PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 07.02.2009 Avrupa rolling.....

Sayfa : 1 [2]

CemVteC
10-02-2009, 15:02
konuuyuu anca okuyabıldımm guzel yorumlaraada tesekkr edrım bıdedegı bı dedıığını tutmayan ajkadaslar canımı sıksada gordumkı tkrar ıst ortamı ıyımıss :) polıslerr falan :) simdi sarı cuprala denk gıdıyoruz vee oytununuda soledığı gıbı maf arızası hala gıderılmedı parca bulamadan ızmıre donduk:( ayrıca stoc egsoz sadece unitronic yazılım var arabada baska bişide yok acıkcada soledımm ordada vb ile gelınce 2 defa duzgun deneme oldu arabalar tam denktı zaten arkadasıda tebrık ettım burda tompon hesebı yapmak ıstemıyıorum gns ye gelınce bn orda soledım arabamın nasıl olduğunu senınlee gorebılrımm abı dıye mustafada gns ok dedıı denedık ve yolda mafı ıptal falan ettık arabada pc bağlıdı zaten sonuclarr onemlıydı cunku ama o vıdeoların buraya koyulması cokk yanlıss olmuss bnce yınede canın sağolsun ilk denemelrde oenmlıı nedne koyulmamııs merak edıyorum ilk demenyı gornler var bn bşi demenyorum ;) ve gns ıle aramdakı farkıda herkez bliyodur (tamamen stoc sadece yazılım abl) (komple egsoz yazılım sanırım fıltrede var gerısını bılmıyoum zaten varsada yoksada gns) şimdi isteyen ıstedıgını desıın ama ltfen sacmalamasın tekrar tsekkır edıyorum

miniks
10-02-2009, 15:03
Cupra =3 seninle denemek çok istiyorum denk gelemedik daha evvelki bir konuda atmosferik typer yada civic gecemez demiştin onu sana hatırlatmak çok istiyorum :):):)

CemVteC
10-02-2009, 15:06
http://videos.streetfire.net/video/Hulk-EK4-vs-Seat-leon-ABL_634961.htm?ref=af67b220-1d57-446f-8df0-9acd003a4afc

bu gazlamada 5 i kaçırmama ragmen ve de yokuş yukarı basmamıza ragmen bu şekilde gittik
35 ABL plakalı aracın sahibine 1000 lerce kez teşekkürler kendisi yanıma gelip deneme teklifinde bulundu ve bu kadar mütevazi bir insan olamaz gercekten kendisini takdir ettim 1 boy az gecsem 1 boy fazla söylüyor adamsın

cok tesekkurler bu aarada o gece sayesınde tanısmıs olduk memnun oldum bnm ıcın bole denemeler ve sızın gıbı ınsanlarla tanısmak dahada ıyı olan umarım bıdakınee yıne deneme sanısımız olurr su mafıda hallettsek :)

miniks
10-02-2009, 15:06
ilk denemeyi görenlerden biri oıldugum için mustafa ile konuştugumda öle bir fark olmadıgını söledi bana bende sendeki videoları koy dedim ABL güsel gidiyordu ben GNS ile bir fark görememiştim ama sonra konan videolarda GNS nin gectigini gördüm ama esas giderkenki cok güsel bir denemeniz vardı onun videosu yokmu hiç birinizde?

miniks
10-02-2009, 15:07
cok tesekkurler bu aarada o gece sayesınde tanısmıs olduk memnun oldum bnm ıcın bole denemeler ve sızın gıbı ınsanlarla tanısmak dahada ıyı olan umarım bıdakınee yıne deneme sanısımız olurr su mafıda hallettsek :)

ben teşekkür ederim

CemVteC
10-02-2009, 15:07
ilk denemeyi görenlerden biri oıldugum için mustafa ile konuştugumda öle bir fark olmadıgını söledi bana bende sendeki videoları koy dedim ABL güsel gidiyordu ben GNS ile bir fark görememiştim ama sonra konan videolarda GNS nin gectigini gördüm ama esas giderkenki cok güsel bir denemeniz vardı onun videosu yokmu hiç birinizde?

bızde makına yoktu zaten bı ara denedık cekelım dıyee olmadı zaten pc bağlıdı arabaya kontrol edıyordu oytun cekım olmadıı maleseff

Oytun
10-02-2009, 15:23
konuuyuu anca okuyabıldımm guzel yorumlaraada tesekkr edrım bıdedegı bı dedıığını tutmayan ajkadaslar canımı sıksada gordumkı tkrar ıst ortamı ıyımıss :) polıslerr falan :) simdi sarı cuprala denk gıdıyoruz vee oytununuda soledığı gıbı maf arızası hala gıderılmedı parca bulamadan ızmıre donduk:( ayrıca stoc egsoz sadece unitronic yazılım var arabada baska bişide yok acıkcada soledımm ordada vb ile gelınce 2 defa duzgun deneme oldu arabalar tam denktı zaten arkadasıda tebrık ettım burda tompon hesebı yapmak ıstemıyıorum gns ye gelınce bn orda soledım arabamın nasıl olduğunu senınlee gorebılrımm abı dıye mustafada gns ok dedıı denedık ve yolda mafı ıptal falan ettık arabada pc bağlıdı zaten sonuclarr onemlıydı cunku ama o vıdeoların buraya koyulması cokk yanlıss olmuss bnce yınede canın sağolsun ilk denemelrde oenmlıı nedne koyulmamııs merak edıyorum ilk demenyı gornler var bn bşi demenyorum ;) ve gns ıle aramdakı farkıda herkez bliyodur (tamamen stoc sadece yazılım abl) (komple egsoz yazılım sanırım fıltrede var gerısını bılmıyoum zaten varsada yoksada gns) şimdi isteyen ıstedıgını desıın ama ltfen sacmalamasın tekrar tsekkır edıyorum

ismail süprizim var sana, maf alma sakın :)

bu arada- son denemelerde gns geçti, ilk denemedede üstlerdede olsa gns geçmişti zaten. koyulan videolarda son denemelerin videosu, sonuclar normal araçların bu halleriyle, hersey bittigi araclar esitlendigi zaman tekrar deneme yapılır, uzatmaya lüzum yok hiç şuan için, sonuçta yabancı yok... gizli saklıda yok :) konsun videolar problem degil.

