
Yiğit G.
90ların aksiyon klasiği con airdeki , texas şiveli cameron poe rolunu unutma=)
cusack li , malkovich li, buscemi li keyifli eglenceli bir filmdi=)
Con air de güzeldir ama biraz fazla gişe filmi ama güzel benim adamım var orda danny trejo :D yok böyle bir "karakter tip" ya :D
http://sons-of-anarchy.maxupdates.tv/wp-content/uploads/2011/05/Danny-Trejo.jpg
flexamin
ya espiri yapıyon yada filmden hiç anlamıyorsun
herkes senle aynı zevkte olacak değil. herkesin zevk aldığı, sevdiği şey faklıdır
flexamin
18-05-2012, 11:51
Con air de güzeldir ama biraz fazla gişe filmi ama güzel benim adamım var orda danny trejo :D yok böyle bir "karakter tip" ya :D
ulucanlardaki tiplerle birebir :)
siyahlı kadın seyretmesenizde olur eh işte
coriolanus sakın seyretmeyin
herkes senle aynı zevkte olacak değil. herkesin zevk aldığı, sevdiği şey faklıdır
zevk ayrı sey zamana karşı filminin cok güzel olduğunu söylemek ayrı sey;)
flexamin
18-05-2012, 11:56
adam sevmiştir. sen sevmedin diye film kötü mü anlamına gelir?
tecavuzcuydu bu , her tecavuz ettigi kadın için bği kalp dövmesi yaptirihyordu=)
danny trejo ufak tefek kucuk rollerdeydi hep meksikali piskopat fln , rodriguez tarantino saolsun grindhouse filmleri ile , machete ile birhayli bilinir oldu artık=)
adam sevmiştir. sen sevmedin diye film kötü mü anlamına gelir?
ben sevmedim demedim film süper yazmış o kadar değil dedim
peki bu film 10 numara süperse matrix e başlangıç filmine kaç verecez
bir iyiyse herkese süperdir
Yiğit G.
18-05-2012, 12:03
zevk ayrı sey zamana karşı filminin cok güzel olduğunu söylemek ayrı sey;)
siyahlı kadın seyretmesenizde olur eh işte
coriolanus sakın seyretmeyin
iyide seninde iki mesajın birbiri ile çelişiyor.Hem güzel diyemessin bir filme diyorsun insanlara karşı hemde şunu bunu sakın seyretmeyin diyorsun ? Bırak seyretsinler kendi kararlarını kendileri versin.
ben sevmedim demedim film süper yazmış o kadar değil dedim
peki bu film 10 numara süperse matrix e başlangıç filmine kaç verecez
bir iyiyse herkese süperdir
öle olmaz işte dostum.. ben annemi oturtsam izletsem matriksi , bu ne la , fatmagülü izlerim bunu izleyecegime der
=)))
kişiye göre deişiyo yani=)
flexamin
18-05-2012, 12:05
öle olmaz işte dostum.. Ben annemi oturtsam izletsem matriksi , bu ne la , fatmagülü izlerim bunu izleyecegime der
=)))
+1907777777
Yiğit G.
18-05-2012, 12:06
tecavuzcuydu bu , her tecavuz ettigi kadın için bği kalp dövmesi yaptirihyordu=)
danny trejo ufak tefek kucuk rollerdeydi hep meksikali piskopat fln , rodriguez tarantino saolsun grindhouse filmleri ile , machete ile birhayli bilinir oldu artık=)
zaten desperado da "knife thrower" rolunden sonra patladı :D Bence çok şekil bir adam.Hani çok fazla bir rol yetenegi vs olmamasına ragmen adamı seyretmesi çok zevkli.Şahsen ben machette de çok eglenmiştim
Yiğit G.
18-05-2012, 12:08
öle olmaz işte dostum.. ben annemi oturtsam izletsem matriksi , bu ne la , fatmagülü izlerim bunu izleyecegime der
=)))
katılıyorum.. Bu arada sinema manyagıyım hem iş olarak yaptım hem okulunu okudum vs vs vs ama matrix den haz almam.Equilibrium'u daha çok severim mesela :)
katılıyorum.. Bu arada sinema manyagıyım hem iş olarak yaptım hem okulunu okudum vs vs vs ama matrix den haz almam.Equilibrium'u daha çok severim mesela :)
ya yigit resmen ayni zevklerdeyiz desem=)
az çok anlamişsindir bende de hastalik derecesinde bu işler..
equilibrium diyince aklima mahkeme duvari gibi tetragrammaton rahipleri geliyo=)
hele silah katası terimini literatüre katmalari tam anlami ile efsaneydi=)
=)))
bilim kurgu dalında zamana karşı filmine güzel derseniz ben sizinle tartışmam
matrix terminatörün gerçeğe çağrı nın kemikleri sızlar
salim annen aynı rekasiyonu diğer filmlerede verir
ama esaretin bedelini seyrettir bakalım ne olacak
bir film uzmanı olduğumu belirterek bir film güzelse o türü seven herkese güzeldir
braveheart
er raynı kurtarmak
yenilmezler
mesale bu üç farklı film kendi türünün en iyisidir herkes için
bir film uzmanı olduğumu belirterek bir film güzelse o türü seven herkese güzeldir
braveheart
er raynı kurtarmak
yenilmezler
uzmanlıgınıza saygı duydugumu belirterek , az çok ilgilenen biri olarak bu genellemeye katılamayacagimi belirtirim.
er rayni kurtarmak filmine türünün en iyisi diyerek bence platoonun , apocalypse now un , full metal jacket in(me love you long time=) kemikleri sizlar bence=)
yani en iyisi oldugunu söylemek dünya üzerinde kimseye düşmez demek istiyorum yanliş anlamayin..
bilim kurgu türünün resmen bir fanatigi olarak ben , forumda battle L.A filminin kaç kere çıgırtkanligini yaptim..
keza bni bilimkurguyla taniştiran total recall olsun , kafayi yememi saglayan event horizon olsun , çıgır açmiş blade runner olsun... şimdi bunlarin hepsi bnm için matriks klasmaninda filmler.
o yüzden bnm sizin gibi katı çizgilerim yok şu dalında en iyisidir , şunu begenmeyen bu işten anlamaz fln gibi..
ha denseydi ki zamana karşi filmi gelmiş geçmiş en iyi bilimkurgu filmidir diye , o zaman bunu söyleyen arkadaşa birkaç film gönderirdim kargo ile=) buyrun bunlari da izleyin diye=)
Yiğit G.
18-05-2012, 12:35
ya yigit resmen ayni zevklerdeyiz desem=)
az çok anlamişsindir bende de hastalik derecesinde bu işler..
equilibrium diyince aklima mahkeme duvari gibi tetragrammaton rahipleri geliyo=)
hele silah katası terimini literatüre katmalari tam anlami ile efsaneydi=)
Muhteşem bence ve senaryosunun matrix den önce yazıldıgını falan söylüyorlardı.Ne kadar dogrudur bilmem.Bu arada Serenity i tavsiye ederim izlemediysen.
"Film uzmanı" nasıl oluyor ? Nasıl film uzmanı oldugun kanaatine vardın ? Ben 30 senedir film izliyorum yüksek lisansa kadar yaptım + iş olarak yaptım ben kendime koyamıyorum o tanıyı :)
braveheart
er raynı kurtarmak
yenilmezler
'''braveheart
er raynı kurtarmak
yenilmezler
mesale bu üç farklı film kendi türünün en iyisidir herkes için'''
şurda katılmıyorum tam olarak=)
Muhteşem bence ve senaryosunun matrix den önce yazıldıgını falan söylüyorlardı.Ne kadar dogrudur bilmem.Bu arada Serenity i tavsiye ederim izlemediysen.
"Film uzmanı" nasıl oluyor ? Nasıl film uzmanı oldugun kanaatine vardın ? Ben 30 senedir film izliyorum yüksek lisansa kadar yaptım + iş olarak yaptım ben kendime koyamıyorum o tanıyı :)
serenity yi senin tavsiyenle izlemiştim hatirlasana=)
senaryonun matriksten önce yazildigini bende duymustum..
tabi sanirim h4psinin çıkış noktasi
dark city dimi?
Yiğit G.
18-05-2012, 13:06
serenity yi senin tavsiyenle izlemiştim hatirlasana=)
dark city dimi?
hehhe ben herkese öneririm serenity i hep kusura bakma :D Yok dark city çok eski değilki 90 ların sonu... Yani çıkış yeri diyemessin ama tabi esinlendikleri ilk filmler vardır.Mesela sci-fi dersen 2001 Space Odyssey birçok filmin çıkış noktası olmuştur.Yine o zamanlardan solyaris , daha eskilerde metropolis i bile örnek verebiliriz.Yani mesela bikaç sene önce çıkan doomsday isimli filmin akışı aliens nin neredeyse aynısıdır.Başrolde erkeksi kadın karakter... neredeyse birbirinin aynısı sahneler.. Hatta kullandıkları araçlar bile benzer...
doomsday
http://www.imcdb.org/i173200.jpg
Aliens
http://2.bp.blogspot.com/-oSmA3KGjUZI/TWEsdozIXfI/AAAAAAAAFoY/pl_orcNlYKI/s640/aliens-apc.jpg
Aynı yönetmen Neil Marshal ın diğer "dog soldiers" filminde de yine alien a gönderme sahneler var birsürü herlade adamın en sevdiği filmlerden biri.. Hatta şimdi aklıma geldi yine aynı yönetmenin cehenneme bir adım isimli magarada geçen filmide yine alien tarzı sahneler ve karakterler var... Ama başa dönüp bu filmin asıl çıkış noktasını sorarsan MAD MAX dir. Yani bazı öyle filmler varki ardından gelen onlarca filme yol gösteriyor. Space oddeysey , MAd max gibi Exorcist gibi Alien gibi , star wars gibi.. Bu arada matrix'in ana fikir çıkış noktası star wars dur.Star wars daki FORCE , matrix deki GÜÇ tür işte... Ne deniyordu o felsefeye unuttum yani hani aslında orda masa yok muhabbeti. Mesela Yoda Luke a eğitim verirken (x-wing ı sudan cıkarırken) anlattıgı seyleri matrix de de goruyoruz.Ne diyor yoda :
Size matters not. Look at me. Judge me by my size, do you? Hmm? Hmm. And well you should not. For my ally is the Force, and a powerful ally it is. Life creates it, makes it grow. Its energy surrounds us and binds us. Luminous beings are we, not this crude matter. You must feel the Force around you; here, between you, me, the tree, the rock, everywhere, yes. Even between the land and the ship.
