Orijinalini görmek için tıklayınız : komple egsoz
merhabalar aracım honda civic 1.4 is aracıma egsoz yaptırmak istiyorum fakat aşırı bi ses çıkmasını istemiyorum ne yapmam gerekir. her türlü görüşe açığım fikirlerinizi bekliorum SAYGILAR...
paliojet
10-02-2009, 15:43
komple ıstyosan we az ses ıstyosan ara borular ınce olmalı ve orta sustrcun uzun olmalı..
merhabalar aracım honda civic 1.4 is aracıma egsoz yaptırmak istiyorum fakat aşırı bi ses çıkmasını istemiyorum ne yapmam gerekir. her türlü görüşe açığım fikirlerinizi bekliorum SAYGILAR...
kimsin sen yaw bi kendini tanıtsan :D
silencır yap silencır :D
bendede 1,4 is sedan var egzoz sesi muhteşen katalizör iptali yapıp komple 51 lik boru çektirdim katalizörün olduğu yere susturucu koymadık ortaya uzun sanaii işi susturucu koydum son susturucuda 48 lik giriş 57 lik çıkış performanstan memnumum hele ses beni arabaya aşık etti ama ne silencer nede bişe sesi kesmiyo o yüzden katalizörün olduğu yere bi susturucu daha atacam.sende öyle yap.1,4 de egzoz ve güzel bi custom filtre kiti çok işe yarıyo