CemVteC
10-02-2009, 15:27
ismail süprizim var sana, maf alma sakın :)

bu arada- son denemelerde gns geçti, ilk denemedede üstlerdede olsa gns geçmişti zaten. koyulan videolarda son denemelerin videosu, sonuclar normal araçların bu halleriyle, hersey bittigi araclar esitlendigi zaman tekrar deneme yapılır, uzatmaya lüzum yok hiç şuan için, sonuçta yabancı yok... :)

nolduu yawww :)

STP
10-02-2009, 15:33
ben noktayı koyuyorum arkadaslar GNS de tırt EDS de...

saygılar

s2k
10-02-2009, 15:34
nası tırt olum olurmu lan oole sey sımdı en hızlı type-r efsanesı bıttımı :D

STP
10-02-2009, 15:35
bıttı kanka :) gozu aydın mılletın ;)

s2k
10-02-2009, 15:35
ben daha gırmem bu foruma o zaman :D

Cupra03
10-02-2009, 15:40
Cupra =3 seninle denemek çok istiyorum denk gelemedik daha evvelki bir konuda atmosferik typer yada civic gecemez demiştin onu sana hatırlatmak çok istiyorum :):):)

Amacın polemik yaratmak senin galiba.Sana o yazılanları hatırlatma gereği duymuyorum,ama bence tekrar oku bi.Bu roll denemelrine gelen tek hırsı olmayan adam benim,geçilme ve geçme kaygısı gütmeyen.Nezaman nerde istersen denerim amaaa şunu nezamandır sölicem kısmet bu güneymiş.Ben günlük kullanılan içinde 4 kişi oturabilen araçlarla denemekten daha çok zevk alıyorum,sen benim muadilim değilsin.Sakın yazıyı yanlış yerlere çekme,sen aracını bu iş için özel hazırlamışsın,benim aracım bu manada stock.Senin gördüğüm muadilin e 30 m3 oda seni geçiyor,hatta senin gibi vites atsa baya baya geçer:DDeneriz ve sonuç ne olur doğal olarak sen geçersin(aramızda 300 kilo fark var;))Ama bende yavaş yavaş hırs moduna geçiyorum egzost ve filtre yapim ozamanda deneris.Hani beyaz cuprayı,5 atar atmaz 1 boy geçirum demiştin bende sana o lafı hatırlatim,gördüğüm tek video var beyaz cupra ile seni geçmiş:)Tekrar söylüyorum nezaman nerde istersen gelirim denemeye,hemde tanışmış oluruz belki burdaki gibi değilsindir:DNette yanlış anlaşılıyormuş ya insanlar...

Gokhann
10-02-2009, 16:24
cupra 03 şimdi senin araban öyle sökük benim arabam böyle ağır diye görüşün oluştugu zaman sadece gidip senin aracının modelinde özelliğinde kişilerle denemen gerekiyo. Şimdi bende seni 10 boy rahatlıkla geçebilicek bir araba olsa gidipte seninle denemem ona göre klasman seçerim. Sonuçta sulhide veya dolu bir evosu olan biriside seninle denemeye gelmez. Bu demek degildir ki senin araban kötü. Senin araban turbo 2 litre bizzim araçlarımız NA bizde senin özelliklerine sahip degiliz. Ama arabalarımız arasında bir boy sen sonraki denemede ben geçerim gibi sonuçlar oluşabilecegi için rolling yapıyoruz. Artık bu tip konuşmalardan hatta savunmalardan vzgeçmek gerekiyor. Hırs konusuna gelince herkes hırs yapar bu da gayet normaldir çünkü emek ve para harcıyoruz güzelini istemek hepimizin hakkı......E30 M3

miniks
10-02-2009, 16:25
Amacın polemik yaratmak senin galiba.Sana o yazılanları hatırlatma gereği duymuyorum,ama bence tekrar oku bi.Bu roll denemelrine gelen tek hırsı olmayan adam benim,geçilme ve geçme kaygısı gütmeyen.Nezaman nerde istersen denerim amaaa şunu nezamandır sölicem kısmet bu güneymiş.Ben günlük kullanılan içinde 4 kişi oturabilen araçlarla denemekten daha çok zevk alıyorum,sen benim muadilim değilsin.Sakın yazıyı yanlış yerlere çekme,sen aracını bu iş için özel hazırlamışsın,benim aracım bu manada stock.Senin gördüğüm muadilin e 30 m3 oda seni geçiyor,hatta senin gibi vites atsa baya baya geçer:DDeneriz ve sonuç ne olur doğal olarak sen geçersin(aramızda 300 kilo fark var;))Ama bende yavaş yavaş hırs moduna geçiyorum egzost ve filtre yapim ozamanda deneris.Hani beyaz cuprayı,5 atar atmaz 1 boy geçirum demiştin bende sana o lafı hatırlatim,gördüğüm tek video var beyaz cupra ile seni geçmiş:)Tekrar söylüyorum nezaman nerde istersen gelirim denemeye,hemde tanışmış oluruz belki burdaki gibi değilsindir:DNette yanlış anlaşılıyormuş ya insanlar...