Yani bu şekilde.. Daha yazıcaktımda musteri ile telefonda konustum simdi (20 dakkadır) uçtu gitti kafamdakiler :D
hehhe ben herkese öneririm serenity i hep kusura bakma :D Yok dark city çok eski değilki 90 ların sonu... Yani çıkış yeri diyemessin ama tabi esinlendikleri ilk filmler vardır.Mesela sci-fi dersen 2001 Space Odyssey birçok filmin çıkış noktası olmuştur.Yine o zamanlardan solyaris , daha eskilerde metropolis i bile örnek verebiliriz.Yani mesela bikaç sene önce çıkan doomsday isimli filmin akışı aliens nin neredeyse aynısıdır.Başrolde erkeksi kadın karakter... neredeyse birbirinin aynısı sahneler.. Hatta kullandıkları araçlar bile benzer...
doomsday
http://www.imcdb.org/i173200.jpg
Aliens
http://2.bp.blogspot.com/-oSmA3KGjUZI/TWEsdozIXfI/AAAAAAAAFoY/pl_orcNlYKI/s640/aliens-apc.jpg
Aynı yönetmen Neil Marshal ın diğer "dog soldiers" filminde de yine alien a gönderme sahneler var birsürü herlade adamın en sevdiği filmlerden biri.. Hatta şimdi aklıma geldi yine aynı yönetmenin cehenneme bir adım isimli magarada geçen filmide yine alien tarzı sahneler ve karakterler var... Ama başa dönüp bu filmin asıl çıkış noktasını sorarsan MAD MAX dir. Yani bazı öyle filmler varki ardından gelen onlarca filme yol gösteriyor. Space oddeysey , MAd max gibi Exorcist gibi Alien gibi , star wars gibi.. Bu arada matrix'in ana fikir çıkış noktası star wars dur.Star wars daki FORCE , matrix deki GÜÇ tür işte... Ne deniyordu o felsefeye unuttum yani hani aslında orda masa yok muhabbeti. Mesela Yoda Luke a eğitim verirken (x-wing ı sudan cıkarırken) anlattıgı seyleri matrix de de goruyoruz.Ne diyor yoda :
Size matters not. Look at me. Judge me by my size, do you? Hmm? Hmm. And well you should not. For my ally is the Force, and a powerful ally it is. Life creates it, makes it grow. Its energy surrounds us and binds us. Luminous beings are we, not this crude matter. You must feel the Force around you; here, between you, me, the tree, the rock, everywhere, yes. Even between the land and the ship.
Yani bu şekilde.. Daha yazıcaktımda musteri ile telefonda konustum simdi (20 dakkadır) uçtu gitti kafamdakiler :D
özet olarak there is no spoon diyorsun yani=)
lem , tarkovsky iyi iş çıkarmişlar solaris ile çok severim diycem ama , filme relik koymayı unutmuşlar sanki=)
ahhaha=)
ayni repliksizligi 2001:space odysseyde de görüyoruz ztn.
Yiğit G.
18-05-2012, 13:59
lem , tarkovsky iyi iş çıkarmişlar solaris ile çok severim diycem ama , filme relik koymayı unutmuşlar sanki=)
ahhaha=)
ayni repliksizligi 2001:space odysseyde de görüyoruz ztn.
Ya zaten ben acık sölim haz aldıgım filmler değil bunlar.2001 Space o. izlerken sıkıntıdan akla karayı seçtim.Ömrün tükendi :) Ama ben bu işle ilgileniyorum dersen izliceksin.Ustalara saygıdır bu.Zaten izlerken aaaa bunu bu sahneden almışlar , şunu da baska sahneden almıslar diye hep tanıdık gelicek şimdiki filmlerden.Derslerde bize 1920-1930 yapımı filmleri izlettirirken hocalar baygınlık geçirdiğimi bilirim :D
uzmanlıgınıza saygı duydugumu belirterek , az çok ilgilenen biri olarak bu genellemeye katılamayacagimi belirtirim.
er rayni kurtarmak filmine türünün en iyisi diyerek bence platoonun , apocalypse now un , full metal jacket in(me love you long time=) kemikleri sizlar bence=)
yani en iyisi oldugunu söylemek dünya üzerinde kimseye düşmez demek istiyorum yanliş anlamayin..
bilim kurgu türünün resmen bir fanatigi olarak ben , forumda battle L.A filminin kaç kere çıgırtkanligini yaptim..
keza bni bilimkurguyla taniştiran total recall olsun , kafayi yememi saglayan event horizon olsun , çıgır açmiş blade runner olsun... şimdi bunlarin hepsi bnm için matriks klasmaninda filmler.
o yüzden bnm sizin gibi katı çizgilerim yok şu dalında en iyisidir , şunu begenmeyen bu işten anlamaz fln gibi..
ha denseydi ki zamana karşi filmi gelmiş geçmiş en iyi bilimkurgu filmidir diye , o zaman bunu söyleyen arkadaşa birkaç film gönderirdim kargo ile=) buyrun bunlari da izleyin diye=)
bir uzman olarak film film yapan en önemli şeyi seni inandıra bilmesidir
er ryan örneğine vermiş olduğun filmler tarz olarak savaş film olsada platoon ve full metal jacket daha cok savaş piskolojisini işler action sahneleri azdır ama er ryan hepsi vardır bu filmi 2.dünya savaş gazilerine seyrettiklerinde aynen böyle oldu demişler
yeni savaş filmlerinde ise favorim kara şahin düştü filmin gerçekçiliği tartışılmaz
bende filmler tek olarak almam bilim kurgu filmleri olabilir ve fantezi olarak bakarım
mesela soldier total recall filmleri gelecekte olacak seyler içerir (hatta bazıları oldu bile)
ama event horizon(tam bilim kurgu denemez daha cok korku filmi:) )matrix filmleri hiç birzaman olamayacak filmler ama konu olarak seni saran filmler
yaklaşık 1000 üzerinde 1080p 720p filmlik arşivim var hepside türün eniyisidir...
en iyi film tekrar tekrar izleyebiliyorsan türün en iyilerindendir:)
cabin the in woods dehşet kapanı ilginç bir korku filmi seyredilir
sinemaya gitmek şart değil:)
gokselaltinok
18-05-2012, 15:46
[QUOTE=salimcinisli;5875444]serenity yi senin tavsiyenle izlemiştim hatirlasana=)
dark city dimi?[/QUOTE
Bende alsam bikaç bilim kurgu tavsiyesi. Acemiyim film konusunda.
[QUOTE=salimcinisli;5875444]serenity yi senin tavsiyenle izlemiştim hatirlasana=)
dark city dimi?[/QUOTE
Bende alsam bikaç bilim kurgu tavsiyesi. Acemiyim film konusunda.
forumda işin uzmani başka arkadaşlar var aslinda bna düşermi bilmiyorum ama
-equilibrium
-dark city
-flatliners
-event horizon
-battle LA invasion (istila) tarzinda hoşlaniyor isen
-district 9
-close encounters of the third kind
-serenity
-donnie darko
-judge dredd
-blade runner
-the year we make contact(severim) ilk etapta aklima gelenler..
inception matrix starwars terminator alien v for vandetta saymiyorum bile..
-bir uzman olarak film film yapan en önemli şeyi seni inandıra bilmesidir
-yeni savaş filmlerinde ise favorim kara şahin düştü filmin gerçekçiliği tartışılmaz
-yaklaşık 1000 üzerinde 1080p 720p filmlik arşivim var hepside türün eniyisidir...
-en iyi film tekrar tekrar izleyebiliyorsan türün en iyilerindendir:)
bu 4 maddeye malesef ama malesef katılamayacagim=)
-filmi film yapan en önemli şey seni inandirabilmesidir inanilmaz havada bir yorum geldi bna kusura bakmayin..
-kara şahin düştü eyw güzeldir keyiflidir ama madem inancaz bir filme , bir filmi film yapan inandiriciligidir , kara şahin düştünün buram buram amerikan propogandasi yapmasi , tek bakiş açısı ile çekilmiş olması , yarisi yanmiş amerikan bayraklarinin dalgalanmasi , gereksiz amerikan milliyetçiligi sinyallerine nasi inanalim?
ha efsane savaş sahnaleri var tartişilmaz ztn..