beyaz cupraya gecıldıgım vıdeo yu da koyan benım baskası degıl. 5. vıtesı kacrdıgım ıcın gecıldım zaten merak etme. e30 ıcı derlı toplu ıkı kısı denıo benle ve benı gecıo. hızlı vıtes atmasına gerek yok. tek kısı olsa yarıs moduna gecse zaten bızım klasmanımızdan cıkar. ama senınle denemesı sana gore daha mantıklı. cunku ıcı derlı toplu aılesı ıle bındıgı bır arac. ama gecılınce sen bu sefer o araba 2500cc mıs dersın. ama lafa gelınce denemelerde ayırt etmem kg kısı sayısı benı ılgılendırmez ben zevkıne denıorum demeyıde ıhmal etmezsın.
2.0 atmosferık arac ıle 2.0 asırı beslemelı bır aracın arasında 300kg var ıse bu sorun edılmez. he bu arada ben beyaz cupra ıle denedıgmde bende headers dahı yoktu. o gunden bu gune arabam cok degıstı o vıdeoları ızleyıp kendını egzost fıltre yapar hulk u gecerım moduna sokma. sende arabanı sök. ya da ben turbo yapınca esıt kılolarda denerız. ama turbo ya karsı atmosferık denemlerınde sen hafıfsın kelımelerı komık oluo.

edo typer
10-02-2009, 16:36
benim tahminim başa baş ol gibi şu anda ilk ben öne cıkaırım sonra gelirsin tarzında ama belli olmaz tabi :)

kanka senın bunu solemen bıle basarı benım ıcın...arabanın eskısı ıle alakası yok,masallah on numara oldu kazasız belasız..bu arada bana hulk ve dj ıle nolur dıe soranlara hep aynısını dedım..gecerse onlar gecsın,yabancı deıller;) gercekten ozulmem,arabamda en az benım kadar hakkınız emegınız var tesekkur ederım..

Cupra03
10-02-2009, 16:38
Sen ve senin gibiler geçildiği zaman ya vites kaçırıyorlar yada aşırı besleme oluyorlar:)Ne hikmetse vites kaçırdım bidaha deneyelim denmiyor.1160 kg 254 hp sin hala sen turbosun diyorsun yaw.Benim e 30 la alıp veremediğim yok 2.500 cc modunu ben değil sen yapıyorsun.E 30 zevkle izliyorum en azından binilesi daha kolay bir araba torpido felan sağlam:DBen f430 lada denerim ben bu işi zevk için yapıyorum.Laf bulamayınca hemen arabanızı turboluyorsunuz:DTaktırın abi Allah aşkına şu turboyu.Bu işde maksat bir birini geçmekmi yoksa arabalarımız hakkında birbirimize bilgi aktarmakmı,iş geçmekse doğrusunu sen yapıyorsun,ne gerek var 70 bine araba almanın;)Tekrar söylüyorum nezaman istersen deneriz senlede s2k ilede tayyarlada:icon_tup:Ama işi sidik dövüşüne çekiyorsun aip.

miniks
10-02-2009, 16:51
Sen ve senin gibiler geçildiği zaman ya vites kaçırıyorlar yada aşırı besleme oluyorlar:)Ne hikmetse vites kaçırdım bidaha deneyelim denmiyor.1160 kg 254 hp sin hala sen turbosun diyorsun yaw.Benim e 30 la alıp veremediğim yok 2.500 cc modunu ben değil sen yapıyorsun.E 30 zevkle izliyorum en azından binilesi daha kolay bir araba torpido felan sağlam:DBen f430 lada denerim ben bu işi zevk için yapıyorum.Laf bulamayınca hemen arabanızı turboluyorsunuz:DTaktırın abi Allah aşkına şu turboyu.Bu işde maksat bir birini geçmekmi yoksa arabalarımız hakkında birbirimize bilgi aktarmakmı,iş geçmekse doğrusunu sen yapıyorsun,ne gerek var 70 bine araba almanın;)Tekrar söylüyorum nezaman istersen deneriz senlede s2k ilede tayyarlada:icon_tup:Ama işi sidik dövüşüne çekiyorsun aip.

sen ne yap biliomusun beyaz cupranın sahibi ile konuş o akşam kaç sefer dendeiniz diye sor ben ona vites kaçırdım tekrar deneyelim dedim mi demedim mi diye de sor

sonra kim kimi gecmiş birdaha sor 2 de 3 te denedik kim gecmiş hee beni yalancı durumuna sokuosun eywallah ama bak şimdi *** oluosun iyi izle bakalım şimdi neler yazıcaksın havalar kuru olsun şanzumanım kırık olmasına ragmen denicem seninle herşeyini bitir gel

http://videos.streetfire.net/video/s2k-vs-cupra-vs-HULK_183889.htm

ayrıca 70 milyar falan para muhabbeti yapma bende 1 tane degil 8 tane araba var ama senin gibilerine 1 tanesi yettigi için onunla cıkıyorum

edo typer
10-02-2009, 16:52
cem mafını yaptır ben senle denrım;) ugur abı sen ben cıkarız;)

SoyluGs
10-02-2009, 16:55
Vayy bee ne konu olmus amma karısmıs konu..

birisi wesgate kavgası digeri gariban s2k muhabbeti..