-anliyorum hd fimleri indiriyorsunuz sanirim netten , belki de imdb den sıralamasina bakiyorsunuz , bulabildiginiz top 100 top 250 filmleri genre olarak aratip indiriyor olabilirsiniz dogrudur. ama bu sizi uzman yapmaz bunda bir anlaşalim lütfen.
hepsi faturali dnr dan alinmiş 1500 orjinal bandrollü dvd arşivim ile ben kendime bu yakiştirmayi yapmiyorum=) yigit dostum işin okulunu okumuş(sanirim radyo sinema televizyon) , sektörde çalişmiş biri olarak bu yakiştirmayi kendine yapmiyor=)
-en iyi filmin kendini tekrar takrar izletebimesi mevzusunda da sizinle aksi fikirlerdeyim. ha bi filmi tekrar tekrar izleyebilriz... bu izledgimiz film en iyi bir film de olabilir. ama olmayadabilir. veya en iyi filmi tekrar tekrar izlememiş olabilirz.
ben mesela 40 year old virgini milyon kez izlemişimdir ama en iyi komedi filmi degil bunun gibi bişi.. ya da en iyi korku gerilim filmi bnm için exorcism of emily rose.. ama defalarca izlemedim ya 2 ya 3 kez izlemişimdir.. bunun gibi bişi..
umarim demek istedigimi anlatabilmişimdir..
kelimelerimi hep seçerek kullandim sanirim benden yaşça büyüksünüz.
kimseyi kirip üzmek istemem fikirlerinize de dev saygım var..
sizde msginizi bu dogrultuda yazarsaniz mutlu olurum=)
kocaman saygılar=)
Yiğit G.
18-05-2012, 18:13
[QUOTE=gokselaltinok;5875864]
forumda işin uzmani başka arkadaşlar var aslinda bna düşermi bilmiyorum ama
-equilibrium
-dark city
-flatliners
-event horizon
-battle LA invasion (istila) tarzinda hoşlaniyor isen
-district 9
-close encounters of the third kind
-serenity
-donnie darko
-judge dredd
-blade runner
-the year we make contact(severim) ilk etapta aklima gelenler..
inception matrix starwars terminator alien v for vandetta saymiyorum bile..
ek olarak
Moon
The thing
jurassic park
Mad Max
Star Wars Serileri
Alien Serileri
The running man
Total Recall
Solaris
Akira (anime)
Robocop 1-2
The fifth element
The fly
The Abyss
Eternal Sunshine of the Spotless Mind (romantic sci-fi)
Escape from New York
Godzilla
Minority Report
Gattaca
Videodrome
Ghost in the Shell (anime)
Repo men
Repo The genetic opera
Children of Men
Outlander
Cube
Starship Troopers
A Scanner Darkly
Twelve Monkeys
İndependence Day
Dune
Galaxy Quest
Stargate
Predator
Appleseed (anime) kesinlikle izlenmeli
Appleseed ex machina (anime) kesinlikle izlenmeli
Resident Evil: Degeneration (anime)
şimdilik aklıma gelenler
GokhanRS
18-05-2012, 18:19
cam filmi diye bir film çekmek lazım :D
[QUOTE=salimcinisli;5876227]
ek olarak
Moon
The thing
jurassic park
Mad Max
Star Wars Serileri
Alien Serileri
The running man
Total Recall
Solaris
Akira (anime)
Robocop 1-2
The fifth element
The fly
The Abyss
Eternal Sunshine of the Spotless Mind (romantic sci-fi)
Escape from New York
Godzilla
Minority Report
Gattaca
Videodrome
Ghost in the Shell (anime)
Repo men
Repo The genetic opera
Children of Men
Outlander
Cube
Starship Troopers
A Scanner Darkly
Twelve Monkeys
İndependence Day
Dune
Galaxy Quest
Stargate
Predator
Appleseed (anime) kesinlikle izlenmeli
Appleseed ex machina (anime) kesinlikle izlenmeli
Resident Evil: Degeneration (anime)
şimdilik aklıma gelenler
mad max , koşan adam resident evil , indepencence day , starship troopers yalniz sadece episode 1 diyerek yigitten ayrilcam=) , cube repo men, azınlık raporu..
hepsi için çarpı 2
=) repo men ztn apayri nasil da aklima gelmedi=)
Yiğit G.
18-05-2012, 22:21
[QUOTE=Yiğit G.;5876330]
mad max , koşan adam resident evil , indepencence day , starship troopers yalniz sadece episode 1 diyerek yigitten ayrilcam=) , cube repo men, azınlık raporu..
hepsi için çarpı 2
=) repo men ztn apayri nasil da aklima gelmedi=)
Repo Genetic Operayı tavsiye ederim izlemediysen. Repo Men den çok önce çıktı.. Opera şeklinde ama sahneler.Muhteşem
MzgpU25C6fg
son zamanlar 'crazy stupid love' veya 'this means war' gibi çıkmış zaman geçirmelik makara bi film varmı acaba ?
ygtkrmdnz
19-05-2012, 14:51
yenilmezleri kesinlikle izlemelisiniz :)
JosephuS
19-05-2012, 16:27
John Carter.. çok süper bir film iyi kurgulamışlar tavsiye ederim..
akarags1905
19-05-2012, 16:41
"benim adım khan" dün gece otobüste izledim çok ama çok beğendim, tavsiye edilir:)
John Carter.. çok süper bir film iyi kurgulamışlar tavsiye ederim..
john carterin inanilmaz zarar ettigini duymustum..
rakamlari atiyo olabilirm ama 300 milyon dolara çekmişler , 100 milyon dolar gişe yapmiş ya da öyle bişey..
izlemedim bilmiyorum..
yigit gelince gerekli bilgiyi verir:icon_tup:
Berk7767
19-05-2012, 18:27
Jason Statham Safe i izliyen varmı nasıl filmdir?
erkin006
19-05-2012, 18:33
son zamanlar 'crazy stupid love' veya 'this means war' gibi çıkmış zaman geçirmelik makara bi film varmı acaba ?
change up olabilir...
zaten fast and furious serisini izlemeyen kimse üye değildir foruma :)
V for vendetta, gran torino, umudunu kaybetme, 7 pounds, aklıma şimdilik bu kadar geldi :)
Yiğit G.
19-05-2012, 20:02
john carterin inanilmaz zarar ettigini duymustum..
rakamlari atiyo olabilirm ama 300 milyon dolara çekmişler , 100 milyon dolar gişe yapmiş ya da öyle bişey..
izlemedim bilmiyorum..
yigit gelince gerekli bilgiyi verir:icon_tup:
İstedikleri rakamlara ulasamamıslar , yakınına bile gelemediler ama dunya ustunde hiçbir film zarar etmez.Mümkünatı yok.İsim vermicem turkiyede de bir arkadasdımın çektiği türk filmi.. Gişe hiç yapmadı... Zaten çok kötü bir filmdi.. Yani gişe pek kazandırmadı... ama D production aldı en son filmi 300 bin mi ne para verdi... Sonra digiturk aldı oda bi okadar... Sonra her kanalda oynatma basına para aldı... Yani en kotu film yapsanız yinede size kazandırı. John carter 250 milyon dolar bütçe ile çekildi.Şu ana kadar kazandırdıgı 273 milyon dolar. Yani 23 milyon dolar... 42 trilyon..Az geliyor ama o para artar daha.. Ki daha bunun dvd si , bluray i , kanal yayınlama hakları , t-shirtleri , oyuncakları , soundtracki vs vs... Her film yüzmilyondolarlar kazandırmıyor tabi ama bunlar buyuk oynayan adamlar oldugu için 50 trilyon kazanç adamların işine gelmiyordur.. Düşününki Lotr serisi aynı paraya çekildi 3 milyar dolar gişe yaptı.
Nightfish
19-05-2012, 20:22
Jason Statham Safe i izliyen varmı nasıl filmdir?
Ben izledim, sinemada izlemesen de olur. Konusu falan güzel de, Law Abiding Citizen'dan sonra gördüğüm en kötü 2. film bitişine sahip bu film.
Berk7767
19-05-2012, 22:57
Ben izledim, sinemada izlemesen de olur. Konusu falan güzel de, Law Abiding Citizen'dan sonra gördüğüm en kötü 2. film bitişine sahip bu film.
Tesekkurler:) aksam bakiyim filme merak ettim
Var mı güzel aksiyon önerecek :)
Will smith'in yedi yaşam filmini izlicem şimdi aksiyon değil ama :)
Yiğit G.
20-05-2012, 16:40
Şimdi " john carter 1080p " ve " journey 2 the mysterious island 1080p " olarak indiriyorum bakalım.
pursuit of happiness..
drama severler için birebir.
will smith oyunculugunun tavan yaptigi film bnce.
fatihcakin
20-05-2012, 17:11
Büyük Dalga 2 :D
emirzukak
20-05-2012, 17:48
Şimdi " john carter 1080p " ve " journey 2 the mysterious island 1080p " olarak indiriyorum bakalım.
ikisinide bende idm liyordum yazılanları okurken:D
Bad-Fast
20-05-2012, 19:04
720 sini izledim bugun güzel diyebilirim izlenir yani zaman geçirtiyor :)
erhanarici18
20-05-2012, 19:16
jhon cater bi kaç dakikaya biter
izleyince yorumlarım
bu 4 maddeye malesef ama malesef katılamayacagim=)
-filmi film yapan en önemli şey seni inandirabilmesidir inanilmaz havada bir yorum geldi bna kusura bakmayin..
-kara şahin düştü eyw güzeldir keyiflidir ama madem inancaz bir filme , bir filmi film yapan inandiriciligidir , kara şahin düştünün buram buram amerikan propogandasi yapmasi , tek bakiş açısı ile çekilmiş olması , yarisi yanmiş amerikan bayraklarinin dalgalanmasi , gereksiz amerikan milliyetçiligi sinyallerine nasi inanalim?
ha efsane savaş sahnaleri var tartişilmaz ztn..