1 ncisi su gokhan ( gariban s2k ) muhabbetine yorumum o aksam evet gokhan s2k urfayı gecti ama bu gecti gecildi muhabbetide cok ilginc burun cıkardı far ondeydi muhabbeti gibi birşey.. artı olarak Gokhan ( gariban s2k ) aracı kendi kullanıcak sonra gectim diycek ozgur un kullandıgı aracla ben urfayı geciyorum dersen terbiyesizlik yapmıs olur gokhan da zaten terbiyesiz bir adamdır :):)

Masallah araclar gayet guzel yuruyor herkesin emegine saglık demek lazım..
Yanlız anlamadıgım konu denemelerde araclar mı deneniyor soforler mi nedir yani muhabbet 1 boy 2 boy o burun cıkardı bu tır koydu muhabbeti cozemedim gitti herkes yuzyuze geliyor böyle muhabbetler bence hic hos degil herkes kendince yapıyor birşeyler cıksın denesin gecsin gecilsin ne farkeder maksat muhabbet eglence olsun..

Gokhan ( gariban s2k ) At ı sahibi kişletirmiş baskasının kişlettigi at a binme :)

CemVteC
10-02-2009, 16:59

bu aksam maf duzelmeden denıyelım sonra duzeltınce denerız aradaklı fark meydana cıkar aksam dnemeyee cıkıyoruzz zaten uğur abılee :) sende gell iştee:heyoo:

Cupra03
10-02-2009, 17:05
sen ne yap biliomusun beyaz cupranın sahibi ile konuş o akşam kaç sefer dendeiniz diye sor ben ona vites kaçırdım tekrar deneyelim dedim mi demedim mi diye de sor

sonra kim kimi gecmiş birdaha sor 2 de 3 te denedik kim gecmiş hee beni yalancı durumuna sokuosun eywallah ama bak şimdi *** oluosun iyi izle bakalım şimdi neler yazıcaksın havalar kuru olsun şanzumanım kırık olmasına ragmen denicem seninle herşeyini bitir gel

ayrıca 70 milyar falan para muhabbeti yapma bende 1 tane degil 8 tane araba var ama senin gibilerine 1 tanesi yettigi için onunla cıkıyorum

Beni *** etmek için koyduğun videoda bence sen *** olmuşsun hiçbirşey belli değil.Ben kimseye birşey sormadım ben seyreetiğim o video hakkında yorum yaptım.Yaşın daha ufakmış 25 yeni gördüm böle hırslı olman gayet normalmiş hırs laflarımı geri aldım.Sinirlenmene gerekte yok tenekeye motor takmışsın benim görüşüm bu.Şu dakkadan sonra senin olduğun hiçbir rolla gelmem.Bence kendine 8 tane araba alacana komplekslerini azalt.Bu arada 70 binin lafını yanlış anlamışsın ama madem yanlış anladın varsa okadar paran onları rulo yap..

stlegal
10-02-2009, 17:12

bende maf yok map var deneyekmi arkamdan gider yapıyomuşsun :D

miniks
10-02-2009, 17:13
herşey yaşla olmuo bazen insan da baş da olması lazım

ruloyu yaptım ben seni bekliyorum ilk rollingde ............

Ally
10-02-2009, 17:17
muhabbet kızısmıs

Cupra03
10-02-2009, 17:32
herşey yaşla olmuo bazen insan da baş da olması lazım

ruloyu yaptım ben seni bekliyorum ilk rollingde ............

Seviyeli bir konuyu basen muhabbetiyle bozdun:)Seatsport sayfasından senin gibi bi densiz yüzünden atıldım heralde burdanda atılacam:DNeyse bu cupra düşmanlığını anlamış değilim gene bu forumda denediğin bir cuprayı anlatırken ağzının suları akmıştı,nasıl birden değiştin anlamadım beyaz cupramı sinir etti seni bilmiyorum:pSen o ruloları heba etme kullan hemen,ben senin olduğun yere gelmicem çok korktum:)

miniks
10-02-2009, 17:36
cupraya karşı olan hiç bir şeyim degişmedi sadece sana gıcık oluyorum gecen konuda beni atmosferik hiçbir civic typer vs vs gecemez falan demiştinde ondan gıcıgım sana merak etme cupra ları cok seviyorum ama içindekileri sevmek zorunda degilim

BMK TypeR
10-02-2009, 17:37
arkadaşlar bırbırınıze sayglı davranın bence, büyügünüze saygı küçügünuzede sevgı gosterın, cupra03, kımsenın cupra duşmalıgı yok hondayada, butun araclar guzel hepsının farklı ozelliklerı var,ama bıraz hırs işlerı cıgrından cıkarıyo,

Gariban
10-02-2009, 17:49
abi niye hırs yapıp sinirleniyosunuz ...valla çok ayıp..:)

edo typer
10-02-2009, 17:55
bende maf yok map var deneyekmi arkamdan gider yapıyomuşsun :D

dınozorada goo o zmn:D hahaha...sen 5te ben 2de:D

mmustu
10-02-2009, 18:04
dınozorada goo o zmn:D hahaha...sen 5te ben 2de:D

oooo kavgada söylenmez :D :D

tool
10-02-2009, 18:14
arkadaşlar bırbırınıze sayglı davranın bence, büyügünüze saygı küçügünuzede sevgı gosterın, cupra03, kımsenın cupra duşmalıgı yok hondayada, butun araclar guzel hepsının farklı ozelliklerı var,ama bıraz hırs işlerı cıgrından cıkarıyo,

arkadasim iyi demissinde;
büyük büyüklügünü gostermezse neden kücügü saygi gostersin..

forumda bu aralar herkes atarlarda zaten...

SONE-R
10-02-2009, 18:18

bunun önlemini alın başkanım... :D

Cupra03
10-02-2009, 18:22

Haklısın hırs kötü şey,forumda güzel başlayıp police ile kötü giden bir gecenin kritiği yapılırken bu arkadaş çıkıp,senle denemek istiyorum die yırtık dondan fırlar gibi konuşuyor.Bak minik kardeş yazılanları gözlerinle okumanı tavsiye ederim büyüğün olarak benim hiçbir tayyar yada atmosferik beni geçemez dediğim yazıyı bul ben o çok sevdiğin cuprayı hediye edicem:pBenle denemek istemesi gayet doğal buna hiç bir lafım yok,büyük bir zevklede denerim kimseden çekinmem yok çünki ben gaçilecem die hırs yapan biri değilim.E 30 tek kişi olsa ve hafiflese senin nasıl klasmanın olmuyorsa sende bizim araçlarımızın muadili değilsin.Seni bariz geçen e 30 için hala yokuş yukarı boy artıyo düzde yan yana gidiyorum diye hırs yapmışsın.Beni 36 yıllık hayatımda sevmeyen ilk kişisin:DEmin ol tanısan seversin ama tanımıyacaksın o ayrı konu.

Cupra03
10-02-2009, 18:23
arkadasim iyi demissinde;
büyük büyüklügünü gostermezse neden kücügü saygi gostersin..

Yazılanları okursan kimin saygılı olduğunu görürsün.İyi oku..

chiefkadir
10-02-2009, 18:27
Ekonomik kriz insanları iyice gergin bir hale getirdi..allah sonumuzu hayretsin

tool
10-02-2009, 18:28
Yazılanları okursan kimin saygılı olduğunu görürsün.İyi oku..

yeteri kadar baktim;
kullandiginiz sifatlar yeteri kadar rahatsiz edici...

Cupra03
10-02-2009, 18:31
yeteri kadar baktim;
kullandiginiz sifatlar yeteri kadar rahatsiz edici...

Ya yeteri kadar bakmamışsınız yada hulk fanatiğisiniz..Göht kelimesini kim kullanmış sizce.

Cupra03
10-02-2009, 18:33
Yada düzeltim,bana ** die hitab eden birine daha saygılı olabilirdim özür dilerim:)

miniks
10-02-2009, 18:33
Haklısın hırs kötü şey,forumda güzel başlayıp police ile kötü giden bir gecenin kritiği yapılırken bu arkadaş çıkıp,senle denemek istiyorum die yırtık dondan fırlar gibi konuşuyor.Bak minik kardeş yazılanları gözlerinle okumanı tavsiye ederim büyüğün olarak benim hiçbir tayyar yada atmosferik beni geçemez dediğim yazıyı bul ben o çok sevdiğin cuprayı hediye edicem:pBenle denemek istemesi gayet doğal buna hiç bir lafım yok,büyük bir zevklede denerim kimseden çekinmem yok çünki ben gaçilecem die hırs yapan biri değilim.E 30 tek kişi olsa ve hafiflese senin nasıl klasmanın olmuyorsa sende bizim araçlarımızın muadili değilsin.Seni bariz geçen e 30 için hala yokuş yukarı boy artıyo düzde yan yana gidiyorum diye hırs yapmışsın.Beni 36 yıllık hayatımda sevmeyen ilk kişisin:DEmin ol tanısan seversin ama tanımıyacaksın o ayrı konu.

bak o E30 ılk sahıbınde ıken servısten cıktıgı gun yanındaydım. yapılırkende yanındaydım. cok sevdıgım bır abımın arabası. ve suan kı sahıbıde cok yakın arkadasım. benım e30 a hırsım hıcbır zaman olmadı olmazda. tutup burda yazdıgın bu yazılar ıle benım arkadasımla arama laf sokma. o arabaya bende bınıyorum. o arabanın ıyı olması ıcın bende fıkır uretıorum. e30 da benım. benım arabamda volkan ıle gokhanın bunu bı kere anla. ben yokus yukarı muhabbetını ızmırden gelen cupralı arkadasada soledım kı o da gozu ıle gordu denememızde. bu hırs degıldır. he ıstersen benım aracımın eskı b20 vıdeoları var draglarda onları ızleyebılırsın. orda ben kımseye gecılmedım cok sukur mekanık bır arıza olmadıgı takdırde.
benım senın yazılarını bulmama gerek yok 36 yasına glemısın ne yazdıgını unutuyorsan bu benım sorunum degıl. ama sen kesın dememısındır ben yalan soyluyorumdur o da ayrı bı dava.

Cupra03
10-02-2009, 18:41
:)Maşallha yaşımla ilgili bir problemim henüz yok.Ben sana hatırlatim o konuşmanın bir kısmını,EDS ile denememizden sonra olan bir konuydu ve k pro ve conta hariç yüklenmiş tayyar larla ilgiliydi,sen gençsin ya hatırlamışsındır şimdi:)Ve konunun sonlarında sen,heee ewl ben yanlış anlamışım demiştin.(kimin hafıza kaybı olduğuda orta çıktı)istersen bulup buraya alıntı yapim.Benim kimseyi bir birine düşürmek gibide bir derdim yok bu arada,sen hırs ve kompleks aldırma ameliyatı ol bence.Deneyip çipli new cupra geçme videosu koyma şansını kaybettin artık:D

miniks
10-02-2009, 18:46
3 4 mesajdır oyle bırsey yazmadım dedın sımdı conta monta dedın valla ne yazdıgını bulucak degılım yazdıgın yazıyı azda olsa hatrlıyorum. ama bısı dıcem sen sadece chıp ıle kal ben senı conta tkaılmamıs typer ıle de gecerım.
ben aracımı cıkaralı 9 ay oldu 60 adet vıdeom var. 20 adet farklı arac ıle denemısım. new chıplı cupra ıle denememe gerek yok new chıplı egzostlu fıltrelı bılmem ne lı ıle denedım ve gecıorum. aksını ıddıa edersen getırırsın denerız. cunku sen benı gectıgını gormusun.