-anliyorum hd fimleri indiriyorsunuz sanirim netten , belki de imdb den sıralamasina bakiyorsunuz , bulabildiginiz top 100 top 250 filmleri genre olarak aratip indiriyor olabilirsiniz dogrudur. ama bu sizi uzman yapmaz bunda bir anlaşalim lütfen.
hepsi faturali dnr dan alinmiş 1500 orjinal bandrollü dvd arşivim ile ben kendime bu yakiştirmayi yapmiyorum=) yigit dostum işin okulunu okumuş(sanirim radyo sinema televizyon) , sektörde çalişmiş biri olarak bu yakiştirmayi kendine yapmiyor=)
-en iyi filmin kendini tekrar takrar izletebimesi mevzusunda da sizinle aksi fikirlerdeyim. ha bi filmi tekrar tekrar izleyebilriz... bu izledgimiz film en iyi bir film de olabilir. ama olmayadabilir. veya en iyi filmi tekrar tekrar izlememiş olabilirz.
ben mesela 40 year old virgini milyon kez izlemişimdir ama en iyi komedi filmi degil bunun gibi bişi.. ya da en iyi korku gerilim filmi bnm için exorcism of emily rose.. ama defalarca izlemedim ya 2 ya 3 kez izlemişimdir.. bunun gibi bişi..
umarim demek istedigimi anlatabilmişimdir..
kelimelerimi hep seçerek kullandim sanirim benden yaşça büyüksünüz.
kimseyi kirip üzmek istemem fikirlerinize de dev saygım var..
sizde msginizi bu dogrultuda yazarsaniz mutlu olurum=)
kocaman saygılar=)
yaş ilgili sıkıntın olmasın saygı çerçevesinde her türlü eleştiriye açıgımdır
film konusunda tartışmaya bayılırım sanat filmleri hariç
kara şahin düştü
verdiğim örnekler deki propagandayı boşver amerikan sineması hep yapar benim altını çizdiğim youtube veya başka video serverlarındaki gerçek savaş görüntüleri
birebir uyuşması
heleki verdiğin korku örneği şeytan çarpması benim korku filmleri sıralamamda
ilk 50 ye bile giremez yaşımdan ötürü cok seyretmişimdir.iyisi kötüsü 1000 üzerinde korku seyretmişdir
suspria- katliam- şeytan adasına dönüş -cinnet-gece yaratıkları-fright night(orjinali)
yaşayan ölülerin dönüşü bunlar 90 lar olanlar gerçek korku filmleri
yenilerden bence iyi olanlar cehenem bir adım-kara büyü-ruhlar alemi-paranormal active
dip not bence imbd ilk 250 coğunun sıralamsı hakketmedikleri yerde hepsini nerdeyse seyretmişimdir:):)
Gone in 60 Seconds tarzında
American History X tarzında film tavsiyeleri bekliyorum arkadaşlar....
intruders sakın ha korku gerilim film diye seyretmeyiniz :mad::mad:
mürekkep yürek tarzında ben beğenmedim
Simdi bıden fılmım.. KORKU EVI.... ızlenmesı gereken guzel bı fılmdı bence..
erkin006
21-05-2012, 01:24
journey 2 baya bi vasatmış...
http://www.movieizle.com/2/images/4fb55d093d.jpg
Bu film'den Uzak Durun Bi yerde acıksa kanal değiştirin hayatımdaki en kötü film..
emirzukak
21-05-2012, 20:30
john cartarı izledim sarmadı journey2 tam çocuğunuza göre bir film yokmu sağlam bir film öneri
erhanarici18
21-05-2012, 20:30
john carter fena sayılmaz
izlenebilir
Bad-Fast
21-05-2012, 20:33
düzgün bişey çıkmıyor zaten devamlı öle bakıp geçiyoruz ha bire filmden soğuttular artık :)
emirzukak
21-05-2012, 21:38
düzgün bişey çıkmıyor zaten devamlı öle bakıp geçiyoruz ha bire filmden soğuttular artık :)
hayırdır neden soğuttular solo yada sadomun 120 gününümü seyrettin yoksa aman diyeyim sakın:ofk:
Bad-Fast
21-05-2012, 22:50
bizim gibi günde 1-2 film izliyen adamlar artık güzel film diyebilecek film bulamıyınca izlemekten soğuyor , şahsen ben öleyim en son avengers ı beyendim işte :)
koruyucu
beklentisiz seyretmeme rağmen cok kopuk senoryolu bir filmden öteye gitmedi:)sinemaya gitmeyin evde seyredin
blumenberg
22-05-2012, 01:12
The Avengers | Yenilmezler (2012) | Resmi Teaser Fragman-HD-Türkçe Dublaj - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=FsZkXClY8xA)
erkin006
22-05-2012, 02:51
john carter izliyorum şuan...sürükleyici ve en önemlisi 2 saat 15 dak.:) uzun filmleri seviyorum:D
Yiğit G.
22-05-2012, 10:14
son izlediğim 1-2 film
The Caller
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/558550_3814766895016_1452889944_3140401_343920037_ n.jpg
Imdb: 5.7
True Blood dan (Bill) tanıdıgımız Stephen Moyerve Twilight serisinden (victoria) tanıdıgmız Rachelle Lefevre den değişik bir gerilim filmi.Ben şahsen senaryoya bayıldım diyebilirim. (ki filmi senaryo kurtarmış) Film muhteşem diyemesemde senaryo uzun süredir gördüğüm en iyilerden biri.Kısaca konusu yeni tanıştıgı dairesinde garip telefonlar alan bir kadın.Neyse konusunu yazmicam işin esprisi kaçar iyisimi gerilim türü sevenler izlesin.
Intruders
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/582362_3814766094996_1452889944_3140397_1321470222 _n.jpg
Imdb: 5.3
Intruders aslında senaryo olarak vasat bir film.Ama filmdeki korku öğeleri geceleri uyutmicak tipten.Geceleri cocukların odasına giren , dolaptan cıkan o karabasını kim tasarladıysa tebrikler..
Hannah
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/163335_3814765254975_1452889944_3140394_2029931463 _n.jpg
Imdb: 6.9
Bu filme 1-2 gün önce movimax de rastladım.. İzliyim dedim daha once duymadıgım bir filmdi.İzledim ve resmen hayran oldum.Cocukluktan beri ajanlık eğitimi alanlık bir kızın annesinin öcünü alma hikayesi.Saoirse Ronan a Eric Bana ve Cate Blanchett eşlik ediyor
Haywire
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/295006_3814765734987_1452889944_3140396_1435038009 _n.jpg
Imdb: 6.0
Steven Soderbergh den orta halli güzel bir ajan filmi.Oyuna getirilip öldürülmek istenen bir kadın ajan'ın intikamını anlatıyor.Gina Carano muhteşem bir oynuculuk yapmış.Ve kavga sahneleri aşmış güzel.. Muzik olmadanda birşeylerin güzel yapılabilecegini göstermiş.. Michael Douglas , Antonio Banderas , Ewan McGregor , Channing Tatum gibi isimleri goruyoruz.Filme muhteşem diyemesemde sadece kavga sahneleri için bile izlenir.
Bad-Fast
22-05-2012, 11:39
koruyucu zaten belliydi peş peşe film çekince kalite olmıycaktı jason yalan etti kendini ..
hanna , the caller bencede güzel filmler izlenir , haywire bakim izlemedim bunu ..
ocean0636
22-05-2012, 12:41
Sımdı bı arkadasım soyledı american pastası bulusma, (yenı fılmı) cıkmıs gecen ay sanırım 9. serı oluyor. Internetten turkce dublaj veya altyazı ıle ızleyebılecegım bır sıte varmıdır ?
Kendım bıraz arastırdım ama genellıkle cevırısız tek dıl var suanda nettekı sıtelerde..
B.Aktepe
22-05-2012, 12:51
http://4.bp.blogspot.com/-okpRybcu9Kg/TZAvQv_Hv3I/AAAAAAAAB_4/2RKVx72BsV8/s1600/Victim%2B%25282010%2529.jpg
izleyeniniz var mı? tr altyazısını bulamadım, orjinal dili ile izlemeyi düşünüyorum bu akşam.
filmden bahsetmeden yorumlarınız nedir film hakkında?
film sanırım yasaklanan filmler listesinde bu arada. o yüzden ayrı bir merak uyandırdı.
ocean0636
22-05-2012, 12:55
cınema cekımı sanırım ama ıdare eder hıc yoktan ıyıdır aperıcan pıe 9: Amerikan Pastası 9 Buluşma filmini full izle IMDB 7,5 | Benden1Filmİzle, Film izle, Filmini full izle, Filmini full hd izle, Film seyret (http://benden1filmizle.blogspot.com/2012/05/amerikan-pastas-9-bulusma-filmini-full.html)
http://4.bp.blogspot.com/-okpRybcu9Kg/TZAvQv_Hv3I/AAAAAAAAB_4/2RKVx72BsV8/s1600/Victim%2B%25282010%2529.jpg
izleyeniniz var mı? tr altyazısını bulamadım, orjinal dili ile izlemeyi düşünüyorum bu akşam.
filmden bahsetmeden yorumlarınız nedir film hakkında?
film sanırım yasaklanan filmler listesinde bu arada. o yüzden ayrı bir merak uyandırdı.
ızleyen arkadaslarım var banada mutlaka ızle dedıler ama bende cevırısını bulamadım :)
erkin006
22-05-2012, 20:22
fragman çıkmış...