Cupra03
10-02-2009, 18:54
Sen anlamadın ben sana bulacam o bahsi geçen atmosferik araçlar beni geçemez dediğim yazıyı,bakalım kim tög olacak ozaman.Ama sen k pro suz contazız tayyarla beni geçeceğini idda ediyorsan gülerim sadece.Eds videosunu izlemeni öneririm.Beyaz cuprayı geçtiğini SÖYLÜYORSUN iki video var birinde o seni geçmiş diğerinde bişey anlaşılmıyor.Şimdi çıkmam lazım ama ben sana o yazılanları bulacam merak etme sen,nerenden uydurduğunu kendinde gör:)

siyahinci34
10-02-2009, 18:56
arkadaşlar kaç saattir yazılarınızı okuyorum.bence insana yatırım yapın bırakın araba için birbirinizi kırmayı.bugün sen geçersin yarın gelir başkası seni geçer.tekrarlıyorum hiç gerek yok kalp kırmaya.

EEE
10-02-2009, 21:57
bu e30 m3 sanırım evo 1-2 hangi versiyon 4 mu 6 sılındırmı___??
İki arabada cok ıyı masallah

STP
10-02-2009, 22:02
Sen anlamadın ben sana bulacam o bahsi geçen atmosferik araçlar beni geçemez dediğim yazıyı,bakalım kim tög olacak ozaman.Ama sen k pro suz contazız tayyarla beni geçeceğini idda ediyorsan gülerim sadece.Eds videosunu izlemeni öneririm.Beyaz cuprayı geçtiğini SÖYLÜYORSUN iki video var birinde o seni geçmiş diğerinde bişey anlaşılmıyor.Şimdi çıkmam lazım ama ben sana o yazılanları bulacam merak etme sen,nerenden uydurduğunu kendinde gör:)

sana bırsey soyleyımmı. hep ınceden benım arabam en ıyı modunda yazılar yazıyorsun kımse salak degıl burada. EDS vıdeonu nıye kaale alıyosunkı ben onu anlamadım, bız senınle ıdda olsun dıye vs ıcın denemedıkkı . aynen dedıgım bakalım chıplı yenı cupraya ne kadar gecılcez hadı deneyelım dedık ve vıdeo bıle cekıp koyduk. senın hıc bı atmo typer benı gecemez dedsıgını bende hatırlıyorum. unutmakı senle denedıgımızde bızde beyın yoktu ve olası hp mız 225 227 vs cıvarlarında o cıvarlarda torka sahıptık ama sen 280 290 hp lerde 400 kusurlere varan torkunla ayrıca tek kısı olarak denemeyı yaptın bızımle... olsan olsan 70 kılosun ben 110 mustafa 85 kılo :) ozaman vıdeoyu koyunca hıc yorum bıle yapmadık masallah guzel gıdıyor farkı gorduk bu denemede dedık . ama sen sonra typerlara s2k lara sardın vs. cok ıddalısın araban gıder dıye superchargerlı bı typerda var deneyebılecegın ne dersın? esıtlemıs olursunuz sartları. ıkınızde asırı besleme modelı ? typer yanından gıderken yuzundekı ıfadeyı gormek ısterım acıkcası. mınıklerınde yakaladıgı bı detaya bende takıldım 70 bın lıralık araba felan muhabbetı... yanlıs kısılere yazıyorsun gerek mınıkler gerek e30 cu arkadaslarımız ben vs modıfıye ıcın harcadıgımız paralar ıle zaten o dedıgın rakamlara coktan ulasmıs bulunmaktayız. o lafına karsılık burda senın arabandan 3 tane alacak parayı tek bı arabasına harcamıs kısılerınde var oldugunu bılmenı ısterım. yasın buyuk hurmetle yazıyorum ama kelımelerın cumlelerın baska kısılerın ve moderatorlerınde gorup farkettıgı gıbı hos gıtmıyor.

saygılar

bluecore
12-02-2009, 07:38
ızledıgın vıdeo EDS nın tam bakımlı ve yenı kprolanmıs 100 oktana gore ayarlanmıs 100 oktanlı halıdır... ben GNS yı abartmıyorum olanı soyluyorum.vıdeostreettekı tum vıdeolarımızda ıkımızınde gelısım everelerı vardır. en son halıd ekoydugum vıdeodur. abl cupra ıle fark ortada. yanyana gıtmesı sozkonusu bıle deıl bence gereksız polemık yaratmayalım. senın anlattıklarına gore ozaman EDS VB ıle yanyana yururse hem ABL ıle hemde GNS ıle yanyana yuruyecek olemı :)

seluk görmeden yarum yapmak kolay bukadar net konuşmak için ne sebebin nede yorum yapmaya hakkın var.

orda bunu gözleriyle görmüş insanları yalancılıkla suçluyorsun. kraldan çok kralcı olma.
karakter kazan biraz. her seferinde sen çıkıyorsun ortamdan zıpcıktı gibi.
adamların arabaları kendilerine sen onların savunmasına izin vermiyorsun. hayır arabaların paralarını sen mi veriyorsunda bukadar savunuyorsun. neyse parası verelimde bizim arabalarıda savun bari.

okadar zamandır sustuk bişey sölemedik ama artık yeter kardeşim.

miniks
12-02-2009, 07:44
sana bırsey soyleyımmı. hep ınceden benım arabam en ıyı modunda yazılar yazıyorsun kımse salak degıl burada. EDS vıdeonu nıye kaale alıyosunkı ben onu anlamadım, bız senınle ıdda olsun dıye vs ıcın denemedıkkı . aynen dedıgım bakalım chıplı yenı cupraya ne kadar gecılcez hadı deneyelım dedık ve vıdeo bıle cekıp koyduk. senın hıc bı atmo typer benı gecemez dedsıgını bende hatırlıyorum. unutmakı senle denedıgımızde bızde beyın yoktu ve olası hp mız 225 227 vs cıvarlarında o cıvarlarda torka sahıptık ama sen 280 290 hp lerde 400 kusurlere varan torkunla ayrıca tek kısı olarak denemeyı yaptın bızımle... olsan olsan 70 kılosun ben 110 mustafa 85 kılo :) ozaman vıdeoyu koyunca hıc yorum bıle yapmadık masallah guzel gıdıyor farkı gorduk bu denemede dedık . ama sen sonra typerlara s2k lara sardın vs. cok ıddalısın araban gıder dıye superchargerlı bı typerda var deneyebılecegın ne dersın? esıtlemıs olursunuz sartları. ıkınızde asırı besleme modelı ? typer yanından gıderken yuzundekı ıfadeyı gormek ısterım acıkcası. mınıklerınde yakaladıgı bı detaya bende takıldım 70 bın lıralık araba felan muhabbetı... yanlıs kısılere yazıyorsun gerek mınıkler gerek e30 cu arkadaslarımız ben vs modıfıye ıcın harcadıgımız paralar ıle zaten o dedıgın rakamlara coktan ulasmıs bulunmaktayız. o lafına karsılık burda senın arabandan 3 tane alacak parayı tek bı arabasına harcamıs kısılerınde var oldugunu bılmenı ısterım. yasın buyuk hurmetle yazıyorum ama kelımelerın cumlelerın baska kısılerın ve moderatorlerınde gorup farkettıgı gıbı hos gıtmıyor.

saygılar

anlatmak istedigimi uzunca özetlemişsin ama bu arakadaşın arabsına SC li typer 2 gömlek üstün gelir :)

B.Aktepe
12-02-2009, 07:58
oh be forum açıldı:D

Gariban
12-02-2009, 08:25
ULAN VALLA BAĞIMLILIK YAPMIŞ YA dün iş yerinde sıkıldım...

miniks
12-02-2009, 08:30
ahhahahhaaa bagımlılar sizi

SONE-R
12-02-2009, 08:37
ULAN VALLA BAĞIMLILIK YAPMIŞ YA dün iş yerinde sıkıldım...

+8400 rpm :icon_tup:

STP
12-02-2009, 23:54
seluk görmeden yarum yapmak kolay bukadar net konuşmak için ne sebebin nede yorum yapmaya hakkın var.

orda bunu gözleriyle görmüş insanları yalancılıkla suçluyorsun. kraldan çok kralcı olma.
karakter kazan biraz. her seferinde sen çıkıyorsun ortamdan zıpcıktı gibi.
adamların arabaları kendilerine sen onların savunmasına izin vermiyorsun. hayır arabaların paralarını sen mi veriyorsunda bukadar savunuyorsun. neyse parası verelimde bizim arabalarıda savun bari.

okadar zamandır sustuk bişey sölemedik ama artık yeter kardeşim.

sen ne kadar alem bı adammıssın yaw helal olsun. gecenın bı korunde hepınızı o saate kadar agırladım tek basıma yalnız kalmayın geldınız oturmus olun muhabbet etmıs olun dıye surda yazdıklarına bak. neyın yorumundan bahsedıyosun sen paralı kardesım :D ben orda gozuyle gorenın yaptıgı yorumdan bı cozumleme yaparak bırseyler yazdım. ABL gıdemezmı yazmısım? ABL kotumu gıtmıs yazmısım. ABL ye yorum bıle yapmamısım... resıt ABL ıle VB yanyana gıttı demıs. GNS ıle ABL vıdeosunu ızledık ona gore yorumladık cozumledık. gocundugfun sey nedır acıklarmısın? ordakı konu VB typer ve EDS typerdır. ABL muhatap bıle alınmamıs yorumlanmamıs... ıyı oku ıyı anla...

ayrıca ıkı araba ıcınde elımden geldıgınce ugras verıyorum emek harcıyorum.. neden dersen ıkısıde yakınım ıkısıde delıkanlı ıkısıde ozu sozu bır kısıler.butun ugraslarım helalı hos olsun...savunma konusma hakkım azda olsa var ... parası neyse verelım demıssınde senın araban ıcın atacagım bı post senın arabana mal olur sana ruhsatla gelde uzerıme satıs yapalım ;)

neyse saygılar

hantypR
13-02-2009, 01:17
[quote=s2k;550260]hayır gozumle gordum ama tavuk karası var bende belkı yanlıs gormusumdur :d[/qu

sende tavuk karası var biliyorum olm süphem yok senden :)her konuda icinde ol sen eksik kalma drifter doktor:)

hantypR
13-02-2009, 01:43
kavgada söylenmez :d

sen ne kadar gaz adam oldun :)gangam

miniks
13-02-2009, 01:49
bende duydum bısıler ama ınanmak ıstemedım. sonradan gosterdıler hass....r dedım :):):)

bluecore
13-02-2009, 10:41
sen ne kadar alem bı adammıssın yaw helal olsun. gecenın bı korunde hepınızı o saate kadar agırladım tek basıma yalnız kalmayın geldınız oturmus olun muhabbet etmıs olun dıye surda yazdıklarına bak. neyın yorumundan bahsedıyosun sen paralı kardesım :D ben orda gozuyle gorenın yaptıgı yorumdan bı cozumleme yaparak bırseyler yazdım. ABL gıdemezmı yazmısım? ABL kotumu gıtmıs yazmısım. ABL ye yorum bıle yapmamısım... resıt ABL ıle VB yanyana gıttı demıs. GNS ıle ABL vıdeosunu ızledık ona gore yorumladık cozumledık. gocundugfun sey nedır acıklarmısın? ordakı konu VB typer ve EDS typerdır. ABL muhatap bıle alınmamıs yorumlanmamıs... ıyı oku ıyı anla...