24mTIE4D9JM&feature=g-all-xit
adam 007 beyler :D
http://www.youtube.com/watch?v=24mTIE4D9JM&feature=g-all-xit
Bad-Fast
22-05-2012, 21:55
bizim ülkeyi gene perişan bi halde göstercekler gibi ..
emirzukak
22-05-2012, 22:23
bizim ülkeyi gene perişan bi halde göstercekler gibi ..
aynen jackie chande çekmişti türk aramıştı gözüm arap pazarı gibi pazarlar ayar olmuştum
EMRE KAAN
22-05-2012, 22:26
arkadaşlar sorumluluk almıyorum ama psikolojik dram sanırım bir sırp filmi beni şimdiye kadar bu yönlü etkiliyen tek film varmı izliyen
This Means War şimdi seyrettim eğlenceli bir film :)seyredilir
Berk7767
23-05-2012, 00:21
This Means War şimdi seyrettim eğlenceli bir film :)seyredilir
bende geçenlerde izledim tavsiye ederim herkeze keyifli bir film:)
Aynen ya ne zaman ülkemizde film çekseler sultanahmet ayasofya kapalı çarşı galata alttan arap temalı müzikler bu ne lan ?
gurkanerkan
23-05-2012, 02:11
bende geçenlerde izledim tavsiye ederim herkeze keyifli bir film:)
Tavsiye üzerine izledim keyifli bir filmdi gerçekten.
tavsıye edıcıgnz sağlam komedı fılmı var mı ??
Berk7767
23-05-2012, 02:33
tavsıye edıcıgnz sağlam komedı fılmı var mı ??
A Very Harold And Kumar Christmas tavsiye ederim:)
0Ks8iWmz928
aydincondur
23-05-2012, 02:57
Lord of war
Tankers
Gora
Arog
Kabadayi
Eskiya
Bank kob
İtalian job
Taken
Unknown
Cimmeria
23-05-2012, 10:06
yaş ilgili sıkıntın olmasın saygı çerçevesinde her türlü eleştiriye açıgımdır
film konusunda tartışmaya bayılırım sanat filmleri hariç
kara şahin düştü
verdiğim örnekler deki propagandayı boşver amerikan sineması hep yapar benim altını çizdiğim youtube veya başka video serverlarındaki gerçek savaş görüntüleri
birebir uyuşması
heleki verdiğin korku örneği şeytan çarpması benim korku filmleri sıralamamda
ilk 50 ye bile giremez yaşımdan ötürü cok seyretmişimdir.iyisi kötüsü 1000 üzerinde korku seyretmişdir
suspria- katliam- şeytan adasına dönüş -cinnet-gece yaratıkları-fright night(orjinali)
yaşayan ölülerin dönüşü bunlar 90 lar olanlar gerçek korku filmleri
yenilerden bence iyi olanlar cehenem bir adım-kara büyü-ruhlar alemi-paranormal active
dip not bence imbd ilk 250 coğunun sıralamsı hakketmedikleri yerde hepsini nerdeyse seyretmişimdir:):)
korku-gerilim filmi dediğimizde ben shining ve omen üzerine film tanımam sanırım :)
hd film izlediğiniz bi site varmı arakadaşlar?
EMRE KAAN
23-05-2012, 15:05
bir sırp filmi
izliyen yokmu yaw
5150 RUE DES ORMES NOUVELLE BANDE ANNONCE - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=zDx1ROxehp4&feature=player_embedded)
tavsiye ederim
adam satranç hastası yenen yok ve adamları öldürüp satrançtaki karakterlere çeviriyor
çocuğu hapsediyor ve gitmesi için tek şansı adamı yenmesi..
film ismi: ölüm oyunu
Sonunu da söylemeseydin iyiydi mesela :D
Sonunu da söylemeseydin iyiydi mesela :D
sildim :D:D:D
doncarlo
23-05-2012, 19:00
bir sırp filmi
izliyen yokmu yaw
İzleyen arkadaşlar sayesinde o filme çok kinlendim.Çok abuk subuk sahneler varmış.Aileyle , eşle , dostla izlenmemeli bence.
emirzukak
23-05-2012, 21:15
hd film izlediğiniz bi site varmı arakadaşlar? Cinemakina.com | Kaliteli Film Burada Izlenir (http://www.cinemakina.com)
emirzukak
23-05-2012, 21:16
bir sırp filmi
izliyen yokmu yaw
filimden öte ağır porno desek:(
emirzukak
23-05-2012, 21:34
tavsiye ederim
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTQ_aVn0_3psy8OI4YRTT8hPpVTPWlZ9 2kM1Z7MaZq9SEKR8J5-7g
pMyFEVxzZ6c
Act of Valor (2012) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt1591479/)
EMRE KAAN
23-05-2012, 21:40
İzleyen arkadaşlar sayesinde o filme çok kinlendim.Çok abuk subuk sahneler varmış.Aileyle , eşle , dostla izlenmemeli bence.
kesinlikle kimseyle izlenmez bu film ben izlediğimde kimseyle paylaşamamıştım bile
filimden öte ağır porno desek:(
bence demiyelim po... ayıp olur
Gereksiz bir film o sırp filmi..
Saçma sapan, sapkınca bir film.
Shadow_Dancer
23-05-2012, 22:22
Man on a ledge bitti az önce, yer yer klişeleri olsa da zaman geçirmek için güzel bi aksiyon.
john carter fantastik severlere için ideal seyredilir
eskiden video kasetlerinde ninja filmleri olurdu yıldız filan atarlardı :D o tarz filmler nerde bulunur ?
Yiğit G.
24-05-2012, 19:14
eskiden video kasetlerinde ninja filmleri olurdu yıldız filan atarlardı :D o tarz filmler nerde bulunur ?
American ninja serilerine bak onlardı bizim izlediklerimiz.Birde şu var
Revenge of the Ninja (1983) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt0086192/)
Shô Kosugi denen adam gerçekten ninja :) Onun filmlerini izleyebilirsin.
"Yaşam şifresi"ni ısrarla tavsiye ederm
Salgın da güzel filmdir
emirzukak
24-05-2012, 21:48
şunu izle derim
http://www.allouttabubblegum.com/main/wp-content/uploads/2009/10/Ninjvember-02.jpg
Deagles48
27-05-2012, 02:10
Bugün Siyah giyen adam 3 xPand 3D'ye gittim normalde hep gittiyim salondur fakat bu flimdeki 3D tek kelimeyle berbattı daha ötesi olamazdı hatta gözlükdemi sorun var diye düşündüm 2. yarıda onu değiştirdim yine hiç bir şey değişmedi resmen bildiğin red/cyan gözlükteki kırmızı ve yeşil ışığı görebiliyordum bi sağdaki bir soldaki yanıyordu 3D'li sahneler üst üste gelmişti derinlik falan sıfırdı çok yani acayip boktandı
S.Özeren
27-05-2012, 04:17
act of valor tavsiye ederim
İbrahim33
27-05-2012, 10:00
dedemin insanları...izlemeyen varsa izlesin...10 numara film valla...
man on ledge son günlerde çıkan nadir iyi filmlerden seyredin kurgu güzel:):icon_tup:
erkin006
29-05-2012, 02:31
safe house izliyorum şuan...ilk 35 dak. soluksuz geçti:D
izleyin mutlaka...
PcMbU9ULPlk&feature=fvst
Safe House Trailer HD - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=PcMbU9ULPlk&feature=fvst)
Yiğit G.
29-05-2012, 08:49
Cuma günü Prometheus geliyor.3 senedir bu filmi bekliyorum.Alien muhabbetininin başlangıcını anlatıyor.
http://www.prometheus-movie.com/uploads/new_prometheusmovieposter_india.jpg
act of valor iyi film seyredin
safe house güzel film oyunculuk ve konu güzel
ghost rider 2 sakınn ama sakın rezil ötesi:mad::mad:
Bad-Fast
31-05-2012, 23:46
act of valor u bulamadım bi türlü ama izlemek hep aklımda var yorumlar güzel , ghost rider aynen :)
B.cihangir
31-05-2012, 23:52
illaki izlenmiştir ama yinede söyleyelim
21 tavsiye ederim
act of valor u bulamadım bi türlü ama izlemek hep aklımda var yorumlar güzel , ghost rider aynen :)
call of duty seviyorsan mutlaka seyret:):)
Requiem For A Dream ( bir rüya için ağıt ) izlemeyen varsa tavsiye ederim eski bir film'dir tavsiye ( kafa güzelken izleyin )
http://img.filmous.com/static/photos/1451/poster.jpg
http://www.imdb.com/title/tt0180093/
Bad-Fast
01-06-2012, 14:05
call of duty seviyorsan mutlaka seyret:):)
fragmanı gördüm ondan beri bekliyorum zaten :)
B.Aktepe
01-06-2012, 14:22
http://www.disneydreaming.com/wp-content/uploads/2012/04/Snow-White-And-The-Huntsman-Poster.jpg
bu hafta vizyona girdi bende bu filmi bekliyordum :)
Snow White and the Huntsman (2012) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt1735898/)
Snow White And The Huntsman - Official Trailer 2 [HD] - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ebSZOlCnXq0)
ebSZOlCnXq0
killererkan
01-06-2012, 15:19
Act of valor konu & oyunculuk konusunda zayıf ama yinede askeri film severler için güzel
bu gece gidiyorum Prometheus'a.. çok heyecanlıyım
en son sinemada Avengers'i izledim , gayet heyecanlı-aksiyonu azalmayan, çokda eğlenceli-komik bi filmdi
B.Aktepe
01-06-2012, 15:45
Act of valor konu & oyunculuk konusunda zayıf ama yinede askeri film severler için güzel
filmin oyuncuları, şuan aktif görevde olan navy seals ekibi üyeleri. oyuncu değiller yani :)
filmde kullanılan taktik ve silahlarda gerçek.
güzel film bencede tavsiye ederim.
serpico tavsiye ederim benim hoşuma gitti
ne zamandır indirip izleyememiştim dün izledim artık:)
Bad-Fast
01-06-2012, 16:35
Bourne'un Mirası Yeni Fragmanıyla İlk Kez Acunn.com'da (http://www.acunn.com/haber/bourneun-mirasi-yeni-fragmaniyla-ilk-kez-acunncomda/18563)
fragmanı çıkmış yeni bournenun güzel olcak gibi ..
Yiğit G.
01-06-2012, 16:55
beyler prometheus 9.0 almış imdb de... fenaa...
sportinger
01-06-2012, 17:07
bugün mü giriyor vizyona....
Yiğit G.
01-06-2012, 17:08
bugün mü giriyor vizyona....
amerikada dün girdi bizde de bugun
prometheus puan çok iyi top250 de 4. sırada olacak galiba.izlemek lazım konu ilgi çekici gelmesede.
GokhanRS
01-06-2012, 17:46
bu jason statham safe diye bi film yapmış gene ne diyorsunuz?
ben beğendim idare eder.
Bad-Fast
01-06-2012, 19:05
ben beğendim idare eder.
pek güzel yorum yok bakalım izliyince görücem bende merak ediyorum ..
prometheus fragmanı falanda gayet iyiydi bende merak ettim iyice ..
Nightfish
01-06-2012, 19:27
Oyunculuk ve kadro güzel Safe'in. Ancak çocuk maymuna benziyor ve bitiş rezalet.
ben beğendim idare eder.
bence güzel bir konun içine etmişler çok kopuk kopuktu konu
ailen başlangıcı eger güzel işlenmişse ki inşallah öyledir:):)bu puanda kalır:p
beyler imdb nin çikiş puanlarina aldanmayin ,zira ilk başlarda birçok film bu denli yüksek puan alabiliyor.
gelelim prometheus un 9.0 ına...
yigit dostum alien a büyük saygim var bilirsin sende , filme göndermeler , basketbol sahnesi , filmin sonundaki alienin dogusu , ve hr giger in yarattigi ortamlar ve yaratiklar hariç prometheus tam bir fiyasko diyebilrim..
resmen her geçen dakikada birazdaha üzüldüm film için..
ah be olm , olmadi , bu da olmadi diye=)
hele david in kafasi kopmuş bi şekilde konusup direktifler vermesi fln..
türünün severleri kesin izlesin.. ama bi alien degil..
LifeStyle
03-06-2012, 14:31
MMA tarzı karma dovus sanatları ıle ılgılı fılm tavsıyelerınızı beklıyorum.(Warrior/never Back Down 1-2/Bone&Blood/Yenılmez/harıc onerirmisiniz bu tarz fılmlerden.
Ken_Block
03-06-2012, 14:33
The Inside Man izlemediyseniz kesinlikle tavsiye ederim:icon_tup:
LifeStyle
03-06-2012, 15:01
tavsiyenız ıcın teşekkur ederim izlemeye basladım güzele benziyor :)
Ken_Block
03-06-2012, 17:56
tavsiyenız ıcın teşekkur ederim izlemeye basladım güzele benziyor :)
rica ederim:cool:
Ken_Block
03-06-2012, 20:40
ve şimdi aklıma geldi bunuda izleyebilirsiniz "Babel"
iron sky izlemeye değmez çok sıkıcı.
MMA tarzı karma dovus sanatları ıle ılgılı fılm tavsıyelerınızı beklıyorum.(Warrior/never Back Down 1-2/Bone&Blood/Yenılmez/harıc onerirmisiniz bu tarz fılmlerden.
izlemediysen undisputed serisi 1 hariç 2 3 güzel bence
yuri boyka idolümüz:D
Skyhawk34
03-06-2012, 21:18
izliyorum bakalım :)
yigitblr
03-06-2012, 21:25
21 Jump street zaman geçirmelik eğlenceli bir film
izlemediysen undisputed serisi 1 hariç 2 3 güzel bence
yuri boyka idolümüz:D
kesinlikle , bence bu konuda en güzel filim boykanın hastasıyız :D
son zamanlarda çıkıpda kesinlikel izlenmeli diyeceğiniz bi film varmı ? torrentden indirip izleyelim ? önerileri bekliyorum :icon_tup:
Ken_Block
03-06-2012, 21:57
The Inside Man'de bi soundtrack var mükemmel kesin indirirsiniz zaten chaiyya chaiyya:):)
erkin006
03-06-2012, 22:27
iron sky izlemeye değmez çok sıkıcı.
benim gibi fantastik-bilimkurgu hastası olanı kesmezmi?
Skyhawk34
04-06-2012, 13:39
the inside man i izledim güzel film tavsiye ediyorum bende :)
yenilmez harici demiş LifeStyle.undisputed yenilmez değilmi.
Bad-Fast
04-06-2012, 15:28
GOON buz hokeyi ile ilgili güzel , zaman geçirmelik :)
project x
bizim gençleri hayata küstürür bu film
QBv54LhBWyQ
Bad-Fast
04-06-2012, 15:32
çok denk geldim , izlenir mi bu ? :)
prometheus puan çok iyi top250 de 4. sırada olacak galiba.izlemek lazım konu ilgi çekici gelmesede.
pek güzel yorum yok bakalım izliyince görücem bende merak ediyorum ..
prometheus fragmanı falanda gayet iyiydi bende merak ettim iyice ..
Prometheus'a gitmek yerine sifon çekilmemiş umumi tuvalette kuburu izleseydim daha iyiydi. Hayatımda izlediğim en berbat filmdi hayatımdan 2 saati çaldılar sakın gitmeyin yada çekip evde izlemeyin.
David kafası kesik dünyayı kurtardı o an yarıldığım andı zaten :D
Prometheus'a gitmek yerine sifon çekilmemiş umumi tuvalette kuburu izleseydim daha iyiydi. Hayatımda izlediğim en berbat filmdi hayatımdan 2 saati çaldılar sakın gitmeyin yada çekip evde izlemeyin.
sen kimsini izlemedin sanırım 2 saat net uyudum sinemada salyam bile akmış ıyyy:D
sen kimsini izlemedin sanırım 2 saat net uyudum sinemada salyam bile akmış ıyyy:D
Bir ara benimde gözlerim kapandı ama ödemiş olduğum 3 yetişkin 1 çocuk bileti fiyatının hırsıyla gittim arada yüzümü yıkadım yine izledim :D
bize gelmez ozaman :)
Sinema Salonları derneğine dilekçe yollamak istiyorum acilen yok edilsin tüm kopyaları :D
Bokum gibi filmdi ya bak yine sinirlendim giden zamana ve paraya
En son John Carter'i izledim.
6,5-7 / 10 izlenebilir filmlerden bi tanesi.
Su anda Act of Valor, Man on a Edge ve Project X i indiriyorum aksama musait olursam izlerim
Skyhawk34
04-06-2012, 16:34
En son John Carter'i izledim.
6,5-7 / 10 izlenebilir filmlerden bi tanesi.
Su anda Act of Valor, Man on a Edge ve Project X i indiriyorum aksama musait olursam izlerim
act of valor u izlemesi çok zevkli :icon_tup:
Yiğit G.
04-06-2012, 20:52
sinemaya gitmedim daha ve bu filmi 3 senedir bekliyorum heleki Alien prequel oldugu için çok çok ayrı önemi var benim için , eğer filmin sonunu söylediysen sinemaya gittikten sonra saglam kufur çıkacak ağzımdan sölim , ciddiyim... ama sanmıyorum bu kadar düşüncesiz olacagını herlade..
Ken_Block
05-06-2012, 10:06
the inside man i izledim güzel film tavsiye ediyorum bende :)
eee kim tavsiye etti :p
dün bi film daha izledim o da mükemmeldi ama adını hatırlmıyorum bulursam yazarım:cool:
Ya bu torrentleri indiriyorum tam film izlicem binbir zevkle takiyorum hdd yi tv'ye.Bazilarinda desteklenmeyen ses codec'i diyor ya o zaman kumanda,telefon elime ne geçerse tvye firlatasim geliyor ya.Hangilerinde yapiyor anlamiyordum dün çözdüm olayı :)
BRripte sıkıntı yok, olay Bluray,mkv lerde.
Bu akşama kaldı Kuzey Guneyden sonra Art of Valor iyi gider :)
Bad-Fast
06-06-2012, 15:07
gerek kalmadı
edit
Skyhawk34
06-06-2012, 15:09
eee kim tavsiye etti :p
dün bi film daha izledim o da mükemmeldi ama adını hatırlmıyorum bulursam yazarım:cool:
bekliyorum onuda :)
EMRE KAAN
06-06-2012, 16:29
sinamada pamuk prenses ve avcı şiddele tavsiye ederim oyuncu kadrosuda çok iyi filmde harika uzun zamandır zevk aldığım nadir filmlerden
sinemaya gitmedim daha ve bu filmi 3 senedir bekliyorum heleki Alien prequel oldugu için çok çok ayrı önemi var benim için , eğer filmin sonunu söylediysen sinemaya gittikten sonra saglam kufur çıkacak ağzımdan sölim , ciddiyim... ama sanmıyorum bu kadar düşüncesiz olacagını herlade..
yigit dostum alien a büyük saygim var bilirsin sende , filme göndermeler , basketbol sahnesi , filmin sonundaki alienin dogusu , ve hr giger in yarattigi ortamlar ve yaratiklar hariç prometheus tam bir fiyasko diyebilrim..
yazmiştim filmle alakali=)
bna söversin gibi geldi=)
By_DoMiNo
06-06-2012, 20:22
Benim bir arkadaş var o da senin gibi yerli Komedi filmlerinde sinemada uyuyor. Arog ve sen kimsin e gittik 2 sinide sinemada izledik. 2 sinde de koltuğa yan dönüp uyudu. Sevdiği filmler transformers ve romantik filmler.