ayrıca ıkı araba ıcınde elımden geldıgınce ugras verıyorum emek harcıyorum.. neden dersen ıkısıde yakınım ıkısıde delıkanlı ıkısıde ozu sozu bır kısıler.butun ugraslarım helalı hos olsun...savunma konusma hakkım azda olsa var ... parası neyse verelım demıssınde senın araban ıcın atacagım bı post senın arabana mal olur sana ruhsatla gelde uzerıme satıs yapalım ;)

neyse saygılar

sen bı yazdıklarınıı bastan okusana sselcuk kımlerele takısmıssın neden bukadar ınsan senınlee tartısmak ıstemıyor bı bastan bakk bakalım ayrıca abl olsun s3 olsun bızde emek verıyoruz 2arabada bızım sonucta bu arada cozumleme yaparken suda aklında olsun ısoo suan sanayıde debrıyaj degısıyoo ve ıntercolde 10 cm yakın catlak vardı ızmıre donduğumuzde araba yolda kaldı debrıyaj bttı cozumlemenı bıde bole yap bakalım merak edıyorumm yorumunu bıkerede bı konuya saldırı modunda gırmee soledığın gıbı geldık oturduk sağolasın yuzyuzyken bole kalvyedekı gıbı değilsi n bunuda gorduk ama ogun gorduğumuzz ınsan olsan konuu bolee olmazzdı dımıı

STP
13-02-2009, 13:26
abl ıle ısım yok benım o yuzden bana yazma o konuda ;)

Cupra03
17-02-2009, 10:22
STP ne yazdığını pek anlamadım açıkcası!!Senin kullandığın arabayla yani es ile ilgili kötü birşey yazmadım.Beni hiç bir atmosferik araç geçemez diicek kadar bu işlerden anlamayan biri değilim.Ama siz hondacılar geçince herşey harika,ama bir turbo çıkıp büyüyü bozunca hemen aşırı besleme muhabbeti yapılıyor.Ben o gece kendi arabamdan çok tayyarların fotolarını çektim hatırlarsan.Ama bana agresif olma diyen sensin oda enteresan:))Buiş kilo ve hp ye bakar 1200kg 250 hp olursan benim turbo olmam ne işe yarar bi açıklada bilgilenelim.Hulk 1140 kg 254 hp hala turbo muhabbeti yapıyor.Keniizi kandırıyor yada avutuyorsunuz.Ben tabiki arabaa güveniyorum ama bu beni kimsegeçemez anlamına gelmez.70 bin lafını neden böle abuk yerlere çekiyorsunuz oda ayrı.Eğer maksat bir birini geçmekse ne gerek var 70 binlik araba almaya dedim bunun neresi yanlış.K pro ve contasız tayyarın beni geçmesi zor dedim bununda neresi yanlış,inanmayanlar eds videsu nu seyretsin dedim bununda neresi yanlış.Fanatiklik modundan çıkın bence siz.Modaratör arkadaşlar ne yazılıyr görüyor sen tasalanma.

s2k
18-02-2009, 15:57
[quote=s2k;550260]hayır gozumle gordum ama tavuk karası var bende belkı yanlıs gormusumdur :d[/qu

sende tavuk karası var biliyorum olm süphem yok senden :)her konuda icinde ol sen eksik kalma drifter doktor:)

Urfaaa hastayım olum sana :p:icon_tup:

hantypR
19-02-2009, 02:15
elinde o gece gelen arkadaslarda baska vıdeo varmı

hantypR
19-02-2009, 02:19
[QUOTE=hantypR;551444]

Urfaaa hastayım olum sana :p:icon_tup:

herkez hasta olm mumuhahahahaha:):D doktor bende sana hayranım pupuphahahhahahahahah: :D;):D

seko
28-02-2009, 22:40

yaw burada en arkdan gelen arac megane rs mi yoksa ben gece vakti şaşımı oldum :)

clioGT
01-03-2009, 09:05
aynen megane rs

:D

sanırım bektaşın megane rs:)

o mudur arkadaşlar?

seko
06-03-2009, 16:13
Arkadas baya baya gitmis peslerinden :)

miniks
07-03-2009, 08:11
serdar ın arabası. ama bu vıdeo ya gore aldanmayın. o arac s2k nın 2-3 boy arkasında kalıyo 220 kmh gıbı suratlerde. daha ustlerde fark dahada acılıyor. ama s2k da ıyı gıden s2k

Arda
07-03-2009, 09:20
konu baska yerlerde ama bn yinede bi yorum yapiim
e30 la hulku izlemek gercekden keyifli
heleki hulk sesiyle bi başka maşallah

miniks
07-03-2009, 10:21
saolsın Allah razı olsun. e30 da bızım hulkta bızım valla sıkıntı yok. zaten ne zmn denemeye cıksak bızden baskası ıle deneyemıyoz :) artık hulk turbo ınsalah havalar duzelsın bırde oyle gazlayalım.

BMK TypeR
07-03-2009, 10:27
saolsın Allah razı olsun. e30 da bızım hulkta bızım valla sıkıntı yok. zaten ne zmn denemeye cıksak bızden baskası ıle deneyemıyoz :) artık hulk turbo ınsalah havalar duzelsın bırde oyle gazlayalım.

Maşallah kardeşım, frenlerıde elden gecırın.