Yiğit G.
06-06-2012, 21:13
yazmiştim filmle alakali=)
bna söversin gibi geldi=)
Daha gidemedim , inş bu hafta gidicem.2d ye düşermi diye bekliyim diyorum cunku 3d film izlemiyorum.Bilmiyorum ne yapcam heryerde 3d...
alper_pug
07-06-2012, 01:57
This means war - bir kaç sayfa önce biri önermiş , şimdi izledim. Eğlenceli filmdi baya tavsiye ederim :)
doncarlo
07-06-2012, 02:01
Prometheus bilim kurgu sevenler kaçırmasın.
Project X i izledim, genclik filmiymis.
Ben bu kadar memeyi bi filmde gormedim :)
6 / 10
EMRE KAAN
07-06-2012, 16:56
meme dedin şuan herkes o filmi izliyo sanırım :D:D:D
Bad-Fast
08-06-2012, 17:23
act of valor fragmandan ibaret geldi bana , konu klasik geyik zaten bi sahneler falan iyiydi , bizim bordo berelilere şöle bi film yakışır aslında daha orginal olur ..
Thracian
08-06-2012, 20:41
Son Vurgun – Contraband seyirlik bir film iyi ile orta arası
İbrahim33
09-06-2012, 03:17
az önce izlediğim 1993 yapımı , yaşamak için filmi iyiydi...gerçekleşmiş bir olayı anlatıyor , insanlar uçak kazasından sonra ölüleri falan yiyorlar...
coolvtec
09-06-2012, 21:33
seç istediğini:) Top 100 Horror Movies: 2000-2010 (2000li Yılların En İyi 100 Korku Filmi) | Korku Filmleri (http://www.korkufilmi.net/top-100-horror-movies-2000-2010-2000li-yillarin-en-iyi-100-korku-filmi)
slasher tarzı istersen
Martyrs (2008) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt1029234/)
listeyi hızlıca izledim. hem yorum yapayım hem de film tavsiyesi olsun
en sevdiğim gerilim filmi 28 days later idi, birinci görmeye sevindim. izlemeyen varsa ayp artık.
28 weeks later da ilki kadar olmasa da gayet güzel.
hostel serisinin hepsi güzel. mutlaka izlenmeli
Garez 1 de aklımda kalanlardan.
listeden görmediğim ama benim en çok tırstığım, beüendiğim gerilim filmlerinden 2. diyebileceğim bir film tavsiye edeyim. FUNNY GAMES usa versiyon.
bir de bu slasher tarzı ne oluyor? tarzlar hakk biraz bilgilendirimisin?
http://2.bp.blogspot.com/-2kBcEu3SufU/TcG5n0fO_QI/AAAAAAAAAHE/20kEC7izfiQ/s1600/funnygameskapak.jpg
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BNzM2NDYwNjM3OF5BMl5BanBnXkFtZTYwNDYxNzk5._V1._ SY317_.jpg
http://img3.imagetitan.com/img1/1/40/hostel.jpg
Deagles48
09-06-2012, 23:19
Bugün Prometheus'a gittim yapmayın beyler flim okadar'da kötü değil
Act of valor (Şeref Madalyası) ve Safe House (Düşmanı Korurken) izledim.
Act of valor 6/10 alir benden..
Filmde bariz Call of duty ve Battlefield etkisi mevcut ve bunu merakımdan izledim.Yer yer görüntü mp7'nin fps görüş açısına geçiyor.Eos 7d ile çekilmiş sahnelerde mevcut filmde. Zengin ve basarili sahneler var.Aksiyonlar güclü.Catismalarda mouse ve klavyeyi elime alip öldüresim geldi sagda soldaki adamlari.
Safe House 6.5/10
Sadece denzel washington ve ryan reynolds'ın hatrına seyredilebilir film.Kötü değil ama düzinelerce kopyasi olan Amerikan aksiyon filmlerinden bitanesi.Filmde sürekli bir heyecan var.Yer yer tavan yapip,yerlerde geziyor heyacan.İzlenebilir bir aksiyon filmi.
Bad-Fast
11-06-2012, 18:19
21.Jump.Street iş yapar :)
listeyi hızlıca izledim. hem yorum yapayım hem de film tavsiyesi olsun
en sevdiğim gerilim filmi 28 days later idi, birinci görmeye sevindim. izlemeyen varsa ayp artık.
28 weeks later da ilki kadar olmasa da gayet güzel.
hostel serisinin hepsi güzel. mutlaka izlenmeli
Garez 1 de aklımda kalanlardan.
listeden görmediğim ama benim en çok tırstığım, beüendiğim gerilim filmlerinden 2. diyebileceğim bir film tavsiye edeyim. FUNNY GAMES usa versiyon.
bir de bu slasher tarzı ne oluyor? tarzlar hakk biraz bilgilendirimisin?
http://2.bp.blogspot.com/-2kBcEu3SufU/TcG5n0fO_QI/AAAAAAAAAHE/20kEC7izfiQ/s1600/funnygameskapak.jpg
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BNzM2NDYwNjM3OF5BMl5BanBnXkFtZTYwNDYxNzk5._V1._ SY317_.jpg
http://img3.imagetitan.com/img1/1/40/hostel.jpg
hocam slasher denilen bol kan , bol dehşet , içeren filmlere deniyor.. teen slasher lar mesela , scream olsun , i know what you did serisi fln olsun.
gençlerin sirayla öldügü , bol aksiyon , bol kan içeren filmler hep.
güzel kızlar,kaslı erkekler vardir fln.. american dream şekli.
filmler düşük bütçeli oluyor sanirim genelde..
yigit gelince gerekli açiklamayi yapar..=)
Bad-Fast
12-06-2012, 00:27
Project.X berbat, liseli işi çıktı ..
SerdaR A.
12-06-2012, 02:20
Project X i izledim, genclik filmiymis.
Ben bu kadar memeyi bi filmde gormedim :)
6 / 10
ev benden sole bı partıde bız yapalım anca hayalde ahahshdhasd
Benimkisi sorgulama olacak biraz ama;
Bir film vardı 3-5 hatun bir bmw 7 serisi ile banka soyuyorlardı araba kaplamaydı her köşe başında renk değiştiriyordu neydi o filmin adı hatırlayan var mı?
Benimkisi sorgulama olacak biraz ama;
Bir film vardı 3-5 hatun bir bmw 7 serisi ile banka soyuyorlardı araba kaplamaydı her köşe başında renk değiştiriyordu neydi o filmin adı hatırlayan var mı?
New York Taxi - film 2004 - Beyazperde.com (http://www.beyazperde.com/filmler/film-53233/)
istediğin film bu
bu hatun için seyredilir Gisele Bundchen
CasabLanca
12-06-2012, 15:04
ölümcül içgüdü tarzında film önerisi olan var mı? izlemeyen varsa da bu filmin 2 serisini de izlesin
http://lh3.ggpht.com/_-3zxbVVlxmA/Sc1wxltjH2I/AAAAAAAACao/xHTn91zzQrY/%C3%B6l%C3%BCmc%C3%BCl%20i%C3%A7g%C3%BCd%C3%BC_thu mb%5B2%5D.jpg
ev benden sole bı partıde bız yapalım anca hayalde ahahshdhasd
Evli barkli adamiz biz :) kesin boşanma sebebi.. ama detailing car care gelirim mauahuuha :icon_tup:
Skyhawk34
12-06-2012, 16:39
ölümcül içgüdü tarzında film önerisi olan var mı? izlemeyen varsa da bu filmin 2 serisini de izlesin
http://lh3.ggpht.com/_-3zxbVVlxmA/Sc1wxltjH2I/AAAAAAAACao/xHTn91zzQrY/%C3%B6l%C3%BCmc%C3%BCl%20i%C3%A7g%C3%BCd%C3%BC_thu mb%5B2%5D.jpg
gerçek olaydan esinlenilmesi ve filmin kalitesi beni çok etkilemişti .
buna benzer varsa bende merak edıyorum
Avengers ve Ghost Protocol ü izledim bugün ikisinide beğendim güzeldi izlemeyenler için tavsiyemdir...
Avengers ın kaliteli görüntüsünü bulamadım yalnız torrent ten çekecekler kaliteye dikkat etsinler...
CasabLanca
13-06-2012, 13:16
buradaki öneriler doğrusunda son vurgunu ve düşmanı korurkeni izledim ikiside izlenir vakit ayrılır güzel film
CasabLanca
13-06-2012, 15:48
2012 yapımı this means war filmini izlemeyin boşa vakit kayıbı
act of valor yarısında kapattım ben beğenmedim...
Deagles48
14-06-2012, 02:36
İnside Man basit sadece karmaşıklaştırılmaya çalışılmış klasik soygun flimi
http://666kb.com/i/c4niph51wlqoqgt7m.jpg
Man on a Ledge 6 / 10
Konusu enteresan ve sıkıcı değil. Her ne kadar kurguda hatalar olsada, sizi sıkmıyor ve durağan geçmiyor. İzlemesi keyifli ama harcanacak 102 dakikaniz var ise.
Bittikten sonra "iyi ki izlemişim" diyeceğiniz ,arşive kaldırayım deli gibi herkese anlatayim diyeceginiz bi film degil yani.
CasabLanca
14-06-2012, 15:03
izlerken sıkılmayacağım aksiyonu bol olmasada adamın içini baymayacak film önerisi var mı
Bad-Fast
14-06-2012, 18:26
izlerken sıkılmayacağım aksiyonu bol olmasada adamın içini baymayacak film önerisi var mı
safe house u izledim az önce dediğin gibi işte :)
Onurkk06
14-06-2012, 19:22
mıb 3 ü izledim güzeldi beğendim tavsiye ederim :)
CasabLanca
14-06-2012, 19:47
safe house u izledim az önce dediğin gibi işte :)
izlemiştim o filmi güzel bence:icon_tup:
The green mile.
Çok eski ama olsun.Arada sırada izlerim.Etkiler beni ve beni etkileyen sayılı filmden biridir.
Ekleme; Hiç bana göre değil o koca adamın ürkek tavırları,ağlaması,patron demesi bile başlı başına olay.
Skyhawk34
14-06-2012, 21:02
The green mile.
Çok eski ama olsun.Arada sırada izlerim.Etkiler beni ve beni etkileyen sayılı filmden biridir.
bu sabah bilmem kaçıncı kere izledim çoook güzel her zaman keyif verir :o
Güzel macera ya da dram tarzında film önerecek var mı
Güzel macera ya da dram tarzında film önerecek var mı
The Road - Official Trailer [HD] - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=hbLgszfXTAY)
kickbuttowski
15-06-2012, 19:23
kendi halinde insanları konu alan vurdusuz kırdısız film önerebilecek olan var mı?
Benim bir arkadaş var o da senin gibi yerli Komedi filmlerinde sinemada uyuyor. Arog ve sen kimsin e gittik 2 sinide sinemada izledik. 2 sinde de koltuğa yan dönüp uyudu. Sevdiği filmler transformers ve romantik filmler.
sen kimsin yerli komedi değil ya ciddi komedi değil hani abartmıyorum ama bi kısmını izledim sanırım uyumadan önce hiç gülmedim önümde biri vardı o hep gülüyodu bi ara gözümü açtım ara olmuş orda da gülüyodu filme gülmüyodu sanırım:)
Bad-Fast
15-06-2012, 19:33
sen kimsin yerli komedi değil ya ciddi komedi değil hani abartmıyorum ama bi kısmını izledim sanırım uyumadan önce hiç gülmedim önümde biri vardı o hep gülüyodu bi ara gözümü açtım ara olmuş orda da gülüyodu filme gülmüyodu sanırım:)
filmde gülsün diye adam yollamışlar :D
İyi olan kazansın'ı izledim,gerçekten keyifliydi :)
swykjGV19bA
Bu arada bu film'i izleyenler olmuştur belki,futbolda tribün hastalıgı olanlar izlemiştir daha doğrusu. Hastalıgımın oldugu zamanlarda izledigim ve kaptırdıgım filmlerden biriydi,hatta sonunda gözlerim dolmuştur :) Pete dunham..
West ham-milwall tribünlerinin hala aynı durumda olması ,bu filmin yaşanmış bir olaydan alınmış oldugunu biliyorum.
Tribün severlerin izlemesini isterim.Tabi türkçe dublajını izlemek lazım ..''en büyüksün west ham şampiyonsun west ham'' :D
Skyhawk34
15-06-2012, 21:44
safe house ' u izledim bence güzeldi, sürükleyiciydi ve sıkılmadım
CasabLanca
16-06-2012, 13:00
valla sıkıntıdan bourne ultimatum serisini izlicem tekrar :D var mı öneriler
sportinger
16-06-2012, 16:08
Bad ass fena sayılmaz.
Güncel filmlerden Prometheus'u şiddetle tavsiye ederim.
CasabLanca
18-06-2012, 14:20
project x izledim tipik amerikalı lise partilerini anlatıyor :D türk gençleri izleyince halil sezaiye bağlayıp isyan edebilir
EMRE KAAN
18-06-2012, 16:55
mahşer gününü izledim dün bu kadar saçma başı kıçı belli olmayan bi film görmedim keşke Prometheus'a gitseydim
Bad-Fast
18-06-2012, 16:57
mahşer gününü izledim dün bu kadar saçma başı kıçı belli olmayan bi film görmedim keşke Prometheus'a gitseydim
o baya önce nete düşmüştü ya , yorumlara falan baksaydın keşke :)
SerdaR A.
19-06-2012, 08:18
ulucanlardaki tiplerle birebir :)
http://e1206.hizliresim.com/y/m/87mq2.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
yemın ederım bu adamın hangı oynadıgı fılmı ızledıysem beyenmedım allah gunah yazmasında nasıl bır moruk ake bu
SerdaR A.
19-06-2012, 08:23
Arkadaslar Turcell platinum kullanıyorum turkiyenin her yerindaki cinemaxiumlarda cuma pazar pazartesi persembe gunleri 1 bilet alana 1 bilet bedavam var gidicek olan varsa pm den istesin bana yakin degil cinemaxiumlar hemde zamanim yok bu ara. bosa gitmesin bare
http://e1206.hizliresim.com/y/m/87mxq.jpg
6 / 10
İzlenebilitesi yüksek bi Jason abi filmi.Film konusu kopuk kopuk, kurgu yok filmde ne olduğunu anlayayim derken aksiyonla tamamlamislar filmi. Transporter serisindeki gibi silahlar yumruklar tempo düşmuyor hic.
İzleyen pisman olmaz,izlemeyen de çok şey kaçırmış olmaz..
http://e1206.hizliresim.com/y/m/87n83.jpg
6,5 / 10
Komedi ve gençlik filmi.Dizinin senaristi 'michael bacall'. Bi kaç sayfa önce bahsettiğimiz Project X'in senaristi aynı zamanda. Genclik ve ergenlik filmi.Biraz da komik tabiki.
Konularin icinde ince espriler var ama ben ceviriyi yapan zahti muhterem yuzunden filmden zevk alamadim.. Adam düz bir sekilde cevirmis altyazilari. Polisler "Freeze" diyor Dur yerine "Don" , "You're Fired!" diyor kovuldun yerine "Seni ateşe verdim" şeklinde cevirmis :)
Altyazi ile izlerken dikkat edin. "XviD-YIFY.srt" altyazisiyla izlemeyin.
Thracian
19-06-2012, 09:33
safe house izlenebilir
aynen safe house'u 2 gun once izledim çok beğendim tavsiye ederim
Yiğit G.
19-06-2012, 12:30
yemın ederım bu adamın hangı oynadıgı fılmı ızledıysem beyenmedım allah gunah yazmasında nasıl bır moruk ake bu
Şaka yapıyorsun heralde ?
Desperado ?
From Dusk Till Dawn ?
Anaconda ?
Con Air ?
Animal Factory ?
xXx ?
Once Upon a Time in Mexico ?
The Devil's Rejects ?
Grindhouse ?
Planet Terror ?
Halloween ?
Predators ?
Machete ?
Bu adamın oynadıgı filmlerin %90 ı (anaconda ve xXx hariç) birer efsanedir..
Aynen Yigit'e katiliyorum.Danny Trejo efsane adamdir.Bazi tirt filmleri vardir illaki.
Safe house'u dün akşam izledim tavsiye ediyorum gerçekten.
lock stock and two smokking barrels
Bu fılmı kesınlıkle ızleyın bence hem aksıyon hem komedi..muhtesem bır kurguya sahıp
Mesrine-L'ennemi public- 1 ve 2 yi izleyin cok duyulmamıs arada kaynayan fılmlerı soyledım ozellıkle begenmeyen olmaz kesınlıkle...
danny tjero candır can. rollerininde tam cuk oturdugunu dusunuyorum. karizmasıda bence fevkaladenin fevkinde. senin tadın yokmuş izlediğin zamanlarda :D
Skyhawk34
19-06-2012, 21:09
akşam için izlemelik film tavsiyesi olan varmı ? aksiyon gerilim vesayre olabilir :D
Dün safe house'u izledim,bugün tavsiye film var mı beyler ? Güzel olsun :)
Skyhawk34
19-06-2012, 21:22
bad ass i izliom sanki güzel gibi
Anıl sana tavsiyem ölümcül içgüdü 1 ve 2 yaşanmış gerçek bir olay
Kardeşim izledim onları ..The road diye bir film varmış kıyameti anlatıyor sanırım onu izlemek istiyorumda gece gece kasar şimdi uyku getirir,hafif macera tarzı iyi gider ya yok mu film arşivlerinden güzel film i olan
CasabLanca
19-06-2012, 21:54
bad ass i izliom sanki güzel gibi
Anıl sana tavsiyem ölümcül içgüdü 1 ve 2 yaşanmış gerçek bir olay
aynen ölümcül içgüdü süper film
fransız yapımları sevmezdimde bu sefer hayran kaldım
Skyhawk34
19-06-2012, 22:00
jaque messrine rolündeki adam dublör kullanmıyormus biraz arastrdımda adam vücut olarak çok esnekmiş :) Gerçekten kaliteli bir film
CasabLanca
20-06-2012, 03:49
şimdi ejder kapanını tekrar izledim, en iyi türk filmlerinden birisi izlemeyenler banko izlesin
CasabLanca
20-06-2012, 16:26
21 jump street izledim, izlemeyen varsa izlemeye değmez çok boş zamanı varsa ağır işsizse vakit geçirmeye izleyebilir :D
Dün akşam filmsiz kaldım hiç film öneren yok :)
Thracian
20-06-2012, 17:55
safe house izleyebilirsin
İzledim izledim.. Eskisi gibi güzel film yok anlaşılan
Zamana Karşı çok iyi film :)
Catch 44
Kesinlikle fiyasko vaktinizi boşa harcamayın derim.Başroldeki Bruce willis ve malin akarman gibi isimler sizi kandırmasın :)